QUOTE(Atiloja @ 2012 01 17, 10:13)
jetau, mieloji, sveik greiciau - tvarkykis

laikau kumstukus uz pagerejimus
spygos susuktos
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 11:13)
Egk - mazute, tai kas cia tau taip subalamutino ta cikla

O kaip su tuo kraujavimo kur buvo ne laiku prasidejes? gal tai ir buvo mmm

Ka gydytoja sake, dare? Na tikiuosi kad cia tik laikini nesklandumai, ir as beveik tikra kad kad nuo streso ir nervu. Gal ir tau butu gerai B vitamino kursa susileist. Triunfante sake kad labai padejo
Na ka as siek tiek pasistumejau

gavau maila is bikovos klinikos, kad uzrase
QUOTE(Warwara @ 2012 01 17, 12:24)
Egk, laukiam tavo geru naujienu siandien
Ačiū, mergaitės, už rūpestį
Kraujavimas tai nuo tada kai rašiau pirmą kartą, tai ir nebuvo dar pasibaigęs. Apturėjau operaciją - išėmė gleivinę, taip sustabdė kraujavimą ir dar ją tyrė. Po operacijos jau atrodo buvo pradėję viskas tvarkytis, bet paskui ir vėl kraujavimas pagausėjo. Apkeliavau krūvą daktarų, klausiau skirtingas nuomones. Vienareikšmiškai jau galiu pasakyti, kad baisioji diagnozė atkrito

Yra tik kažkoki ten pakitimai, todėl reiks kažkiek laiko ten pakartoti vis tyrimai, kad ko nors nepraleisti. Čia, žinoma, svarbiausia. O dėl kraujavimo tai prisiklausiau įvairiausių versijų (aišku ir moralų LT ligoninėse) - ir kad po skrydžio, ir po antibų, ir nuo stimuliacijų, ir hormonų svyravimų... Taigi tokio vienareikšmiško atsakymo kaip ir nėra. LT siūlo bent pusei metų KT na arba dirbtinę menopauzę, bet blokuojančiam tai iš kart pasakiau tikrai ne, tada liktų KT. Treijsas tai labai apsidžiaugę, kad ne
vėžys, lyg ne man o jam būtų tyrę, jis sako, kad gal užtektų 1-2 mėn KT. Bykova sako ne KT

Ir Bykovai labai blogai tas kraujavimas atrodo. Vakar buvau dar pas naują daktarę, kur, manau, ir apsistosiu gydymui. Reikia man labai gyd kuriuo vėl galėčiau nuoširdžiai tikėti. Taigi su ja apsistojom prie to, kad čia durniuoja progesteronas. Susistatėm gydymo planą, paguodė, vėl įkvėpė vilties, bet... atrodo, kad šiandien prasideda tikros mmm?

Skambinau jau jai, na vaistus kraujavimui stabdyti liepė tęsti, toliau vėl susiskambinsim. Kaži ar nereiks grįžti prie to, kad čia antibiotikų juodas darbas?
Gal kartais atsiras tokių, kam buvo nors panašių problemų?
Warwara, tau sėkmės šiandien

Labai tikiuosi, kad šitas kartas bus tavo. Tikiuosi neįsižeis naujos mergaitės, bet už tas senas bendražyges vistiek sergu kažkaip ypatingiau, na kaip už save. Jau ir
Afroditei artėja HCG diena. Ai tiek to čiuožlit abi iš čia, nors ir labai su jumis smagu
Citas, aš tai irgi sakyčiau vežtis vyrą pirmam kartui. Pav MB Latvijoje siūlė būti donoru, o jis užsimanė padaryti spermogramą. Ir ką manai? Prisikabino
Atiloja, tu tik neišsigąsk dėl mano svarstymų dėl antibų, prisimeni tau jau rašiau, kad man yra jau kraujavę nuo jų panašiai