Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Afrodite - wub.gif wub.gif wub.gif Kokios grazios emocijos....
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 17:46)
*Siule ir intralipidus arba imunoglobina, bet cia veliau dar smile.gif cia reikes jau 7-10 stimuliacijos diena  blush2.gif
**aaa, nu jo, pas mane jis 42 4u.gif
*** nu sakiau, kad galiu nusisneketi smile.gif laksciau tarp tu tyrimu kaip beprote ir vis tiek susimakalavau  blush2.gif kaip gerai, kad yra kas paaiskina  4u.gif

Valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atijola pradeda kelia i nestuke.gif
Labai labai tikiu!!! wub.gif wub.gif wub.gif

O antibai del mycoplasmos?
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 10, 14:58)
Eik tu sau  blink.gif  nu yra ten tas siauras ilgas koridorius  blink.gif  As ne prasysiu bet reikalausiu kad balandzio geguzes menesiais sapnuotum mano sekme  bigsmile.gif

Cia mane veikia tam tikra knyga wink.gif
Sapnuosim visos-varysim po devyniais prakaitais sapnus...nuo kovo pradesim wink.gif
Atsakyti
AFRODITE, TESAUGO TAVE IR TAVO ŽVAIGŽDELES DIEVO SIŲSTAS ANGELAS angel.gif wub.gif Nekantriai ir mes lauksime tavo hcg. Be to, daug ilsėkis ir būk nusiteikus tik teigiamai happy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 10 sausio 2012 - 20:32
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 10, 20:36)
Atiloja, sveikinu su nustatyta priežastimi ir paskirtu gydymu  4u.gif Dėl Bykovos -galbūt užtektų pas ją nusivežti jau padarytų tyrimų rezultatus ir paskirtą Gorgio gydymą. Kam dar kažką papildomai tirtis pas Bykovą, kai turi pačius išsamiausius tyrimus, kurių net ji nedaro  g.gif Man atrodo, T.P.Keberiokšt panašiai darė -nuvažiavo, sakė, kad turi tyrimus ir paskirtą gydymą, o iš Bykovos klinikos nori tik LIT. Manau, ji tikrai sutiks  4u.gif Sėkmės jums dideliausios  4u.gif

aciu labai 4u.gif bandysiu uzsiregistruoti pas ja ir prasytis tik LIT'o 4u.gif
QUOTE(Terze @ 2012 01 10, 21:26)
Valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atijola pradeda kelia i  nestuke.gif 
Labai labai tikiu!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O antibai del mycoplasmos?
Papildyta:

jo, del mycoplazmos 4u.gif ir jau turiu paskirta 5 savaiciu antibu dieta doh.gif biski tik bijau del MB turto, ar tu likuciu antibai neisnaikins iki galo g.gif

Afrodite, aciu tau uz grazius zodzius, ir zinok, kad melstis nemoku, bet vis tiek pasimelsiu uz tavo leliukus 4u.gif

ir visoms labai aciu, uz palaikyma ir linkejimus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Afrodite,apspjaudau tave nuo galvos iki koju smile.gif

Atsakyti
mimoza:), as manau, akd gerti antibus profilaktiskai negalima. Nera dabar ju plataus spektro. Ir reikia tiksliai zinoti ne tik paskirti, bet ir dozuote.
Be to, labai prasau, nereikia taip sakyti apie visus LT gyditojus. Mano zarazos tirtos LT. O del tu uzslieptu irgi ne faktas kad tik tai gali itakuoti. Ir siame skyrelyje tikrai yra mergaiciu, kurie neturejo tu zarazu... Bet pastot, deja, negali.

Afrodite, tvarkingai teisingos naujienos, as manau! Tikrai nepulsim ir negersim is dziaugsmo, bet greit ateis ir tam laikas!

Atiloja, nu ka.. SKANAUS smile.gif Tik nereikia juokiu bakteriju/kefiru gerti kartu su antibais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 10 sausio 2012 - 21:22
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 22:20)
Atiloja, nu ka.. SKANAUS smile.gif Tik nereikia juokiu bakteriju/kefiru gerti kartu su antibais.

aciu biggrin.gif gera dieta bus biggrin.gif israse dar kazkokio papildomo dziaugsmo skrandziui, kad neutralizuoti antibus 4u.gif
o tu siandien, kartais nebuvai pas gydytoja? 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
o tu siandien, kartais nebuvai pas gydytoja?

As ten ka, gyvent turiu lotuliukas.gif As vakar buvau lotuliukas.gif

mimoza:)
Aisku, jei turetume galimybes, mes visos tirtumemes Graikijoj.

Va idomu, kiek yra daug pasaklyje visokiu krypciu ir minciu ta tema. Ivairiai manau masto gyditojai. Ir visi is esmes teisus.
Pvz Ukrainoje ir Rusijoje man niekas is kart po LP nedarytu IVF, o klimaksa man suorganizuotu 3-6 men.
Tiesiog kitas poziuris i situacija ir tikrai nei geresnis, nei blogesnis. Kitoks.

Manau, kad jei gyd. Lietuvoje pradetu siuliti tyrimus siusti i Graikija, cia toks triuksmas prasidetu. Maziausiai isvadintu sarlatanais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 10 sausio 2012 - 22:10
Sveikos,

Atiloja, džiaugiuos, kad gavai tai ko laukei ir, kad po poros mėnesiukų naujienos bus pačios geriausios ir galėsi pagaliau džiaugtis nėštumu.Lai dieta būna pati veiksmingiausia smile.gif

Afrodite, nuoširdžiausi linkėjimai jums abiems su vyru tapti tėvais. Saugokit vienas kitą ir savo mažučius.
Labai jautri tavo istorija...verta pačios laimingiausios pabaigos.

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 10:15)
bet darem spermos DNR, kuris kainuoja 700£ doh.gif

Įdomu - kokiu tikslu šis tyrimas?

QUOTE(Kamelija2 @ 2012 01 10, 16:13)
Laikas tikrai greitai lekia smile.gif Bet tikiu, kad dar taves sulauksiu pas nestukes irnesakyk.gif

Sulauksi, kai pilvukas jau rems nosį, tikrai sulauksi smile.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 10, 20:59)
Man siandien atrase Graikai, kad laukia mano samplo... o koks feedbackas! thumbup.gif

na va..ne tokie jau ir tinginiai tie graikai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergučios cool.gif wub.gif

Visoms geros ir darbingos dienos victory.gif

AFRODITE tik griežtai ilsisi blush2.gif wub.gif

P.S. Susirašysime pavakary (kai grįšiu iš darbo). negaliu dar patikėti,kad vėl reikia eiti į darbą. Beveik mėnesio atostogos gerai trenkė per galvą doh.gif
Atsakyti
labas rytas

Afrodite, stipriai stipriai laikau uz tave kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krempudra: 11 sausio 2012 - 07:33
Rytas, damos! wub.gif
Ir kas kur?
Nus, Afrodite lovyteje???? bigsmile.gif
Meiles vaisius su puikiom naujienom naujienom???? wub.gif
Sawana su skylutem???? drinks_cheers.gif
Atiloja kada skanaut pradesi? thumbup.gif
Beila gero darbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 22:14)
*nu ne, prie ko cia..., juk tai uzsleptos zarazos - visai kitos tyrimo budas, ji daro tik Graikijoj... ir as apie ji suzinojau tik is SM'o mergaiciu
nieko as nejauciu, jokiu salutiniu poveikiu, isskyrus ta, kad pastoti vis negaliu sad.gif
**rimtai, vyrams doxycyciklino negalima?  doh.gif Ji kaip tik mums abiems ir paskyre doh.gif

*jo, mums po 5 savaiciu vartojimo reikes persitirti 4u.gif
**  thumbup.gif tai ka, jie jau gavo tavo megini?  blink.gif

Labas rytas!
As esu doxycyciklina gerus po gimdos nuotraukos... Eik tu sau, kaip tas savaites dabar greiciau prastumti bigsmile.gif Taip noreciau jau tave palaikyti su startu ir grazuciu rezultatu!

Ne, negavo-as siunciau pastu. Atrase tik i mano emaila wink.gif Man ir cia ivykis wink.gif
Atsakyti