Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Terze, Cituk, oh mergaites...
Vakar susipikau su vyru, nes kaip jau leptelejo... Lietas jis labai, jei paprastam gyvenime man tai netrukdo, tai extra atvejais tai nerealiai nervina. Jei man 3-4 problemos sprendimai ateina po minutes-kitos. Jam reikia savaites-kitos iki tu paciu sprendimu. Ne visada as galiu laukti savaite, ne visada situacija turi tiek laiko. Ir dar atsiprasyti nemoka normaliai, o jei pradeda, tai dar pablogina situacija.
Itampa nera geras santykiu draugas...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 18, 11:13)
As kazkaip nepastebejau, kad nuo bromokriptino butu nemiga-man ji labiau nuo streso.. Bet kiekvienam organizmui kitaip, gi ir isjudintas tas organizmas tavo dabar... Labai padeda uzmigti karstas pienas su muskatu, as ji geriu pastoviai del (.y.) Jei dar su medum, tada is vis mane uzlauzia... isgeriu is spek iki lovos nubegt.. Tai gal jei tu is tu zmoniu, kad gali gerti karsta piena, pabandyk. Aisku, kiti i ta puse negali net paziureti...
Tau isodinimas siandien?  wub.gif

O kaip tas muskatas atrodo, miltukai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Terze, aciu uz patarymus del pieno pries lova smile.gif Paprastai su miegu ner problemu pas mane. Ir dabar kaip ir ner. Kai jau uzmiegu, tai gerai viskas. Bet iki 1-2 nakties man noresi veiklos smile.gif Tai ziuriu sirialus sau tyliai smile.gif Bet reikai pabandyk su pienu, nes kita savaite i darba, reikia miegoti daug!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 18, 11:51)
Terze, Cituk, oh mergaites...
Vakar susipikau su vyru, nes kaip jau leptelejo... Lietas jis labai, jei paprastam gyvenime man tai netrukdo, tai extra atvejais tai nerealiai nervina. Jei man 3-4 problemos sprendimai ateina po minutes-kitos. Jam reikia savaites-kitos iki tu paciu sprendimu. Ne visada as galiu laukti savaite, ne visada situacija turi tiek laiko. Ir dar atsiprasyti nemoka normaliai, o jei pradeda, tai dar pablogina situacija.
Itampa nera geras santykiu draugas...

Ahhh unsure.gif Mano tetis toks kaip tavo vyras, tai zinau ka kalbi, nes mama bistra ir viska greitai sumasto o jau tetis tai atsilieka sviesmeciais smile.gif Nu pykti aisku praeis, jus susitaikysit, bet va itampos einamuoju momentu tau tikrai nereikia schmoll.gif Nu dzin nurasyk ta susipykima kokiam nesusipratimui ir pamirsk del saves ir savo maziuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 18, 11:55)
Terze, aciu uz patarymus del pieno pries lova smile.gif Paprastai su miegu ner problemu pas mane. Ir dabar kaip ir ner. Kai jau uzmiegu, tai gerai viskas. Bet iki 1-2 nakties man noresi veiklos smile.gif Tai ziuriu sirialus sau tyliai smile.gif Bet reikai pabandyk su pienu, nes kita savaite i darba, reikia miegoti daug!

Dar gal pabandyk knyga paskaityt, irgi suveikia kartais..
Tie vyrai vyrai... Svarbiausia tu suvoki, kad situacija nera kazkokia neeiline ir nera ko nervintis. Priimk, kaip ir priimi, juk zinai koks jis.. Aisku, norisi, kad visada viskas graziai, ypac tavo situacijoje... 4u.gif
Tai tau isodinimas rytoj? Kaip is taves info istraukti... doh.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 18, 12:01)
Ahhh  unsure.gif Mano tetis toks kaip tavo vyras, tai zinau ka kalbi, nes mama bistra ir viska greitai sumasto o jau tetis tai atsilieka sviesmeciais  smile.gif  Nu pykti aisku praeis, jus susitaikysit, bet va itampos einamuoju momentu tau tikrai nereikia  schmoll.gif Nu dzin nurasyk ta susipykima kokiam nesusipratimui ir pamirsk del saves ir savo maziuku  4u.gif

sutinku, as sau dabar daznai argumentuoju, kad del busimu maziuku reikia nesiaudrinti.. nes as visada megstu pasakyti dar paskutini zodi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 01 18, 11:52)
O kaip tas muskatas atrodo, miltukai blush2.gif  4u.gif

Yra pirkti ir kaip riesutukai, bet tada sunku juos sutrinti, o geriausia malunelis (kaip pipiru) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 18, 12:05)
sutinku, as sau dabar daznai argumentuoju, kad del busimu maziuku reikia nesiaudrinti..  nes as visada megstu pasakyti dar paskutini zodi  blush2.gif

Pazistamas reikalas - as megstantis tyliai pyktis, bet visada turiu pabambeti kazka paskutine o tai dar labiau iaudrina MB, nes jis toks is degtuku gimines smile.gif Karoce gavaria Warwara - leti negerai, bistri negerai - vyrai apskritai nera toks tobulas reikalas kaip mes moterys biggrin.gif
Atsakyti
Terze
Tai tau isodinimas rytoj? Kaip is taves info istraukti...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kantrybe smile.gif Ne, nu neraikia galvoti, kad as specialiai cia jus kankinu ax.gif Tiesiog bijau as... Kai zinosi uviska tiksliai, tai butinai pasakysiu smile.gif Po ivykio, taip sakat smile.gif

Terze, Cituk, zinau as viska, suprantu. Protinga esu, sakis smile.gif Nu ,buvau protinga iki visu tu proceduru ir narkoziu biggrin.gif Zinau, kad vos ne specialiai ta situacija suprojektavau. Nu gi nukreipiau savo nerima ant vyro, gerai praleidau vakara. Vietoj to kad kankintis ir skaiciuoti minutes ir valandas, spjoviau i seima ir sedejau arbata geriau pas drauge thumbup.gif Be juokios sazines griauzimo smile.gif Dar as kankinuosiu, o jis driba sau ramiausiai, jam gerai, o as darbe negaliu vis vien nustoti galvojus. Nedarbinguma spec paimiau, nes vis vien naudos is manes nera darbe, nieko nepadarau.

Damos biggrin.gif Suprantat kodel tyliu. Nes jei jau kalbesiu, bus jums cia linksma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 18, 12:08)
Pazistamas reikalas - as megstantis tyliai pyktis, bet visada turiu pabambeti kazka paskutine o tai dar labiau iaudrina MB, nes jis toks is degtuku gimines  smile.gif  Karoce gavaria Warwara - leti negerai, bistri negerai - vyrai apskritai nera toks tobulas reikalas kaip mes moterys  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cituk
Karoce gavaria Warwara - leti negerai, bistri negerai - vyrai apskritai nera toks tobulas reikalas kaip mes moterys

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu jau kai tu teisi - tu 100 proc teisi! thumbup.gif
Kaip mano broliukas sako:
- Va tu kai darbe sedi, ka mastai?
- Nu, mastau kaip darba padaryti, ka valgyt pagaminti, kad man reikia naujos sukneles, kad noriu buti liekna (bet aisku be pastangu), kad vaikui greit reikes nauju dzinsu, kad atostogu eisiu rugpjuti...
- O, teisingai, o mes, vyrai, kai kalam vyni, tai galvojam tik apie vyni.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 18, 12:09)
sedejau arbata geriau pas drauge  thumbup.gif Be juokios sazines griauzimo smile.gif

Bent jau gera drauge turi ir sioj situacijoj tai jau pliusas mirksiukas.gif Paskambinti MB nenori? kazka grazaus sugalvotum pasakyti... tu gi moki wink.gif
Gaila, bet turiu isvaziuoti. Prisijungsiu vakare - patikrinsiu ar Warwara ziniu nepateike wink.gif
Cituk-ar gavo graikija tavo siuntinuka??nervuojuos jau
Atsakyti
Terze, wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Eisiu sukosiena padarysiu, kaip vyras miegsta smile.gif Tegu kankynasi, kad as tokia grazi ir neprieinama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 18, 12:13)
Nu jau kai tu teisi - tu 100 proc teisi! thumbup.gif
Kaip mano broliukas sako:
- Va tu kai darbe sedi, ka mastai?
- Nu, mastau kaip darba padaryti, ka valgyt pagaminti, kad man reikia naujos sukneles, kad noriu buti liekna (bet aisku be pastangu), kad vaikui greit reikes nauju dzinsu, kad atostogu eisiu rugpjuti...
- O, teisingai, o mes, vyrai, kai kalam vyni, tai galvojam tik apie vyni.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 18, 12:14)
Bent jau gera drauge turi ir sioj situacijoj tai jau pliusas  mirksiukas.gif  Paskambinti MB nenori? kazka grazaus sugalvotum pasakyti...  tu gi moki wink.gif
Gaila, bet turiu isvaziuoti. Prisijungsiu vakare - patikrinsiu ar Warwara ziniu nepateike wink.gif
Cituk-ar gavo graikija tavo siuntinuka??nervuojuos jau

Bet matau su tavo kantrybe tikrai nekas lotuliukas.gif , jau parasiau kad dar jokiu ziniu lotuliukas.gif

Merginos as MB visada sakau po susipykimo - brangusis, jei tau net ir atrodo kad kazkoki ginca laimejai tai isidemek visam laikui - tai as leidau tau trumpam pagalvoti kad tu laimejai - is tikro tai laimejau as ir vienu ar kitu budu as atsiimsiu nugaletojo tofeju. biggrin.gif
Atsakyti