Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 10:55)
Egk, del skyscio gimdoj tai nieko nezinau. Kiek suprantu jis ten buna is kiausintaliu kaip tik.
Mano naujienos bus tik po 15 val...

Oho kaip ilgai laukti swoon.gif Ko taip negreit?
Atsakyti
egk
Oho kaip ilgai laukti Ko taip negreit?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu siaip po apvaisinimo para turi praieti, tada vertina gi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 11:14)
egk

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu siaip po apvaisinimo para turi praieti, tada vertina gi  4u.gif

Kumstukai suspausti !!! Vardan geru ziniu verta palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 10:38)
Rytas, damos.
Kaip gerai neeiti i darba  lotuliukas.gif

Afroditeeee!! Tu ten kur? Kai reikalai? Neklausyk merginu, trydaliok i sveikatele!!!!! thumbup.gif
Kur musu Meiles vaisius? Jau net sapnus sapnuot pradejau apie ja. Tarp kitko gerus. blush2.gif
Sawana, kaip reikaliukai? Dar mmm nepasirode? ax.gif
Ingvita testas buvo? Laukiam geru naujienu thumbup.gif

Labutis mano sauniosios merginos mirksiukas.gif
Warwara,o tu slapuke pas mus tongue.gif As vakar uzbegau trumpam perskaiciau ir neberasiau,o as maniau kad tau siandien punkcija.Na,bet svarbiausia kad punkcija pasiseke ir turi kelias kiausialastes thumbup.gif Labai stipriai mano kumstukai suspausti uz tavo sekme ir didele laime wub.gif Lauksiu ziniu 4u.gif
Colouritte tavo istorija sujaudino,stiprybes tau ir sveikatos 4u.gif O su snaigutemis manau viskas bus ciki piki ir eisi tieisiai pas nestuke.gif wub.gif O kur tu dareisi IVF?aisku jei ne paslaptis.
O man kazkaip zinokit atrodo kad Meiles Vaisius zino savo atsakyma ir jis teigiamas,tik kazkodel neprisiduoda g.gif Gal bijo pasakyti..
Ingvita,na ar dareisi NT? prisiduok mergyt?Labai juk laukiame thumbup.gif
Na,o as siandien vakare eisiu pravesiu uzsiemimus ir jau ryt leksiu i darba,speju rytoj neiseis prisijungti nes labai sunki dienele nusimato.Bet gal ir gerai,maziau gal mastysiu.Pojuciu pas mane vis dar jokiu nera,kai sakau jokiu tai ir reiskia kad absoliuciai niekas nepasikeite.Jau darosi neramu.Keisciausiai,kad nemaniau kad sikart taip jaudinsiuos-bet matyt kiekviena kart kai atsidurs mazyliai pas mane as pergyvensiu doh.gif Dabar tai nieko nemastau..tik pagalvojau kad jeigu ateis vis delto tos memes,merginos ar galesiu siusti mm i Graikija tyrt tas zarazas ar geriau su sekanciomis mm?
Zodziu,gyvenu laukime ir nerimauju.Teisingai knygoje parasyta,kad motermis psichologiskai sunkiausias periodas yra tada kai ji laukia rezultato,pavyko ar ne.Nu tooookia tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 16, 11:41)
tik pagalvojau kad jeigu ateis vis delto tos memes,merginos ar galesiu siusti mm i Graikija tyrt tas zarazas ar geriau su sekanciomis mm?
Zodziu,gyvenu laukime ir nerimauju.Teisingai knygoje parasyta,kad motermis psichologiskai sunkiausias periodas yra tada kai ji laukia rezultato,pavyko ar ne.Nu tooookia tiesa 4u.gif

As tikiu, kad tau tos Graikijos neprireiks... tegul tai buna tik pamastymai. As is kart po ISCI siunciau...
Sutinku-tas laukimas tai toks sunkus-gali nieko neveikti, tik laukti wink.gif
Laikykis!!!!!! Tu dirbk-uzsiemus buk, o mes lauksim wink.gif
Atsakyti
Afrodite - tai laukti tikrai sunkiausia 4u.gif Tada labiausiai reikia tikejimo smile.gif Mes tikim biggrin.gif Manau kad gali siusti i graikija bet kada, bet kad manau nebus ka mirksiukas.gif

Warwara - liko 4 val ir 4 min 4u.gif

Egk - kada persitirsi zarazas?

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 16, 11:55)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Warwara - liko 4 val ir 4 min  4u.gif

tekstas kazkodel dingo smile.gif
As uzsuksiu tik apie 21val-kursai vakare... Tai leksiu namo su petarda smile.gif kad tik greiciau.... 4u.gif
Atsakyti
Citas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Afrodite69, jo antra 2 savaiciu laukino puse pati sunkiausia, bet dienos eina. Ir mes, aisku laukiam tik puikiausio rezultato! Pajuciu nebuvimas - normalu. Cia po punkcijos visokie pojuciai lieka. O ka tu sakai per pirma nestuma buvo pojuciai, tai nemanau kad dar iki testo jutai, kad nescia smile.gif PAs mane buvo pojuciai - PMS smile.gif

O man kazkaip zinokit atrodo kad Meiles Vaisius zino savo atsakyma

As irgi taip manau thumbup.gif As turiu kitame forume drauge, tai jinai isodino sau snaigutes, o as tada dariau pirma IVF, Nu susitarem, kad kai bus rezultatas - pasidalinsim. As jai rasau - atgal tyla. Praejo gal dvi savaites, pradejau nerimauti. Paprasiau forumo administracijos paprasto emaila jos. Parasiau, atsake, kad viskas tvarkoj, bet apie rezultata nei kniurkt. pasake tik 14 savaite, kad viskas thumbup.gif Dabar jau dukriuka supuoja ant rankyciu wub.gif Nu buvo taip zmogui ramiau ir gerai wub.gif
Atsakyti

Rytas, damos.
Kaip gerai neeiti i darba lotuliukas.gif

Afroditeeee!! Tu ten kur? Kai reikalai? Neklausyk merginu, trydaliok i sveikatele!!!!! thumbup.gif
Kur musu Meiles vaisius? Jau net sapnus sapnuot pradejau apie ja. Tarp kitko gerus. blush2.gif
Sawana, kaip reikaliukai? Dar mmm nepasirode? ax.gif
Ingvita testas buvo? Laukiam geru naujienu thumbup.gif
[/quote]
dar nepasirode, bet pilva maudzia smile.gif vakar dar sloga prasidejo verysad.gif o galiu vaistus naudoti nuo persalimo g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 19:11)

laikau kumstukus uz teigiama rezultata 4u.gif
I az, brukstelk man, kur kiek kaip dareisi 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 15:45)

nu nieko sau doh.gif slapuke doh.gif as jauciau, as zinojau, ne veltu kas kelias valansdas taves klausinejau 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 15, 15:54)
Laukiam išauštančio šviesaus rytojaus smile.gif
Kaip punkcija praėjo?
Tai, kad reikaliukas mano - vizitas pas T. Užsirašiau vasario 16. Bet kai pradedu galvoti, tai širdį baimės gniaužtai sugniaužia tik...Nieko, reikia prisijaukinti mintį, kad trečias kartas nemeluotas ir ketvirto garantuoto nebereikės biggrin.gif

thumbup.gif jau greitas bus vasaris ir bus naujas trydaliojimo etapas 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(Ingvita @ 2012 01 15, 16:58)
Noriu paklausti, rytoj man jau 11 d.p.i. Ar jau galiu priduoti kraujuka? Gal jau ka parodytu? Kaip manote? Tiesiog noriu issklaidyti visas abejones, nes pilvo skausmai tiesiog siaubingi, per pacias mm nelabai tokie budavo..  schmoll.gif

nagi, ar pridavei kraujuka? ar dareisi NT? 4u.gif wub.gif

QUOTE(Beila @ 2012 01 15, 19:35)
Sorry mergaitės,kad retai beparašau,paprasčiausiai man dabar laaabai liūdna ir galiu tik skaityti,kaip jums sekasi ir tyliai palaikyti 4u.gif  wub.gif

paliudek paliudek, gali ir mums pasipasakoti, mes tave palinksminsim mirksiukas.gif
QUOTE(egk @ 2012 01 16, 00:37)

kaip tu? kaip sveikatele? 4u.gif

Warwara - liko 4 val ir 4 min  4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Afrodite, laikau kumstukus, kad tik viskas butu gerai 4u.gif
Warwara, jau liko truputi daugiau kaip 3 valandos thumbup.gif
Atsakyti
Damos lotuliukas.gif
Nu negalima gi taip sau nervus gadinti!
Ka jus darysite kai lauksim mano HCG? Visai is proto nekeliausit?

Sawana, o ka tu turi omeny vaistai nuo persalimo? Medus? Plauk nosi su juros druska. Ir linkiu nesusirgti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 16 sausio 2012 - 11:40
Merginos,zinokit kas nutiko blink.gif nusiciaudejau ir pajutau ten viduj toki kamsti,nuejau i tualeta ir jauciu kad jis tuos iskris,su tualetiniu popieriumi pavaliau nekisdama nieko vidun ir iskrito geras gabalas toks kaip mazos varskes spurgos didumo,kaip varske,gelsova ir kazkokie kaip kraujo mazyciai,miniaturiniai kreculiukai blink.gif Pirma kart man taip doh.gif nebezinau ka galvoti...blyn visai kai pasalino ta gimdos kakleli as savo pozymiu nesuprantu verysad.gif kaip neramu liko ohmy.gif einu prigult ir issiverkt...
Atsakyti