Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Beila @ 2012 01 16, 17:14)
Sveikutės cool.gif
Na, ir naujienų gražių turit wub.gif

SVEIKINIMAI INGVITAI, MEILĖS VAISIUI   nestuke.gif  wub.gif

Papildyta:
Meilės vaisiau, ingvita, gal galit trumpai brūkštelt kelintas čia jūsų ivf ir nepastojimo priežastį?
Dievuliau, kaip faina,kad jūs  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif Baltai pavydžiu...
P.S.Nepykit, man greitai išgaruoja ax.gif

Man tai buvo 2 IVF, nepastojimo priezastis IV st. endo sad.gif
p.s. statistikoje 12 men. padaryta maza klaidele, "suvalgyta" viena raidele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 16, 17:20)
p.s. statistikoje 12 men. padaryta maza klaidele, "suvalgyta" viena raidele smile.gif

atsiprasau blush2.gif pasitaisiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 16, 16:20)

Nu kaip smagu, kad laukiesi thumbup.gif DŽIAUKIS NĖŠTUMU wub.gif Man žodžiai: NĖŠČIA, LAUKIASI - tarsi šventi wub.gif

Linkiu,kad sėkmingai išnešiotum savo mažylius, sveikučius, gražučius ir visuomet mylinčius savo mamą ir tėtį wub.gif

Tikiuosi ir aš, vasario mėnesį išvysti II wub.gif
P.S.Šiandien jau nuotaika truputį geresnė, o va vakar,kaip jau supratot,buvo man nekas (nekenčiu būties klausimų,kurie sunkiais gyvenimo momentais naršo po mano galvą). Tačiau kasdien - liūdna ar linksma- ateinu pas jus group.gif
Papildyta:
ATILOJA, už tokią baisią klaidą - raidės praleidimą - būsi išmesta iš mūsų skyrelio į nėštukių skyrių mirksiukas.gif
Manau,kad nelabai pyksi ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 16 sausio 2012 - 16:39
QUOTE(Beila @ 2012 01 16, 17:38)
Tikiuosi ir aš, vasario mėnesį išvysti II  wub.gif
P.S.Šiandien jau nuotaika truputį geresnė, o va vakar,kaip jau supratot,buvo man nekas (nekenčiu būties klausimų,kurie sunkiais gyvenimo momentais naršo po mano galvą). Tačiau kasdien - liūdna ar linksma- ateinu pas jus  group.gif

MB man sake vakar - ka tu jau pamirsai visus kitus internetinius puslapius!!!??? Kai tik nugriebiu is jo kompa tipo labai svarbiam reikalui taip jau ziurek narsau sau po SM lyg nebuciau buvus ten kokia savaite, o is tikro tai pries kokias 10mins tikrinau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 16, 16:40)
MB man sake vakar - ka tu jau pamirsai visus kitus internetinius puslapius!!!??? Kai tik nugriebiu is jo kompa tipo labai svarbiam reikalui taip jau ziurek narsau sau po SM lyg nebuciau buvus ten kokia savaite, o is tikro tai pries kokias 10mins tikrinau  lotuliukas.gif

Pažįstamas reikalas lotuliukas.gif Vyras mano, net kai kurių jūsų vardus žino. Kartais paklausia, kaip gyvena viena ar kita.
Ir dar klausė, kada į svečius važiuosim biggrin.gif drinks_cheers.gif Kai būnu namie, tai nuolat prie forumo pribėgu doh.gif Bet va eisiu ruoštis rytojaus darbui ir tik retkarčiais vakare prie PC beprišoksiu ax.gif

Laikykitės, mergytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 16, 15:07)
Man pasake, kad mano skaiciukai 186.6

thumbup.gif Valiooo, tyliai sveikinu ir labai dziaugiuosi. Sekiau tave, nes turiu ta pacia diagnoze.. ax.gif Atgimsta viltis, kad ir man kada nors pasiseks.. O uz tave labai labai dziaugiuosi wub.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 16, 16:19)
Maciau, kad nerimavote vis, kad neparasau. Is tiesu ispejau viskas, kad pasisakysiu po kokiu 2-3 sav, taigi siandien lygiai 2 sav. ir tyliai pasisakau skaiciukus - 184 smile.gif

thumbup.gif Sveikinimai! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 01 16, 17:38)
ATILOJA, už tokią baisią klaidą - raidės praleidimą - būsi išmesta iš mūsų skyrelio į nėštukių skyrių  mirksiukas.gif
Manau,kad nelabai pyksi ax.gif  bigsmile.gif

tik nestukiu skyrelyje niekam nesakyk, nes neleis eiti vado pareigu biggrin.gif
QUOTE(Citas @ 2012 01 16, 17:40)
MB man sake vakar - ka tu jau pamirsai visus kitus internetinius puslapius!!!??? Kai tik nugriebiu is jo kompa tipo labai svarbiam reikalui taip jau ziurek narsau sau po SM lyg nebuciau buvus ten kokia savaite, o is tikro tai pries kokias 10mins tikrinau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif man atrodo, kad cia pas visas tas pats biggrin.gif
Mes namie ilga laika neturejom kompo (samoningai nenorejom), o pasku idarbe keitemes kompus, tai as savo "senaji" parsinesiau namo ir interneta isivedem..., MB dabar vis kartoja, kad interneto labiau reikejo man, nei jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 01 16, 16:14)
Papildyta:
Meilės vaisiau, ingvita, gal galit trumpai brūkštelt kelintas čia jūsų ivf ir nepastojimo priežastį?
Dievuliau, kaip faina,kad jūs  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif Baltai pavydžiu...
P.S.Nepykit, man greitai išgaruoja ax.gif

Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Pas mus su vyro turtu problemos, o mano rezervas senkantis. Bet gavosi stebuklas - ispunktavom 8 kiausialastes! As geriau Femoston 1 men, tada kita men buvo diferilinas ir jau trecia cikla stimuliacija. Galvoju gal kiausides gavo pailseti, o po to kibo i darba g.gif Jei mano nestumas bus su laiminga pabaiga, tai tikrai visoms dar karta irodo, kad ir su senkanciu rezervu imanoma pastoti (mano FSH 12) thumbup.gif Savo situacija kazkuo lyginau su Dangutex, nes jos problemos panasios, o Treisas mums taike ta pacia schema ir dozes. Tuo tarpu LT gydytojai kaip susitare suoke, kad man reikalinga tik trumpa schema..
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2012 01 16, 16:46)

kada Tavo startas? žinok, aš Tavęs nepamiršau ax.gif laukiu, kada reikės įstoti į palaikančiųjų komandą rolleyes.gif

smagu, kad skyrelyje tiek daug džiugių žinių. visoms didelės sėkmės mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikutes, kiek cia geru ziniu, faina labai sveikinu tas kurioms pasiseke 4u.gif , noriu paklaust ar teisybe kad po isodinimo reikia pagert po puse tabletes paprasto aspirino, sako skystina krauja ir tai padeda isitvirtint embrionui smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Su nekantrumu sėdu prie kompo, jungiuos prie SM ir štai ką randu wub.gif

Meilės vaisiau,Ingvita - nuoširdžiausi sveikinimai užsikrėtus nėštumu. Nepasveikit visu devynis mėnesius.

Jetus, kaip fain biggrin.gif

Warwara, tikiu, kad viskas puikiau, nei tu pati gali patikėti...Jungiuos į palaikymo minią wink.gif

QUOTE(egk @ 2012 01 15, 23:37)

klausiau - kur riba...

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 16, 11:45)
Merginos,zinokit kas nutiko blink.gif

Mergyt, ramybės ir maximum pozityvo..gi tu su leliukais viduj.

QUOTE(Citas @ 2012 01 16, 15:21)
Isverciu visoms draugems - apsivaisino visi trys puikiausia graziausi Warwaros burbuliukai  smile.gif

NU NE PIRMADIENIS O STEBUKLADIENIS !!!

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia tai bent linksmybes!!!!! uzejau Warwaros patikrinti, o kiek ziniu didingu!!!
Ka gi, pramuse ledai, judam i prieki! Ingvita, Meiles vaisiau - sveikinimai - jusu deka cia toks sujudimas gavosi! Tikiu, kad va taip, po truputi pravalysim mes si skyreli nuo jau uzvoratinklejusiu uzsisedejusiu cia moteriskiu wink.gif

Mes namuose turim po savo kompa - viena laime nereikia pestis lotuliukas.gif
Sutinku su Beila - jau vyras visai manes nemato-negirdi, o istorijas is SM forumo tenka isgirsti ir jam bigsmile.gif
Kai buvom LV susitike su Krempudra, paskui su vyru kalbam, ir as vis Krempudra (nors zinau tikraji varda) Krempudra...galvoju ko jis taip i mane snairuoja lotuliukas.gif Tai gavosi panasiai kaip Atijolai pas Gorgi su Keberiokst lotuliukas.gif

Afrodite - jei radai keleta kraujo laseliu ant crinono-geras zenklas gali buti! Tik dar truputeli pabuk rami - o paskui is laimes stogais laipiosim smile.gif

O musu Warwara tikrai kaip Citas sako-mysterious!!!!! Ar cia ta pati mergele, tik kita suknele? bigsmile.gif Niu ka - laikom kumstukus!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 16 sausio 2012 - 21:19