QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 11, 15:40)
nu dar palaiminimo negavau, sakė jei viskas gerai išsivalys, tai tada
Labas Ziurkyte laikykis..neuzsisklesk nuo zmoniu, na bent va nuo musu pradek, paskui ir realius zmones isileisk, kad greiciau psichologiskai atsigautum..Ir be gyd palaiminimo nepaskubek nesisaugot, labai baisu kad vel po to verkt netektu..Zodziu pirma paklausyk jo, paskui spresk
O as ka tik is gyd..2 val prabuvau beveik ten. tai apziurejua tai dar laukti reikejo...zodziu blankeja mano pusliukas, jokio panasumo i normalia grazia puslyte su sirdute viduje..HCG jau nebesidarysiu net manau. man lyg ir truputi kraujuo pradejo, tai ir nzn ka dabar daryt. Gyd sake rinktis paciai man, sake galima laukti dar savaime gal ivyks, galima vaistus detis, galima A..Sake visi variantai tinka, ir po visu reikia vistiek kontroles ir nera garantiju kad nereiks pakartotinai A, nes buna atveju kai neissivalo..Po2-3sav reiks kartot HCG ar nukrito, jei nekrenta irgi daro A..Tai vat as pasiemiau ta recepta su vaistais, Malvina lyg sake tie kur su deklaracija..Ir dabar mastau ar man dar laukti ar jau detis tuos vaistus..kaip suprantu jie nieko kenkti neturetu, tik kad pagreitina reikala..as ir taip jau savaite visa rpavaiksciojau laukdama kol kas ivyks..nebesinori man kazkaip dar laukti..na nebet iki kokio savaitgalio..
O as zinokit arba savo jausmus nukisau kazkur kazkur giliai giliai,ar kas man yra , graudintis sau neleidziu, darbe sedziu, man darbe kaip tik geriau, kol kas, negaliu but namie viena su savo mintim, ten is proto kraustausi, o kai bunu darbe, dirbu, nieks nieko nezino,namie vos grizus puolu ka nors sveisti kad tik nelikciau viena su savim kazkaip lengviau man taip toliau gyventi..Nors dar cia tu reikalu bus, ir pas gyd vel po savaites, ziureti ar issivale gerai ar ne..paskui po mm uzdegimu ieskoti, bet vistiek kazkiek i prieki viskas..apie planavimus mano gyd dar is viso nieko nekalbejo, as ir neklausiau kol kas, reik uzbagt viena ir tada jau galvot apie kita ko gero..