QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 11, 16:22)
as ir panasiu metu nelaukiu..dviese bus smagiau nu mane gleives isduoda...vakar buvo tokios balksvos ir tasios o snd tasios bet jau permatomos..reiksia reik ND.. bet OT nesidarau, BT nematuoju..tai gal ir apgauna mane organizmas..kas ten zino..as patikli o kaip gydaisi?
Idomu kaip meskos po gydytojo...
Idomu kaip meskos po gydytojo...
Jega. (ne)lauksim drauge.
Higiena gydausi Turiu tepala Gyno-Daktarin, bet savaites kurso su juo kaip priklauso nevarau kazkaip. Tikejausi kad karto pakaks. Deja klydau Pries metus beveik buvau issigydzius, tai pakako pacioj pradzioj is karto po mmm susileisti to tepalo viena karta ir paskui pakako naudotis ta labai gera int.hig. geli Vagysan, viskas, kaip ranka buvo nueme, po iiiilgo laiko. Tai labai laiminga buvau ir gleives matesi jau tada ir viskas buvo ciki. O dabar - se kad nori, nei zmoniskai galiu stebeti gleives, nei jaustis zmoniskai. Beda ta, kad as bijau vaisingu periodu naudoti tas priemones nuo candidos, nes uzsiminus gine buvo kad nera visai saugu vaikeliui, jei tiap nutiktu kad pastociau tuo metu kaip tik,,, tai tiap ir nezinau...
Meskos, ir tu laikykis. Labai uzjauciu Galiu tik isivaizduoti kaip tau sunku. Bet tas minciu kosmaras man gerai pazistamas. Linkiu kad tas baisus periodas kuo greiciau praeitu ir viskas kiek imanoma nurimtu