Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 17, 11:23)
thumbup.gif del Bykovos, tai as nusitempiau MB kartu pas ja, tai liepe jnai vis tiek jam kazkokius tyrimus darytis  g.gif gal ir tu geriau jau TB vezkis  ax.gif
Nu ir ka, laikau kumstukus, kad CITO ZARAZOS NEPASIKARTOTU  4u.gif

vat tame ir esme, gal jei butum nesivezus tai ir be tyrimu apsiejus butu ax.gif Tikiuosi spermos neeme vel, nes jau nezinau kiek ir kas is jo ja eme lotuliukas.gif

Terze - ir as labai tikiuosi kad mosuosiu unsure.gif Tai dabar man iskilo klausimas g.gif tai paaiskinkit man durnai - jei girgis dare tyrima tas DQ match kad nustatytu suderinamuma bla bla bla ir pasake kad labai gerai MB gali buti LIT donoru tai as supratau kad jau kito dornoru as net negaliu svarstyti??? Tai taip iseina kad vis tiek galiu rinktis?? ar yra kazkokie MB kraujo naudojimo pliusai palyginus su donoru? gal su tuo donoru ten labai daug brangiau? ar kame cia tas suo papastas? nes jei kaina ta pati, rezultatas tas pats, tai man tikrai pigiau skridineti ten vienai ir kaip suprantu greiciau apsisukti pas bykova nes dodnoro kraujas jau istirtas ir paruostas buna g.gif Susibalamutinau galutinai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 17 sausio 2012 - 11:03
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 17, 11:23)
thumbup.gif del Bykovos, tai as nusitempiau MB kartu pas ja, tai liepe jnai vis tiek jam kazkokius tyrimus darytis  g.gif gal ir tu geriau jau TB vezkis  ax.gif
Nu ir ka, laikau kumstukus, kad CITO ZARAZOS NEPASIKARTOTU  4u.gif

Atijola - kaip tavo savijauta geriant "saldainiukus"?
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 11:59)
vat tame ir esme, gal jei butum nesivezus tai ir be tyrimu apsiejus butu  ax.gif Tikiuosi spermos neeme vel, nes jau nezinau kiek ir kas is jo ja eme  lotuliukas.gif

Taip-uzteks cia musu vyrus melzt! lotuliukas.gif
Papildyta:
vat tame ir esme, gal jei butum nesivezus tai ir be tyrimu apsiejus butu  ax.gif Tikiuosi spermos neeme vel, nes jau nezinau kiek ir kas is jo ja eme  lotuliukas.gif

Terze - ir as labai tikiuosi kad mosuosiu  unsure.gif  Tai dabar man iskilo klausimas  g.gif  tai paaiskinkit man durnai - jei girgis dare tyrima tas DQ match kad nustatytu suderinamuma bla bla bla ir pasake kad labai gerai MB gali buti LIT donoru tai as supratau kad jau kito dornoru as net negaliu svarstyti??? Tai taip iseina kad vis tiek galiu rinktis?? ar yra kazkokie MB kraujo naudojimo pliusai palyginus su donoru? gal su tuo donoru ten labai daug brangiau? ar kame cia tas suo papastas? nes jei kaina ta pati, rezultatas tas pats, tai man tikrai pigiau skridineti ten vienai ir kaip suprantu greiciau apsisukti pas bykova nes dodnoro kraujas jau istirtas ir paruostas buna  g.gif  Susibalamutinau galutinai  doh.gif

Nusirasau tavo klausima ir uzduosiu jai pirmad.ok? gali palaukti su bilietais?
Papildyta:
Atijola - kaip tau pavyko su viesbuciu uk? Ar radai salia tos klinikos, ar emei kur radai? As apsidairiau..kad tokie pobrangiai salia, galvoju gal tada kazkur toliau dairytis, bet ar nesigaus tas pats sh kai kainuos metro ir laiko klausimas... As kazkada buvau apsistojus Hanover viesbutyje, ten apie 55svarus, aisku toks nekoks jis jei atvirai... bet matyt nieko uz tokia kaina ir nereikia tiketis..
Atsakyti
pasislepusi mane tai dar galiam sveikitni tik su tuom, kad apvaisinimas ivyko smile.gif
Nors tai irgi didelis pasiekimas, kad be ko smile.gif

Cituk, o jau data pas Bykova yra. Tai saunu! As vyra tempciau su savimi. Nu maza prireiks!

Egk, laukiam tavo geru naujienu siandien

Terze, ziuriu i Londona varai. Saunu!!! Linkiu tau surasti ten priezasti, pasalinti ir pirmyn!

Colouritte oo, laukiam tavo grazios datos! Ir kad atsiltu visi puikiausiai thumbup.gif

Damos, slow down, man nebus siandien isodinimo o ryt testo smile.gif smile.gif smile.gif Nu jus skubat, siaubas smile.gif Nu jei man sekmadieni buvo punkcija, tai koks siandien isodnimas? Vakar as tik suzinojau, kad apvaisinimas ivyko smile.gif
Atsakyti

Terze - ir as labai tikiuosi kad mosuosiu  unsure.gif  Tai dabar man iskilo klausimas  g.gif  tai paaiskinkit man durnai - jei girgis dare tyrima tas DQ match kad nustatytu suderinamuma bla bla bla ir pasake kad labai gerai MB gali buti LIT donoru tai as supratau kad jau kito dornoru as net negaliu svarstyti??? Tai taip iseina kad vis tiek galiu rinktis?? ar yra kazkokie MB kraujo naudojimo pliusai palyginus su donoru? gal su tuo donoru ten labai daug brangiau? ar kame cia tas suo papastas? nes jei kaina ta pati, rezultatas tas pats, tai man tikrai pigiau skridineti ten vienai ir kaip suprantu greiciau apsisukti pas bykova nes dodnoro kraujas jau istirtas ir paruostas buna  g.gif  Susibalamutinau galutinai  doh.gif

As ne terze, bet atsakysiu smile.gif As zinok, nezinau del kainu skirtumu LIT'ui tarp TB ir donoro, bet tu tikrai gali rinktis donora, o ne TB 4u.gif Ir dar, jei gerai pamenu, kad jei ima TB krauja, tai kzkiek laiko jus turite "pasivaikscioti", kad jo krauja apdorotu ir tik tada suleistu LIT'a 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 17, 12:11)
Atijola - kaip tavo savijauta geriant "saldainiukus"?
Papildyta:

Taip-uzteks cia musu vyrus melzt!  lotuliukas.gif
Papildyta:

Nusirasau tavo klausima ir uzduosiu jai pirmad.ok? gali palaukti su bilietais?
Papildyta:
Atijola - kaip tau pavyko su viesbuciu uk? Ar radai salia tos klinikos, ar emei kur radai? As apsidairiau..kad tokie pobrangiai salia, galvoju gal tada kazkur toliau dairytis, bet ar nesigaus tas pats sh kai kainuos metro ir laiko klausimas... As kazkada buvau apsistojus Hanover viesbutyje, ten apie 55svarus, aisku toks nekoks jis jei atvirai... bet matyt nieko uz tokia kaina ir nereikia tiketis..

Ai, zinok, kolkas viskas gerai smile.gif Vakar juosmeni is nugaros paskaudejo, bet sugalvojau, kad cia ne nuo antibu bigsmile.gif
Mes gyvenom Clpham north bet viesbutis tai buvo tragedija doh.gif bet ir kaina buvo juokinga..., bet daugiau ten nebenoriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 17, 12:24)
Damos, slow down, man nebus siandien isodinimo o ryt testo smile.gif smile.gif smile.gif Nu jus skubat, siaubas smile.gif Nu jei man sekmadieni buvo punkcija, tai koks siandien isodnimas? Vakar as tik suzinojau, kad apvaisinimas ivyko smile.gif

ir testo ryt nebus? biggrin.gif lotuliukas.gif o tai kada isodinimas? ai, nu jo, apsiskaiciavau blush2.gif Isodinimas rytoj bigsmile.gif
Atsakyti
Atiloja
ir testo ryt nebus? o tai kada isodinimas? ai, nu jo, apsiskaiciavau Isodinimas rytoj

Ir nesakyk, butu neblogai ryt teigiama testa jau tureti blush2.gif
Isodinimas bus-nebus. Dar tiek klaustuku yra. Todel ir tyliu...
Atsakyti
Terze, o kada tu ruosiesi i Londona? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 17, 12:35)
Atiloja

Ir nesakyk, butu neblogai ryt teigiama testa jau tureti  blush2.gif
Isodinimas bus-nebus. Dar tiek klaustuku yra. Todel ir tyliu...

Gerai, tu tylek, o as bursiu, kad augtu Warwaros mazyliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 09:59)

Sveikos,MB naudojimo pliusai yra tie,kad leidzia savo zmogelio krauja,na ir be abejo kompanija kelioneje smile.gif O siaip su donoru paprasciau.Zinau UK mergaiciu,kurios nepasiraso ant donoro-na is tikruju,ka zinai,kas ten per vienas/viena,serga/sirgo ir t.t. Na cia prisigalvot visko gali,SB vis tiek labiau pasitiki.Nors as apie nieka stengdavausi negalvot,tai man psichologinio barjero nebuvo.
Kainos tos pacios.Ir su TB ilgiau truksit,nes reiks priduot krauja,ir grizti susileisti.
Del pirmos konsultacijos geriau varykit kartu.As net neabejoju,kad Bykovai reiks is jo kai kuriu rezu,tai kai surasys lapa jus Londone suplosit tikrai ne latviskom kainom.

Warwara,keturi kumsciai uz tavo mazylius suspausti mirksiukas.gif
Atsakyti
ar yra kazkokie MB kraujo naudojimo pliusai palyginus su donoru? gal su tuo donoru ten labai daug brangiau? ar kame cia tas suo papastas? nes jei kaina ta pati, rezultatas tas pats, tai man tikrai pigiau skridineti ten vienai ir kaip suprantu greiciau apsisukti pas bykova nes dodnoro kraujas jau istirtas ir paruostas buna  g.gif  Susibalamutinau galutinai  doh.gif

LIT kaina, ar vyro, ar donoro yra ta pati. Netgi su vyro krauju brangiau, nes pries kiekviena LIT turi padaryti tyrimus (mums standartiskai tyrimai, kuriuos pasidarydavome LT, kainavo apie 150 Lt kiekviena karta). Didziausias privalumas su vyro krauju tas, kad yra ka tik, svieziai paruosta, nes donorinio (saldyto) LIT efektyvumas mazesnis. Na, ir dar pliusas - kad zinai, jog kraujas tikrai geras, savas smile.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst aciu! Sekmes tau smile.gif Ilsiekis ko daugiau wub.gif
Atsakyti
Terze - jau matai net 3 ekspertes atsake, kad reikia vyro smile.gif , nu ka reikia tai reikia. As kazkaip irgi linkstu link SB kraujo, nesinori ten kazkookio, kazkieno ir saldyto ir pan biggrin.gif Nesinori man dar beveik savaite laukti iki bilietu nes jie brangsta dienomis smile.gif aciu tau labai, dar iki pirmadienio gali iskilt kokie nors klausimai biggrin.gif

Atiloja, Keberiokst, Iride - zemai lenkiuosi ir aciu uz info mergaites 4u.gif

Warwariuk - o kada tavo gimdymo data lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Citas
Warwariuk - o kada tavo gimdymo data

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 17, 12:37)
Terze, o kada tu ruosiesi i Londona?  bigsmile.gif
Papildyta:

Gerai, tu tylek, o as bursiu, kad augtu Warwaros mazyliai  4u.gif

Dabar derinuosi, kada MB gales doh.gif Paskui derinsiuos kada gorgis gales smile.gif panasu, kad gautusi 01.30, bet reik ziuret-kaip dar mano ciklas, tom dienom turi prasidet mmm....eina sau
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 13:35)
Terze - jau matai net 3 ekspertes atsake, kad reikia vyro  smile.gif , nu ka reikia tai reikia. As kazkaip irgi linkstu link SB kraujo, nesinori ten kazkookio, kazkieno ir saldyto ir pan  biggrin.gif Nesinori man dar beveik savaite laukti iki bilietu nes jie brangsta dienomis  smile.gif aciu tau labai, dar iki pirmadienio gali iskilt kokie nors klausimai  biggrin.gif

Atiloja, Keberiokst, Iride - zemai lenkiuosi ir aciu uz info mergaites  4u.gif

Warwariuk - o kada tavo gimdymo data  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ekspertes sako-reik klausyt wink.gif
oki, iki pirmad gali ruosti klausimus wink.gif

Tai pas Warwara rugsejinukas matyt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2012 01 17, 12:44)
LIT kaina, ar vyro, ar donoro yra ta pati. Netgi su vyro krauju brangiau, nes pries kiekviena LIT turi padaryti tyrimus (mums standartiskai tyrimai, kuriuos pasidarydavome LT, kainavo apie 150 Lt kiekviena karta). Didziausias privalumas su vyro krauju tas, kad yra ka tik, svieziai paruosta, nes donorinio (saldyto) LIT efektyvumas mazesnis. Na, ir dar pliusas - kad zinai, jog kraujas tikrai geras, savas smile.gif

Iride - tu jau startavai?
Atsakyti