Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Terze @ 2012 01 17, 16:16)
vis galvoju apie tavo zodzius situs  lotuliukas.gif  Bent mano viename darbe tai is karto jei kur eidavau, nebutinai pas gydytojus, sakydavo: ar tik ji nesilaukia, per vakareli grusdavo alkoholi ir stebedavo, gersiu ar ne... o kai isigijau masina su didesne bagazine, pradejo sklisti kalbos, kad vezimeliui....  doh.gif  o metai bego ir nepateisinau kolegu "vilciu", tai ir nutilo... o dabar as jau ju nepazistu  lotuliukas.gif

Jo jo pas mane irgi pasitaiko, kurie sako kad vis varau i scana kad paziuret kaip leliukas auga. ir net matau kaip stebi pilva, tai net baisu valgyti, kad netyciai nesuteikciau bereikalingu vilciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 16:27)
Jo jo pas mane irgi pasitaiko, kurie sako kad vis varau i scana kad paziuret kaip leliukas auga. ir net matau kaip stebi pilva, tai net baisu valgyti, kad netyciai nesuteikciau bereikalingu vilciu  lotuliukas.gif

ziauriai pazystamas jausmas lotuliukas.gif
Papildyta:
salis kita, bet zmones visur tokie pat doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, tauškalės doh.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 17, 09:54)
Na matai, tau su trumpa schema gavosi 14, o man pirma karta su trumpa schema - 2... O Treisas sake, kad yra ne vienas budas, kaip elgtis su senkancio rezervo stimuliacijom. Jis ir man nedave garantijos, kad si karta bus geriau,bet sako Latvijoj kazkoks profesorius, kuris s
---pecializuojasi  butent sioje srityje, taiko toki metoda ir pats Treisas yra to salininkas, todel mes ir bandem, ir ka - pavyko smile.gif  Aisku, man buvo drasiau, kai maciau gera Dangitux pavyzdi  4u.gif

---Gal gali pasakyti, kokį būdą jis tau pasiūlė? Čia gal kalbi apie ilga schemą??

QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 15:27)
Jo jo pas mane irgi pasitaiko, kurie sako kad vis varau i scana kad paziuret kaip leliukas auga. ir net matau kaip stebi pilva, tai net baisu valgyti, kad netyciai nesuteikciau bereikalingu vilciu  lotuliukas.gif

Velnias, kažkur ir aš tai girdėjau lotuliukas.gif Tiesiog matau, kaip akylai žiūri į mano pilvą (juk 3 savaites darbe nebuvau,,tai biggrin.gif ) ax.gif

AFRODITE, gal gali priminti, kelinta tau DPI? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 01 17, 17:24)
Sveikutės, tauškalės  doh.gif
---Gal gali pasakyti, kokį būdą jis tau pasiūlė? Čia gal kalbi apie ilga schemą??

Taip, ilga schema, kai 19cd (nes mano ciklas trumpas) susileidau diferilina. Punkcija man gavosi 16cd, tai gerai kad buvo tas diferilinas, o tai memes butu kokia 6dpi atsivilke...
Atsakyti

Sveikutės, gal mane kas atsimena... verysad.gif IVF nedaro, nes Antimiulerio hormonas 0.30 (norma1-9). Daktare pasake, kad labai mazai sansu, IVF bando kai bent 0.5. verysad.gif Nezinau, ka daryti, kur jieskoti gal kitu daktaru, kaip ta hormona pagerinti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 01 17, 17:34)
Sveikutės, gal mane kas atsimena... verysad.gif IVF nedaro, nes Antimiulerio hormonas 0.30 (norma1-9). Daktare pasake, kad labai mazai sansu, IVF bando kai bent 0.5. verysad.gif  Nezinau, ka daryti, kur jieskoti gal kitu daktaru, kaip ta hormona pagerinti... verysad.gif

Sveikute,
pamenu tave ir noriu labai padrasinti, kad sis rodiklis tikrai nera nuosprendis. Gal kuri mergaite tiksliau pamena, bet man regis Dangutex buvo maziau nei 0,5, bet jai pavyko! As irgi turiu senkanti rezerva, bet sio tyrimo specialiai nesidariau, nes nenorejau nervu gadintis. LV IVF tikrai daro, nepasiduok mergyt. Jei pati jauti ir tiki, kad tikrai gali sulaukti savu vaikuciu, tai ir pirmyn, susirask gydytoja, kuris tau suteiktu vilties ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 01 17, 18:34)
Sveikutės, gal mane kas atsimena... verysad.gif IVF nedaro, nes Antimiulerio hormonas 0.30 (norma1-9). Daktare pasake, kad labai mazai sansu, IVF bando kai bent 0.5. verysad.gif  Nezinau, ka daryti, kur jieskoti gal kitu daktaru, kaip ta hormona pagerinti... verysad.gif

Atsimenam atsimenam.... 4u.gif Liudna girdeti, kad kol kas negali dziaugtis nestuke.gif
o kur tau dare toki tyrima... pirma karta girdziu doh.gif O ka jis parodo? Bandziau googlinti, lt kalba nieko nera...
Atsakyti
ta tyrima daro Grybo gatveje ir VK Villniuje, kainuoja 206 Lt, jis parodo kiausydziu rezerva, issekima. Mane stimuliavo 2 kartus ir iki IVF viskas buvo nutraukta, nes nebuvo ka punktuoti, neauga folikulai. Paskutini karta buvo likes tik 1 punkcijai is 3, bet ir jis galejo buti nekoks. Daktare patare si tyrima, o gavus atsakima, tai visai blogai jauciuosi, jauciuosi nepilnaverte, kad negaliu net su IVF savo mylimam zmugui ir sau leliuko pasigimdyti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 01 17, 18:50)
ta tyrima daro Grybo gatveje ir VK Villniuje, kainuoja 206 Lt, jis parodo kiausydziu rezerva, issekima. Mane stimuliavo 2 kartus ir iki IVF viskas buvo nutraukta, nes nebuvo ka punktuoti, neauga folikulai. Paskutini karta buvo likes tik 1 punkcijai is 3, bet ir jis galejo buti nekoks. Daktare patare si tyrima, o gavus atsakima, tai visai blogai jauciuosi, jauciuosi nepilnaverte, kad negaliu net su IVF savo mylimam zmugui ir sau leliuko pasigimdyti... verysad.gif

group.gif nelabai ka galiu patarti... tik noriu tiketi, kad yra iseitis...
Atsakyti
Labas vakaras, dėja aš jus merginos nieko nenudžiuginsiu sad.gif Šiandien buvau pas dakterę, ji mane apžiūrėjo ir pasakė, jog mano gleivinė netinkama įsodinimui verysad.gif , kad reikia viską nutraukti ir ateiti pas ją kai prasidės mmm po mėn. Aš nesuprantu nieko, kam tada reikėjo tų tablečių nuo kurių man tik pilvas skaudėjo??? Kodėl netinkama gleivinė? Gal kam nors buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(Colouritte @ 2012 01 17, 18:59)
Labas vakaras, dėja aš jus merginos nieko nenudžiuginsiu sad.gif Šiandien buvau pas dakterę, ji mane apžiūrėjo ir pasakė, jog mano gleivinė netinkama įsodinimui verysad.gif , kad reikia viską nutraukti ir ateiti pas ją kai prasidės mmm po mėn. Aš nesuprantu nieko, kam tada reikėjo tų tablečių nuo kurių man tik pilvas skaudėjo??? Kodėl netinkama gleivinė? Gal kam nors buvo taip?

Nu tikrai gaila.. verysad.gif O kokio dydzio dabar ta gleivene pas tave? Is kitos puses, dabar gyd bent zinos, kad nuo pradziu reikia skirti vaistu, kad auginti gleivine (jei dabar neskyre). Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 01 17, 17:50)

Užjaučiu tave friends.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nebuvau apie tokį tyrimą net girdėjusi blink.gif Baisu, kai taip užkerta kelią svajonei pasiekti 4u.gif Bet gal dar yra kokių būdų,vaistų, kaip tai pagydyti?

QUOTE(Colouritte @ 2012 01 17, 18:59)

O siaube, arba geros žinios,arba vien blogos blink.gif Gaila, kad tau taip nutiko... 4u.gif Laikykis, įsivaizduoju, kaip dabar verkia tavo širdis... unsure.gif
LAIKYKIS,mergyt friends.gif 4u.gif Rytas už vakarą šviesesnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 17 sausio 2012 - 20:27