Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 11, 15:40)
nu dar palaiminimo negavau, sakė jei viskas gerai išsivalys, tai tada  unsure.gif

Labas 4u.gif Ziurkyte laikykis..neuzsisklesk nuo zmoniu, na bent va nuo musu pradek, paskui ir realius zmones isileisk, kad greiciau psichologiskai atsigautum..Ir be gyd palaiminimo nepaskubek nesisaugot, labai baisu kad vel po to verkt netektu..Zodziu pirma paklausyk jo, paskui spresk 4u.gif

O as ka tik is gyd..2 val prabuvau beveik ten. tai apziurejua tai dar laukti reikejo...zodziu blankeja mano pusliukas, jokio panasumo i normalia grazia puslyte su sirdute viduje..HCG jau nebesidarysiu net manau. man lyg ir truputi kraujuo pradejo, tai ir nzn ka dabar daryt. Gyd sake rinktis paciai man, sake galima laukti dar savaime gal ivyks, galima vaistus detis, galima A..Sake visi variantai tinka, ir po visu reikia vistiek kontroles ir nera garantiju kad nereiks pakartotinai A, nes buna atveju kai neissivalo..Po2-3sav reiks kartot HCG ar nukrito, jei nekrenta irgi daro A..Tai vat as pasiemiau ta recepta su vaistais, Malvina lyg sake tie kur su deklaracija..Ir dabar mastau ar man dar laukti ar jau detis tuos vaistus..kaip suprantu jie nieko kenkti neturetu, tik kad pagreitina reikala..as ir taip jau savaite visa rpavaiksciojau laukdama kol kas ivyks..nebesinori man kazkaip dar laukti..na nebet iki kokio savaitgalio..

O as zinokit arba savo jausmus nukisau kazkur kazkur giliai giliai,ar kas man yra doh.gif , graudintis sau neleidziu, darbe sedziu, man darbe kaip tik geriau, kol kas, negaliu but namie viena su savo mintim, ten is proto kraustausi, o kai bunu darbe, dirbu, nieks nieko nezino,namie vos grizus puolu ka nors sveisti kad tik nelikciau viena su savim ax.gif kazkaip lengviau man taip toliau gyventi..Nors dar cia tu reikalu bus, ir pas gyd vel po savaites, ziureti ar issivale gerai ar ne..paskui po mm uzdegimu ieskoti, bet vistiek kazkiek i prieki viskas..apie planavimus mano gyd dar is viso nieko nekalbejo, as ir neklausiau kol kas, reik uzbagt viena ir tada jau galvot apie kita ko gero.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 11 sausio 2012 - 15:26
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 11, 16:13)
Oi zinok ir nezinau, mano ciklas dabar svyruoja nuo 27 iki 31 dienos o snd yra...pala paskaiciuosiu... 13 CD biggrin.gif . Tai va 01 25-28 Nelaukiu as savo mmm...

Kad man kas pasakytu pikas man ar ne  doh.gif Po antibu tooookia pienlige isimete kad eina sau.  verysad.gif

as ir panasiu metu nelaukiu..dviese bus smagiau mirksiukas.gif nu mane gleives isduoda...vakar buvo tokios balksvos ir tasios o snd tasios bet jau permatomos..reiksia reik ND.. biggrin.gif bet OT nesidarau, BT nematuoju..tai gal ir apgauna mane organizmas..kas ten zino..as patikli biggrin.gif o kaip gydaisi?
Idomu kaip meskos po gydytojo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 11 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 11, 16:09)
o tai tau dabar tau jau israse stipresnius KT ar likot prie tu paciu? o koks tavo prolaktinas ir tth ?  blush2.gif  man tik siaip labai idomu ax.gif

paliko šį mėn tuos pačius KT gert, ir po savaitės reikės pasirodyt, kad pažiūrėtų kaip elgiasi toliau dešinioji kiaušidė ir tada greičiausiai reikės pereit prie stipresnių KT 4u.gif
O TTH - 2.53mlU/l , PRL- 156mlU/l 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 11, 16:22)
as ir panasiu metu nelaukiu..dviese bus smagiau mirksiukas.gif nu mane gleives isduoda...vakar buvo tokios balksvos ir tasios o snd tasios bet jau permatomos..reiksia reik  ND.. biggrin.gif bet OT nesidarau, BT nematuoju..tai gal ir apgauna mane organizmas..kas ten zino..as patikli biggrin.gif o kaip gydaisi?
Idomu kaip meskos po gydytojo... g.gif

Mergaites, norit patyrusios patarimo ax.gif pastojau ta menesi kai nesekiau jokiu O, jokiu gleiviu nieko..pasak gyd O sekimas netgi sumazina pastojimo procenta, nes apsiskaicuoja moterys, ir t.t. reikia i sav 2-3k daryti ND del smagumo ir tada pavyks.. cia gyd zodziai smile.gif siulau pabandyt. o pozymiu irgi neieskokit,nes kai ieskai randi, o jie nebutinai tikri.. ir tikrai tiesa pasirodo tai, kad kai jau NT II, gruodi tas pilvukas toks buvo jausmas kad jis ne ispustas o kazkoks pilnumo jausmas, kad kazkas ten yra.. o pries tai pilvas kitoks.. pries mm ir per PMS man tas pilvas toks issiputes ir ispleres kazkoks.. nu bent ja man..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 11 sausio 2012 - 15:33
QUOTE(meskos @ 2012 01 11, 16:31)
Mergaites, norit  patyrusios patarimo ax.gif 

Meskut perskaiciau tavo posta auksciau..kad tik nereiktu jokiu A ir viskas praeitu be fiziniu komplikaciju.. 4u.gif o del dvasiniu...vistiek randas lieka unsure.gif
patarimas geras ir realus...bet esme, kad MB nepatemps su tais 3 kartais per savaite doh.gif jam zymiai maloniau reciau, nei daznai..ai bet cia jau musu problema ir kazkaip reik ja apeit.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 11, 16:39)
Meskut perskaiciau tavo posta auksciau..kad tik nereiktu jokiu A ir viskas praeitu be fiziniu komplikaciju.. 4u.gif o del dvasiniu...vistiek randas lieka unsure.gif
patarimas geras ir realus...bet esme, kad MB nepatemps su tais 3 kartais per savaite doh.gif jam zymiai maloniau reciau, nei daznai..ai bet cia jau musu problema ir kazkaip reik ja apeit.. doh.gif

Aciu , as manau kad kaip nors issikapstysiu..tik va kaip su norais bandyti dar karta mums , nezinau.. bijosiu matyt is viso.. ai cia veliau gal pagalvosiu..

O tai jei kai mm ir pasku ikai pms poilsis, o 2 sav ND.. smile.gif as taip ir darau mazdaug.. buna visaip, gi sakau nebutinai3 k i sav ND, galima ir 2 bent jau..O kur moteriskos gudrybes, nesinaudojat sventam reikalui ?smile.gifsmile.gif Dar be to dalykas tas, kuri turbut ir taip zinai, kad gi 1 k i sav tai kazin kaip su spermiukais.. cia kaipir tyrima duodant ne per senai ir ne per anksti kad ND daryti butu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 11 sausio 2012 - 15:49
jei yra problema, tai daryk nedaręs, š.... gaunas. Mes kiek laiko vaikelį gaminom, mylėjomės kasdien, ar bent jau kas antrą visą dieną, seniau net neskaičiavau jokių O, ir net nežinojau kas tai yra. Ir niekas nekibo. Tik po LP pradėjau domėtis apie viską.

meškute, bandysiu neužsiskęsti, bet šią savaitę dar į žmones eiti negaliu. Net pas uošvius negaliu eiti, nes vyras jau pasakė, kad netekom žirniuko. Dar perspėjo juos kad neguostų, nes aš nemėgstu kai mane guodžia, tada susigraudinu, o aš neleidžiu sau prie kitų verkti. Pailsėsiu, pažiūrėsiu ką penktadienį gyd sakys, ir pirmadienį jau bandysiu eiti į darbą, jei viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 11 sausio 2012 - 15:50

meškute, bandysiu neužsiskęsti, bet šią savaitę dar į žmones eiti negaliu. Net pas uošvius negaliu eiti, nes vyras jau pasakė, kad netekom žirniuko. Dar perspėjo juos kad neguostų, nes aš nemėgstu kai mane guodžia, tada susigraudinu, o aš neleidžiu sau prie kitų verkti. Pailsėsiu, pažiūrėsiu ką penktadienį gyd sakys, ir pirmadienį jau bandysiu eiti į darbą, jei viskas bus gerai.
[/quote]

O kraujuoja dar smarkiai tau?skauda?? as bijau tu savo tablietku, bet kita vetus o ka daryt.. geriau nei narkoze turbut.. tai palauksiu penktadienio ir tada jau desiuos as jas...

Idomu ka tau gyd penktadieni pasakys, jau bus tikrai ir prasivale ir aiskiau viskas..matai jau kaip ir vel neuzilgo galesi planuoti toliau..Tikiuosi kad pasitvirtins tos klabos, kad po persileidimo greit uzkimba.. Nors man asmeniskai po LP teko laukt 1.5metu.. kitoms gi iskart uzkimba irgi..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 11, 16:48)
Aciu , as manau kad kaip nors issikapstysiu..tik va kaip su norais bandyti dar karta mums , nezinau.. bijosiu matyt is viso.. ai cia veliau gal pagalvosiu..

O tai jei kai mm ir pasku ikai pms poilsis, o 2 sav ND.. smile.gif as taip ir darau mazdaug.. buna visaip, gi sakau nebutinai3 k i sav ND, galima ir 2 bent jau..O kur moteriskos gudrybes, nesinaudojat sventam reikalui ?smile.gifsmile.gif

baik...MB toks visa gyvenima, kad jei jis pavarges, tai pavarges..pasimeilins ir nukels kitam vakarui biggrin.gif o mano O tai nelaukia... biggrin.gif ner paspaust MUTE , o kita vakara kai jis jau nores ijungt ta mygtuka biggrin.gif viskas isbandyta-ir striptizas soktas, ir grazus apatiniai ir tt..nesakau, kad niekad nesuveikia..bet..smile.gif jei jis nenori, tai nenori ir psio:) aisku tie du kartai per sav imanomi..bet va ar ju tikrai pakanka doh.gif ar isbuna tie gyvaciukai ten taip ilgai..
Manau jums su vyru turi visos mintys ir jausmai susiguleti..visos emocijos..kad galetumet vel viska pradeti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 11, 15:52)
O kraujuoja dar smarkiai tau?skauda?? as bijau tu savo tablietku, bet kita vetus o ka daryt.. geriau nei narkoze turbut.. tai palauksiu penktadienio ir tada jau desiuos as jas...

Kraujuoja smarkokai, skaudėti neskauda, tik maudžia visur.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 11, 17:12)
Kraujuoja smarkokai, skaudėti neskauda, tik maudžia visur.

Maudzia man irgi..reiskia taip turi but tokioj situacijoj, na ka tu pailsek dar siandien ryt ir laukiam geru ziniu is tavo gyd penktadieni 4u.gif As ko gero namo jau kraustysiuos is darbuko greit ir su kokia knyga i lova uzsikuisiu..
Atsakyti
Meskos, Ziurkyte, jei tik imanoma bukit kuo daugiau tarp zmoniu. Man visi siule biuleteni,bet sakiau,kad nenoriu buti viena ir tikrai turbut buciau i depresija puolus,o darbe niekas nezinojo,tai turejau buti stipri, uzsiimdavau bet kuo,kad tik netureciau laiko galvoti ir saves gaileti. 4u.gif
Atsakyti