QUOTE(Warwara @ 2012 01 18, 16:50)
Damos, tai gi
Esu namie su knopkytem. Tyliai ir ramiai. Juokio dziaugsmo, juokiu emociju. Labai norejau, kad sis mano paskutinsi traukinis tikrai butu nors iki isodinimo tobulas, bet yra jau kaip yra. Is tu mano 3 svajoniu: vienas po atplovimo buvo tuscias, tai liko tik du. Apsivaisino, bet vienas geresnis, kitas tikrai prastas. Paimiau aisku abududu Nu ne paliksi gi savo svajone, nors jinai ir netobula. Dar gavau vaistu leistis i pilva, kad kraujo apitaka butu geresne gimdoje.
Aisku, man butu daug ramiau, jei du embrionai butu 8 lasteliu ir A klases. Nu kiek raso internetas tarp A ir B klases galutiniame rezultate juokio skyrtumo. Pasitikekim internetu.
Dabar paskutinis kelio ruozas, uzmerksiu akys ir tiesiog palauksiu kur sustos mano traukinis
Kad tik surasti jiegu tiketi, kad viskas bus gerai...
Del testu, kraujo datu dabar negaliu atsakyti, bus matyt. Pagal gyd. HCG reikia atlikti 31. Ar bus tai datai del ko daryti HCG...
Rezultate gavosi ar trumpa schema ar ilga. Tas pats sudas. Embriono siena vis vien stora. Embrionu kiekis tikrai ne prudai.
Aisku jei procentaliai, tai is tu 3 tikrai neblogai gavosi.
...
Kokia nuostabi diena ir koks švarus dangus,
Kokia neapsakoma gerų akių šviesa.
Ir tie, kur apsidžiaugia, jei kam nesiseka
Negali uždengti to dangaus - jų tiek nėra.
Paskutinis traukinys dar laukia
Dar yra viena vieta laisva.
Paskutiniam vagone prie lango,
Kur ir man skirta vieta šalia.
Esu namie su knopkytem. Tyliai ir ramiai. Juokio dziaugsmo, juokiu emociju. Labai norejau, kad sis mano paskutinsi traukinis tikrai butu nors iki isodinimo tobulas, bet yra jau kaip yra. Is tu mano 3 svajoniu: vienas po atplovimo buvo tuscias, tai liko tik du. Apsivaisino, bet vienas geresnis, kitas tikrai prastas. Paimiau aisku abududu Nu ne paliksi gi savo svajone, nors jinai ir netobula. Dar gavau vaistu leistis i pilva, kad kraujo apitaka butu geresne gimdoje.
Aisku, man butu daug ramiau, jei du embrionai butu 8 lasteliu ir A klases. Nu kiek raso internetas tarp A ir B klases galutiniame rezultate juokio skyrtumo. Pasitikekim internetu.
Dabar paskutinis kelio ruozas, uzmerksiu akys ir tiesiog palauksiu kur sustos mano traukinis
Kad tik surasti jiegu tiketi, kad viskas bus gerai...
Del testu, kraujo datu dabar negaliu atsakyti, bus matyt. Pagal gyd. HCG reikia atlikti 31. Ar bus tai datai del ko daryti HCG...
Rezultate gavosi ar trumpa schema ar ilga. Tas pats sudas. Embriono siena vis vien stora. Embrionu kiekis tikrai ne prudai.
Aisku jei procentaliai, tai is tu 3 tikrai neblogai gavosi.
...
Kokia nuostabi diena ir koks švarus dangus,
Kokia neapsakoma gerų akių šviesa.
Ir tie, kur apsidžiaugia, jei kam nesiseka
Negali uždengti to dangaus - jų tiek nėra.
Paskutinis traukinys dar laukia
Dar yra viena vieta laisva.
Paskutiniam vagone prie lango,
Kur ir man skirta vieta šalia.
nu tai ka, su sia grazia gaida ir laikome kumstukus uz Warwaros leliukus dabar 2 savaites niuniuosiu ir dainuosiu
QUOTE(Citas @ 2012 01 18, 17:09)
vadinasi su suta grazia sukuosena kur vyrui patinka, su 2 vaikuciais pilve, kas vyrui irgi patinka, zodziu TB - sakes