Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Hi hi hi -matau ir J01 pasijungus wink.gif Kaip laikaisi, mieloji?
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 09, 23:10)
Pritariu tavo žodžiams  thumbup.gif  Manau,kad pavasaris apskritai mus apdovanos pilvukais  nestuke.gif  ax.gif

Sveika Beila - ar jau buvai pas gydytoja? Kaip laikais? Tavo snaigutes ant vasario prabus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 20:10)

Papildyta:
O, matau Nekantrioji pasijungus...
As vis pagalvoju apie tavo zodzius del gydytoju... O ta klinika privati? Gal reiktu kreiptis i kita, na isbandyti gal koki rimtesni poziuri i tave? Cia zinai, mes ir LT susiduriam su viskuom, bet ieskom ir randam kuom pasitikim.... Ir nebutinai is pirmo ar antro karto....
Ar jau buvai vizitui? Kaip pacios sveikata? Gal ramiau?  4u.gif

sveikutes visos 4u.gif
Senokai bebuvau,tai teko akis palavint nuo senos temukes iki cia biggrin.gif
Terzyt 4u.gif
Kol kas niekur nesikreipem,bet gavau cia is vienos mergaites lietuves rekomendacija,pas gydytoja Kaire,tai ziuresim..kol kas vyras nori,kad as dar biski pailseciau nuo visko,tada vel kibsim i darba.
Mano mmm po nutrauktu vaistu pasirode tik po 6 dienu,bet su tokiu skausmu,kad buvo ziauru,net lovoj apsiversti buvo sunku,taip stubura lauze...dabar kaip ir viskas normaliai,pamazu gryztu i senas vezias.Truputeli ramiau,bet vis mintimis gryztu i ta laika,kai reikejo gerti vaistus,o tikejimas kad pastosiu buvo didesnis nei nei netikejimas..
Kadangi turiu dukra,ir jai 15 bus rugs.vis klausinejo:mama,na kaip tu?gal jau?...Kaip sunku buvo pasakyti,kad ne dukrele,nepavyko mums...Ji labai nori tureti broliuka,aisku ir sesute butu gerai..tik deja,kol kas tenka vis laukti ir laukti....
Visu pasiilgau,bei kiekviena palaikau ir jau kaip minejau,uzverzdama praejusiu metu nesekmes knyga,tikiuosi,kad kievienai is cia esanciu pasiseks patapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 23:10)
Oki, bus terpe pamastymui.Aciu  4u.gif 
Jetus... jau kaip arti... tas kovas - pavasaris, prabus gamta kartu su Cituko vaikuciais...  wub.gif 

QUOTE(Beila @ 2012 01 09, 23:10)
Pritariu tavo žodžiams  thumbup.gif  Manau,kad pavasaris apskritai mus apdovanos pilvukais  nestuke.gif  ax.gif

Matau mergaitems su pavasariu ir optimizmas pareina, labai geras poziuris wub.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 09, 23:32)
sveikutes visos 4u.gif
Terzyt 4u.gif
Kol kas niekur nesikreipem,bet gavau cia is vienos mergaites lietuves rekomendacija,pas gydytoja Kaire,tai ziuresim..kol kas vyras nori,kad as dar biski pailseciau nuo visko,tada vel kibsim i darba.
Visu pasiilgau,bei kiekviena palaikau ir jau kaip minejau,uzverzdama praejusiu metu nesekmes knyga,tikiuosi,kad kievienai is cia esanciu pasiseks patapti nestuke.gif

Saunuole, pailsesit ir vel pirmyn. O klinika tau tikrai reikia keisti, juk negalima visko atiduoti auksciausiojo valiai (zinau kad lemia be galo daug) bet bent butiniausius tyrimus privalo padaryti, juk nesekmes priezastis gali buti labai menkute problemele 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Cituk,taip zinau...
Atsakyti
LABAS RYTAS cool.gif
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 22:13)
Sveika Beila - ar jau buvai pas gydytoja? Kaip laikais? Tavo snaigutes ant vasario prabus?  wub.gif

Tu teisi, buvau pas gydytoją pirmą mmm dieną ir sakė, kad mato,kur buvo įsikabinusi žvaigždutė unsure.gif Jai sunku buvo patikėti, kad nepavyko mums. Sakė pas mus buvo viskas geriau nei gerai, tai man buvo dar skaudžiau...Dažnai pagalvoju, kas būtų buvę,jei nebūtų mano gražuolės pabėgusios unsure.gif Dar truputį skaudu...O vasarį bandysim atšildyti 3 blastutes. Tikiuosi, šįkart bent viena panorės likt. O jei neliks, jau nusprendžiau, iki vasaros reikės kažkaip sutaupyt blink.gif 10000 ir vėl daryt doh.gif Tiesa, dar prieš vasarį pasidarysiu kai kuriuos tyrimus(chlamidijų,toksoplozmozės,citomegalo,simplex),kurios man nebuvo liepusi gydytoja - dėl šventos ramybės...
O kaip tu pati išsilaikius? ax.gif
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 09, 22:32)
sveikutes visos 4u.gif
Terzyt 4u.gif
Mano mmm po nutrauktu vaistu pasirode tik po 6 dienu,bet su tokiu skausmu,kad buvo ziauru,net lovoj apsiversti buvo sunku,taip stubura lauze...dabar kaip ir viskas normaliai,pamazu gryztu i senas vezias.Truputeli ramiau,bet vis mintimis gryztu i ta laika,kai reikejo gerti vaistus,o tikejimas kad pastosiu buvo didesnis nei nei netikejimas..
Kadangi turiu dukra,ir jai 15 bus rugs.vis klausinejo:mama,na kaip tu?gal jau?...Kaip sunku buvo pasakyti,kad ne dukrele,nepavyko mums...Ji labai nori tureti broliuka,aisku ir sesute butu gerai..tik deja,kol kas tenka vis laukti ir laukti....

Smagu girdėti,kad mūsų nepamiršai ir kad nemeti takelio dėl kelio 4u.gif Pritariu,kad reikia truputį atsipūsti ir tada vėl jauti griebt už ragų drinks_cheers.gif Sėkmės tau ir tavo šeimynėlei wub.gif
Atsakyti
Terze
Mano vizitas penktadieni-sausio 13

Superine data smile.gif Laiksim tavo geru atsakymu is Graikijos thumbup.gif

PerKūnas
O aš šiandien išmeditavau, kad išnaudosiu vasario 16-ąją vizitui pas daktarėlį, kad galėtume jau pradėti delioti planus.

O, planas! Planas tai gerai!!! thumbup.gif ir nusiteikimas geras smile.gif

nekantrioji:) wub.gif bet kaip gerai, kai rupestinga seima salia 4u.gif

Sawana - su pirmu duriu!!!!!!

O pavasaris koks grazus bus wub.gif
Ir ziemos pabaiga fantastiska ax.gif
Atsakyti
Afrodite - manau kad beveik viso skyrelio mintys ir kumsciai suspausti uz tavo snaigutes siandien wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 20:55)
Mergaites - mano siuntinelis jau pakeliui wink.gif Bus ir mano fronte ko laukti wink.gif
Gal galite man priminti, koks biudzetas pas Gorgi (apart Bykovos vizitu) daugiau maziau reikalingas?

jeeeeee thumbup.gif laikau kumstukus, kad rastu ka nors blogo blush2.gif ir galetum issigydyti ir taptum nestuke.gif
QUOTE(Citas @ 2012 01 09, 21:09)
As per pirma konsultacija ir tyrimus isleidau apie £1800. Atiloja berods apie £2000. O paskui gydymas jau priklauso nuo situacijos, man daugiau, atilojai manau maziau.
Sveika sugrizus atgal, dabar is cia isleisim su dziaugsmo asaromis  4u.gif

As sumokejau 2700£ (bet darem spermos DNR, kuris kainuoja 700£ doh.gif )

Terze, puiki data pasimatymui thumbup.gif
nekantrioji:) sveika sugrizus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 11:15)
Labas rytas  4u.gif
jeeeeee thumbup.gif laikau kumstukus, kad rastu ka nors blogo  blush2.gif ir galetum issigydyti ir taptum  nestuke.gif

Terze, puiki data pasimatymui  thumbup.gif
nekantrioji:) sveika sugrizus  mirksiukas.gif

As irgi noriu, kad rastu ka nors bloga tongue.gif Juo juo ir paskui issigydom ir nestuke.gif - o kad viskas taip paprasta ir butu...

O atsakymus turi del spermos DNR? Ar turi ats., bet ten neina nieko suprasti ir zinosi tik telekonferencijos metu?
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 09, 23:32)

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 10, 07:59)
LABAS RYTAS cool.gif

Tu teisi, buvau pas gydytoją pirmą mmm dieną ir sakė, kad mato,kur buvo įsikabinusi žvaigždutė unsure.gif Jai sunku buvo patikėti, kad nepavyko mums. Sakė pas mus buvo viskas geriau nei gerai, tai man buvo dar skaudžiau...Dažnai pagalvoju, kas būtų buvę,jei nebūtų mano gražuolės pabėgusios unsure.gif Dar truputį skaudu...O vasarį bandysim atšildyti 3 blastutes. Tikiuosi, šįkart bent viena panorės likt. O jei neliks, jau nusprendžiau, iki vasaros reikės kažkaip sutaupyt  blink.gif 10000 ir vėl daryt doh.gif Tiesa, dar prieš vasarį pasidarysiu kai kuriuos tyrimus(chlamidijų,toksoplozmozės,citomegalo,simplex),kurios man nebuvo liepusi gydytoja - dėl šventos ramybės...
O kaip tu pati išsilaikius? ax.gif 

As tikiu, kad nereikes procedurai taupyti... galesi taupyti, bet jau mieliem daikciukam: lovytei, vezimukui...

Mergaites: Siandien Afrodites diena! Laikom kumstukus...
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 09:57)
Terze

Superine data smile.gif Laiksim tavo geru atsakymu is Graikijos  thumbup.gif
O pavasaris koks grazus bus  wub.gif
Ir ziemos pabaiga fantastiska  ax.gif

Lauksim blogu atsakymu is GR wink.gif wink.gif

O kad ziemos pabaiga bus fantastiska, as net neabejoju thumbup.gif -bus tramplynas mums i sekmiu ruoza wink.gif Kada tau punkcija nusimato?
Atsakyti
Puciam, puciam siluma ir sekme link Lv ir Afrodites snaiguciu!
Atsilkite vaikuciai ir linksmai isitaisikite pas mamyte-Afrodite! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 10 sausio 2012 - 10:35
QUOTE(Terze @ 2012 01 10, 11:35)
O atsakymus turi del spermos DNR? Ar turi ats., bet ten neina nieko suprasti ir zinosi tik telekonferencijos metu?

nea, del prastu MB rezultatu nepavyko to padaryti (bet cia norejau pasakyti, kad todel tiek dayg mokejom) 4u.gif Dabar turim "atidaryta" saskaita pas Gorgi su neiseikvotu limitu 700 £ smile.gif 4u.gif

Kumstukai uz Afrodite suspausti iki melynumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 11:15)

Obana kas cia per naujiena, tokio mums ne nesiule blink.gif na bet tai turit sumokeje uz konsultacijas ir gydymus jei reikes toli i prieki thumbup.gif

Warwariuk - o tau punkcija dar nenumatyta?
Atsakyti