Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 10, 08:56)
-Kaip idomu... pas mane nieko nemate  g.gif  nors buvo 20 DPI. Galbut maziukai pabego anksciau ir HCG atsakyma iskele vaistu poveikis  g.gif
Smagu girdeti, kad ruosiates  wub.gif  ir tikiuosi, kad taupyt nebeprireiks  4u.gif
--Neisivaizduoju ka reikes daryti, jei antras IVF nepavyks... sitokia suma sutaupyciau nebent per metus  doh.gif O metai tai bega  unsure.gif
Beje, as dariau tik chlamidijas (savo nuoziura), o kitu ne. 
----Negirdejau apie simplex - kas tai?

-Nu ji sakė, kad va aš matau, kur jis buvo įsirausęs unsure.gif Man vis dar nesibaigė mmm, nors dabar tik beteplioja. Tiek ilgai nesu turėjusi mmm - nuo praėjusio trečiadienio iki šiandien ir dar jaučiu ryt bus doh.gif blink.gif
--Pažįstamas jausmas... blink.gif Nežinau ir aš, kaip reikės sutaupyt. Valgysiu kruopas ir gersiu vandenį doh.gif Iš tikrųjų net nejuokinga unsure.gif Aš manau,kad jums nereikės taupyt wub.gif
----Lapelyje yra užrašyta Herpes simplex virusas IgG ir IgM. Pati dar nežinau,kas čia per biesai. Reik pagooglint ax.gif
QUOTE(Iride @ 2012 01 10, 13:55)
Viskas gerai pas mane smile.gif Aciu, kad klausi. Kol kas as pabusiu tyliai su savim ir savo pozityviom mintim  ax.gif

Pozityvios mintys padeda pozityviam rezultatui wub.gif Gerai,kad moki save nuteikti teigiamai. Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 10 sausio 2012 - 15:06
QUOTE(Beila @ 2012 01 10, 15:57)
Atiloja, tai gal dėl tyrimų klausk g.gif Ką tyrimai rodo, kokį gydymą skirs, kada reiks apsilankyti rolleyes.gif  Nežinau ir aš doh.gif SĖKMĖS 4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 01 10, 16:00)
Klausk, ka reiskia zvaigzdute prie tyrimu rezultatu - jos reiskia nukryimus.

Siulau pasizymeti ir skaiciukus kurie turtu buti (gorgis parastai pasako, kokius jis noretu matyti). kai kurie skaiciukai atrodo norma ant lapo, bet gorgis tipo bandant pastoti, nori ju didesniu ar mazesniu.

O siaip jis pats savo isvadas pasakys ir gydyma sustatys. Tik jei neisgirsti tai klausk dar karta, nepalik.

gerai 4u.gif
nu bet kaip jaudinuos doh.gif
paprase perskambinti po 10 minuciu (uzsiemes jis dar su pacientu) ax.gif
Atsakyti
Atiloja nuuu, laukiam ataskaitos!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 16:36)
Atiloja nuuu, laukiam ataskaitos!!!!!

dar rankos dreba smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Atiloja, is laimes dreba????? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 16:42)
Atiloja, is laimes dreba?????  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aha, is laimes ir jaudulio smile.gif

Zodziu, tyrimai (kaip jau pasake Keberiokst su Cituku), pas mane ne patys blogiausi smile.gif Dabar iseinu ant 4 savaiciu antibu dietos (laukiu kol atsius vaistu pavadinima), tuo paciu metu organizuojuos 2 LIT'us pas Bykova kas 3-4 savaites ir mazdaug po 2 menesiu vaziuoju i Londona persitestavimui bigsmile.gif
Atsakyti
Atiloja
Nu gi super naujienos!!!!!
po 2 menesiu manau gydimas duos stebuklingu rezultatu ir pavasari bus tas sekmingas startas! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Valio! Sveikinu! Turetu dabar palengveti nerealiai!!!! wub.gif
Atsakyti
Atiloja, ledai juda bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 16:52)
Atiloja
Nu gi super naujienos!!!!!
po 2 menesiu manau gydimas duos stebuklingu rezultatu ir pavasari bus tas sekmingas startas!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Valio! Sveikinu! Turetu dabar palengveti nerealiai!!!!  wub.gif

bigsmile.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 01 10, 16:53)
Atiloja, ledai juda  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif 4u.gif

jeeee, mano sirdis sokineja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 16:45)

Atiloja kokios geros zinios thumbup.gif Tikiu, kad po visko pavasaris atnes labai grazia dovanele mirksiukas.gif

Afrodite mano kumsciai suspausti uz tave 4u.gif

Warwara graziu rezultatu ketvirtadieni 4u.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 09, 20:58)
Kamelija2, kokie jau atrodo dideli skaičiukai tavo paraše  wub.gif  Kaip laikotės?

Aciu, laikomes gerai biggrin.gif Maziukas/e mamytes nekankina, beveik nevemiau, tik daznai pykina. O siaip jei nezinociau, tai net nepasakyciau, kad esu nestuke.gif Savijauta puiki smile.gif Aisku, pilvelis jau truputi padidejo.
Laikas tikrai greitai lekia smile.gif Bet tikiu, kad dar taves sulauksiu pas nestukes irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 10 sausio 2012 - 16:13
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 16:45)

Zodziu, tyrimai (kaip jau pasake Keberiokst su Cituku), pas mane ne patys blogiausi smile.gif Dabar iseinu ant 4 savaiciu antibu dietos (laukiu kol atsius vaistu pavadinima), tuo paciu metu organizuojuos 2 LIT'us pas Bykova kas 3-4 savaites ir mazdaug po 2 menesiu vaziuoju i Londona persitestavimui  bigsmile.gif

Na va kaip smagu thumbup.gif Tai apibendrinant Gorgis mano, kad tavo kileres sukilusios butent nuo zarazu ir jas iveikus, kileres nukris, taip? Labai logiska. O LIT kodel jums reikia? LAD juk puikus. Ar del DQalfa sutapimo?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 10, 17:19)
Na va kaip smagu  thumbup.gif Tai apibendrinant Gorgis mano, kad tavo kileres sukilusios butent nuo zarazu ir jas iveikus, kileres nukris, taip? Labai logiska. O LIT kodel jums reikia? LAD juk puikus. Ar del DQalfa sutapimo?

nu viskas lyg ir taip smile.gif Jei as teisingai supratau ir ko nors nesumaisiau, tai LAD turi buti apie 50, o pas mane apie 40, jis noretu ji pakelti siek tiek ir galvoja, kad LIT ta padarys bigsmile.gif Gali taip buti? g.gif
Ir del to LIT, pas Bykova reikia pirmiausiai konsultacijai vaziuoti, tada jinai skirs tyrimus ir tik tada LIT darys? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 10 sausio 2012 - 16:24