Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Citas @ 2012 01 10, 13:09)
Obana kas cia per naujiena, tokio mums ne nesiule  blink.gif na bet tai turit sumokeje uz konsultacijas ir gydymus jei reikes toli i prieki  thumbup.gif

Warwariuk - o tau punkcija dar nenumatyta?

pas jus gal ne toks prastas TB rezultatas, todel ir nesiule 4u.gif SU MB rezultatu net patologiju negalejo nustatyti doh.gif Ir kas s..., kad ir DNR nustatymui neuzteko "medizagos" sad.gif
aha, warwariuk, kas ten pas tave nusimato? 4u.gif
Ir Iride, kaip pas tave su tais geltonkuniais? kada kas nusimato? 4u.gif
Atsakyti
Cituk, ne, nu va kur tu mane taip skubini blink.gif
As praeita karta nesulaukiau punkcijos, todel si karta zingsniukai maziukai blush2.gif Sulauk tu ketvirtadienio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taupyk nervus, dar nuo punkcijos iki isodinimo 3 dienas melstis ir nerimauti unsure.gif

O, dar ir Atiloja ten pat. Nu, damos, nu kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 10 sausio 2012 - 12:24
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 13:22)
Cituk, ne, nu va kur tu mane taip skubini  blink.gif
As praeita karta nesulaukiau punkcijos, todel si karta zingsniukai maziukai  blush2.gif Sulauk tu ketvirtadienio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Taupyk nervus, dar nuo punkcijos iki isodinimo 3 dienas melstis ir nerimauti  unsure.gif

O, dar ir Atiloja ten pat. Nu, damos, nu kantrybes  4u.gif

Mums laikas eina greiciau, nei tau biggrin.gif

Mergai, man siandien 13.00 (UK laiku), 15.00 musu laiku konsultacija su Gorgiu bigsmile.gif
Atsakyti
Laikom ir kumštukus, ir kojytes suspaudę už AFRODITĘ 4u.gif wub.gif
DUOK DIEVULIAU JAI IŠLAUKTĄ, IŠSVAJOTĄ KŪDIKĖLĮ nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 12:22)
As praeita karta nesulaukiau punkcijos, todel si karta zingsniukai maziukai  blush2.gif Sulauk tu ketvirtadienio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Taupyk nervus, dar nuo punkcijos iki isodinimo 3 dienas melstis ir nerimauti  unsure.gif

O, dar ir Atiloja ten pat. Nu, damos, nu kantrybes  4u.gif

Ar mažais,ar dideliais žingsniukais eisi, vis tiek šįkart rezultatas bus pasakiškas nėštumas wub.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 12:41)

Mergai, man siandien 13.00 (UK laiku), 15.00 musu laiku konsultacija su Gorgiu  bigsmile.gif

Valio thumbup.gif Jau galėsi gydytis ir nėštėti doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 13:41)

Mergai, man siandien 13.00 (UK laiku), 15.00 musu laiku konsultacija su Gorgiu  bigsmile.gif

Eik tu sau!!!!! Uz tave tikrai palaikysiu kumscius - tu pati, ar tau kas nors tarpininkaus?
Atijola - esu skaicius, kai truksta medziagos, tai vyrui paima tada su adata is seklidziu... Nedare jums taip?

Pas Gorgi yra ilgas koridorius? sapnavau blush2.gif
Atsakyti
mimoza:)
Negaliu dirbt, nes kumstukus laikau

ir nesakyk, neapsakomai sunku dirbti, kai su kumsciais renki raides klaviaturoje. Jo, siandien atsils, siandien ir sudes pas mamyte!
O dabar dar viska suspaudziau uz Atilojos konferencija thumbup.gif
*Laukiam laukiam, mes naujenu_geru_apie_gydyma_ir_greita_starta_po_to laukiam!

Atiloja
Mums laikas eina greiciau, nei tau

Tai tuo labiau, kur skubat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 10, 14:35)
Eik tu sau!!!!! Uz tave tikrai palaikysiu kumscius - tu pati, ar tau kas nors tarpininkaus?
Atijola - esu skaicius, kai truksta medziagos, tai vyrui paima tada su adata is seklidziu... Nedare jums taip?

Pas Gorgi yra ilgas koridorius?  sapnavau  blush2.gif

Prisijungsiu apie 20val, tikiuosi jau iki to laiko spesi atsigauti ir mum pranesti..... wub.gif wub.gif wub.gif

Esi susirasius ko tu butinai nori paklausti? Butinai susirasyk, tada per itampa viska pamirsti... Oij, kaip as jaudinuos uz tave....
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 14:36)

Tai tuo labiau, kur skubat smile.gif

mum norisi visko greitai wink.gif o kad taip ir butu.... wub.gif
Niu laikom kumstukus. As viena ranka uz Afrodite, kita uz Atijola.... Kai spausdinu, tai koju pirstukus suspaudziu - zodziu mes labai labai labai uz Jus abi siandien.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 13:21)
Ir Iride, kaip pas tave su tais geltonkuniais? kada kas nusimato?  4u.gif

Viskas gerai pas mane smile.gif Aciu, kad klausi. Kol kas as pabusiu tyliai su savim ir savo pozityviom mintim ax.gif

Laukiu tavo raporto is telekonferencijos. Tikiuosi, kad sklandziai praeis ir viska issiaiskinsi, suprasi (kalba jis gi labai neaiskiai, o dar vertejavimas..). Susirasyk pagrindinius klausimus, kad ko nepamirstum
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 13:22)

Nu dar graziau , pas mane kantrybe??? aisku kad nera ir nebus biggrin.gif Nu gerai kas cia liko iki to ketvirtadienio nedaug ir apsirikom lotuliukas.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 13:41)

Jjeeeeeiiiiii thumbup.gif Rimtai susirasyk viska bent trumpai, nes uzsikalbesi apie viena dalyka, pamirsi kita ax.gif

Eik tu sau blink.gif nu yra ten tas siauras ilgas koridorius blink.gif As ne prasysiu bet reikalausiu kad balandzio geguzes menesiais sapnuotum mano sekme bigsmile.gif

Afrodite - meila musu, musu galunes jau melynuot pradeda lotuliukas.gif
Atsakyti

Nea, nedare 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 14:36)
*O dabar dar viska suspaudziau uz Atilojos konferencija  thumbup.gif
*Laukiam laukiam, mes naujenu_geru_apie_gydyma_ir_greita_starta_po_to laukiam!

Atiloja

**Tai tuo labiau, kur skubat smile.gif

* kaip jaudinuos blush2.gif jau tik 10 minuciu liko ax.gif
** mes neskubam, bet mums atrodo, kad daug laiko praejo biggrin.gif
QUOTE(Terze @ 2012 01 10, 14:40)
Prisijungsiu apie 20val, tikiuosi jau iki to laiko spesi atsigauti ir mum pranesti.....  wub.gif  wub.gif    wub.gif 

Esi susirasius ko tu butinai nori paklausti? Butinai susirasyk, tada per itampa viska pamirsti... Oij, kaip as jaudinuos uz tave....
Papildyta:
mum norisi visko greitai wink.gif o kad taip ir butu....  wub.gif 
Niu laikom kumstukus. As viena ranka uz Afrodite, kita uz Atijola.... Kai spausdinu, tai koju pirstukus suspaudziu - zodziu mes labai labai labai uz Jus abi siandien.

pasirasiau kazka doh.gif

Papildyta:

QUOTE(Citas @ 2012 01 10, 14:58)
Nu dar graziau , pas mane kantrybe??? aisku kad nera ir nebus  biggrin.gif  Nu gerai kas cia liko iki to ketvirtadienio nedaug ir apsirikom  lotuliukas.gif
Jjeeeeeiiiiii thumbup.gif  Rimtai susirasyk viska bent trumpai, nes uzsikalbesi apie viena dalyka, pamirsi kita  ax.gif
Eik tu sau  blink.gif  nu yra ten tas siauras ilgas koridorius  blink.gif  As ne prasysiu bet reikalausiu kad balandzio geguzes menesiais sapnuotum mano sekme  bigsmile.gif

Afrodite - meila musu, musu galunes jau melynuot pradeda  lotuliukas.gif

o ko klausti? as kaip maisu trenkta - nieko nesugalvoju blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Atiloja, tai gal dėl tyrimų klausk g.gif Ką tyrimai rodo, kokį gydymą skirs, kada reiks apsilankyti rolleyes.gif Nežinau ir aš doh.gif SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 15:53)
o ko klausti? as kaip maisu trenkta - nieko nesugalvoju  blush2.gif  doh.gif

Klausk, ka reiskia zvaigzdute prie tyrimu rezultatu - jos reiskia nukryimus.

Siulau pasizymeti ir skaiciukus kurie turtu buti (gorgis parastai pasako, kokius jis noretu matyti). kai kurie skaiciukai atrodo norma ant lapo, bet gorgis tipo bandant pastoti, nori ju didesniu ar mazesniu.

O siaip jis pats savo isvadas pasakys ir gydyma sustatys. Tik jei neisgirsti tai klausk dar karta, nepalik.
Atsakyti