Laukiu ir aš tos LP,nors ir kažkokią baimę jaučiu šį kart Warwara laikysiu kumštukus suspaustus už tave
Terze, ne punkcija buvo siandien. Man rytoj svarbesne diena...
Adrutė man zinok iki LP jau buvo aisku, kad negerai ten viskas. Isskyru buvo negraziu, pilvas skaudejo nuolat. Per stimuliacija dar blogiau viskas pasidare, tai net punkcijos nebuvo O po LP savijauta tikrai tapo neapsakomai geresne! Tai gi ir tau geros LP!
Adrutė man zinok iki LP jau buvo aisku, kad negerai ten viskas. Isskyru buvo negraziu, pilvas skaudejo nuolat. Per stimuliacija dar blogiau viskas pasidare, tai net punkcijos nebuvo O po LP savijauta tikrai tapo neapsakomai geresne! Tai gi ir tau geros LP!
QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 15:45)
Terze, ne punkcija buvo siandien. Man rytoj svarbesne diena...
Zinoma... kol kas tylu kaip sekmadieni skyrelyje, bet nuo ryt ryto kumstuku armija atsiras
Kiek ispunktavo, kaip ir manei, ar rado pasislepusiu?
Kaip laikas greit bega.. tik ka atrodo buvai plana susistaciusi, o jau baigi ji ispildyti... Stebuklo dideliausio!
QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 14:35)
Damos, nu ka? Laukiam mano rytojaus? Zingsnelis po zingsnelio... Palikau jau savo turta tiems nuostabiems zmoniems, kurie jaudinasi man atdoro labiau nei mes
Laukiam išauštančio šviesaus rytojaus
Kaip punkcija praėjo?
QUOTE(Terze @ 2012 01 15, 14:43)
kokie tavo reikaliukai?
mes bandysim kariotipa sia savaite pasidaryti-nors nemanau, kad ten gali kazkas buti, bet kaip Citas pasake, ne karve kainuoja... maza ka...
mes bandysim kariotipa sia savaite pasidaryti-nors nemanau, kad ten gali kazkas buti, bet kaip Citas pasake, ne karve kainuoja... maza ka...
Tai, kad reikaliukas mano - vizitas pas T. Užsirašiau vasario 16. Bet kai pradedu galvoti, tai širdį baimės gniaužtai sugniaužia tik...Nieko, reikia prisijaukinti mintį, kad trečias kartas nemeluotas ir ketvirto garantuoto nebereikės
Dar pagalvoju...o kada pasakyti gana....Kur nusibrėžti ribą..?
O padaryti reikia maximum, kas yra įmanoma ir tavo galioje...tikrai..maža ką...
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 15, 15:54)
kad trečias kartas nemeluotas ir ketvirto garantuoto nebereikės
Sutinku - nauja posaki kuriam: trecias kartas nemeluotas, bet garantuotas
As supratau po sio vizito, kur musu riba...
QUOTE(Terze @ 2012 01 15, 14:57)
Sutinku - nauja posaki kuriam: trecias kartas nemeluotas, bet garantuotas
pasidalink...kur?
PerKūnas
Terze
Nustatyti kur riba labai svarbu. O sustoti labai sunku. Sunku pasakyti sau gal tikrai padariai viska ka tik galejai... Bet as irgi zinau kur ta mano riba, o jei ka, esu savo zodzio seiminynke: noriu duodu, noriu atgal paimu
Terze
PerKūnas
Tai kaip visada - puikiai. Prajuokinau brigada savo haliucinacijom, 20 minuciu saldaus miego arbata/kava/pasokti. Lapas su visais vaistas, nauja palaidine ir sofa namuose
Terze
Nustatyti kur riba labai svarbu. O sustoti labai sunku. Sunku pasakyti sau gal tikrai padariai viska ka tik galejai... Bet as irgi zinau kur ta mano riba, o jei ka, esu savo zodzio seiminynke: noriu duodu, noriu atgal paimu
Terze
Kiek ispunktavo, kaip ir manei, ar rado pasislepusiu?
Pasislepusiu tikrai nebuvo. 3, kaip ir buvo numatyta. Tikiuosiu viska subrandinam tinkamai.PerKūnas
Kaip punkcija praėjo?
Tai kaip visada - puikiai. Prajuokinau brigada savo haliucinacijom, 20 minuciu saldaus miego arbata/kava/pasokti. Lapas su visais vaistas, nauja palaidine ir sofa namuose
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 15, 15:59)
pasidalink...kur?
Mums pasiule pabandyti dar karta.. o jei rezultatai tokie pat, tai donoru klausimas. Ties cia musu su vyru nuomone sutapo, kad mes tokiu keliu nematom prasmes eiti, kad tada geriau jau paimti vaikuti...
tai dabar dedam pastangas, o jei rezultato nera, donorystes nenuneigiam, bet ji mums nepriimtina ...
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 16:06)
PerKūnas
Terze
Bet as irgi zinau kur ta mano riba, o jei ka, esu savo zodzio seiminynke: noriu duodu, noriu atgal paimu
Terze
Bet as irgi zinau kur ta mano riba, o jei ka, esu savo zodzio seiminynke: noriu duodu, noriu atgal paimu
Dziugu, kad esi taip gerai nusiteikusi ir del to procedura tavo praejo sekmingai.. Dabar as jau spaudziu kumstukus uz "draugyste" "brendima" ir stiprybe
Terze, zinai, geras planas! Toks... bet kokiu atveju su nuostabia pabaiga Linkiu tik kad tas nuosatabumas ateitu ko anksciau
QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 16:15)
Terze, zinai, geras planas! Toks... bet kokiu atveju su nuostabia pabaiga Linkiu tik kad tas nuosatabumas ateitu ko anksciau
Aciu tau mieloji. Dabar tavo eile ir mes visom keturiom, kai kas "astuoniom" uz tave
Ačiukas Warwara tikiuosi kad viskas bus ok.Dabar laukiu trečiadienio sužinosiu kada mane pjaus o vėliau jau malonesni planai prasidės ir aišku tryzniojimai dėl visko
QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 15:06)
geras metodas Man jis patiko.
Tai dabar guli lovoj su nauja bliuske? Tipo pasipuošus,ane?
QUOTE(Terze @ 2012 01 15, 15:15)
Mums pasiule pabandyti dar karta.. o jei rezultatai tokie pat, tai donoru klausimas. Ties cia musu su vyru nuomone sutapo, kad mes tokiu keliu nematom prasmes eiti, kad tada geriau jau paimti vaikuti...
tai dabar dedam pastangas, o jei rezultato nera, donorystes nenuneigiam, bet ji mums nepriimtina ...
Na mums donoro klausimas irgi nesvetimas. Daug ir senai apie jį svarstyta.Visokias fazes perėjau dėl to. Visgi man donorystė šiuo gyvenimo momentu labiau priimtina, nei įsivaikinimas. Tai aš sau ribą brėžiu - bandom pavasarį..jei neatšyla MB turtas, jamam donorą. Ir jeigu nieko, vadinas taip jau lemta.
O šiaip svarbu, kad būtume laimingos...