PerKūnas Bliuzka nupirkau kad i isodinima ateiti pasipuosusia Is tikruju vakar nuo senatves plyso mano miegstamiausia bliuzkute, tei reikejo atstatyti ta netikti
Zinot, damos Kaip gerai, akd mes visos esam skirtingos
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 15, 16:30)
O šiaip svarbu, kad būtume laimingos...
Sutinku 100proc.
As kol kas to sekancio etapo rimtai net negaliu apgalvoti-beproto sunku, tai kaip iseitis.. kol kas.. Taip pat milijonas sau klausimu..
Dabartiniu momentu desiu visas pastangas ant to sekmingo karto, kad nereiketu kitu variantu, arba kiti variantai tikrai galimi su siuo sekmingu kartu-viskam tik pasiruosti reikia...
QUOTE(Terze @ 2012 01 15, 15:38)
Sutinku 100proc.
As kol kas to sekancio etapo rimtai net negaliu apgalvoti-beproto sunku, tai kaip iseitis.. kol kas.. Taip pat milijonas sau klausimu..
Dabartiniu momentu desiu visas pastangas ant to sekmingo karto, kad nereiketu kitu variantu, arba kiti variantai tikrai galimi su siuo sekmingu kartu-viskam tik pasiruosti reikia...
Na ir nesuk dabar dėl to sau galvos...juk šis kartas bus sėkmingas Tai kam čia be reikalo spazmuoti? Turesi del ko panerimauti ir taip
O kada kada gaudysit tą sėkmės paukštę už uodegos?
QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 16:34)
PerKūnas Bliuzka nupirkau kad i isodinima ateiti pasipuosusia Is tikruju vakar nuo senatves plyso mano miegstamiausia bliuzkute, tei reikejo atstatyti ta netikti
nepamirsk ateiti ir i pasimatyma pasipuosusi
tas tiesa-nera vienodo kurpaliaus...gaila, tik kad siuo klausimu noras vienas bet keliai labai jau sudetingi tam tikslui pasiekti..
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 15, 16:44)
O kada kada gaudysit tą sėkmės paukštę už uodegos?
pavasario vidurys gali buti..
Mielos mergaites, nors [COLOR=red] Meiles vaisius [COLOR=red] kazkodel vis dar tyli, tikiuosi netrukus ji sugris pas mus su geromis naujienomis.
Noriu paklausti, rytoj man jau 11 d.p.i. Ar jau galiu priduoti kraujuka? Gal jau ka parodytu? Kaip manote? Tiesiog noriu issklaidyti visas abejones, nes pilvo skausmai tiesiog siaubingi, per pacias mm nelabai tokie budavo..
Noriu paklausti, rytoj man jau 11 d.p.i. Ar jau galiu priduoti kraujuka? Gal jau ka parodytu? Kaip manote? Tiesiog noriu issklaidyti visas abejones, nes pilvo skausmai tiesiog siaubingi, per pacias mm nelabai tokie budavo..
Ingvita, manau 11 DPI tikrai galima kraujuka priduoti Laukiam ryt geru dideliu skaiciuku! O teigiamo testo nenori ryte parodyti?
Ir tikrai, laukiam Meiles vaisiaus su gerom naujienom! As tikiu, kad jos tyla - tai geras pozimys!
Ir tikrai, laukiam Meiles vaisiaus su gerom naujienom! As tikiu, kad jos tyla - tai geras pozimys!
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 15, 15:58)
Mielos mergaites, nors [COLOR=red] Meiles vaisius [COLOR=red] kazkodel vis dar tyli, tikiuosi netrukus ji sugris pas mus su geromis naujienomis.
Manau, kad gali...pirmam psl normukės surašytos.
QUOTE(daivukas27 @ 2012 01 15, 14:41)
Sveikos ,gal galit primint kokius geret vitaminus pries pradedant IVF,ir mazdaug pries kiek laiko pradedat gert?As jau puse menesio geriu planuojancioms pastoti papildus,bet kazkada skaiciau,kad ten jus daug daugiau visokiu geret...Is anksto dekoju
Biciu pienelis, zuvu taukai (be kepenu), Q10, D3
Warwara - nu bet jau maniau kad susekiau normaliai, bet kur tau vis tiek pasislepei su punkcija, nors kumsciai mano ne veltui suspausti, nes poravimasis dar svarbiau Taip ir matau tave tik su bliuska ir be kelniu isodinimui pasipuosusia
QUOTE(Ingvita @ 2012 01 15, 16:58)
Gali tikrai duoti krauja rytoj. O su pilvo skausmais ypac rekomenduociau ta padaryti, kas zino gal truksta kokio magnio ar ka ten mergaites geria kai spazmai suima. Jei maziukas isikibo, jam visai nereikia papildomo mamos streso.
Triunfante - labai grazi daina ir tavo zodziai. Tiesiog ramiai, po zingnsniuka maza, nealinant sveikatos nieko neaukojant galima savo svajone pagauti, tikek
Terzyt - parasiau i az
Perkunas, Terze - labai suprantu jusu pokalbi apie ribas, bet kaip Warwara sake man kazkaip neiseina tos ribos nubrezti, jau atrodo prisiekiu sau kad viskas gana, nelemta, bet paliudziu truputi ir vel stoju i kova nors ir kaip skauda. Linkiu kad jus savo ribos neprieitumet ir stebuklus rankose laikytumet jau visai neuzilgo
Citas
As manau ta riba nubriezti paprasciau, kada kaip pas Perkunas arba Terze - tiesiog kitoks kelias, naujas vingis. Zodzio "nelemta" tikrai neturi buti tame kelyje. Nes tiek daug mes padarom del tikslo. Tiek daug aukojam, tiek daug prarandam, sunku net pagalvoti, kad uz tai mums nebus lemta. Optimistiskai manau, kad visada yra iseitis, net ne viena.
O pas tave is vis tokiu minciu dabar neturi buti. Toki plana turi, tiesiog pasakiska! Tai gi tegu PMS praeina, ateina mmm, graikai tegu nieko neranda, LIT tegu sutvarko kas ten dar liko, histero paruosia gleivyne ir papapraaaaam - forumas ant ausu stoves! Ot baliuka suorganizuosiu!!!!
man kazkaip neiseina tos ribos nubrezti, jau atrodo prisiekiu sau kad viskas gana, nelemta, bet paliudziu truputi ir vel stoju i kova nors ir kaip skauda.
As manau ta riba nubriezti paprasciau, kada kaip pas Perkunas arba Terze - tiesiog kitoks kelias, naujas vingis. Zodzio "nelemta" tikrai neturi buti tame kelyje. Nes tiek daug mes padarom del tikslo. Tiek daug aukojam, tiek daug prarandam, sunku net pagalvoti, kad uz tai mums nebus lemta. Optimistiskai manau, kad visada yra iseitis, net ne viena.
O pas tave is vis tokiu minciu dabar neturi buti. Toki plana turi, tiesiog pasakiska! Tai gi tegu PMS praeina, ateina mmm, graikai tegu nieko neranda, LIT tegu sutvarko kas ten dar liko, histero paruosia gleivyne ir papapraaaaam - forumas ant ausu stoves! Ot baliuka suorganizuosiu!!!!
QUOTE(Citas @ 2012 01 15, 16:33)
Perkunas, Terze - labai suprantu jusu pokalbi apie ribas, bet kaip Warwara sake man kazkaip neiseina tos ribos nubrezti, jau atrodo prisiekiu sau kad viskas gana, nelemta, bet paliudziu truputi ir vel stoju i kova nors ir kaip skauda. Linkiu kad jus savo ribos neprieitumet ir stebuklus rankose laikytumet jau visai neuzilgo
Citas, mano a.a. mama turėdavo tokį nuginkluojantį tostuką keliant taurelę - šitą ir dar vieną Taip ir mums...šitą ir, jeigu ką, dar vieną
Ir tegyvuoja PLANAS
QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 17:06)
Matau Meiles vaisius prisijunges.. Na gi, brangioji, greitai zerk savo naujienas...