Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Ingvita @ 2012 01 16, 15:07)
Mergaites, as manau, kad ivyko kazkokia klaida. Man pasake, kad mano skaiciukai 186.6
Ar teisingai suprantu, kad as  nestuke.gif
Po velniu nieko nesuprantu... Man taip niekada dar nebuvo.. kodel tuomet tokie siaubingi skausmai??? ka man dabar daryti?

ir as sveikinu, jokia cia ne klaida thumbup.gif jeeeeeeeha thumbup.gif
Atsakyti
Nu, kol kas viskas kaip ir be siurprizu 4u.gif
Pilna ataskaita po isodinimo, jei jis ivyks smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

kiek geru naujienu siandien! Sveikinu Ingvita, laikykis mergyt ir augink savo brangenybes 4u.gif
Warwara, meldziames toliau, kad sis projektas butu be galo laimingas ir sekmingas 4u.gif
Afrodite, linkiu ramios kantrybes ir tik teigiamo rezultato! smile.gif
Maciau, kad nerimavote vis, kad neparasau. Is tiesu ispejau viskas, kad pasisakysiu po kokiu 2-3 sav, taigi siandien lygiai 2 sav. ir tyliai pasisakau skaiciukus - 184 smile.gif
Galim tyliai pasidziaugti, o garsiai sukauti tikrai nereikia - geriau sulaukime saugaus periodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 16:12)
Nu, kol kas viskas kaip ir be siurprizu  4u.gif

Nu bet kas cia su tavim darosi, nu jau tokia mysterious (geriau skamba nei lietuviskai lotuliukas.gif ). Nu gerai teks apsisarvuoti kantrybe doh.gif

Isverciu visoms draugems - apsivaisino visi trys puikiausia graziausi Warwaros burbuliukai smile.gif

Meiles vaisius - wub.gif wub.gif

NU NE PIRMADIENIS O STEBUKLADIENIS !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 16 sausio 2012 - 15:22
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 16, 16:19)
Maciau, kad nerimavote vis, kad neparasau. Is tiesu ispejau viskas, kad pasisakysiu po kokiu 2-3 sav, taigi siandien lygiai 2 sav. ir tyliai pasisakau skaiciukus - 184 smile.gif

Kokia siandien puiki diena thumbup.gif Meiles vaisiau, kaip prasai - tyliai tyliai, bet su dideliu dziaugsmu, sveikinu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

kiek geru naujienu siandien! Sveikinu Ingvita, laikykis mergyt ir augink savo brangenybes  4u.gif
Warwara, meldziames toliau, kad sis projektas butu be galo laimingas ir sekmingas  4u.gif
Afrodite, linkiu ramios kantrybes ir tik teigiamo rezultato!  smile.gif
Galim tyliai pasidziaugti, o garsiai sukauti tikrai nereikia - geriau sulaukime saugaus periodo  smile.gif

SVEIKINU TAVE SIRDELE thumbup.gif
Jeee, mes 2012 m. atidarem sauniai clap.gif
Dabar tik Dievas tegul duoda, kad musu maziukai nepabegtu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 16, 16:21)
NU NE PIRMADIENIS O STEBUKLADIENIS !!!

Cia gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
Meilės vaisius
Va jetau! Kaip grazu!!!! Sveikinu! wub.gif

Cituk, nu ka padarysi, jau tiek pasmane nesamoniu, o dabar tiek viskas trapu, kad net baisu ir pasakoti, baisu dziaugtis, baisu tiketi. Tu lengviau ten su vertimais smile.gif Pasaku-stebuklu pas mane nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 16:12)
Nu, kol kas viskas kaip ir be siurprizu  4u.gif

Mieloji, tu pradedi mane nervuoti biggrin.gif
nemoku kelti plakatu, bet garsiai pasakysiu: WARWAROS VAIKUCIAI AUGAT TOLIAU IR NENERVUOJAT SM PALAIKYMO KOMANDOS!!!!!! biggrin.gif
Galim tyliai pasidziaugti, o garsiai sukauti tikrai nereikia - geriau sulaukime saugaus periodo  smile.gif

nu zinok, negaliu tyliai dziaugtis wub.gif jeheheheheheh thumbup.gif
QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 16:28)
Cituk, nu ka padarysi, jau tiek pasmane nesamoniu, o dabar tiek viskas trapu, kad net baisu ir pasakoti, baisu dziaugtis, baisu tiketi. Tu lengviau ten su vertimais smile.gif Pasaku-stebuklu pas mane nera  doh.gif

o kada dabar jau TA diena? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 16, 15:40)

o kada dabar jau TA diena?  wub.gif

Tai net nezinau dar...
Kaip ten bus tei reikalai ir gyd. norai.
Pranesiu butinai 4u.gif
Nesinervink, tau negalima, tu zarazas naikini!
O plakato turinis grazus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 16:43)
Tai net nezinau dar...
Kaip ten bus tei reikalai ir gyd. norai.
Pranesiu butinai  4u.gif
Nesinervink, tau negalima, tu zarazas naikini!
O plakato turinis grazus!  thumbup.gif

bet lyg ir rytoj turetu buti g.gif tu prisiduok prisiduok..., nes vel kas dvi valandas klausinesiu "ar jau"? biggrin.gif

Ir siaip jau labai dziaugiuosi, kad gruodis ne nulinis buvo wub.gif dabar dar tik laukiu kol Felicitte prisiduos (juk jinai gruodi turejo startuoti) ir gerai butu, kad Bonuska ikisus nosyte irgi bruksteltu, kaip jai ten sekasi 4u.gif Laukiu jusu duomenu mergytes ir laikau kumstukus 4u.gif
Atsakyti
meiles vaisius sveikinu wub.gif
Atsakyti
Sveikutės cool.gif
Na, ir naujienų gražių turit wub.gif

SVEIKINIMAI INGVITAI, MEILĖS VAISIUI nestuke.gif wub.gif
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 15, 21:23)
Mergaites, vel trukdau Jus  blush2.gif
siandien 8-ta diena kaip man isodino mano zirnius... jau noriu darytis NT  lotuliukas.gif  bet juk suprantu, kad nieko nerodys dar, bet labai noriu pries vizita pas gyd namie pasidaryt testa, kad nueiciau su tokiom emocijom, kurios atspindes NT rezultata. kada mazdaug jau man gali parodyti? gal esat kuri dariusi po savaiteles ir jau uzmaciusios vaiduokliukus bent jau?

Tavo vietoje aš jau bandyčiau. Jei ir nerodys,galėsi nurašyt ant to,kad dar anksti doh.gif Sėkmės - tikiuosi,kad išvysi II ir tu būsi nestuke.gif
P.S.Man rodė 7 dpi antrą neryškią juostelę, 8 ir 9 dieną taip rodė ir kiti testai. 10 dpi HCG buvo 37 ir pabėgo mano vaikučiai...

WARVARA, wub.gif kaip gera girdėti tokias gražias žinias drinks_cheers.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 16, 11:45)
Merginos,zinokit kas nutiko blink.gif nusiciaudejau ir pajutau ten viduj toki kamsti,nuejau i tualeta ir jauciu kad jis tuos iskris,su tualetiniu popieriumi pavaliau nekisdama nieko vidun ir iskrito geras gabalas toks kaip mazos varskes spurgos didumo,kaip varske,gelsova ir kazkokie kaip kraujo mazyciai,miniaturiniai kreculiukai blink.gif Pirma kart man taip doh.gif nebezinau ka galvoti...blyn visai kai pasalino ta gimdos kakleli as savo pozymiu nesuprantu verysad.gif kaip neramu liko ohmy.gif einu prigult ir issiverkt...

Nedrįsk verkti blink.gif- juk čia crinonas tongue.gif Viskas bus gerai, mažut 4u.gif Tu nedrįsi nepastoti mirksiukas.gif,kai tiek daug už tave yra sergančių wub.gif

Papildyta:
Meilės vaisiau, ingvita, gal galit trumpai brūkštelt kelintas čia jūsų ivf ir nepastojimo priežastį?
Dievuliau, kaip faina,kad jūs nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Baltai pavydžiu...
P.S.Nepykit, man greitai išgaruoja ax.gif
Atsakyti