Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 12:39)
Damos  lotuliukas.gif
Nu negalima gi taip sau nervus gadinti!
Ka jus darysite kai lauksim mano HCG? Visai is proto nekeliausit?

tada dar ir sekundes skaiciuosim lotuliukas.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 16, 12:45)
Merginos,zinokit kas nutiko blink.gif nusiciaudejau ir pajutau ten viduj toki kamsti,nuejau i tualeta ir jauciu kad jis tuos iskris,su tualetiniu popieriumi pavaliau nekisdama nieko vidun ir iskrito geras gabalas toks kaip mazos varskes spurgos didumo,kaip varske,gelsova ir kazkokie kaip kraujo mazyciai,miniaturiniai kreculiukai blink.gif Pirma kart man taip doh.gif nebezinau ka galvoti...blyn visai kai pasalino ta gimdos kakleli as savo pozymiu nesuprantu verysad.gif kaip neramu liko ohmy.gif einu prigult ir issiverkt...

nurimk, mazute, tai tik crenonas iskrito 4u.gif
Atsakyti
Damos  lotuliukas.gif

Nedaug to proto cia ir belike pas mane, tegul sau keliauja kur nori, gris gi biggrin.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 16, 12:45)
Merginos,zinokit kas nutiko blink.gif nusiciaudejau ir pajutau ten viduj toki kamsti,nuejau i tualeta ir jauciu kad jis tuos iskris,su tualetiniu popieriumi pavaliau nekisdama nieko vidun ir iskrito geras gabalas toks kaip mazos varskes spurgos didumo,kaip varske,gelsova ir kazkokie kaip kraujo mazyciai,miniaturiniai kreculiukai blink.gif Pirma kart man taip doh.gif nebezinau ka galvoti...blyn visai kai pasalino ta gimdos kakleli as savo pozymiu nesuprantu verysad.gif kaip neramu liko ohmy.gif einu prigult ir issiverkt...

Tikrai crinonas, nu jau nuo ciaudejimo tikrai negali persileisti unsure.gif . Nurimk, pagulek, paverk, bet be didelio streso jei jau labai norisi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
NT nedariau, o kraujuka ryte pridaviau. Rezultatai bus po 14 val. Tad kantrybes mirksiukas.gif
Bet galiu atvirai pasakyti, kad tiketis geru naujienu mazai vilciu.. ypac stiprus artejanciu mm simptomai.. verysad.gif
maza to, jau rasiau, kad mane kamuoja siaubingi pilvo skausmai. Sianakt taip isiskaudejo, kad vos ne greitaja norejau kviestis, bet isgerus nuskausminamuju siek tiek sumazejo skausmas. O dabar visa dienele guliu lovyteje susirietusi i kamuoliuka....
Bet kokiu atveju, suzinojusi rezultatus pranesiu...
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 16, 13:12)
Sveikos mergaites,
NT nedariau, o kraujuka ryte pridaviau. Rezultatai bus po 14 val. Tad kantrybes  mirksiukas.gif
Bet galiu atvirai pasakyti, kad tiketis geru naujienu mazai vilciu.. ypac stiprus artejanciu mm simptomai..  verysad.gif
maza to, jau rasiau, kad mane kamuoja siaubingi pilvo skausmai. Sianakt taip isiskaudejo, kad vos ne greitaja norejau kviestis, bet isgerus nuskausminamuju siek tiek sumazejo skausmas. O dabar visa dienele guliu lovyteje susirietusi i kamuoliuka....

dar daugiau kantrybes!! jau nezinau is kur jos traukti smile.gif Nu tie skausmai gali buti labai geras zenklas, bent jau as tikesiu kad ne bereikalo kenti, kad gausi grazius skaiciukus, begsi pas gydytoja ir prasysi kazkokiu papildu kad sumazinti skausma ir padeti maziukui isitvirtinti ilgam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 16, 13:12)
Sveikos mergaites,
NT nedariau, o kraujuka ryte pridaviau. Rezultatai bus po 14 val. Tad kantrybes  mirksiukas.gif
Bet galiu atvirai pasakyti, kad tiketis geru naujienu mazai vilciu.. ypac stiprus artejanciu mm simptomai..  verysad.gif

ah, nu ka gi laukiam g.gif

QUOTE(Citas @ 2012 01 16, 13:20)
dar daugiau kantrybes!! jau nezinau is kur jos traukti  smile.gif  Nu tie skausmai gali buti labai geras zenklas, bent jau as tikesiu kad ne bereikalo kenti, kad gausi grazius skaiciukus, begsi pas gydytoja ir prasysi kazkokiu papildu kad sumazinti skausma ir padeti maziukui isitvirtinti ilgam  wub.gif

drinks_cheers.gif ir taip tos kantrybes nera, o ir cia dar reikia laukti doh.gif gerai, kad veiksmas vyksta kazkoks, tai bent jau nenuobodu sedeti ir i kompa ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Warwara, labai tikiu tavo laimingu siuo kartu, sekmes ir kitoms laukiancioms rezeltutau!
Atsakyti
Damos  lotuliukas.gif

Sawana, o ka tu turi omeny vaistai nuo persalimo? Medus? Plauk nosi su juros druska. Ir linkiu nesusirgti  thumbup.gif

miltukai kur reikia gerti su karstu vandeniu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, as manau, kad ivyko kazkokia klaida. Man pasake, kad mano skaiciukai 186.6
Ar teisingai suprantu, kad as nestuke.gif
Po velniu nieko nesuprantu... Man taip niekada dar nebuvo.. kodel tuomet tokie siaubingi skausmai??? ka man dabar daryti?
Atsakyti
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 16, 15:07)
Mergaites, as manau, kad ivyko kazkokia klaida. Man pasake, kad mano skaiciukai 186.6
Ar teisingai suprantu, kad as  nestuke.gif
Po velniu nieko nesuprantu... Man taip niekada dar nebuvo.. kodel tuomet tokie siaubingi skausmai??? ka man dabar daryti?

didziausi sveikinimai nestuke.gif
Papildyta:
meiles vaisius mes laukiam 4u.gif
o kokie maziausi skaiciukai turi rodyti, kad laukiesi smile.gif
Atsakyti

JEEYYYYYY thumbup.gif jokia cia ne klaida, as tau sakiau kad skausmas gali buti labai geras zenklas biggrin.gif Skambink gydytojai kuo greiciau ir sakyk apie spazmus, kokio magnio gal paskirs, ir daaauuug poilsio horizontalioj padety. Nu linksmybes prasideda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ingvita valio!!!! Dwel skausmu skubiai skambink daktarui savo! Magnis, lova ir viskas geruliai bus! Valio! thumbup.gif

Sawana
Ne-ne-ne, tie miltukai tikrai nieko gero! Net sveikam zmogui smile.gif Tiesiog pavalyk nosiuka su juros vandieneliu. Sinupret gali isgerti, EUPHORBIUM papurksti smile.gif

Neringasha aciu wub.gif
Atsakyti

Sveikinu! Jokia cia ne klaida, o ilgai lauktas stebukliukas wub.gif O del skausmu, kuo skubiau konsultuokis su gydytoja 4u.gif
Atsakyti