Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 16:45)
aha, is laimes ir jaudulio smile.gif

Zodziu, tyrimai (kaip jau pasake Keberiokst su Cituku), pas mane ne patys blogiausi smile.gif Dabar iseinu ant 4 savaiciu antibu dietos (laukiu kol atsius vaistu pavadinima), tuo paciu metu organizuojuos 2 LIT'us pas Bykova kas 3-4 savaites ir mazdaug po 2 menesiu vaziuoju i Londona persitestavimui  bigsmile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 17:23)
nu viskas lyg ir taip smile.gif Jei as teisingai supratau ir ko nors nesumaisiau, tai LAD turi buti apie 50, o pas mane apie 40, jis noretu ji pakelti siek tiek ir galvoja, kad LIT ta padarys  bigsmile.gif Gali taip buti?  g.gif
Ir del to LIT, pas Bykova reikia pirmiausiai konsultacijai vaziuoti, tada jinai skirs tyrimus ir tik tada LIT darys?  4u.gif

Atiloja - puikus, ir nebrangus gydymas. nu nerealiai gerai ir gydymas yra ir priezastys aiskios ir pinigai palyginus normalus drinks_cheers.gif thumbup.gif Jo LAD ir man sake kad turi buti apie 50, o cia kaip suprantu sudeti reikia tuos visus kaiciukus ane, ne kuri nors viena eilute turi buti 50 blink.gif pas mane jis tik apie 30 berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 10, 17:25)
Atiloja - puikus, ir nebrangus gydymas. nu nerealiai gerai ir gydymas yra ir priezastys aiskios ir pinigai palyginus normalus  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Jo LAD ir man sake kad turi buti apie 50, o cia kaip suprantu sudeti reikia tuos visus kaiciukus ane, ne kuri nors viena eilute turi buti 50  blink.gif  pas mane jis tik apie 30 berods  g.gif

As tai supratau, kad reikia sudeti TNF ir IFN 4u.gif bet galiu ir nusisneketi blush2.gif
Atsakyti
Atiloja, supratau. Kaip sake Citas, gydymas tikrai pats pigiausias. Net keista, kad intralipidu nesiule, bet va tikriausiai delto, kad tikisi numusti kileres su antibais. Taip ir padaryk, mergyt smile.gif

Citai, skaiciukai nesumuojami. Svarbiausias yra paskutinis skaicius del B cells IgG+, reikia, kad jis butu ne maziau 30, geriausia kad virs 50.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 17:40)
As tai supratau, kad reikia sudeti TNF ir IFN 4u.gif bet galiu ir nusisneketi  blush2.gif

Ne ne, del LIT reikia ziureti ne TNF tyrima, o LAD. Kiti skaiciai, kitos reiksmes. TNF turi buti kuo zemesnis, 30 jau virsutine riba. O va LAD - reikia kuo didesniu.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 10, 17:44)
*Atiloja, supratau. Kaip sake Citas, gydymas tikrai pats pigiausias. Net keista, kad intralipidu nesiule, bet va tikriausiai delto, kad tikisi numusti kileres su antibais. Taip ir padaryk, mergyt smile.gif

**Citai, skaiciukai nesumuojami. Svarbiausias yra paskutinis skaicius del B cells IgG+, reikia, kad jis butu ne maziau 30, geriausia kad virs 50.
Papildyta:
Ne ne, del LIT reikia ziureti ne TNF tyrima, o LAD. Kiti skaiciai, kitos reiksmes. TNF ***turi buti kuo zemesnis, 30 jau virsutine riba. O va LAD - reikia kuo didesniu.

*Siule ir intralipidus arba imunoglobina, bet cia veliau dar smile.gif cia reikes jau 7-10 stimuliacijos diena blush2.gif
**aaa, nu jo, pas mane jis 42 4u.gif
*** nu sakiau, kad galiu nusisneketi smile.gif laksciau tarp tu tyrimu kaip beprote ir vis tiek susimakalavau blush2.gif kaip gerai, kad yra kas paaiskina 4u.gif
Atsakyti
ATILOJAsveikinu thumbup.gif Kaip puiku, kad išsiaiškinai ir žinai,ką toliau daryti clap.gif
Linkiu,kad gydymas neprailgtų ir tu pavasarį jau būtum nestuke.gif wub.gif
Kažin kaip sekėsi mūsų AFRODITEI? Kaip laukiu naujienų iš jos...Dievuliau, saugok jos mažylius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 10 sausio 2012 - 18:12
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 16:45)
aha, is laimes ir jaudulio smile.gif

Zodziu, tyrimai (kaip jau pasake Keberiokst su Cituku), pas mane ne patys blogiausi smile.gif Dabar iseinu ant 4 savaiciu antibu dietos (laukiu kol atsius vaistu pavadinima), tuo paciu metu organizuojuos 2 LIT'us pas Bykova kas 3-4 savaites ir mazdaug po 2 menesiu vaziuoju i Londona persitestavimui  bigsmile.gif

Saunios naujienos, dabar belieka sulaukti laimingo pumpuruoto pavasario. smile.gif

Labai idomu kaip Afroditei sekasi su mazuciais? 4u.gif
Atsakyti
Atiloja, sveikinu su nustatyta priežastimi ir paskirtu gydymu 4u.gif Dėl Bykovos -galbūt užtektų pas ją nusivežti jau padarytų tyrimų rezultatus ir paskirtą Gorgio gydymą. Kam dar kažką papildomai tirtis pas Bykovą, kai turi pačius išsamiausius tyrimus, kurių net ji nedaro g.gif Man atrodo, T.P.Keberiokšt panašiai darė -nuvažiavo, sakė, kad turi tyrimus ir paskirtą gydymą, o iš Bykovos klinikos nori tik LIT. Manau, ji tikrai sutiks 4u.gif Sėkmės jums dideliausios 4u.gif
Papildyta:
Afrodite, kumštukai visą dieną suspausti. Tikiuosi, kad snaigutės atšilo ir visos sėkmingai įsikuitė pas tave 4u.gif Kai jau pailsėsi, pasipasakok 4u.gif
Mūsų mintys su tavimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes wub.gif mano palaikymo komanda thumbup.gif wub.gif
Nesupykit,bet nedekosiu nes labai bijau,kad paskui dar kas nutiks,blyn kokia likau prietaringa. Taigi,prisiduodu. Is 3 snaiguciu atsilo 2.Viena 7 lasteliu ir kita 8 lasteliu.Abi ir parsivezem namucio-abieju akyse asaros ir toks idomus jausmas baime susimaisiusi su didele viltim ir dziaugsmu blush2.gif Treisas si kart nieko nesake,kad oi kaip gerai,ar kaip blogai.turiu omenyje,kas pamenat kai isodino man rugpjuti koks buvo patenkintas ir pats pasake kad laukia HCG tiksliu skaiciuku.
Jusu kumstukai,maldos padejo. Siandien atsilde man ir dar vienai moteriskei snaigutes.Jai atsilde 6 snaigutes,o mano 3.Tai is jos snaiguciu neatsilo ne viena verysad.gif o mano is 3-dvi gyvybingos,geros.Tai Treisas sake kad net ejo pasitikslinti pas embriologa.
Dabar jau gyvensiu laukimu,stengsiuos galvoti tik pozytiviai,gerai maitintis ir daug ilsetis,nesinervuoti.
Atiloja,nors mes ir kalbejomes-bet sveikinu ir dar karta sakau LABAI ZAVIUOSI TAVIM.Neabejoju,kad po gydymo jums dvigubi dziaugsmai prasides-na to linkiu nuosirdziai wub.gif
Ok,mergytes einu paguleti-gero vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 10, 19:43)
Sveikutes mergytes wub.gif mano palaikymo komanda thumbup.gif  wub.gif
Nesupykit,bet nedekosiu nes labai bijau,kad paskui dar kas nutiks

Afrodite, nieko labai nesakau, tik suspaudžiu kumštukus ir laukiu gražių skaičiukų smile.gif .
Atsakyti
oi, afrodite, kitaip ir būt negalėjo -labai jau daug mergaičių už jūsų snaigutes kumštukus laikė 4u.gif Už dviejų savaičių lauksim tavęs prisijungiant nėštuliukių skyrelyje thumbup.gif Linkiu ramaus laukimo, daug poilsio ir teigiamų emocijų 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69 tyliai sekiau tavo istoriją, ne kartą ir ašarėlę nubraukiau beskaitydama,o dabar visa širdim linkiu kad tavo mažiukai šiltai įsitasytų pilvelyje iki spalio mėn. 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, toliau tyliai meldziuosi uz jus. wub.gif 4u.gif
Atsakyti