QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 16:45)
aha, is laimes ir jaudulio
Zodziu, tyrimai (kaip jau pasake Keberiokst su Cituku), pas mane ne patys blogiausi Dabar iseinu ant 4 savaiciu antibu dietos (laukiu kol atsius vaistu pavadinima), tuo paciu metu organizuojuos 2 LIT'us pas Bykova kas 3-4 savaites ir mazdaug po 2 menesiu vaziuoju i Londona persitestavimui
Zodziu, tyrimai (kaip jau pasake Keberiokst su Cituku), pas mane ne patys blogiausi Dabar iseinu ant 4 savaiciu antibu dietos (laukiu kol atsius vaistu pavadinima), tuo paciu metu organizuojuos 2 LIT'us pas Bykova kas 3-4 savaites ir mazdaug po 2 menesiu vaziuoju i Londona persitestavimui
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 17:23)
nu viskas lyg ir taip Jei as teisingai supratau ir ko nors nesumaisiau, tai LAD turi buti apie 50, o pas mane apie 40, jis noretu ji pakelti siek tiek ir galvoja, kad LIT ta padarys Gali taip buti?
Ir del to LIT, pas Bykova reikia pirmiausiai konsultacijai vaziuoti, tada jinai skirs tyrimus ir tik tada LIT darys?
Ir del to LIT, pas Bykova reikia pirmiausiai konsultacijai vaziuoti, tada jinai skirs tyrimus ir tik tada LIT darys?
Atiloja - puikus, ir nebrangus gydymas. nu nerealiai gerai ir gydymas yra ir priezastys aiskios ir pinigai palyginus normalus Jo LAD ir man sake kad turi buti apie 50, o cia kaip suprantu sudeti reikia tuos visus kaiciukus ane, ne kuri nors viena eilute turi buti 50 pas mane jis tik apie 30 berods