Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Citas @ 2012 01 16, 11:55)

Egk - kada persitirsi zarazas?

Nežinau net apytiksliai. Nėra dar ciklo, nežinau nei kuri c.d, nei mėmių - nieko. Tikriausiai negreit, nes gi reikia dar praleisti vienas mėmes ir tik tada siųsti.

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 16, 12:36)

kaip tu? kaip sveikatele?  4u.gif

Vėl pablogėjo... Nesinori teršti temutės panikavimais, gal ryt jau turėsiu ir kokių gerų žinių, tada plačiau parašysiu, gerai?

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 16, 12:45)
Merginos,zinokit kas nutiko blink.gif nusiciaudejau ir pajutau ten viduj toki kamsti,nuejau i tualeta ir jauciu kad jis tuos iskris,su tualetiniu popieriumi pavaliau nekisdama nieko vidun ir iskrito geras gabalas toks kaip mazos varskes spurgos didumo,kaip varske,gelsova ir kazkokie kaip kraujo mazyciai,miniaturiniai kreculiukai blink.gif Pirma kart man taip doh.gif nebezinau ka galvoti...blyn visai kai pasalino ta gimdos kakleli as savo pozymiu nesuprantu verysad.gif kaip neramu liko ohmy.gif einu prigult ir issiverkt...

Afrodite, crinonas gali kristi visoks, tikrai nieko blogo 4u.gif Man visus kartus jis krito skirtingas, o rezultatas visus kartus buvo vienodas

Ingvita, Meilės vaisius, didžiausi sveikinimai 4u.gif

Warwara ir tau taip bus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Felicitte,2012 01 15, 23:48]
Pamatysi, kad pas tave viskas bus gerai smile.gif
Tikiuosi ir aš greitu metu pereisiu į neštukių skyrelį ir ten sutiksiu tave:)
[/quote]
vajej kaip tikiuosi smile.gif po kokio menesiuko kito jau galesime susirasinet apie pykinima ir tt ax.gif o kokioj klinikoj dareisi ir daraisi ivf?
[/quote]
Labukas, aš VK smile.gif, o tu kur? Kas tavo gyd?
Atsakyti
Na merginos, na šaunu kaip, man net galva suktis pradėjo, kaip faina-kaip faina. Sveikinu VISAS pastojusias!!! Dabar už mus špygas laikykite ax.gif
Aš rytoj einu pas gyd ir jeigu viskas ok, turi paskirti kada įsidinimą darys rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Colouritte,2012 01 16, 22:47]
vajej kaip tikiuosi smile.gif po kokio menesiuko kito jau galesime susirasinet apie pykinima ir tt ax.gif o kokioj klinikoj dareisi ir daraisi ivf?
[/quote]
[/quote]
labuka,

as pas Bogdanskiene smile.gif
Papildyta:
dideli dideli sveikinimai visoms, sulaukusioms tiek ilgai lauktu teigiamu rezultatu ir emociju!!!! smile.gif saunuoles, pasidarbavot gerai 4u.gif

as dar nedristu daryt NT, bet jau nusipirkau bigsmile.gif jei rytoj pasidarysiu ir neparodys geru rezultatu, pasiaiskinsiu, kad dar per anksti ax.gif

vajej, su vyru svaigstam apie dvynukus!!! siandien su draugem kalbuosi ir sakau: aisku kviesiuos mamyte i pagalba, juk su vaikais nelengva pradzioj bus biggrin.gif SU VAIKAIS bigsmile.gif
Papildyta:
Colouritte, pagaliau ir Tu su savo zirniais busi 4u.gif
Atsakyti
[quote=Felicitte,2012 01 16, 23:15]
[/quote]
labuka,

as pas Bogdanskiene smile.gif
Papildyta:
dideli dideli sveikinimai visoms, sulaukusioms tiek ilgai lauktu teigiamu rezultatu ir emociju!!!! smile.gif saunuoles, pasidarbavot gerai 4u.gif

as dar nedristu daryt NT, bet jau nusipirkau bigsmile.gif jei rytoj pasidarysiu ir neparodys geru rezultatu, pasiaiskinsiu, kad dar per anksti ax.gif

vajej, su vyru svaigstam apie dvynukus!!! siandien su draugem kalbuosi ir sakau: aisku kviesiuos mamyte i pagalba, juk su vaikais nelengva pradzioj bus biggrin.gif SU VAIKAIS bigsmile.gif
Papildyta:
Colouritte, pagaliau ir Tu su savo zirniais busi 4u.gif
[/quote]
Mes irgi svaigstame, ir aš norėčiau dvynukų smile.gif..pati sau pasakau, kai vyras sako, na, bent vieną būtų gerai rolleyes.gif O aš sau: dvynukai-dvynukai smile.gif
Oi, kokie šie žirniai laukiami mums visoms wub.gif
Atsakyti
Vadinasi as buvau teisi,buvau paskutine praejusiu metu nesekme blush2.gif
4u.gif SVEIKUTES VISOS 4u.gif

MEILES VAISIUS,INGVITULE,SVEIKINU IS VISOS SIRDIES.PO 9 MEN.SIUPUOSIT SAVO STEBUKLIUKUS thumbup.gif
WARWARA MANAU TYLIAI IR TAVE SVEIKINU mirksiukas.gif
AFRODITE69-nebuk trizne kaip as,nieko gero is to schmoll.gif linkiu,kad butum nestuke.gif mirksiukas.gif

Beiliuke-mano brangioji,pas mane ir tokios pacios nuotaikos,kartais liudna,kartais linksma..bet toks gyvenimas,turim laukti ir tiketi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 16 sausio 2012 - 23:34
QUOTE(pasislepusi @ 2012 01 16, 19:38)
kada Tavo startas? žinok, aš Tavęs nepamiršau  ax.gif laukiu, kada reikės įstoti į palaikančiųjų komandą  rolleyes.gif

Sveikute bigsmile.gif Aciu uz palaikyma ir kad nepamirsti friends.gif Planuojam pavasari, o kaip ten bus nezinau.. unsure.gif O kaip tavo pilvuziukas laikosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

QUOTE(egk @ 2012 01 16, 23:33)
Nežinau net apytiksliai. Nėra dar ciklo, nežinau nei kuri c.d, nei mėmių - nieko. Tikriausiai negreit, nes gi reikia dar praleisti vienas mėmes ir tik tada siųsti.
Vėl pablogėjo... Nesinori teršti temutės panikavimais, gal ryt jau turėsiu ir kokių gerų žinių, tada plačiau parašysiu, gerai?

jetau, mieloji, sveik greiciau - tvarkykis 4u.gif laikau kumstukus uz pagerejimus 4u.gif

QUOTE(Colouritte @ 2012 01 17, 00:09)
Na merginos, na šaunu kaip, man net galva suktis pradėjo, kaip faina-kaip faina. Sveikinu VISAS pastojusias!!! Dabar už mus špygas laikykite  ax.gif 
Aš rytoj einu pas gyd ir jeigu viskas ok, turi paskirti kada įsidinimą darys  rolleyes.gif

spygos susuktos 4u.gif
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 17, 00:31)
Vadinasi as buvau teisi,buvau paskutine praejusiu metu nesekme blush2.gif

sveika sugrizus 4u.gif
Papildyta:
Tai ka, siandien Warwaros diena? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 16, 19:13)
Man irgi taike trumpa schema motyvuodami tuo, kad mazeja kiausidziu rezervas, o diphas dar labiau pablogins padeti.
Idomu kokia man taikytu g.gif , nes su trumpaja uzaugo lyg 14 foliu ax.gif

Na matai, tau su trumpa schema gavosi 14, o man pirma karta su trumpa schema - 2... O Treisas sake, kad yra ne vienas budas, kaip elgtis su senkancio rezervo stimuliacijom. Jis ir man nedave garantijos, kad si karta bus geriau,bet sako Latvijoj kazkoks profesorius, kuris specializuojasi butent sioje srityje, taiko toki metoda ir pats Treisas yra to salininkas, todel mes ir bandem, ir ka - pavyko smile.gif Aisku, man buvo drasiau, kai maciau gera Dangitux pavyzdi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 16, 20:55)
Meilės vaisiau,Ingvita - nuoširdžiausi sveikinimai užsikrėtus nėštumu. Nepasveikit visu devynis mėnesius.

Aciu visoms uz gerus linkejimus 4u.gif
Perkunai, pamenu tave dar tada, kai su Angeliuke kartu darete IVF, ir man tavo elgesys tuo periodu buvo toks pazistamas ir savas... As irgi pirma karta tokia pozityviste buvau, kad net pamirsau, jog sio projekto pabaiga gali buti dvejopa: teigiama arba neigiama... Pamenu, kai tu sakei, jog atradai nepasisekimo atsakyma - per didele ramybe. Aisku cia gal tik toks skambus pasakymas, priezasciu niekas nezinom, taciau as sau po pirmo karto buvau skyrus tokia pacia diagnoze. Todel labai noriu tave padrasinti ir palinketi, kad si patirtis padetu kita karta tikrai tapti nestuke.gif group.gif
Atsakyti
Labas rytelis man drauges 4u.gif

Egk - mazute, tai kas cia tau taip subalamutino ta cikla blink.gif O kaip su tuo kraujavimo kur buvo ne laiku prasidejes? gal tai ir buvo mmm g.gif Ka gydytoja sake, dare? Na tikiuosi kad cia tik laikini nesklandumai, ir as beveik tikra kad kad nuo streso ir nervu. Gal ir tau butu gerai B vitamino kursa susileist. Triunfante sake kad labai padejo 4u.gif

Warwara - laukiam ziniu biggrin.gif

Na ka as siek tiek pasistumejau ax.gif gavau maila is bikovos klinikos, kad uzrase vasario 17d mane ax.gif Tai sivakar turiu butinai bilietus uzsisakyti. As ju paklausiau ar butinas vyro dalyvavimas pirmajame susitikime. Tai atsakymas buvo vyro dalyvavimas pageidautinas. Suprask kaip nori unsure.gif tai kaip ir nebutinas ane? bet tik bijau kad kad jei nenuvaziuos, tai paskui dar papildoma karta turesim vaziuoti nes del kokiu nors jo tyrimu trukumu negales sekanti karta daryti LIT. Ir dar vakar issiunciau savo kolbute i graikija tai dabar jau bijau ir baisiai noriu kad zarazu nebutu, nes negaliu net pagalvot apie pakartotina antibu kursa, juolab jau butu per arti pacio IVF tai bijociau ir del MB turto, nes cia daug mergaiciu sake kad antibai gali pakenkti MB turtui.

Geros dienos jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 11:13)
Na ka as siek tiek pasistumejau  ax.gif gavau maila is bikovos klinikos, kad uzrase vasario 17d mane  ax.gif Tai sivakar turiu butinai bilietus uzsisakyti. As ju paklausiau ar butinas vyro dalyvavimas pirmajame susitikime. Tai atsakymas buvo vyro dalyvavimas pageidautinas. Suprask kaip nori  unsure.gif  tai kaip ir nebutinas ane? bet tik bijau kad kad jei nenuvaziuos, tai paskui dar papildoma karta turesim vaziuoti nes del kokiu nors jo tyrimu trukumu negales sekanti karta daryti LIT. Ir dar vakar issiunciau savo kolbute i graikija tai dabar jau bijau ir baisiai noriu kad zarazu nebutu, nes negaliu net pagalvot apie pakartotina antibu kursa, juolab jau butu per arti pacio IVF tai bijociau ir del MB turto, nes cia daug mergaiciu sake kad antibai gali pakenkti MB turtui.

Geros dienos jums  wub.gif

thumbup.gif del Bykovos, tai as nusitempiau MB kartu pas ja, tai liepe jnai vis tiek jam kazkokius tyrimus darytis g.gif gal ir tu geriau jau TB vezkis ax.gif
Nu ir ka, laikau kumstukus, kad CITO ZARAZOS NEPASIKARTOTU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 17, 11:13)
Labas rytelis man drauges  4u.gif

Egk - mazute, tai kas cia tau taip subalamutino ta cikla  blink.gif O kaip su tuo kraujavimo kur buvo ne laiku prasidejes? gal tai ir buvo mmm  g.gif  Ka gydytoja sake, dare? Na tikiuosi kad cia tik laikini nesklandumai, ir as beveik tikra kad kad nuo streso ir nervu. Gal ir tau butu gerai B vitamino kursa susileist. Triunfante sake kad labai padejo  4u.gif

Warwara - laukiam ziniu  biggrin.gif

Na ka as siek tiek pasistumejau  ax.gif gavau maila is bikovos klinikos, kad uzrase vasario 17d mane  ax.gif Tai sivakar turiu butinai bilietus uzsisakyti. As ju paklausiau ar butinas vyro dalyvavimas pirmajame susitikime. Tai atsakymas buvo vyro dalyvavimas pageidautinas. Suprask kaip nori  unsure.gif  tai kaip ir nebutinas ane? bet tik bijau kad kad jei nenuvaziuos, tai paskui dar papildoma karta turesim vaziuoti nes del kokiu nors jo tyrimu trukumu negales sekanti karta daryti LIT. Ir dar vakar issiunciau savo kolbute i graikija tai dabar jau bijau ir baisiai noriu kad zarazu nebutu, nes negaliu net pagalvot apie pakartotina antibu kursa, juolab jau butu per arti pacio IVF tai bijociau ir del MB turto, nes cia daug mergaiciu sake kad antibai gali pakenkti MB turtui.

Geros dienos jums  wub.gif

Kokia tu greita! laukiam dabar ziniu, kada nueis siuntinukas ir paskui jau mojuosi su neigiamais atsakymais mums cia po nosim!!!
O pas Bikova tu ir norejai vasario menesiui? As net nezinau kaip cia tau daryti su vyru... Tau is jos tik LIT reikes? Tai jei nori prasisukti paprasciau,tada suprantu, kad variantas be vyro su donoro... ir tada vyras tikrai nereikalingas....

Warwara - kaip tavo reikaliukai??? Kukuosim cia iki kol pasirodysi...
Atsakyti