QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 17, 09:54)
Todel labai noriu tave padrasinti ir palinketi, kad si patirtis padetu kita karta tikrai tapti
ačiū ačiū. Aš žinau, kad viskas mūsų šeimynai bus gerai. Tik to gerai norisis čia ir dabar...
O tu šokliuok į kitą skyrelį ir ruošk plotą, nes ketina prigužėti daug moterėlių.
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 10:13)
Na ka as siek tiek pasistumejau
Pigių bilietų ir jokių zarazų
Bet ot pasaulis sumažėjęs..nebūčiau prieš porą metų sugalvojus, kad palėkti į Rygą pas ginekologą juokų darbas. Arba nuskristi į Londoną konsultacijai - viens du ir yra.
QUOTE(Warwara @ 2012 01 17, 11:35)
Todel ir tyliu...
Tyla - gera byla
QUOTE(Delena @ 2012 01 17, 17:50)
o gavus atsakima, tai visai blogai jauciuosi, jauciuosi nepilnaverte, kad negaliu net su IVF savo mylimam zmugui ir sau leliuko pasigimdyti...
Na gal nereikia taip griežtai...Gal tikrai verta pasidomauti, ką kiti daktarėliai mano.
QUOTE(Colouritte @ 2012 01 17, 18:59)
Labas vakaras, dėja aš jus merginos nieko nenudžiuginsiu Šiandien buvau pas dakterę, ji mane apžiūrėjo ir pasakė, jog mano gleivinė netinkama įsodinimui , kad reikia viską nutraukti ir ateiti pas ją kai prasidės mmm po mėn.
Gaila...Bet jei jau taip nutiko šį mėnesį, nereiškia, kad kitaip būti negali. Kitas mėnuo bus sekmingesnis...ten visokie valentinai valkiosis