bonuska, lauksim ka gyd. pasakys!
Terzyte, geriu as, geriu. Kaip koks kupranugaris. Ir vanduo ir arbata (nes bijau dabar susirgti). Aciu uz rupesti. O vyras vakar dar viena dalyka leptelejo. Tai po to tylejo jau, tik seimininkavo vyrtuvieje
O mes vakar sumokejom uz IVF is savo taupykles. Keleta metu rinkom 5 lt monetos. Daug pririnkom ir vis mastem kur isleisti. Paskutinis variantas buvo nuskrysti i Indonezija pas mano ginimaite... Teks naujai taupyti
Alia koks fainas automatas Lietuvos banke metalinems pinigams priduoti
Bet as jums parasysiu tik rytoj ,nes iseinu i darba nuo 15val.
Cituk, as jau kaip tavo zarazos jauciuosiu, po toki mikroskopa padejai mane ir stebi O tau kada i LV numatoma komandiruote?
Del pojuciu, tai normalus pas mane pojuciai, kaip ir turi buti zmogui po ovuliacijos ir kuris iki ausu pripumpuotas progesterono: turiu krutine ir pilva.
Del pojuciu, tai normalus pas mane pojuciai, kaip ir turi buti zmogui po ovuliacijos ir kuris iki ausu pripumpuotas progesterono: turiu krutine ir pilva.
QUOTE(Citas @ 2012 01 19, 12:40)
*Mergaites negirdejot gal kur pasto lektuvas nukrito ir kraujas issiliejo Noriu ziniu, nezinia kankina
**Atiloja - o tu skambinsi kam? Treisui?? tai labai gerai kad pirmadieni daro, nes vaziuotume ilgam savaitgaliui, penktadieni i ryga o pirmadieni galetume ir ta testa pasidaryti. O ten reikia isankstinio uzsirasymo? eiles dideles?
as irgi
**Atiloja - o tu skambinsi kam? Treisui?? tai labai gerai kad pirmadieni daro, nes vaziuotume ilgam savaitgaliui, penktadieni i ryga o pirmadieni galetume ir ta testa pasidaryti. O ten reikia isankstinio uzsirasymo? eiles dideles?
as irgi
*
**skambinti del ko? ne, nereikia uzrasymo (bent jau mums nereikejo), ir eiliu nebuvo, beje, man atrodo ten gal iki kokios 14 val. tik priima
QUOTE(Warwara @ 2012 01 19, 12:42)
O mes vakar sumokejom uz IVF is savo taupykles. Keleta metu rinkom 5 lt monetos. Daug pririnkom ir vis mastem kur isleisti. Paskutinis variantas buvo nuskrysti i Indonezija pas mano ginimaite... Teks naujai taupyti
reikejo ta taupykle i ir nusinesti atsiskaitymui gal nuolaida padarytu
QUOTE(Warwara @ 2012 01 19, 12:42)
prioritetai prioritetai nuvaziuosit ir i indonezija
QUOTE(bonuska @ 2012 01 19, 12:45)
Bet as jums parasysiu tik rytoj ,nes iseinu i darba nuo 15val.
Sekmes tau kuo didziausios
QUOTE(Warwara @ 2012 01 19, 12:46)
Cituk, as jau kaip tavo zarazos jauciuosiu, po toki mikroskopa padejai mane ir stebi O tau kada i LV numatoma komandiruote?
Aisku kad stebiu ir stebesiu skirtumas tik tas kad as nenoriu kad tu dingtum, o va zarazom tai grieztai
I LV man vasario 17d
Pilva ir krutine as turiu visada tai man cia ne pozymis
QUOTE(Warwara @ 2012 01 19, 12:46)
oi mergos, negaliu dirbti, sedziu ir prunkstauju prie kompo
QUOTE(bonuska @ 2012 01 19, 12:34)
Terze isodino blastute viena lyg 18 lasteliu ,kita dvylikos lyg ir embrioniuka,kuris po dvieju dienu miegojimo apsivaisino tai buvo grazus be pakitimu sesiu lasteliu
Visgi gal ne 18 lasteliu, nes 5 dienu gera balstute turetu tureti apie 32 lasteles. Nebent tau dejo 4 diena po punkcijos
Iride,ale tiesa pasakius gal negerai supratau ,bet buvo tikrai stipri be jokiu pakitimu ir penkiu dienu
QUOTE(Terze @ 2012 01 18, 23:02)
Beta1 - tai ankstyva pavasari turetum supuoti sunu jau?
Panasu, kad pirmom pavasario dienom turetumem jau pamatyti ta, kur ant lekstutes birzelio menesi auginom bet iki to laiko as vis dar laukiu tos zvygaujancios visu jusu kompanijos pas nestukes As esu susidarius sarasa, kuriam neissinesdinus is cia, niekur ir pati neisiu Taigi pasiskubinam damos
Citai, Warwara, reiks rimtai pasikalbet su sapneliu feja, kazkaip be rysio cia sapnuojat abi
siandien is pacio ryto paskambinau gyd... liepe kuo skubiau atvaziuoti priduoti kraujuka, kad dar siandien suzinociau rezultatus.... laikas nuo 11 iki 15val man eina ilgiau nei 2 savaites....