Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 11, 16:22)
as ir panasiu metu nelaukiu..dviese bus smagiau mirksiukas.gif nu mane gleives isduoda...vakar buvo tokios balksvos ir tasios o snd tasios bet jau permatomos..reiksia reik  ND.. biggrin.gif bet OT nesidarau, BT nematuoju..tai gal ir apgauna mane organizmas..kas ten zino..as patikli biggrin.gif o kaip gydaisi?
Idomu kaip meskos po gydytojo... g.gif

Jega. (ne)lauksim drauge.
Higiena gydausi biggrin.gif Turiu tepala Gyno-Daktarin, bet savaites kurso su juo kaip priklauso nevarau kazkaip. Tikejausi kad karto pakaks. Deja klydau Pries metus beveik buvau issigydzius, tai pakako pacioj pradzioj is karto po mmm susileisti to tepalo viena karta ir paskui pakako naudotis ta labai gera int.hig. geli Vagysan, viskas, kaip ranka buvo nueme, po iiiilgo laiko. Tai labai laiminga buvau ir gleives matesi jau tada ir viskas buvo ciki. O dabar - se kad nori, nei zmoniskai galiu stebeti gleives, nei jaustis zmoniskai. Beda ta, kad as bijau vaisingu periodu naudoti tas priemones nuo candidos, nes uzsiminus gine buvo kad nera visai saugu vaikeliui, jei tiap nutiktu kad pastociau tuo metu kaip tik,,, tai tiap ir nezinau...

Meskos, ir tu laikykis. Labai uzjauciu sad.gif Galiu tik isivaizduoti kaip tau sunku. Bet tas minciu kosmaras man gerai pazistamas. Linkiu kad tas baisus periodas kuo greiciau praeitu ir viskas kiek imanoma nurimtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 11, 16:49)
jei yra problema, tai daryk nedaręs, š.... gaunas. Mes kiek laiko vaikelį gaminom, mylėjomės kasdien, ar bent jau kas antrą visą dieną, seniau net neskaičiavau jokių O, ir net nežinojau kas tai yra. Ir niekas nekibo. Tik po LP pradėjau domėtis apie viską.

mes ir apie pusantru metu nieko isvis nedarem jokiu skaiciavimu jokiu tyrinejimu, MB tai is vis galvojo kad pastosiu iskart kai pradesim nesisaugot ... o po Lp pradejau viska ziuret ir OT ir BT ir t.t.gal dar po pusmecio vel viska mesiu ... kitam skyrely skaiciau kad merginos darosi astrologines prognozes kurios sudaromos individualiai kazkaip ir as susidomejau g.gif
Atsakyti
Meskos, man gydytojas sake, kad galima dar pasidaryti HCG - jei jis mazeja, galima palaukti, nes tiketina, kad issivalys savaime...

Ziurkyte, as esu kazka viena ausim girdejus, kad kai kurie gydytojai nesako, kad reikia laukti, nes: 1. organizmas yra nestumo rezime ir lengviau pastoja. 2. kol gimda neatsigavusi, bet kuriuo atveju nepriims vaisiuko. O kai priims, reiskia, kad atsigavusi...
Bet zinai, keikviena lazda turi 2 galus, geriausia paklausti savo gydytojo...

Ryzik, laikysim rytoj kumstukus, viskas bus gerai 4u.gif

Sanzile, dziugu, kad cia O 4u.gif

Sheila, linkiu greiciau sveikti ir II bruksniuku 4u.gif

Pilkos akys, geros keliones 4u.gif

Visoms kitoms irgi po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 11 sausio 2012 - 20:38
Meskos gal tu kalk ta tabletyte ir neatidėliok labai savaitgaliui, kad jei kraujuot stipriau pradėtum, tai dar visi daktarai dirbtų. O dėl planavimų, tai tiesiog palikit savieigai, jei tuo metu, kai bus O norėsite, tai ir darysite. Aš tai gerčiau tabletytę, nes mane laukimas greičau pribaigtų, norėčiau, kad greičiau viskas pasibaigtų. 4u.gif

O pas mane jau valkatos pagaliau parėjo. Gal sutapimas, bet ir temperatūra tik 37. Gal tikrai čia man ne gripas buvo, o organizmo reakcija į vaistus stimuliacijos metu. unsure.gif

rausva debesele, užjaučiu dėl pienligės. Man šį mėnesį irgi po ilgo laiko išlindo bjaurybė. Kol dar ND vyko nieko nenaudojau, bet po to Multigyn gelį, tantum rosa, bet galiausiai visgi įsitikinau, kad lengvai neišsisuksiu, tai gyno pevaryl žvakučių panaudojau. Bet bijau, kad susivėlinau. Biminuosi dėl kito ciklo , kad nepasikartotų. Man draugė vaistininkė sakė, kad reikia gerti probotikų su prebiotikais, bet aš dar nenusipirkau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 11 sausio 2012 - 21:33
QUOTE(Glamour @ 2012 01 11, 22:09)
O pas mane jau valkatos pagaliau parėjo. Gal sutapimas, bet ir temperatūra  tik 37. Gal tikrai čia man ne gripas buvo, o organizmo reakcija į vaistus stimuliacijos metu.  unsure.gif

cia uz mmm 4u.gif
Atsakyti
ačiū, sheila. Naujas ciklas, nauja pradžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 11, 19:34)
ačiū, sheila. Naujas ciklas, nauja pradžia  mirksiukas.gif

Uz tas nelabasias valkatas 4u.gif 4u.gif
Kokie tolimesni planai ?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 11, 22:34)
ačiū, sheila. Naujas ciklas, nauja pradžia  mirksiukas.gif

jo nauji tikslai 4u.gif o ka zadat toliau vel stimuliuosit ar si cikla pertrauka g.gif
Atsakyti
mergaites sindien suzinojau kaip gali atrodyti vaiduoklis NT teste.... deje turbut jis buvo brokuotas doh.gif o buvo taip:
ryte jau zinojau kad mmm pareina na bet delto, kad vakar nusprenziau kad siandien darysiu, tai ir pasidariau NT. nuejau valgyt vyrui padaryt testa palikau ant kriaukles po gero pusvalandzio ateinu negaliu patiketi kazkoks kaip vaiduoklis kaip kas blink.gif , sirdis kulnuose, drbanciom rankom greit susirandu kita pasidarau (kaip tycia slapimo iskart neispyliau) , bet pamatau, kad OT pasidariau, ieskau kito - pasidarau - laukiu - tos 5min is proto vede ... nueinu i tualeta ir matau , kad padruskes kaip niekur nieko sau ramiai parejo... viltis zlunga.... verysad.gif paziuriu antraji testa deje jokiu vaiduokliu... tai gerai kad mmm ir parejo, nes turbut buciau is laimes numirus, kad vaiduokli matau , tad kitakart turbut tikrai nepatikesiu jokiais vaiduokliais.... nes isitikinau, kad NT gali buti brokuoti.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 12, 11:16)
tad kitakart turbut tikrai nepatikesiu jokiais vaiduokliais....  nes isitikinau, kad NT gali buti brokuoti....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kita karta siulau nesidaryti jokiu NT 4u.gif Kam save skaudinti? Jei jau buvo beateinancios mmm, tai negi verta save skaudinti? ax.gif

O man tai sona nuo vakar skauda, vel bijau kad cista nebutu kokia susidariusi. Ir skausmas lygiai toks pats kaip pries LP. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 12, 11:10)
Kita karta siulau nesidaryti jokiu NT  4u.gif Kam save skaudinti? Jei jau buvo beateinancios mmm, tai negi verta save skaudinti?  ax.gif

O man tai sona nuo vakar skauda, vel bijau kad cista nebutu kokia susidariusi. Ir skausmas lygiai toks pats kaip pries LP.  verysad.gif

o negali buti tau cia O g.gif
Papildyta:
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 12, 11:10)
Kita karta siulau nesidaryti jokiu NT  4u.gif Kam save skaudinti? Jei jau buvo beateinancios mmm, tai negi verta save skaudinti?  ax.gif

zinai viltis durniu motina blush2.gif
Atsakyti
Glamour, Sheila už tas nelabąsias 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir kad jos jau paskutinį kartą čia jus lankytų...
Fenk-ju, už skausmelius 4u.gif 4u.gif tikiuos, kad ne cista unsure.gif

O man pilvelį vis sumaudena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 12 sausio 2012 - 10:34