Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 22:35)
Cituk, vyro turte nera nei vieno spermiuko, tad teko ieskoti ju pasislepusiu viduje  smile.gif  radom  4u.gif

Puikumelis kad radot, o uztenka kaip mano daktare sake vieno vienintelio 4u.gif

Artulia - pas mane kai buvo hidrosalpingsas tai taip ir parase lotyniskai, bilateral hydrosalpinx. net nezinau ar skystis debenyje gali buti tas pats, juk hidrsalpingsas kaupiasi butent kiausintakyje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 14 sausio 2012 - 22:07
QUOTE(Terze @ 2012 01 14, 11:07)
Mergaites  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Vakar sedejau salia nescios moterytes!!! O paskui ir i jos vieta atsisedau  lotuliukas.gif  wub.gif  Gal sakau paliko koki virusiuka musu Krempudra wink.gif  Koks geras jausmas, kai salia sedi zmogaus, kuris dar savyje turi maza zmogeliuka... Tokia didinga paslaptis... Uztai nakti sapnavau Krempudra, kad ji pilvelyje turi tokia maza ruzava pandute ir man ja parode, o paskui atgal isikiso i pilvuka...  4u.gif 

ui, kaip cia graziai parasei wub.gif wub.gif tikiuosi busiu perdavusi ta virusiuka mirksiukas.gif
beje, ka T sake apie tuos graikiskus tyrimus? g.gif
Atsakyti
Nemiga, linkejimas, kad viskas sektusi gerai.... ir is visos sirdies.... http://www.youtube.c...h?v=qEHpICcJN9Q ...
Atsakyti
Sveikos mielosios,

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 14, 09:54)
O as nuo siandien jau ant antibu  thumbup.gif

Skanios ir veiksmingos tau šios "dietos" smile.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 14, 10:17)
o man klaustukas, makalyne galvoje, cia is kurios dabar medikai tyciojasi?  unsure.gif

gal nei iš vienos...gal yra kažkas kitaip ir draugei galimas IVF....

QUOTE(Terze @ 2012 01 14, 11:07)
Pasirodo as ne taip supratusi buvau, mano kiausinukai ISCI budu suvesti su spermiukais is viso net nesivaisina...pasak gyd: atsakymo nera, nei paaiskinimo, nes praktikoje yra retenybe... ir piliules nera, kuria mum galetu israsyti...
Kalbejom apie valanda, konkrecios isvados nepriejom...

Mergyt, tikiu, kad rasit išeitį iš šios situacijos...

QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 18:11)
esu po IVF... liko savaitele iki vizito pas gyd arba iki NT 

Ir aš prisijungiu prie merginų linkėjimų po savaitės keliauti iš čia ir mokintis būti nėščiąją jau kitose temutėse smile.gif

Afrodite, kantrybės tau belaukiant...ramybės tavajai dūšiai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 15, 08:15)
Sunki naktis...gaila, apie tai galiu ne visada pasikalbeti....pykina. Bet gyvenime yra SVrbesniu dalyku, tokiu kaip tavo sveikata. Siandien tik tu pats ir kiti, ima suvokti, nera svarbiau nieko uz sveikata..... Svarbiausia gyvenimas, tie, kurie supa tave... Tikiuosi visoms jums pasiseks...  wub.gif

Afrodite, mokausi stiprybes is taves.  wub.gif
Papildyta:
Labos... http://www.youtube.c...h?v=qEHpICcJN9Q

Laba dienele mergytes 4u.gif
Mazute,kas nutiko?Tos gaidos tokios ilgesingos....Taip,tu teisi uz sveikata brangesnio turto nera ir gaila,kad dauguma tai suokia tik kai praranda ja. verysad.gif Bet..nors nelabai dar suvokiu kodel tu tokia ilgesinga..pasimetusi..bet linkiu kad viskas butu gerai. O mokytis stiprybes tau nereikia,tu ir taip stipri...ne as turiu but pavyzdys stiprybes,nes nesu as stipri. Bet esme ne tam..linkiu kad issisklaidytu visi nemalonus debesys kurie susitelke ir pragiedretu ir butu super sirdyje ir mintyse mirksiukas.gif
Uh,megytes aciukas uz palaikyma.Jo pradejau trydalioti blush2.gif doh.gif nors tiksliau siandien vel noriu verkt...bet nieko poryt zigiuosiu i darbeli ir mintys nueis kitur.
Labai labai greit ir su viltimi,ciumpu virusiukus ir tikiuosi kad jie nepaveluos ir dar spes padaryti stebuklinga itaka mano perliukams. wub.gif
Einu apsitvarkysiu namucius...veliau uzsuksiu nes idomu kaip jauciasi Warwara 4u.gif
Atiloja 4u.gif Citukas 4u.gif Beila 4u.gif Terze 4u.gif Triunfante 4u.gif Krempudra nestuke.gif Felicitte 4u.gif Artulia 4u.gif sawana 4u.gif

grazios dieneles mergytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 14, 22:05)

Artulia - pas mane kai buvo hidrosalpingsas tai taip ir parase lotyniskai, bilateral hydrosalpinx. net nezinau ar skystis debenyje gali buti tas pats, juk hidrsalpingsas kaupiasi butent kiausintakyje  g.gif

Ačiū, Citai 4u.gif Pas mane išraše lotyniškai to parašyta nėra, tai gal ir ne hidrosalpingsas. Bet esu turėjusi 4 persileidimus, galvoju, kažkokia problema slypi viduje gerai (ai, dar endometriozę turiu priedo ir AFS doh.gif ), tai ir ieškau ligų.... Lengviau žinoti tiksliai, kas yra blogai, nei spėlioti....

Afrodite69, sėkmės tau, kad šįkart pasisektų, tavo istorija tikrai neeilinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2012 01 15, 13:28)
Ačiū, Citai 4u.gif  Pas mane išraše lotyniškai to parašyta nėra, tai gal ir ne hidrosalpingsas. Bet esu turėjusi 4 persileidimus, galvoju, kažkokia problema slypi viduje gerai (ai, dar endometriozę turiu priedo ir AFS doh.gif ), tai ir ieškau ligų.... Lengviau žinoti tiksliai, kas yra blogai, nei spėlioti....

Afrodite69, sėkmės tau, kad šįkart pasisektų, tavo istorija tikrai neeilinė 4u.gif

Bijau ir dekoti...visos mes vertos nestuke.gif kuo greiciau. Na,ka man siandien 5 DPI pozymiu nulis,absoliuciai nieko neiprasto,jau pykdama ieskau bet nieko nerandu kad kas skaudetu ne taip,kas dar butu doh.gif na bus kaip bus..laukiu penktadienio 4u.gif Iseisiu greiciau i darba ir bus ramybe,nes dabar viskas sukile ir galiu zliumbti be perstojo visa diena doh.gif
As irgi turiu endo,ir sita bjaurybe kaip man aiskino Latvijos medikas kad endo irgi isskiria skysti. Ojeij,mergyt uzjauciu del 4 persileidimu verysad.gif Linkiu,kad ju tavo gyvenime nebebutu 4u.gif
Tai gal tau irgi ziurek kokia uzslepta zaraza koja kisa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 15, 12:38)
Bijau ir dekoti...visos mes vertos  nestuke.gif kuo greiciau. Na,ka man siandien 5 DPI pozymiu nulis,absoliuciai nieko neiprasto,jau pykdama ieskau bet nieko nerandu kad kas skaudetu ne taip,kas dar butu doh.gif na bus kaip bus..laukiu penktadienio 4u.gif Iseisiu greiciau i darba ir bus ramybe,nes dabar viskas sukile ir galiu zliumbti be perstojo visa diena doh.gif 
As irgi turiu endo,ir sita bjaurybe kaip man aiskino Latvijos medikas kad endo irgi isskiria skysti. Ojeij,mergyt uzjauciu del 4 persileidimu verysad.gif Linkiu,kad ju tavo gyvenime nebebutu 4u.gif 
Tai gal tau irgi ziurek kokia uzslepta zaraza koja kisa? 4u.gif

Žinoma, nedėkok biggrin.gif Tiesiog tikėk - tikėjimas būtinas, kad mažyliai jaustųsi gerai ir pasiliktų ten ilgiems mėnesiams 4u.gif O požymių ieškoti tikrai neverta - iš mano patirties, būtent tada, kai nieko nejausdavau, ir pastodavau. O kai ieškodavau požymių, rezultatas būdavo mmm...

Mano endo I stadijos, lyg ir nieko baisaus, bet.... 1 persileidimas buvo, kai dar nežinojau apie AFS, o kiti vėliau. Paskui buvo tokia mintis, kad morališkai ir fiziškai sunkiau yra ne nepastoti, o pastoti ir persileisti. Matyt, prisišnekėjau... Antri metai kai net nepastoju. Kantrybės pas mane nedaug, tai ir ėmė kirbėti mintis apie IVF (nors su MB viskas tvarkoje). Bet kol kas skaitinėju pas jus, šviečiuosi biggrin.gif Ir visoms linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,gal galit primint kokius geret vitaminus pries pradedant IVF,ir mazdaug pries kiek laiko pradedat gert?As jau puse menesio geriu planuojancioms pastoti papildus,bet kazkada skaiciau,kad ten jus daug daugiau visokiu geret...Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 01 15, 14:41)
Sveikos 4u.gif ,gal galit primint kokius geret vitaminus pries pradedant IVF,ir mazdaug pries kiek laiko pradedat gert?As jau puse menesio geriu planuojancioms pastoti papildus,bet kazkada skaiciau,kad ten jus daug daugiau visokiu geret...Is anksto dekoju 4u.gif

pregnance care-trying for a baby 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 01 14, 23:11)
ui, kaip cia graziai parasei wub.gif  wub.gif tikiuosi busiu perdavusi ta virusiuka mirksiukas.gif
beje, ka T sake apie tuos graikiskus tyrimus? g.gif

Panasu, kad man reikia ne virusiuko, bet jau viso viruso lotuliukas.gif Tai tikiuosi pradzia is taves gavau wink.gif

Na jis nei taip nei kitaip... Is pradziu gal taip atsargiai nepriimdamas to kaip reiksmingo dalyko..bet baigem tuom, kad israse recepta antibam, su jo mintim-kad man tai pades psihologiskai nusiraminti... Bet faktas, kad jis pripazino perskaites tyrimus, kad ten ne kazkoks pedsakas yra likes, o pati ta zaraza..
Tu nepervargai kelyje? Vyras gal jau geriau?
As tik siandien ant koju atsistojau-taip galva skaudejo... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 15, 13:15)
  doh.gif nors tiksliau siandien vel noriu verkt...

thumbup.gif va tau ir pozymis!!! Laikau visus kumstukus, kad tau anksciau pradetu listi pozymiai ir tu ramiai sulauktum II. Pameni, kaip Beta1 pasakojo, kad nervinosi, jog pozymiu nera, jos nepykina, o paskui veme toliau negu pati mate wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 15, 08:15)
Sunki naktis...gaila, apie tai galiu ne visada pasikalbeti....pykina. Bet gyvenime yra SVrbesniu dalyku, tokiu kaip tavo sveikata. :

Nu shakes... tavo citata sita mane mane priverte sunerimti... jauciu esi pervargusi ir panasu issekusi ir nuo minciu, mastymo, kuris tave kankina ir dar maza nuo ko...
Vitaminu B kursa baigei?
Gal tokiais momentais paprasciausiai kokio valerijono ikalti?
Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir tavo tyrimai bus geri-kitaip buti negali.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 14, 18:27)
g.gif nu ir ka cia tau pasiulyt... g.gif

wub.gif 4u.gif Paziuresiu, ka gyvenimas pasiulys wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 14, 20:56)
TERZE PRASITRINK AZ!!!!!!!!!!!

aha smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 14, 21:24)
CITUK,ATILOJA,TERZE, palaikau jus 100 proc. - tik pastangos veda į sėkmę wub.gif

Aciu uz tavo tikejima 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 22:35)
Cituk, vyro turte nera nei vieno spermiuko, tad teko ieskoti ju pasislepusiu viduje  smile.gif  radom  4u.gif

super!
Atsakyti
Labas sekmadienis, damos smile.gif

Terze, ek, kaip linkiu rasti priezasti!

Adrutė
Man su hidrosalpingsu kategoriškai atsisakė daryti IVF,sakė 100%nesekmė

Aha, ma nkai gyd. pasake, ant kiek procentas sumazieja sekmes, tai net basi upasidare. LP laukaiu kaip malones.
dar kaip man aiskino mano gyd. skystis matosi echoskopu tik tada, kai ten jo tikrai yra daug.

Felicitte ramaus ir grazaus laukimo. Norim tik geru ziniu!
Kokie rezultatai geri! Kad tik taip ramiai ir toliau!

Bet kiek nauju damu cia pas mus! Smagumelis! wub.gif

Afrodite, nelauk tu nieko. Tiesiog dziaukis. Iki siol visi zingsneliai buvo sekmingi. Tai gi viskas bus gerai!

Krempudra! Kokios grazios tavo naujienos! Sveikates jums!

Damos, nu ka? Laukiam mano rytojaus? Zingsnelis po zingsnelio... Palikau jau savo turta tiems nuostabiems zmoniems, kurie jaudinasi man atdoro labiau nei mes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 15, 15:35)
Labas sekmadienis, damos smile.gif

Damos, nu ka? Laukiam mano rytojaus? Zingsnelis po zingsnelio... Palikau jau savo turta tiems nuostabiems zmoniems, kurie jaudinasi man atdoro labiau nei mes  wub.gif

Na ka - cia dar kaip sulyginsi, kas labiau jaudinasi wink.gif musu tai daug ir kai pradedam jaudintis visos, tai ohoho!! O del taves tai tikiu dauguma sio forumo mergaiciu laikys kunstukus 4u.gif
tau siandien buvo punkcija? maniau rytoj..
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 15, 12:37)
Mergyt, tikiu, kad rasit išeitį iš šios situacijos...

sveikute
kokie tavo reikaliukai?
mes bandysim kariotipa sia savaite pasidaryti-nors nemanau, kad ten gali kazkas buti, bet kaip Citas pasake, ne karve kainuoja... maza ka...
Atsakyti