Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Citas @ 2012 01 14, 14:05)
Triunfante - keistas tavo daktaru sprendimas.

Man jis tiesiog nesuvokiamas. Dabar belieka palinketi Jai sekmes unsure.gif , blogiausia, kad tai ne pirmas bandymas, o vel daroma klaida. verysad.gif
Atsakyti
Man su hidrosalpingsu kategoriškai atsisakė daryti IVF,sakė 100%nesekmė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 14, 14:05)
Zingsnelis po zingsnelio ir turesi savo pandute  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2012 01 14, 17:00)
Man su hidrosalpingsu kategoriškai atsisakė daryti IVF,sakė 100%nesekmė verysad.gif

o kas cia per procedura tas hidrosalpingsas? blush2.gif
Atsakyti
Čia ne procedūra,o kada kiaušintakiuose būna uždegiminio skysčio,kuris papuolęs į gimdą nužudo embrioniukus verysad.gif
Atsakyti
Adrute, teisingai pasielge gyd., o jus jau esate operuota, pas jus abipusis, vienpusis? Uzjauciu, baisi liga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 14, 17:08)
Adrute, teisingai pasielge gyd., o jus jau esate operuota, pas jus abipusis, vienpusis? Uzjauciu, baisi liga.  4u.gif

sveikute
ar tu jau turi atsakymus?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 14, 17:10)
sveikute
ar tu jau turi atsakymus?
4u.gif

Geda prisipazinti, nusprendziau negudrauti ir palaukti vizito pas gyd., o tai bus uz savaites, geriau tada ir suzinosiu, jeigu krisiu is koju, tai bent atgaivins iskart. blush2.gif doh.gif biggrin.gif As kaip tas strutis... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 14, 12:07)
Mano reportas toks nenupasakojamas, sunku man nupasakoti, kaip kas, nes nelabai yra ka.... is esmes...
Pasirodo as ne taip supratusi buvau, mano kiausinukai ISCI budu suvesti su spermiukais is viso net nesivaisina...pasak gyd: atsakymo nera, nei paaiskinimo, nes praktikoje yra retenybe... ir piliules nera, kuria mum galetu israsyti...
Kalbejom apie valanda, konkrecios isvados nepriejom...

g.gif nu ir ka cia tau pasiulyt... g.gif

pricitavau, ir viskas dingo doh.gif ai, tiesiog apkabinu visas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

3menesius skaiciau Jusu pokalbius kaip svecias, o db ir pati isdrisau prisijungti... ax.gif esu po IVF... liko savaitele iki vizito pas gyd arba iki NT blush2.gif tai mano pirmas bandymas ir, aisku, tikiuosi sekmingas ax.gif nesiojuos 3 zirniukus, o dar 4 - snaigiukai 4u.gif tai va, tiesiog noriu pasakyti, kad per visa procesa (lygiai menesis nuo pirmos diferilino dozes) nieko neklausinejau gydytojos kaip ir kas, o per naktis paslapciom skaitinejau Jusu pasnekesius blush2.gif

linkiu visoms kuo greitesniu svajoniu issipildymo, o mus visas CIA esancias sieja viena bendra svajone 4u.gif su nekantrumu laukiu nustatytos datos, bet jauciu, kad neiskesiu nepasidarius NT tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 14, 19:11)
Sveikos mergaites,

Sveikinu su procedura ir linkiu, kad NT nebutu brokuotas, rodytu tik II. smile.gif

Atiloja. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 14, 18:16)
Sveikinu su procedura ir linkiu, kad NT nebutu brokuotas, rodytu tik II.  smile.gif

Atiloja.  wub.gif  4u.gif

dekui Tau didelis!!! 4u.gif
Atsakyti