Delena - paknaisiojau info apie tavo AMH
AMH Blood Level
High (often PCOS)
Over 3.0 ng/ml
Normal
Over 1.0 ng/ml
Low Normal Range
0.7 - 0.9 ng/ml
Low
0.3 - 0.6 ng/ml
Very Low
Less than 0.3 ng/ml
Matai tavo 0.3 dar nepatenka i pati pati maziausia lygi ir as tikiu kad yra iseitis. Va imeciau patarimus moterims su mazu AMH jei skaitai angliskai
http://www.advancedf...tility-test.htm
Labas rytas mielosios
Na, Warwaruska, ar kelti uz tave plakatus siandien?
Na, Warwaruska, ar kelti uz tave plakatus siandien?
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 17, 10:13)
jetau, mieloji, sveik greiciau - tvarkykis laikau kumstukus uz pagerejimus
spygos susuktos
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 11:13)
Egk - mazute, tai kas cia tau taip subalamutino ta cikla O kaip su tuo kraujavimo kur buvo ne laiku prasidejes? gal tai ir buvo mmm Ka gydytoja sake, dare? Na tikiuosi kad cia tik laikini nesklandumai, ir as beveik tikra kad kad nuo streso ir nervu. Gal ir tau butu gerai B vitamino kursa susileist. Triunfante sake kad labai padejo
Na ka as siek tiek pasistumejau gavau maila is bikovos klinikos, kad uzrase
QUOTE(Warwara @ 2012 01 17, 12:24)
Ačiū, mergaitės, už rūpestį
Kraujavimas tai nuo tada kai rašiau pirmą kartą, tai ir nebuvo dar pasibaigęs. Apturėjau operaciją - išėmė gleivinę, taip sustabdė kraujavimą ir dar ją tyrė. Po operacijos jau atrodo buvo pradėję viskas tvarkytis, bet paskui ir vėl kraujavimas pagausėjo. Apkeliavau krūvą daktarų, klausiau skirtingas nuomones. Vienareikšmiškai jau galiu pasakyti, kad baisioji diagnozė atkrito Yra tik kažkoki ten pakitimai, todėl reiks kažkiek laiko ten pakartoti vis tyrimai, kad ko nors nepraleisti. Čia, žinoma, svarbiausia. O dėl kraujavimo tai prisiklausiau įvairiausių versijų (aišku ir moralų LT ligoninėse) - ir kad po skrydžio, ir po antibų, ir nuo stimuliacijų, ir hormonų svyravimų... Taigi tokio vienareikšmiško atsakymo kaip ir nėra. LT siūlo bent pusei metų KT na arba dirbtinę menopauzę, bet blokuojančiam tai iš kart pasakiau tikrai ne, tada liktų KT. Treijsas tai labai apsidžiaugę, kad ne vėžys, lyg ne man o jam būtų tyrę, jis sako, kad gal užtektų 1-2 mėn KT. Bykova sako ne KT Ir Bykovai labai blogai tas kraujavimas atrodo. Vakar buvau dar pas naują daktarę, kur, manau, ir apsistosiu gydymui. Reikia man labai gyd kuriuo vėl galėčiau nuoširdžiai tikėti. Taigi su ja apsistojom prie to, kad čia durniuoja progesteronas. Susistatėm gydymo planą, paguodė, vėl įkvėpė vilties, bet... atrodo, kad šiandien prasideda tikros mmm? Skambinau jau jai, na vaistus kraujavimui stabdyti liepė tęsti, toliau vėl susiskambinsim. Kaži ar nereiks grįžti prie to, kad čia antibiotikų juodas darbas?
Gal kartais atsiras tokių, kam buvo nors panašių problemų?
Warwara, tau sėkmės šiandien Labai tikiuosi, kad šitas kartas bus tavo. Tikiuosi neįsižeis naujos mergaitės, bet už tas senas bendražyges vistiek sergu kažkaip ypatingiau, na kaip už save. Jau ir Afroditei artėja HCG diena. Ai tiek to čiuožlit abi iš čia, nors ir labai su jumis smagu
Citas, aš tai irgi sakyčiau vežtis vyrą pirmam kartui. Pav MB Latvijoje siūlė būti donoru, o jis užsimanė padaryti spermogramą. Ir ką manai? Prisikabino
Atiloja, tu tik neišsigąsk dėl mano svarstymų dėl antibų, prisimeni tau jau rašiau, kad man yra jau kraujavę nuo jų panašiai
QUOTE(egk @ 2012 01 18, 10:28)
Ačiū, mergaitės, už rūpestį
Kraujavimas tai nuo tada kai rašiau pirmą kartą, tai ir nebuvo dar pasibaigęs. Apturėjau operaciją - išėmė gleivinę, taip sustabdė kraujavimą ir dar ją tyrė. Po operacijos jau atrodo buvo pradėję viskas tvarkytis, bet paskui ir vėl kraujavimas pagausėjo. Apkeliavau krūvą daktarų, klausiau skirtingas nuomones. Vienareikšmiškai jau galiu pasakyti, kad baisioji diagnozė atkrito Yra tik kažkoki ten pakitimai, todėl reiks kažkiek laiko ten pakartoti vis tyrimai, kad ko nors nepraleisti. Čia, žinoma, svarbiausia. O dėl kraujavimo tai prisiklausiau įvairiausių versijų (aišku ir moralų LT ligoninėse) - ir kad po skrydžio, ir po antibų, ir nuo stimuliacijų, ir hormonų svyravimų... Taigi tokio vienareikšmiško atsakymo kaip ir nėra. LT siūlo bent pusei metų KT na arba dirbtinę menopauzę, bet blokuojančiam tai iš kart pasakiau tikrai ne, tada liktų KT. Treijsas tai labai apsidžiaugę, kad ne vėžys, lyg ne man o jam būtų tyrę, jis sako, kad gal užtektų 1-2 mėn KT. Bykova sako ne KT Ir Bykovai labai blogai tas kraujavimas atrodo. Vakar buvau dar pas naują daktarę, kur, manau, ir apsistosiu gydymui. Reikia man labai gyd kuriuo vėl galėčiau nuoširdžiai tikėti. Taigi su ja apsistojom prie to, kad čia durniuoja progesteronas. Susistatėm gydymo planą, paguodė, vėl įkvėpė vilties, bet... atrodo, kad šiandien prasideda tikros mmm? Skambinau jau jai, na vaistus kraujavimui stabdyti liepė tęsti, toliau vėl susiskambinsim. Kaži ar nereiks grįžti prie to, kad čia antibiotikų juodas darbas?
Warwara, tau sėkmės šiandien Labai tikiuosi, kad šitas kartas bus tavo. Tikiuosi neįsižeis naujos mergaitės, bet už tas senas bendražyges vistiek sergu kažkaip ypatingiau, na kaip už save. Jau ir Afroditei artėja HCG diena. Ai tiek to čiuožlit abi iš čia, nors ir labai su jumis smagu
Citas, aš tai irgi sakyčiau vežtis vyrą pirmam kartui. Pav MB Latvijoje siūlė būti donoru, o jis užsimanė padaryti spermogramą. Ir ką manai? Prisikabino
Atiloja, tu tik neišsigąsk dėl mano svarstymų dėl antibų, prisimeni tau jau rašiau, kad man yra jau kraujavę nuo jų panašiai
mazute, sveikateles tau Ir kuo didesnio tikejimo daktarais
O salia antibu, tu gerei kokias nors gerasias bakterijas?
labas rytas
na ka - pirmas mano ivf'o kelio zingsnis jau padarytas - sian ryte pasidariau tyrimus. atsakymai bus kita antradieni, po to iskart skambinsiu savo ginei del susitikimo.
(ale ir dabar ranka truputi paskaudena )
na ka - pirmas mano ivf'o kelio zingsnis jau padarytas - sian ryte pasidariau tyrimus. atsakymai bus kita antradieni, po to iskart skambinsiu savo ginei del susitikimo.
QUOTE(spinsa @ 2012 01 18, 10:40)
labas rytas
sveika prisijungus prie besibadanciu gretu
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 18, 10:32)
mazute, sveikateles tau Ir kuo didesnio tikejimo daktarais
Gėriau ir probiotikus, ir tuos skrandžiui kur Georgis išrašo. Gal ir nereikėjo kišti nagų prie antibų, kaip siūlė Bykova. Norėjau greičiau, gavosi lėčiau. Nepatinka man būti pačiai sau daktaru, bet ir neišmanau ką daryti, kai siūlo dalykus prieštaraujančius vienas kitam
QUOTE(egk @ 2012 01 18, 10:52)
Gėriau ir probiotikus, ir tuos skrandžiui kur Georgis išrašo. Gal ir nereikėjo kišti nagų prie antibų, kaip siūlė Bykova. Norėjau greičiau, gavosi lėčiau. Nepatinka man būti pačiai sau daktaru, bet ir neišmanau ką daryti, kai siūlo dalykus prieštaraujančius vienas kitam
Suprantu, kad daug minciu, o kaip visada vieno atsakymo nera....
Zinai, man tada idomu, jei Bykova siulo nekisti nagu prie antibiotiku, tai kaip ta liga panaikinti??
Cituk - gavo GR tavo meginuka?
Colouritte
Mon nuo estrofemo juokiu pokyciu nera, bet zinau buna visaip su tais vaistas. Sekmes tau kita karta! Gera lova pakloti labas svarbu, todel geriau palaukti, kaip abidna bebutu!
Egk. Nu tavo organizmas duoda... Gerai kad suradai gyd. tiknanti tavo sirdziai. Tikiuosiu organizmas nustos durniuoti, pas tave gi irgi ten snaigutes, ar ne?
spinsa ot gerai. Gera pradzia, kaip sakoma, puse darbo Linkiu geru rezultatu!
Damos, o nuo bromkriptino gali buti nemiega? Net ne nemiega, o tiesiog nenoras miego. Vakare noriu miego, isgeriu bromkriptino, praeina 20 min i uhuuuuu, galiu keliauti i kluba balaivoti! Bludineju iki 1-2 nakties. Dabar tai gerai, as namuose, bet iki tol i darba reikejo...
Siandien sapnavau, kad man prasidejo mmm... Ir kad vietoj isodinimo dabar reikia saldyti ten mano turta ir laukti. O su saldimu pas mane bloga patirtys. Zodziu, baisu net kojos tirpsta....
Labas, Warwara, aš Estrofem gėriau.
Mon nuo estrofemo juokiu pokyciu nera, bet zinau buna visaip su tais vaistas. Sekmes tau kita karta! Gera lova pakloti labas svarbu, todel geriau palaukti, kaip abidna bebutu!
Egk. Nu tavo organizmas duoda... Gerai kad suradai gyd. tiknanti tavo sirdziai. Tikiuosiu organizmas nustos durniuoti, pas tave gi irgi ten snaigutes, ar ne?
spinsa ot gerai. Gera pradzia, kaip sakoma, puse darbo Linkiu geru rezultatu!
Damos, o nuo bromkriptino gali buti nemiega? Net ne nemiega, o tiesiog nenoras miego. Vakare noriu miego, isgeriu bromkriptino, praeina 20 min i uhuuuuu, galiu keliauti i kluba balaivoti! Bludineju iki 1-2 nakties. Dabar tai gerai, as namuose, bet iki tol i darba reikejo...
Siandien sapnavau, kad man prasidejo mmm... Ir kad vietoj isodinimo dabar reikia saldyti ten mano turta ir laukti. O su saldimu pas mane bloga patirtys. Zodziu, baisu net kojos tirpsta....
QUOTE(egk @ 2012 01 18, 10:28)
Susistatėm gydymo planą, paguodė, vėl įkvėpė vilties, bet... atrodo, kad šiandien prasideda tikros mmm? Skambinau jau jai, na vaistus kraujavimui stabdyti liepė tęsti, toliau vėl susiskambinsim. Kaži ar nereiks grįžti prie to, kad čia antibiotikų juodas darbas?
Oho kokiu dalyku gali buti Nu man seniai seniai buvo kraujavimas be rysio 2 savaites, bet tada dar nei antibai nei KT nei IVf nebuvo net slapciausiose mintyse. Sustabde su vaistais kazkokiais. Bet tai jei taip ir anksciau buvo vadinasi gali buti nuo antibu
Linkiu sekmes su nauja gydytoja ir gydymu
Jau uzsisakiau bilietus vakar abiem su MB i latvija, brangoki rupuzes bet dziaugiuosi nes pajudejo ir Bikovos reikalai
QUOTE(spinsa @ 2012 01 18, 10:40)
labas rytas
Sveika pasijungus ir beg is cia kuo greiciau
Warwara - stresas mazute o ne vaistai. bet tu nepergyvenk, atiloja jau tau nustacius isodinimo diena o as jau ir gimdymo data zinau, taip kad mmm neateis ir saldyt nieko nereikes, nes pasiimsi visus savo vaikucius
Terze - nezinau dar negavau ziniu is ju, o jau taip neramu taip neramu
QUOTE(Warwara @ 2012 01 18, 11:07)
As kazkaip nepastebejau, kad nuo bromokriptino butu nemiga-man ji labiau nuo streso.. Bet kiekvienam organizmui kitaip, gi ir isjudintas tas organizmas tavo dabar... Labai padeda uzmigti karstas pienas su muskatu, as ji geriu pastoviai del (.y.) Jei dar su medum, tada is vis mane uzlauzia... isgeriu is spek iki lovos nubegt.. Tai gal jei tu is tu zmoniu, kad gali gerti karsta piena, pabandyk. Aisku, kiti i ta puse negali net paziureti...
Tau isodinimas siandien?