QUOTE(daivukas27 @ 2012 01 15, 14:41)
Sveikos
,gal galit primint kokius geret vitaminus pries pradedant IVF,ir mazdaug pries kiek laiko pradedat gert?As jau puse menesio geriu planuojancioms pastoti papildus,bet kazkada skaiciau,kad ten jus daug daugiau visokiu geret...Is anksto dekoju
pregnance care-trying for a baby
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2012 01 14, 23:11)
ui, kaip cia graziai parasei
tikiuosi busiu perdavusi ta virusiuka
beje, ka T sake apie tuos graikiskus tyrimus?
Panasu, kad man reikia ne virusiuko, bet jau viso viruso
Tai tikiuosi pradzia is taves gavau
Na jis nei taip nei kitaip... Is pradziu gal taip atsargiai nepriimdamas to kaip reiksmingo dalyko..bet baigem tuom, kad israse recepta antibam, su jo mintim-kad man tai pades psihologiskai nusiraminti... Bet faktas, kad jis pripazino perskaites tyrimus, kad ten ne kazkoks pedsakas yra likes, o pati ta zaraza..
Tu nepervargai kelyje? Vyras gal jau geriau?
As tik siandien ant koju atsistojau-taip galva skaudejo...
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 15, 13:15)
nors tiksliau siandien vel noriu verkt...
va tau ir pozymis!!! Laikau visus kumstukus, kad tau anksciau pradetu listi pozymiai ir tu ramiai sulauktum II. Pameni, kaip
Beta1 pasakojo, kad nervinosi, jog pozymiu nera, jos nepykina, o paskui veme toliau negu pati mate
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 15, 08:15)
Sunki naktis...gaila, apie tai galiu ne visada pasikalbeti....pykina. Bet gyvenime yra SVrbesniu dalyku, tokiu kaip tavo sveikata. :
Nu shakes... tavo citata sita mane mane priverte sunerimti... jauciu esi pervargusi ir panasu issekusi ir nuo minciu, mastymo, kuris tave kankina ir dar maza nuo ko...
Vitaminu B kursa baigei?
Gal tokiais momentais paprasciausiai kokio valerijono ikalti?
Laikykis
Ir tavo tyrimai bus geri-kitaip buti negali.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 14, 18:27)
nu ir ka cia tau pasiulyt...
Paziuresiu, ka gyvenimas pasiulys
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 14, 20:56)
TERZE PRASITRINK AZ!!!!!!!!!!!
aha
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 01 14, 21:24)
CITUK,ATILOJA,TERZE, palaikau jus 100 proc. - tik pastangos veda į sėkmę
Aciu uz tavo tikejima
Papildyta:
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 22:35)
Cituk, vyro turte nera nei vieno spermiuko, tad teko ieskoti ju pasislepusiu viduje
radom
super!