QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 10, 08:56)
-Kaip idomu... pas mane nieko nemate nors buvo 20 DPI. Galbut maziukai pabego anksciau ir HCG atsakyma iskele vaistu poveikis
Smagu girdeti, kad ruosiates ir tikiuosi, kad taupyt nebeprireiks
--Neisivaizduoju ka reikes daryti, jei antras IVF nepavyks... sitokia suma sutaupyciau nebent per metus O metai tai bega
Beje, as dariau tik chlamidijas (savo nuoziura), o kitu ne.
----Negirdejau apie simplex - kas tai?
Smagu girdeti, kad ruosiates ir tikiuosi, kad taupyt nebeprireiks
--Neisivaizduoju ka reikes daryti, jei antras IVF nepavyks... sitokia suma sutaupyciau nebent per metus O metai tai bega
Beje, as dariau tik chlamidijas (savo nuoziura), o kitu ne.
----Negirdejau apie simplex - kas tai?
-Nu ji sakė, kad va aš matau, kur jis buvo įsirausęs Man vis dar nesibaigė mmm, nors dabar tik beteplioja. Tiek ilgai nesu turėjusi mmm - nuo praėjusio trečiadienio iki šiandien ir dar jaučiu ryt bus
--Pažįstamas jausmas... Nežinau ir aš, kaip reikės sutaupyt. Valgysiu kruopas ir gersiu vandenį Iš tikrųjų net nejuokinga Aš manau,kad jums nereikės taupyt
----Lapelyje yra užrašyta Herpes simplex virusas IgG ir IgM. Pati dar nežinau,kas čia per biesai. Reik pagooglint
QUOTE(Iride @ 2012 01 10, 13:55)
Viskas gerai pas mane Aciu, kad klausi. Kol kas as pabusiu tyliai su savim ir savo pozityviom mintim
Pozityvios mintys padeda pozityviam rezultatui Gerai,kad moki save nuteikti teigiamai. Šaunuolė