Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 18:16)
Citas  wub.gif

As manau ta riba nubriezti paprasciau, kada kaip pas Perkunas arba Terze - tiesiog kitoks kelias, naujas vingis. Zodzio "nelemta" tikrai neturi buti tame kelyje. Nes tiek daug mes padarom del tikslo. Tiek daug aukojam, tiek daug prarandam, sunku net pagalvoti, kad uz tai mums nebus lemta. Optimistiskai manau, kad visada yra iseitis, net ne viena.
O pas tave is vis tokiu minciu dabar neturi buti. Toki plana turi, tiesiog pasakiska!  Tai gi tegu PMS praeina, ateina mmm, graikai tegu nieko neranda, LIT tegu sutvarko kas ten dar liko, histero paruosia gleivyne ir papapraaaaam - forumas ant ausu stoves! Ot baliuka suorganizuosiu!!!! wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif pms jau praejo blush2.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 15, 18:52)
Citas, mano a.a. mama turėdavo tokį nuginkluojantį tostuką keliant taurelę - šitą ir dar vieną smile.gif Taip ir mums...šitą ir, jeigu ką, dar vieną wink.gif

Ir tegyvuoja PLANAS  drinks_cheers.gif

jega, mums labai tinkantis tostas thumbup.gif

Beila - o koks jusu toliau planas?
Atsakyti
Sunku man pačiai su planais, nes vieną dieną sakau,kad vienaip bus, antrą - jau kitaip doh.gif cool.gif Jei depresija visai neužvaldys,tai vasario mėnesį pasiimsiu žvaigždutės (jei atšils) .wub.gif Be to vasarį,kai prasidės mmm, prašysiu tyrimų,kurių prieš tai nedarėm. Sakykit, ar tikrai daro chlamidijų, tosoplozmozės tyrimus nuograndos būdu? Kažin,ar Jolsanoj tai daro? Jei ne, kur būtų galima pasidaryt? Ir ar daug kainuoja? g.gif

Sorry mergaitės,kad retai beparašau,paprasčiausiai man dabar laaabai liūdna ir galiu tik skaityti,kaip jums sekasi ir tyliai palaikyti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos.
Mes po pirmos nesekmingos ir netgi labai baisios IVF procedūros 2011 m. lapkričio mėn. šį mėn. ruošiamės atšaldyti snaigutes smile.gif Taip tikimės kad pavyks ir būsiu nestuke.gif . Man gydytoja išrašė gerti Estrofem tabletes. Gal kam teko vartoti? Ką šios tabletes duoda? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colouritte: 15 sausio 2012 - 21:17
Mergaites, vel trukdau Jus blush2.gif
siandien 8-ta diena kaip man isodino mano zirnius... jau noriu darytis NT lotuliukas.gif bet juk suprantu, kad nieko nerodys dar, bet labai noriu pries vizita pas gyd namie pasidaryt testa, kad nueiciau su tokiom emocijom, kurios atspindes NT rezultata. kada mazdaug jau man gali parodyti? gal esat kuri dariusi po savaiteles ir jau uzmaciusios vaiduokliukus bent jau?

p.s. skaitau Jusu pokalbius... zaviuosi Jumis!!! tiek valios - manau, tai tik moteru jegose iskest rolleyes.gif vyrai jau seniai butu rankas nuleide jei ne Jus!!! saunuoles!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Colouritte @ 2012 01 15, 21:16)
Labas vakaras, merginos.
Mes po pirmos nesekmingos ir netgi labai baisios IVF procedūros  2011 m. lapkričio mėn. šį mėn. ruošiamės atšaldyti snaigutes smile.gif Taip tikimės kad pavyks ir būsiu nestuke.gif . Man gydytoja išrašė gerti Estrofem tabletes. Gal kam teko vartoti? Ką šios tabletes duoda?  g.gif

labukas! jei ne paslaptis, kodel procedura baisi buvo??? verysad.gif as db kaip tik esu laukime taip pat po pirmos proceduros ir zirniuku isodinimo...
Atsakyti
[quote=Felicitte,2012 01 15, 21:23]Mergaites, vel trukdau Jus  blush2.gif
siandien 8-ta diena kaip man isodino mano zirnius... jau noriu darytis NT  lotuliukas.gif  bet juk suprantu, kad nieko nerodys dar, bet labai noriu pries vizita pas gyd namie pasidaryt testa, kad nueiciau su tokiom emocijom, kurios atspindes NT rezultata. kada mazdaug jau man gali parodyti? gal esat kuri dariusi po savaiteles ir jau uzmaciusios vaiduokliukus bent jau?

p.s. skaitau Jusu pokalbius... zaviuosi Jumis!!! tiek valios - manau, tai tik moteru jegose iskest  rolleyes.gif  vyrai jau seniai butu rankas nuleide jei ne Jus!!! saunuoles!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

labukas! jei ne paslaptis, kodel procedura baisi buvo???  verysad.gif  as db kaip tik esu laukime taip pat po pirmos proceduros ir zirniuku isodinimo...
[/quote]
Labukas, baisi mums buvo procedūra dėl to, kad po punkcijos aš pradėjau kraujoti į pilvą, švėžė su žiburėliais į ligoninę, darė operaciją... verysad.gif Paskui vis del to man darė įsodinimą, bet nepavyko, aš devintą dpi sulaukiau mmm sad.gif Tikimės, kad dabar bus gerai. smile.gif
Papildyta:
labukas! jei ne paslaptis, kodel procedura baisi buvo??? verysad.gif as db kaip tik esu laukime taip pat po pirmos proceduros ir zirniuku isodinimo...
[/quote]
Pamatysi, kad pas tave viskas bus gerai smile.gif
Tikiuosi ir aš greitu metu pereisiu į neštukių skyrelį ir ten sutiksiu tave:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colouritte: 15 sausio 2012 - 21:37
QUOTE(Beila @ 2012 01 15, 19:35)
Sunku man pačiai su planais, nes vieną dieną sakau,kad vienaip bus, antrą - jau kitaip doh.gif  cool.gif Jei depresija visai neužvaldys,tai vasario mėnesį pasiimsiu žvaigždutės (jei atšils) .wub.gif Be to vasarį,kai prasidės mmm, prašysiu tyrimų,kurių prieš tai nedarėm. Sakykit, ar tikrai daro chlamidijų, tosoplozmozės tyrimus nuograndos būdu? Kažin,ar Jolsanoj tai daro? Jei ne, kur būtų galima pasidaryt? Ir ar daug kainuoja? g.gif

Sorry mergaitės,kad retai beparašau,paprasčiausiai man dabar laaabai liūdna ir galiu tik skaityti,kaip jums sekasi ir tyliai palaikyti 4u.gif  wub.gif

as net nezinau kas cia per nuograndos budas g.gif Liudeti labai normalu, o va depresijos stenkis neisileisti, negera ji liga verysad.gif Snaigutes tavo idealios aisku kad atsils 4u.gif

QUOTE(Colouritte @ 2012 01 15, 22:16)
Labas vakaras, merginos.
Mes po pirmos nesekmingos ir netgi labai baisios IVF procedūros  2011 m. lapkričio mėn. šį mėn. ruošiamės atšaldyti snaigutes smile.gif Taip tikimės kad pavyks ir būsiu nestuke.gif . Man gydytoja išrašė gerti Estrofem tabletes. Gal kam teko vartoti? Ką šios tabletes duoda?  g.gif

O jetau vidinis kraujavimas tikrai baisu unsure.gif bet kaip keista kad vis tik sodino, kazkaip atrodo turetu palaukti kol atsigaus mamyte ir tada jau deti snaigutes unsure.gif
Estrofemas - augina gleivine 4u.gif Ji israso daznai.Sekmes jums si karta smile.gif

Felicitte - NT yra parode cia mergaitem berods 7dpi vaiduokli bet tai ismimtis is taisykles. Siulyciau palaukti bent 9 ar 10 dpi. O juk buna kad nerodo NT ir 12dpi o kraujas parodo grazius skaiciukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 15 sausio 2012 - 21:42
QUOTE(Citas @ 2012 01 15, 21:41)
as net nezinau kas cia per nuograndos budas g.gif  Liudeti labai normalu, o va depresijos stenkis neisileisti, negera ji liga  verysad.gif Snaigutes tavo idealios aisku kad atsils  4u.gif
O jetau vidinis kraujavimas tikrai baisu  unsure.gif  bet kaip keista kad vis tik sodino, kazkaip atrodo turetu palaukti kol atsigaus mamyte ir tada jau deti snaigutes  unsure.gif
Estrofemas - augina gleivine  4u.gif  Ji israso daznai.Sekmes jums si karta  smile.gif

Felicitte - NT yra parode cia mergaitem berods 7dpi vaiduokli bet tai ismimtis is taisykles. Siulyciau palaukti bent 9 ar 10 dpi. O juk buna kad nerodo NT ir 12dpi o kraujas parodo grazius skaiciukus.

Ačiū tau labai už informaciją smile.gif Antradienį einu pas gyd ir tada paskirs jau dieną kada ateiti procedūrai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 15, 15:34)
Na jis nei taip nei kitaip... Is pradziu gal taip atsargiai nepriimdamas to kaip reiksmingo dalyko..bet baigem tuom, kad israse recepta antibam, su jo mintim-kad man tai pades psihologiskai nusiraminti... Bet faktas, kad jis pripazino perskaites tyrimus, kad ten ne kazkoks pedsakas yra likes, o pati ta zaraza..
Nu shakes... tavo citata sita mane mane priverte sunerimti... jauciu esi pervargusi

Gal gali parašyti savo skaičiukus chlamidijos?

QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 15:35)
dar kaip man aiskino mano gyd. skystis matosi echoskopu tik tada, kai ten jo tikrai yra daug.

Damos, nu ka? Laukiam mano rytojaus? Zingsnelis po zingsnelio... Palikau jau savo turta tiems nuostabiems zmoniems, kurie jaudinasi man atdoro labiau nei mes  wub.gif

Warwara, gal gali apie tuos skysčius papasakoti? Bet reikia nuo A ir B, na kaip pirmokui g.gif
Laikau jau kumštukus už tavo rytojų 4u.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 15, 15:59)
pasidalink...kur?

???

QUOTE(Citas @ 2012 01 15, 17:33)
suprantu jusu pokalbi apie ribas, bet kaip Warwara sake man kazkaip neiseina tos ribos nubrezti, jau atrodo prisiekiu sau kad viskas gana, nelemta, bet paliudziu truputi ir vel stoju i kova nors ir kaip skauda. Linkiu kad jus savo ribos neprieitumet ir stebuklus rankose laikytumet jau visai neuzilgo  rolleyes.gif

Šaunuolė tu 4u.gif

QUOTE(Beila @ 2012 01 15, 19:35)
Sorry mergaitės,kad retai beparašau,paprasčiausiai man dabar laaabai liūdna ir galiu tik skaityti,kaip jums sekasi ir tyliai palaikyti 4u.gif  wub.gif

friends.gif
Aš irgi stengiuosi paskaityti ir labai visas palaikau 4u.gif
Afrodite, tik nepradėk trydaliot nono.gif
Atsakyti
[quote=Colouritte,2012 01 15, 21:34]
Labukas, baisi mums buvo procedūra dėl to, kad po punkcijos aš pradėjau kraujoti į pilvą, švėžė su žiburėliais į ligoninę, darė operaciją... verysad.gif Paskui vis del to man darė įsodinimą, bet nepavyko, aš devintą dpi sulaukiau mmm sad.gif Tikimės, kad dabar bus gerai. smile.gif
Papildyta:
[/quote]
Pamatysi, kad pas tave viskas bus gerai smile.gif
Tikiuosi ir aš greitu metu pereisiu į neštukių skyrelį ir ten sutiksiu tave:)
[/quote]
vajej kaip tikiuosi smile.gif po kokio menesiuko kito jau galesime susirasinet apie pykinima ir tt ax.gif o kokioj klinikoj dareisi ir daraisi ivf?
Atsakyti
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 15, 21:23)
Mergaites, vel trukdau Jus  blush2.gif
siandien 8-ta diena kaip man isodino mano zirnius... jau noriu darytis NT  lotuliukas.gif  bet juk suprantu, kad nieko nerodys dar, bet labai noriu pries vizita pas gyd namie pasidaryt testa, kad nueiciau su tokiom emocijom, kurios atspindes NT rezultata.

Manau 9-10 diena tikrai gali jau vaiduokli rodyti 4u.gif O kodel tau taip anksti aps gyd.? Nesimatys gi vis vien teigiamo rezultato.

Colouritte, atsimenu tavo istorija! Bet manau snaigutes tikrai jega! drinks_cheers.gif O estrofem, kaip jau tau pasake augina gleivyne.

egk labas, mano feja wub.gif O ka tau apie hidrosapa ta papasokoti? Tai skystis, kuris kaupiasi kiausintakuose, paparastai del to, kad jie buna nepratekami. Skyscio tan tei visada buna, bet normalu kai jis isena, o kai kiausintakiai nepratekami, tai jis kaupasi, kiausintakio audinyje padaro tokios kiseneles ir ten sau buna, augina bacilas, pot ot vis ven teka link gimdos ir isplauna embrionus. Pastoti tikimybe maza, isnesioti dar mezesne. Gydimas paprastas - pjana nafig smile.gif As zinau kai kur bando giditi, bet nesamone, atsinaujina visada. Kaip mano gyd. sake echoskopu matosi tada, kai jau visai jis issiplete, man pries LP ji tik itarinejo, aisku pasitvirtino. Man buvo neskaidri isskyru pora menesiu iki diagnozes. Dar po LP apturejau antibu dietos.

Rytas, damos.
Kaip gerai neeiti i darba lotuliukas.gif

Afroditeeee!! Tu ten kur? Kai reikalai? Neklausyk merginu, trydaliok i sveikatele!!!!! thumbup.gif
Kur musu Meiles vaisius? Jau net sapnus sapnuot pradejau apie ja. Tarp kitko gerus. blush2.gif
Sawana, kaip reikaliukai? Dar mmm nepasirode? ax.gif
Ingvita testas buvo? Laukiam geru naujienu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 16, 10:38)

egk labas, mano feja  wub.gif O ka tau apie hidrosapa ta papasokoti? Tai skystis, kuris kaupiasi kiausintakuose, paparastai del to, kad jie buna nepratekami. Skyscio tan tei visada buna, bet normalu kai jis isena, o kai kiausintakiai nepratekami, tai jis kaupasi, kiausintakio audinyje padaro tokios kiseneles ir ten sau buna, augina bacilas, pot ot vis ven teka link gimdos ir isplauna embrionus. Pastoti tikimybe maza, isnesioti dar mezesne. Gydimas paprastas - pjana nafig smile.gif As zinau kai kur bando giditi, bet nesamone, atsinaujina visada. Kaip mano gyd. sake echoskopu matosi tada, kai jau visai jis issiplete, man pries LP ji tik itarinejo, aisku pasitvirtino. Man buvo neskaidri isskyru pora menesiu iki diagnozes. Dar po LP apturejau antibu dietos.

Va sakiau, kad nieko šitoj vietoj nesuprantu g.gif Norėjau klausti ne apie tą hidrosapą, o apie skystį pačioje gimdoje g.gif Nieko nežinai apie tokius dalykus? Gal čia ne taip baisu, na logiškai galvojant - kiaušintakis gi žymiai mažesnis?

O tavo naujienų dar nėra? ax.gif Labai jau laukiu 4u.gif
Atsakyti
Egk, del skyscio gimdoj tai nieko nezinau. Kiek suprantu jis ten buna is kiausintaliu kaip tik.
Mano naujienos bus tik po 15 val...
Atsakyti