Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Gal mane apsviesite, kas yra toji garsioji Akvile? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
warwara
laukiu nesulaukiu to pirmo durio, na nedaug liko iki ryt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sawana: 09 sausio 2012 - 19:23
Registruojuos 4u.gif Aciu Krempudra wink.gif
Gaudau virusiukus ir Kamelijos taip pat wink.gif

QUOTE(sawana @ 2012 01 09, 20:22)
warwara

Laukiam ir mes wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 09, 16:20)
sawana, tau ryt bus pirmas duris!  thumbup.gif

Beila, ka as zinau, gal po LP kiausyde taip pasisuko. Gleivine tai kaip 9 CD labai gera, turin omeny, kad pries 3 dienas jos is vis praktiskai dar nebuvo, dar mm buvo. De lgleivines as maziausiai galvoju. 3 - laimingas skaicius  thumbup.gif

Warwara - tavo nusiteikimas super wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 09, 19:04)
Ok, bandysiu dar skambintis rytoj,

Isivaizduoju, vien tas uzklausiminis-susitariminis pokalbis jau itampa kelia... Lauksim ziniu is taves!
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 09, 13:51)
As vaziuoju rytoj.Turiu buti apie 12val.Jeigu atsils mano snaigutytes tai rytoj sudes tada.Dabar meldziuosi kad tik atsiltu-visai mano paskutines dienos vien malda,vien prasymai blush2.gif
o kaip tu?Kada kalbesi su Georgiu?Gal sakei ir as praleidau,nes ne visada prisedu prie PC paskutiniu metu ax.gif Mazute,tu zinai juk kad tau linkiu dideles sekmes,tu irgi per akis prisikentejai-ateis ,privalo ateiti svente pagaliau ir i tavo,bei kitu senbuviu kiema 4u.gif

Rytoj cia didi diena... Laikom kumstukus!!!
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 19:58)
Gal mane apsviesite, kas yra toji garsioji Akvile?  ax.gif  4u.gif

Sesute klinikoje pas Gorgi...
Kaip tu pati, jau turi ats??
Papildyta:
Mergaites - mano siuntinelis jau pakeliui wink.gif Bus ir mano fronte ko laukti wink.gif
Gal galite man priminti, koks biudzetas pas Gorgi (apart Bykovos vizitu) daugiau maziau reikalingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 09 sausio 2012 - 19:56
Sveikos,

Ačiū Krempudrai už naujus namučius ir stiprius virusus.

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 09, 12:51)
As vaziuoju rytoj.

Sekmės ryt didelės. Lauksim grįžtančios su vaikučiais.

QUOTE(Warwara @ 2012 01 09, 14:54)
Tupi ten tik 3 burbuliukai, bet kokybe atrodo gera, apvalus. 2 vienodo didzio, kitas truputi mazesnis. Man asmeniskai minimum 1 reikalinas smile.gif Gleivine tvarkoj. Laukiam dabar ketvirtadienio, bus jau puncija numatoma  thumbup.gif

Na mieloji, kad taip tie trys ir augtų gražiai iki dienos x, kuomet teiksis pavirsti embrioniukais, o paskui žmogeliukais.
Įsivaizduok kaip tavo palaikymo komanda jau piešia plakatus smile.gif

QUOTE(sawana @ 2012 01 09, 19:22)

Iš anksto - su būsimu pirmu dūriu.

Kamelija2, kokie jau atrodo dideli skaičiukai tavo paraše wub.gif Kaip laikotės?

O aš šiandien išmeditavau, kad išnaudosiu vasario 16-ąją vizitui pas daktarėlį, kad galėtume jau pradėti delioti planus.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 09, 20:58)

O aš šiandien išmeditavau, kad išnaudosiu vasario 16-ąją vizitui pas daktarėlį, kad galėtume jau pradėti delioti planus.

Sveikute, senai matyta ir girdeta wink.gif

Mano vizitas penktadieni-sausio 13 blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 19:58)
Gal mane apsviesite, kas yra toji garsioji Akvile?  ax.gif  4u.gif

jau atsake, sesute pas gorgi, lietuve smile.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 20:55)
Mergaites - mano siuntinelis jau pakeliui wink.gif Bus ir mano fronte ko laukti wink.gif
Gal galite man priminti, koks biudzetas pas Gorgi (apart Bykovos vizitu) daugiau maziau reikalingas?

Laukiam laukiam bigsmile.gif

As per pirma konsultacija ir tyrimus isleidau apie £1800. Atiloja berods apie £2000. O paskui gydymas jau priklauso nuo situacijos, man daugiau, atilojai manau maziau.

QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 09, 20:58)

Sveika sugrizus atgal, dabar is cia isleisim su dziaugsmo asaromis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 09, 20:09)
Sveika sugrizus atgal, dabar is cia isleisim su dziaugsmo asaromis  4u.gif

Tai gal eisim visos iš čia lauk kartu? wink.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 09, 20:11)
as galvoju startuot balandi ar geguze...
bet manau, kad teks visokiu dar tyrimu pasidaryt, nes pas mane kabinosi, bet neissilaike  verysad.gif

Aaa.., nes aš galvoju, kad būsiu pasiruošus startui jau kovą.
Gal ir man skirs kokių porą tyrimų...arba ne.
Kol kas nesuku sau galvos dėl tų brangių tyrimų, nors ir pabėgo. Nuojauta sako, kad mūsų bėda ne zarazose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 20:55)
Sesute klinikoje pas Gorgi...
Kaip tu pati, jau turi ats??
Papildyta:

Supratau. smile.gif
Dar ne, savaites pab. skambinsiu.

Lauksime kartu su tavimi. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 09, 21:11)
O kiek pas Bykova +/-?

Ne bykova kitoj klinikoj, bet manau kad spetum per diena susisukt.

O kaina pas bykova kiek zinau apie vienas LIT 80 Latu, o kiek kiti testai ten ir konsultacija nezinau, pasakysiu kai jau nuvyksiu 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 21:13)
Cituk, o kokios ten mazdaug eiles?

Nu zinok kai pirma karta paskambinau, buvo gal koks treciadienis, tai kitos savites antradieniui gavau pirma konsultacija ir tai cia kadangi as norejau butinai anksti ryte. Ir dar pirma konsultacija turi buti pirm, antrad arba treciad jei reikia (o visiems reikia smile.gif )tu pagrindiniu cikagos tyrimu.

QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 09, 21:20)
Tai gal eisim visos iš čia lauk kartu? wink.gif
Aaa.., nes aš galvoju, kad būsiu pasiruošus startui jau kovą.
Gal ir man skirs kokių porą tyrimų...arba ne.
Kol kas nesuku sau galvos dėl tų brangių tyrimų, nors ir pabėgo. Nuojauta sako, kad mūsų bėda ne zarazose  schmoll.gif

As mielai tau i paranke kibsiu nes ir as pradedu slpinamuosius su 21cd skaiciuojant nuo kovo mmm 4u.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 09, 21:49)
Supratau.  smile.gif
Dar ne, savaites pab. skambinsiu.

Lauksime kartu su tavimi.  smile.gif  4u.gif

O ka as praleidau unsure.gif Kokiu rezultatu lauki dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 09 sausio 2012 - 21:33
QUOTE(Citas @ 2012 01 09, 21:32)
As mielai tau i paranke kibsiu nes ir as pradedu slpinamuosius su 21cd skaiciuojant nuo kovo mmm  4u.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 09, 22:32)
Nu zinok kai pirma karta paskambinau, buvo gal koks treciadienis, tai kitos savites antradieniui gavau pirma konsultacija ir tai cia kadangi as norejau butinai anksti ryte. Ir dar pirma konsultacija turi buti pirm, antrad arba treciad jei reikia (o visiems reikia  smile.gif )tu pagrindiniu cikagos tyrimu.
As mielai tau i paranke kibsiu nes ir as pradedu slpinamuosius su 21cd skaiciuojant nuo kovo mmm  4u.gif
O ka as praleidau  unsure.gif  Kokiu rezultatu lauki dabar?

Oki, bus terpe pamastymui.Aciu 4u.gif
Jetus... jau kaip arti... tas kovas - pavasaris, prabus gamta kartu su Cituko vaikuciais... wub.gif

Papildyta:
O, matau Nekantrioji pasijungus...
As vis pagalvoju apie tavo zodzius del gydytoju... O ta klinika privati? Gal reiktu kreiptis i kita, na isbandyti gal koki rimtesni poziuri i tave? Cia zinai, mes ir LT susiduriam su viskuom, bet ieskom ir randam kuom pasitikim.... Ir nebutinai is pirmo ar antro karto....
Ar jau buvai vizitui? Kaip pacios sveikata? Gal ramiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 09, 22:07)
Oki, bus terpe pamastymui.Aciu  4u.gif 
Jetus... jau kaip arti... tas kovas - pavasaris, prabus gamta kartu su Cituko vaikuciais...  wub.gif

Pritariu tavo žodžiams thumbup.gif Manau,kad pavasaris apskritai mus apdovanos pilvukais nestuke.gif ax.gif
Atsakyti