LABAS RYTAS, PATARŠKOS
QUOTE(Terze @ 2012 01 18, 22:02)
Pas mane dar tokiu idiotisku minciu nebuvo: griztu namo, slidu, pilna sniego, tamsu... galvoju-parkrisiu, susilauzysiu koja, o gal abi
tada negalesiu atsistoti... skambinsiu vyrui, jis ragelio nekels
tada gulesiu ant saligatvio ir ant manes sunys sysios Ir sukasi mintys vel is naujo, kaip as parkrisiu lus koja, ir t.t. Gal as isprotejau...
Bet viena mintis gera buvo:grizti namo, ijungti kompa ir paziureti, kaip Warwaros reikaliukai
Na,ir prajuokinai mane
Kiekvieną rytą prieš eidama į darbą reiks paskaityti,ką jūs rašot. Šiaip stengiuosi tai padaryti kiekvieną rytą, bet ne visada suspėju...
Tavo mintys kaip iš siaubo filmo - sulaužytos kojos ir ant tavęs sisioja
Ot geras siužeto vingis
Matyt, žvaigždutės pas tave taisosi ir tu nevalingai galvoji, kad tuoj būsi nuo jų priklausoma
Eina sau, įsivaizduoji tu save neščią?????? Dieve, koks turėtų būti fantastiškas jausmas...
Tikiuosi Dievulis padovanos bent po vieną vaikelį
AFRODITE, nu būt gera, myžtelk(oi kaip negražiai skamba, gal geriau - sistelk) ant NT, jau noriu tavo II
JAU RODYS II
P.S. Ačiū,kad pasidalinai patirtimi...
WARVARA, tikiuosi tavo galvoje nesisuka tokios baisios mintys kaip TERZES, o sėdi suspaudusi visus galus ir daug ilsiesi... Įsivaizduok, kad tu princesė ir visi tau turi patarnauti
Man žiauriai patiko jaustis nėščia, nes vyras buvo mano tarnas
CITUK,ramiai ramiai, jei ir negausi šiandien atsakymų, mūsų būrys juos išpurtys - vienu žodžiu- išgaus atsakymą
Atsakymai, žinoma, bus geri ir tada galėsi jau nėštėti
LAUKAU KUMŠČIUS UŽ GERAS ŽINIAS
BONUSKA,dar kartelį užjaučiu tave. Tikiuosi, kad rasit jums tinkamiausią sprendimą (žengt toliau IVF keliu ar ne) ir būsit laimingi