warwara
laukiu nesulaukiu to pirmo durio, na nedaug liko iki ryt
Registruojuos Aciu Krempudra
Gaudau virusiukus ir Kamelijos taip pat
Laukiam ir mes
Papildyta:
Warwara - tavo nusiteikimas super
Papildyta:
Isivaizduoju, vien tas uzklausiminis-susitariminis pokalbis jau itampa kelia... Lauksim ziniu is taves!
Papildyta:
Rytoj cia didi diena... Laikom kumstukus!!!
Papildyta:
Sesute klinikoje pas Gorgi...
Kaip tu pati, jau turi ats??
Papildyta:
Mergaites - mano siuntinelis jau pakeliui Bus ir mano fronte ko laukti
Gal galite man priminti, koks biudzetas pas Gorgi (apart Bykovos vizitu) daugiau maziau reikalingas?
Gaudau virusiukus ir Kamelijos taip pat
QUOTE(sawana @ 2012 01 09, 20:22)
Laukiam ir mes
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 09, 16:20)
sawana, tau ryt bus pirmas duris!
Beila, ka as zinau, gal po LP kiausyde taip pasisuko. Gleivine tai kaip 9 CD labai gera, turin omeny, kad pries 3 dienas jos is vis praktiskai dar nebuvo, dar mm buvo. De lgleivines as maziausiai galvoju. 3 - laimingas skaicius
Beila, ka as zinau, gal po LP kiausyde taip pasisuko. Gleivine tai kaip 9 CD labai gera, turin omeny, kad pries 3 dienas jos is vis praktiskai dar nebuvo, dar mm buvo. De lgleivines as maziausiai galvoju. 3 - laimingas skaicius
Warwara - tavo nusiteikimas super
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 09, 19:04)
Ok, bandysiu dar skambintis rytoj,
Isivaizduoju, vien tas uzklausiminis-susitariminis pokalbis jau itampa kelia... Lauksim ziniu is taves!
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 09, 13:51)
As vaziuoju rytoj.Turiu buti apie 12val.Jeigu atsils mano snaigutytes tai rytoj sudes tada.Dabar meldziuosi kad tik atsiltu-visai mano paskutines dienos vien malda,vien prasymai
o kaip tu?Kada kalbesi su Georgiu?Gal sakei ir as praleidau,nes ne visada prisedu prie PC paskutiniu metu Mazute,tu zinai juk kad tau linkiu dideles sekmes,tu irgi per akis prisikentejai-ateis ,privalo ateiti svente pagaliau ir i tavo,bei kitu senbuviu kiema
o kaip tu?Kada kalbesi su Georgiu?Gal sakei ir as praleidau,nes ne visada prisedu prie PC paskutiniu metu Mazute,tu zinai juk kad tau linkiu dideles sekmes,tu irgi per akis prisikentejai-ateis ,privalo ateiti svente pagaliau ir i tavo,bei kitu senbuviu kiema
Rytoj cia didi diena... Laikom kumstukus!!!
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 19:58)
Gal mane apsviesite, kas yra toji garsioji Akvile?
Papildyta:
Gal galite man priminti, koks biudzetas pas Gorgi (apart Bykovos vizitu) daugiau maziau reikalingas?
Sveikos,
Ačiū Krempudrai už naujus namučius ir stiprius virusus.
Sekmės ryt didelės. Lauksim grįžtančios su vaikučiais.
Na mieloji, kad taip tie trys ir augtų gražiai iki dienos x, kuomet teiksis pavirsti embrioniukais, o paskui žmogeliukais.
Įsivaizduok kaip tavo palaikymo komanda jau piešia plakatus
Iš anksto - su būsimu pirmu dūriu.
Kamelija2, kokie jau atrodo dideli skaičiukai tavo paraše Kaip laikotės?
O aš šiandien išmeditavau, kad išnaudosiu vasario 16-ąją vizitui pas daktarėlį, kad galėtume jau pradėti delioti planus.
Ačiū Krempudrai už naujus namučius ir stiprius virusus.
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 09, 12:51)
As vaziuoju rytoj.
Sekmės ryt didelės. Lauksim grįžtančios su vaikučiais.
QUOTE(Warwara @ 2012 01 09, 14:54)
Tupi ten tik 3 burbuliukai, bet kokybe atrodo gera, apvalus. 2 vienodo didzio, kitas truputi mazesnis. Man asmeniskai minimum 1 reikalinas Gleivine tvarkoj. Laukiam dabar ketvirtadienio, bus jau puncija numatoma
Na mieloji, kad taip tie trys ir augtų gražiai iki dienos x, kuomet teiksis pavirsti embrioniukais, o paskui žmogeliukais.
Įsivaizduok kaip tavo palaikymo komanda jau piešia plakatus
QUOTE(sawana @ 2012 01 09, 19:22)
Iš anksto - su būsimu pirmu dūriu.
Kamelija2, kokie jau atrodo dideli skaičiukai tavo paraše Kaip laikotės?
O aš šiandien išmeditavau, kad išnaudosiu vasario 16-ąją vizitui pas daktarėlį, kad galėtume jau pradėti delioti planus.
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 09, 20:58)
Sveikute, senai matyta ir girdeta
Mano vizitas penktadieni-sausio 13
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 19:58)
Gal mane apsviesite, kas yra toji garsioji Akvile?
jau atsake, sesute pas gorgi, lietuve
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 20:55)
Laukiam laukiam
As per pirma konsultacija ir tyrimus isleidau apie £1800. Atiloja berods apie £2000. O paskui gydymas jau priklauso nuo situacijos, man daugiau, atilojai manau maziau.
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 09, 20:58)
Sveika sugrizus atgal, dabar is cia isleisim su dziaugsmo asaromis
QUOTE(Citas @ 2012 01 09, 20:09)
Sveika sugrizus atgal, dabar is cia isleisim su dziaugsmo asaromis
Tai gal eisim visos iš čia lauk kartu?
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 09, 20:11)
as galvoju startuot balandi ar geguze...
bet manau, kad teks visokiu dar tyrimu pasidaryt, nes pas mane kabinosi, bet neissilaike
bet manau, kad teks visokiu dar tyrimu pasidaryt, nes pas mane kabinosi, bet neissilaike
Aaa.., nes aš galvoju, kad būsiu pasiruošus startui jau kovą.
Gal ir man skirs kokių porą tyrimų...arba ne.
Kol kas nesuku sau galvos dėl tų brangių tyrimų, nors ir pabėgo. Nuojauta sako, kad mūsų bėda ne zarazose
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 20:55)
Papildyta:
Papildyta:
Supratau.
Dar ne, savaites pab. skambinsiu.
Lauksime kartu su tavimi.
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 09, 21:11)
O kiek pas Bykova +/-?
Ne bykova kitoj klinikoj, bet manau kad spetum per diena susisukt.
O kaina pas bykova kiek zinau apie vienas LIT 80 Latu, o kiek kiti testai ten ir konsultacija nezinau, pasakysiu kai jau nuvyksiu
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 21:13)
Cituk, o kokios ten mazdaug eiles?
Nu zinok kai pirma karta paskambinau, buvo gal koks treciadienis, tai kitos savites antradieniui gavau pirma konsultacija ir tai cia kadangi as norejau butinai anksti ryte. Ir dar pirma konsultacija turi buti pirm, antrad arba treciad jei reikia (o visiems reikia )tu pagrindiniu cikagos tyrimu.
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 09, 21:20)
Tai gal eisim visos iš čia lauk kartu?
Kol kas nesuku sau galvos dėl tų brangių tyrimų, nors ir pabėgo. Nuojauta sako, kad mūsų bėda ne zarazose
As mielai tau i paranke kibsiu nes ir as pradedu slpinamuosius su 21cd skaiciuojant nuo kovo mmm
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 21:49)
O ka as praleidau Kokiu rezultatu lauki dabar?
QUOTE(Citas @ 2012 01 09, 21:32)
As mielai tau i paranke kibsiu nes ir as pradedu slpinamuosius su 21cd skaiciuojant nuo kovo mmm
QUOTE(Citas @ 2012 01 09, 22:32)
Nu zinok kai pirma karta paskambinau, buvo gal koks treciadienis, tai kitos savites antradieniui gavau pirma konsultacija ir tai cia kadangi as norejau butinai anksti ryte. Ir dar pirma konsultacija turi buti pirm, antrad arba treciad jei reikia (o visiems reikia )tu pagrindiniu cikagos tyrimu.
Oki, bus terpe pamastymui.Aciu
Jetus... jau kaip arti... tas kovas - pavasaris, prabus gamta kartu su Cituko vaikuciais...
Papildyta:
O, matau Nekantrioji pasijungus...
As vis pagalvoju apie tavo zodzius del gydytoju... O ta klinika privati? Gal reiktu kreiptis i kita, na isbandyti gal koki rimtesni poziuri i tave? Cia zinai, mes ir LT susiduriam su viskuom, bet ieskom ir randam kuom pasitikim.... Ir nebutinai is pirmo ar antro karto....
Ar jau buvai vizitui? Kaip pacios sveikata? Gal ramiau?
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 22:07)
Oki, bus terpe pamastymui.Aciu
Jetus... jau kaip arti... tas kovas - pavasaris, prabus gamta kartu su Cituko vaikuciais...
Pritariu tavo žodžiams Manau,kad pavasaris apskritai mus apdovanos pilvukais