Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Sveikutes mergytes 4u.gif
Atiloja,sveikinu su zarazu uzmusimo proceso pradzia ir linkiu kad viskas dabar eitusi sklandziai lyg per sviesta ir greit laikysiu kumstukus uz nestuke.gif wub.gif
Terze,nezinau net ka pasakyti,tik stipriai apkabinu.Tikiuosi,kad visa tai daro tos zarazos,kurias panaikinus viskas pasisuktu visiskai kitokia linkme 4u.gif
Warwaryte, kaip tu mergyt? pirmadienis jau nebe uz kalnu.linkiu gerooo derliuko,super kokybisko ir draugisko mirksiukas.gif 4u.gif
Triunfante linkiu tik geriausio 4u.gif ir stipriai apkabinu group.gif
O kur meiles vaisius g.gif
Na,o man 4DPI ir absoliuciai nieko nejauciu,visiskai nieko.Siandien net pravirkau..kad nera pojuciu,nes visa laika ir per IUIir per IVF buvo pojuciai,net per pirma nestuma buvo pojuciai-o dabar absoliutus nulis pojuciu.
Siandien isvaziuoju i svecius pas dviguba nestuke nestuke.gif nestuke.gif wub.gif gal realus virusiukas pades wub.gif Beje, griebiu ir as mergyciu siunciamus virusiukus wub.gif
Felicitte galiu palinketi tik didziules kantrybes,kuri mums reikalinga,tikejimo kuris suteikia mums jegu,vilties kad viskas sikart pavyko 4u.gif Islaikysi ir linkiu kad pamatytum labai grazu rezultata,issvajota wub.gif
Cituk,kaip tu laikais? Ka Beila veikineja-speju savaitgaliu dziaugiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Cituk,per registratore gali registruotis mirksiukas.gif

Afrodite,baik tu trydaliot-as ig,apart keliu sudilgsejimu ir nuslugusiu (.Y.),nieko neturejau,jokiu pozymiu.Ai nu tik erotiniai sapnai,bet ar cia pozymis? lotuliukas.gif
Imk virusiuku 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felicitte: 14 sausio 2012 - 18:41
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 14, 19:33)
Cituk,per registratore gali registruotis  mirksiukas.gif

Afrodite,baik tu trydaliot-as ig,apart keliu sudilgsejimu ir nuslugusiu (.Y.),nieko neturejau,jokiu pozymiu.Ai nu tik erotiniai sapnai,bet ar cia pozymis? lotuliukas.gif
Imk virusiuku  4u.gif

na,erotinius sapnus as irgi viena nakti sapnavau blush2.gif Ciumpu tavo virusiukus wub.gif ir bandau nurimti 4u.gif
p.s. mergytes,o kelinta diena implantuojasi 3 dienos embrioniukai?
Papildyta:
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 19:34)
Baisiausia yra tai, kad esu isitikinus, kad bus viskas gerai. labai bijau nusivilti  unsure.gif  nes vyko viskas taip: suzinojom, kad kitaip nebesusilauksim, nes problemos vyro turte. atejau pas gyd pasikonsultuot, ji ta pacia diena paeme kraujuka ir tt ir kita savaite jau pradejau vaistukus leistis  smile.gif  prisiauginau 11 burbuliuku, visus iseme, 10 tinkamu, is vyro iseme - 7 apsivaisino 4u.gif  po poros dienu 3 idejo, 4 uzsisaldem... ir taip viskas sklandziai, taip graziai, kad nebegaliu nebegalvoti ir apie sklandzia pabaiga  blush2.gif  pusantru metu bandem susilaukti angeliuko ir staiga visa tai padaroma per menesi  bigsmile.gif  tikiuosi, kad proceso pabaiga vyks sklandziai kaip ir pradzia  tongue.gif  to linkiu Jums visoms  4u.gif

Ir linkiu nuosirdziai jums sklandzios ir laimingos pabaigos ir naujo kitokio gyvenimo pradzios wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 14 sausio 2012 - 18:38
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 14, 19:42)
na,erotinius sapnus as irgi viena nakti sapnavau blush2.gif Ciumpu tavo virusiukus wub.gif  ir bandau nurimti 4u.gif
p.s. mergytes,o kelinta diena implantuojasi 3 dienos embrioniukai?

Afrodite69 as ir nieko po snaiguciu nejauciau. Tik viena karta stipriau sudiege pilvo apacioje, gal kokia 3 dpi. O siaip jauciausi gerai, nei diege, nei krutine skaudejo. Krutine papilnejo tik kelios dienos iki HCG. O 8 dpi labai stipriai skaudejo pilva, maniau, kad mm pareina, bet taip ir neatejo biggrin.gif Tikejimo ir dar karta tikejimo maziukais 4u.gif Spaudziu kumscius uz jusu sekme nestuke.gif
Ir dar virusiukas 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 14, 16:08)
Adrute, teisingai pasielge gyd., o jus jau esate operuota, pas jus abipusis, vienpusis? Uzjauciu, baisi liga.  4u.gif

Taip aš apturėjus jau 2LP ir neužilgo trečioji.Pas mane ta bjaurybė abipusė. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 14, 18:24)
Na,o man 4DPI ir absoliuciai nieko nejauciu,visiskai nieko.Siandien net pravirkau..kad nera pojuciu,nes visa laika ir per IUIir per IVF buvo pojuciai,net per pirma nestuma buvo pojuciai-o dabar absoliutus nulis pojuciu.
Siandien isvaziuoju i svecius pas dviguba nestuke nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif gal realus virusiukas pades wub.gif Beje, griebiu ir as mergyciu siunciamus virusiukus wub.gif

ramiakas 4u.gif daug mergaičių nieko nejaučia, o būna nestuke.gif Ir visai nieko nereiškia, kad su pirmu nėštumu pojūčių turėjai. Daug kas sako, kad vieną kartą vienaip, kitą kartą kitaip. Tai gal ir tau čia pojūčių nejautimas, kaip geras ženklas bigsmile.gif Labai labai laukiu tavo II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 14, 16:15)

TERZE PRASITRINK AZ!!!!!!!!!!!

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 14, 17:17)
Geda prisipazinti, nusprendziau negudrauti ir palaukti vizito pas gyd., o tai bus uz savaites, geriau tada ir suzinosiu, jeigu krisiu is koju, tai bent atgaivins iskart.  blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif As kaip tas strutis...  blush-anim-cl.gif

biggrin.gif Is laimes krisi is koju smile.gif jau tau tikrai visi trukdziai praeity wub.gif

QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 19:11)
linkiu visoms kuo greitesniu svajoniu issipildymo, o mus visas CIA esancias sieja viena bendra svajone  4u.gif  su nekantrumu laukiu nustatytos datos, bet jauciu, kad neiskesiu nepasidarius NT  tongue.gif

Sveikute, na tai palaikymo komanda turi 4u.gif Sekmes. kokios bedeles kad reikia iVF?

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 14, 19:24)
Cituk,kaip tu laikais?

Afrodite - nu protinga moteryte, bet matau trydaliojimas ima virsu ane? tongue.gif Pozymiu ieskoti ziauriai per anksti. O embrioniukai implanutojasi apie 3-7dpi. Laikykis 4u.gif

As neblogai, laukiu mmm ir siunciu i graikija, su viltim kad atsikraciau zarazu. ir jau gana skubiai turiu suplanuoti 3 vizitus pas bykova unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 18:11)
Sveikos mergaites,

Sveikute 4u.gif Linkiu čia užsibūti ne ilgiau kaip sužinosi, kad tu nestuke.gif wub.gif
AFRODITE, tikrai dar pojūčiams per anksti. O nėštumo,kaip aš jau vyrui sakiau, TU ESI NUSIPELNIUSI 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nėra nė dienos,kad apie tave negalvočiau... Tikiu,kad pas tave tikrai pasiliks bent viena žvaigždutė wub.gif Dievuliau,kaip džiaugsiuosi,kai sužinosiu,kad tu nestuke.gif
CITUK,ATILOJA,TERZE, palaikau jus 100 proc. - tik pastangos veda į sėkmę wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 19:11)
Sveikos mergaites,

3menesius skaiciau Jusu pokalbius kaip svecias, o db ir pati isdrisau prisijungti...  ax.gif  esu po IVF... liko savaitele iki vizito pas gyd arba iki NT  blush2.gif  tai mano pirmas bandymas ir, aisku, tikiuosi sekmingas  ax.gif  nesiojuos 3 zirniukus, o dar 4 - snaigiukai  4u.gif  tai va, tiesiog noriu pasakyti, kad per visa procesa (lygiai menesis nuo pirmos diferilino dozes) nieko neklausinejau gydytojos kaip ir kas, o per naktis paslapciom skaitinejau Jusu pasnekesius  blush2.gif 

linkiu visoms kuo greitesniu svajoniu issipildymo, o mus visas CIA esancias sieja viena bendra svajone  4u.gif  su nekantrumu laukiu nustatytos datos, bet jauciu, kad neiskesiu nepasidarius NT  tongue.gif

laukiam tavo geru rezultatu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 14, 09:41)
Labas rytas. Gal zinote atveju, kai su hidrosalpinksu buvo padaryta ivf, sekmingu istoriju?

Sveikos merginos 4u.gif Aš irgi iš tų tyliai skaitančių, nes planuose IVF, bet kol kas laukimo stadija.

Įsiterpiau, nes pamačiau man aktualia tema pašnekesį blush2.gif Kovo mėn. man buvo daryta LP ir nesu tikra, ar tai, ką rado, hidrosalpingsas, ar ne? Gydytoja nepakomentavo... Išraše parašyta taip: "kairėje kiašintakio anga lyg užkišta, pašalinti iš jos audiniai". Toliau dar parašyta taip: "Laparoskopijos metu mažajame dubenyje skystis". Ae čia gali būti taip vadinamas hidrosalpingsas? g.gif

Gydytoja man to nepakomentavo (nes išrašą gavau paštu), o vėliau, kai dariau pas ją dvi IUI, nesugalvojau paklausti doh.gif Dabar mintys sukasi link IVF, bet planuoju Latvijoje, Embrions, tai kažkaip nei šis nei tas man pas ją vykti dėl šios info, bet nieko pas ją nedaryti blush2.gif

Gal galite pakomentuoti, kas esate susidūrusios? Galima į AŽ, kad neteršti šios gražios temos 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Cituk, vyro turte nera nei vieno spermiuko, tad teko ieskoti ju pasislepusiu viduje smile.gif radom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felicitte: 14 sausio 2012 - 21:36