QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 11:15)
Labas rytas
jeeeeee
laikau kumstukus, kad rastu ka nors blogo
ir galetum issigydyti ir taptum
As sumokejau 2700£ (bet darem spermos DNR, kuris kainuoja 700£
)
Terze, puiki data pasimatymui
nekantrioji:) sveika sugrizus
As irgi noriu, kad rastu ka nors bloga
Juo juo ir paskui issigydom ir
- o kad viskas taip paprasta ir butu...
O atsakymus turi del spermos DNR? Ar turi ats., bet ten neina nieko suprasti ir zinosi tik telekonferencijos metu?
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 09, 23:32)
Kadangi turiu dukra,ir jai 15 bus rugs.vis klausinejo:mama,na kaip tu?gal jau?...Kaip sunku buvo pasakyti,kad ne dukrele,nepavyko mums...Ji labai nori tureti broliuka,aisku ir sesute butu gerai..tik deja,kol kas tenka vis laukti ir laukti....
Visu pasiilgau,bei kiekviena palaikau ir jau kaip minejau,uzverzdama praejusiu metu nesekmes knyga,tikiuosi,kad kievienai is cia esanciu pasiseks patapti
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 10, 07:59)
LABAS RYTAS
Tu teisi, buvau pas gydytoją pirmą mmm dieną ir sakė, kad mato,kur buvo įsikabinusi žvaigždutė
Jai sunku buvo patikėti, kad nepavyko mums. Sakė pas mus buvo viskas geriau nei gerai, tai man buvo dar skaudžiau...Dažnai pagalvoju, kas būtų buvę,jei nebūtų mano gražuolės pabėgusios
Dar truputį skaudu...O vasarį bandysim atšildyti 3 blastutes. Tikiuosi, šįkart bent viena panorės likt. O jei neliks, jau nusprendžiau, iki vasaros reikės kažkaip sutaupyt
10000 ir vėl daryt
Tiesa, dar prieš vasarį pasidarysiu kai kuriuos tyrimus(chlamidijų,toksoplozmozės,citomegalo,simplex),kurios man nebuvo liepusi gydytoja - dėl šventos ramybės...
O kaip tu pati išsilaikius?
As tikiu, kad nereikes procedurai taupyti... galesi taupyti, bet jau mieliem daikciukam: lovytei, vezimukui...
Mergaites: Siandien
Afrodites diena! Laikom kumstukus...
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 09:57)
Terze
Superine data
Laiksim tavo geru atsakymu is Graikijos
O pavasaris koks grazus bus
Ir ziemos pabaiga fantastiska
Lauksim blogu atsakymu is GR
O kad ziemos pabaiga bus fantastiska, as net neabejoju
-bus tramplynas mums i sekmiu ruoza