SVEIKOS, PUPOS Matau, nėr manęs ir forumas apmirė Kaip gaila,kad taip dažnai negaliu jums parašyti...
TERZE, jei rado ligų-jas išgydys. O tada
AFRODITE, būk karalienė ir ilsėkis, ilsėkis, glostydama savo mažulyčius
SPINSA, nebijok, yra viskas daug baisiau ir brangiau
ATILOJA, CITUK, jūs kaip kariai-koja kojon prieš visas infekcijas. Šaunuolės
WARVARA,jei galvotum,kad už tave nesergu, tai gautum į sprandą Tikiuosi, kad pirmadienį sulauksim jau geresnių,įdomesnių žinių
LAIKOMI KUMŠTUKAI UŽ VISAS BANDANČIAS SULAUKTI
GERO SAVAITGALIO
sveikos
atejau pavirusuoti zinau, kad jums visoms to labai labai reikia
siandien buvom pas gydytoja, jau plaka sirdute
idomu, kaip Terzei sekesi, buvau ja sutikusi
QUOTE(Krempudra @ 2012 01 13, 19:41)
QUOTE(Bonama @ 2012 01 13, 19:44)
gaudau visus virusiukus
QUOTE(Krempudra @ 2012 01 13, 18:41)
sveikos
QUOTE(Bonama @ 2012 01 13, 18:44)
Gal kada ir mane vienas pasieks...
as irgi visus imu, o kiek jau ten susikraus, tai lai lieka
ka veikiat penktadienio vakara, kad cia taip tylu?
Terze, kur tavo ataskaita?
ka veikiat penktadienio vakara, kad cia taip tylu?
Terze, kur tavo ataskaita?
Labas rytas
As tai nezinau O cia tau siulo?
O as nuo siandien jau ant antibu
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 14, 10:41)
Labas rytas. Gal zinote atveju, kai su hidrosalpinksu buvo padaryta ivf, sekmingu istoriju?
As tai nezinau O cia tau siulo?
O as nuo siandien jau ant antibu
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 14, 10:54)
Pazystamai, tie patys mano gyd., kurie man grieztai pasake ne. Nezinau net ka galvoti, zmogus nuo vakar pradejo puregona, nei sakyti, nei nesakyti jai dabar, tiek vilciu, tiek dziaugsmo, kad pradejo, o man klaustukas, makalyne galvoje, cia is kurios dabar medikai tyciojasi?
Sveikinu.
Sveikos mergaites! Sorry vakar velai grizau, apie 23vakaro, nes vyras turejo susitikimu dar salia to susiorganizaves, tai as bludijau po Ryga, o paskui jau grize visom keturiom i lova...
Mergaites Vakar sedejau salia nescios moterytes!!! O paskui ir i jos vieta atsisedau Gal sakau paliko koki virusiuka musu Krempudra Koks geras jausmas, kai salia sedi zmogaus, kuris dar savyje turi maza zmogeliuka... Tokia didinga paslaptis... Uztai nakti sapnavau Krempudra, kad ji pilvelyje turi tokia maza ruzava pandute ir man ja parode, o paskui atgal isikiso i pilvuka...
Mano reportas toks nenupasakojamas, sunku man nupasakoti, kaip kas, nes nelabai yra ka.... is esmes...
Pasirodo as ne taip supratusi buvau, mano kiausinukai ISCI budu suvesti su spermiukais is viso net nesivaisina...pasak gyd: atsakymo nera, nei paaiskinimo, nes praktikoje yra retenybe... ir piliules nera, kuria mum galetu israsyti...
Kalbejom apie valanda, konkrecios isvados nepriejom...
Mergaites Vakar sedejau salia nescios moterytes!!! O paskui ir i jos vieta atsisedau Gal sakau paliko koki virusiuka musu Krempudra Koks geras jausmas, kai salia sedi zmogaus, kuris dar savyje turi maza zmogeliuka... Tokia didinga paslaptis... Uztai nakti sapnavau Krempudra, kad ji pilvelyje turi tokia maza ruzava pandute ir man ja parode, o paskui atgal isikiso i pilvuka...
Mano reportas toks nenupasakojamas, sunku man nupasakoti, kaip kas, nes nelabai yra ka.... is esmes...
Pasirodo as ne taip supratusi buvau, mano kiausinukai ISCI budu suvesti su spermiukais is viso net nesivaisina...pasak gyd: atsakymo nera, nei paaiskinimo, nes praktikoje yra retenybe... ir piliules nera, kuria mum galetu israsyti...
Atiloja - nu ka skanaus O jei bykovos nera kita savaite,m ten per kokia sekretore imanoma uzsiregistruoti? Man kazkaip to laiko nelabai jau cia daug kai pagalvoju
Triunfante - keistas tavo daktaru sprendimas. na uzsienio forumuose tikrai skaiciau atveju kai pastoja su gidrosalpingsu, bet va sekmes procentas labai jau krenta. Gal tai pazystamai tik pati pati uzuomazga jo nors dabar as jau kategoriskai pati sakyciau NE! kol nesutvarkytu.
Nu sapnai tavo mazute tai eik tu sau
po tavo raporto as vis tiek isitikinusi vis tiek kad to nesivystymo problema yra infekcijos pasekme (o beveik garantuotai it TB ja turit) Na ir ko gero butu ne prosali vis tik kokia kariotipa pasidaryti (jis lietuvoj ne karve kainuoja, beje patarciau ji pasidaryti, nes jei pas gorgi susiruostum, tai jis irgi labai siulo ta tyrima, o jus jau nusiveztumet jo atsakymus).
Zingsnelis po zingsnelio ir turesi savo pandute
Warwara - pirmadienis jau poryt , ale tai kumscius treniruoju maziuku susiporavimui, paskui vystymuisi ir paskui jau vaiku naguciu galandinimui, nes reikes gerai isikabinti
Kaip Meiles Vaisius ?
Triunfante - keistas tavo daktaru sprendimas. na uzsienio forumuose tikrai skaiciau atveju kai pastoja su gidrosalpingsu, bet va sekmes procentas labai jau krenta. Gal tai pazystamai tik pati pati uzuomazga jo nors dabar as jau kategoriskai pati sakyciau NE! kol nesutvarkytu.
QUOTE(Terze @ 2012 01 14, 12:07)
Sveikos mergaites! Sorry vakar velai grizau, apie 23vakaro, nes vyras turejo susitikimu dar salia to susiorganizaves, tai as bludijau po Ryga, o paskui jau grize visom keturiom i lova...
Nu sapnai tavo mazute tai eik tu sau
po tavo raporto as vis tiek isitikinusi vis tiek kad to nesivystymo problema yra infekcijos pasekme (o beveik garantuotai it TB ja turit) Na ir ko gero butu ne prosali vis tik kokia kariotipa pasidaryti (jis lietuvoj ne karve kainuoja, beje patarciau ji pasidaryti, nes jei pas gorgi susiruostum, tai jis irgi labai siulo ta tyrima, o jus jau nusiveztumet jo atsakymus).
Zingsnelis po zingsnelio ir turesi savo pandute
Warwara - pirmadienis jau poryt , ale tai kumscius treniruoju maziuku susiporavimui, paskui vystymuisi ir paskui jau vaiku naguciu galandinimui, nes reikes gerai isikabinti
Kaip Meiles Vaisius ?