Sveikutes mano graziosios mergytes
Kokia nuostabi zinia,
Warwariuk laikau kumstukus,sirdele mano linki tau kad si kart tave tikrai aplankytu dziaugsmas.Zodziu,mintys geriausios,kasos supintos,kumsciai suspausti

O dar mergyt kokiaaaa palaikymo komanda turi
bonuska uzjauciu ir zinau kad nera zodziu,kad paguosti tokia minute.Tiesiog linkiu rasti priezasti,kodel taip vyksta viskas ir greit ja pasalinus tapti taip issvajota nestuke ir paskui mamyte
LAIKYKITES ABU SU VYRU
Beila,suprantama kad liudnoka tau...buna ir man tokiu dienu,oi buna.Laikykis mergyt
EGK, stiprybes ir DAUG DAUG SVEIKATOS

Norejau kazka dar parasyti bet pamirsau

Prasidejo mano darbai tai laiko nebera prisesti.Sasiuviniu taisymai,pasiruosimai pamokomis ir t.t.
Kas pas mane naujo...Nieko.Keisciausia,kad nenoriu darytis NT ir HCG.Kazkaip atrodo dabar tarsi jauciu kad vis delto pas mane yra du maziukai ir bijau suzinoti kad jie neisimplantavo

Net nelaukiu as penktadienio

Keistai si kart...pamenu kai IVF dariausi tai spirgejau...Pojuciu nezinau gal jokiu..Man siandien 8 DPI.Crenonas krenta kelinta diena,bet svarus kol kas.Pamaudzia pilva,kartais trumpai paduria viena sona,kita.Bet tas maudimas toks panasus i mm.Ir nugaros apacia viena vakara paskaudinejo.O siaip nei pykina, nei miego juodai noriu,nei nuotaika bloga,nei trosina. Na galva uzeina pasvaigti,bet man kai daznai svaigsta gala tai nekreipiu demesio,o dabar darbe spaudima jauciu matyt nervinai daro savo. Uzeina kad permusa sirdis, karsta lieka,po kiek laiko vel salta

bet as vel suverciu nervams,nes is suku galva-ka reiks daryti jeigu nepasiseks.Kaip reiks atlaikyti?O ka tada -siusti tyrimus i Gr?Ar toliau bandyti su IVF...na zodziu...pasimetusi esu
Keberiokst,Betute kaip greit bega laikas -atrodo tik neseniai dziaugiames kad jus

o ziurekit nestumas eina i pabaiga ir nebe daug liko kai ant rankuciu supuosite avo maziukus.Baltai pavydziu

Bet nuosirdziai linkiu sveikatos,kantrybes ir daug laimes
Mergytes,atleiskite ko nepaminejau-uzisimusiau darbais,bet as su jumis ir tikrai galvoju apie jus ir kartu dziaugiuosi,laukiu ir deja liudziu
Tiesa,sveikinu musu naujas nestukes
O jau skaiciukai kokie grazus-as tik svajoju apie tokius.Mergytes linkiu kad jums viskas eitusi sklanziai,lai nesekmes lieka praeity o dabar laiateina jusu sekmes ir laimes periodas
SVEIKINU