Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(bonuska @ 2012 01 19, 11:44)
Labas rytas  4u.gif  siandien tik Hcg atsakyma pasiemiau ,tai 8 diena buvo 4,49 cia vistik gal kabinosi ...

Bonuska, tai gal dar neviskas prarasta? 4u.gif Gal tavo mm nera labai gausios? Kaip gydytoja patare elgtis?
Atsakyti
Warwaryt ,net nezinau ka ir galvoti ...
Neisgeriau vaistu ryte ir nezinau gerti ar negerti ,o skausmai tai begaliniai ,kalu po dvi tabletes nuo skausmo g.gif
Papildyta:
Iride labai gausios menesines doh.gif
Atsakyti
bonuska
O kelinta tau DPI? 10?
Gal dar kraujuka nuleisk? Nu del sventos ramybes nors...

Bet kokia nesamone, kad taip anksti prasidejo mmm... Ir dar antra karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 19 sausio 2012 - 11:00
Jug isodinimo diena nesiskaito ,tai man siandien 10 diena ,o tai kad labai ilgai reikia laukti atsakymo net dvi dienas ,mano mieste nedaro siuncia i Vilniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 01 19, 10:57)
Pirmadienį važiuosi į LV ar apsisprendei tik skambinti?

tik skambinsiu 4u.gif neturiu jokio noro tokiu oru grustis i LV su masina, o su autobusais ziauriai nemegstu buti pririskta prie laiko 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 01 19, 11:10)
*Beila, Warwara, Atiloja - aciu uz palaikyma  4u.gif Siandien uztai as sapnavau kad gavau atsakymus o ten dvi zarazos isnaikintos o chlamidija vis dar yra verysad.gif Tai uzpykau ir ant save ir ant sapnu  blink.gif

**Atiloja - nu ziauriai pigiai kariotipas uz 600LT abiems  drinks_cheers.gif, reiks gal ir man priderint ta testa prie kurios tai vienadienes keliones i latvija ir lietuva  ax.gif

***Afrodite - kaip supratau is tavo vakaryscio nusistatymo NT nebus, tai sedu prie draugiu ant suoliuko ir visos kryziuojam kojas, spygas, akis ir viska ka dar galim  4u.gif

*siandien Cito sapnai nieko nereiskia - pasake vadas biggrin.gif 4u.gif
**tikrai gali pasidaryt, tik juos daro pirmadieniais ir antradieniais, tai uztaikyk laika, kad atvaziutoi tomis dienomis 4u.gif
*** sukryziavau akis - as zvaira blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man grynai ateina menesiniu laikas ir jos yra ,nei veliau nei anksciau
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2012 01 19, 12:02)
Jug isodinimo diena nesiskaito ,tai man siandien 10 diena ,o tai kad labai ilgai reikia laukti atsakymo net dvi dienas ,mano mieste nedaro siuncia i Vilniu  doh.gif

As tavo vietoj, pasikartociau HCG, nu prarasi papildomai pinigeliu ir dar crenona kelias papildomas dienas panaudosi 4u.gif bet jei 8 dpi HCG buvo bevei 5, tai visai dar yra tikimybe 4u.gif
Atsakyti
Skambinsiu po pietu gydytojai ,matysiu ka sakys ,gal ir lieps kartoti tai tada turbut teks i Klaipeda vaziuoti darytis HCG bent jau ta pacia diena atsakymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2012 01 19, 12:09)
Skambinsiu po pietu gydytojai ,matysiu ka sakys ,gal ir lieps kartoti tai tada turbut teks i Klaipeda vaziuoti darytis HCG bent jau ta pacia diena atsakymai  g.gif

4u.gif - o kiek tau isodino? Gal cia tik vienas pabego?? Gal dar yra viltis? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 19, 11:10)
Atiloja - nu ziauriai pigiai kariotipas uz 600LT abiems  drinks_cheers.gif, reiks gal ir man priderint ta testa prie kurios tai vienadienes keliones i latvija ir lietuva  ax.gif

Toki antibu kursa sugerus - turetu buti viskas isnaikinta... 4u.gif

As vakar visa diena skambinejau i santariskes, niekaip negaliu suzinoti ju kainos... Vis nurodo kita telefona - tai vakar iki 5 numerio perskambinau, paskui jau uzkniso.
Siandien ziauriai skauda galva - matyt vakar tikrai pervargau ir mintys tokios buvo... dabar net geda blush2.gif Einu ibumetino ikalsiu. Vienas dar dalykas nervuoja: po mmm as vis dar pakraujuoju svieziu krauju... nors gyd nieko nemato... Zodziu, jei ne vienas galas, tai kitas...

Warwaryt-vakar vyras pagyre sukuosena? Taika? Tavo zvaigzdutes jau spindeti pradeda wub.gif Tikiuosi geri vandeni...

Afrodites rytoj testo diena?? Man tavo karscio mazas priepuolis primine kazkurios mergaites nestuke.gif simptomus..!!!!!! Jetus, kad viskas butu laimingai.. kas jau kas, o tu tai tikrai uzsitarnavai....

Beila - kada tu pas gydytoja dabar pasirodysi?

EGK - sveik 4u.gif
Atsakyti
Terze isodino blastute viena lyg 18 lasteliu ,kita dvylikos lyg ir embrioniuka,kuris po dvieju dienu miegojimo apsivaisino tai buvo grazus be pakitimu sesiu lasteliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2012 01 19, 12:34)
Terze isodino blastute viena lyg 18 lasteliu ,kita dvylikos lyg ir embrioniuka,kuris po dvieju dienu miegojimo apsivaisino tai buvo grazus be pakitimu sesiu lasteliu  rolleyes.gif

Tokie duomenys grazus... Tai belieka laukti HCG...Tada jau zinotume..
Atsakyti
Bonushka - kazkaip nemazas tavo HCG kaip 8dpi unsure.gif as kartociau 4u.gif

warwara - aciu uz antspauda ir parasa, jau tikrai nervas ima.

Mergaites negirdejot gal kur pasto lektuvas nukrito ir kraujas issiliejo g.gif blink.gif Noriu ziniu, nezinia kankina smile.gif

Warwara - kaip tu jautiesi, kokie pozymiai, gal jau spardosi lotuliukas.gif

Atiloja - o tu skambinsi kam? Treisui?? tai labai gerai kad pirmadieni daro, nes vaziuotume ilgam savaitgaliui, penktadieni i ryga o pirmadieni galetume ir ta testa pasidaryti. O ten reikia isankstinio uzsirasymo? eiles dideles?

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 19, 12:03)
*** sukryziavau akis - as zvaira  blink.gif  lotuliukas.gif

as irgi lotuliukas.gif
Atsakyti