Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

SVEIKOS, PUPOS mirksiukas.gif Matau, nėr manęs ir forumas apmirė blush2.gif Kaip gaila,kad taip dažnai negaliu jums parašyti... doh.gif
TERZE, jei rado ligų-jas išgydys. O tada nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
AFRODITE, būk karalienė ir ilsėkis, ilsėkis, glostydama savo mažulyčius nestuke.gif
SPINSA, nebijok, yra viskas daug baisiau ir brangiau lotuliukas.gif cool.gif
ATILOJA, CITUK, jūs kaip kariai-koja kojon prieš visas infekcijas. Šaunuolės thumbup.gif
WARVARA,jei galvotum,kad už tave nesergu, tai gautum į sprandą ax.gif Tikiuosi, kad pirmadienį sulauksim jau geresnių,įdomesnių žinių rolleyes.gif wub.gif

LAIKOMI KUMŠTUKAI UŽ VISAS BANDANČIAS SULAUKTI nestuke.gif wub.gif

GERO SAVAITGALIO drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

atejau pavirusuoti mirksiukas.gif zinau, kad jums visoms to labai labai reikia mirksiukas.gif
siandien buvom pas gydytoja, jau plaka sirdute wub.gif

idomu, kaip Terzei sekesi, buvau ja sutikusi g.gif
Atsakyti
sveikos mergytes wub.gif

padalinu ir as visoms po virusiuka nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 01 13, 19:41)
atejau pavirusuoti mirksiukas.gif zinau, kad jums visoms to labai labai reikia mirksiukas.gif

wub.gif

QUOTE(Bonama @ 2012 01 13, 19:44)
sveikos mergytes  wub.gif

padalinu ir as visoms po virusiuka  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
gaudau visus virusiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 01 13, 18:41)
sveikos 4u.gif

idomu, kaip Terzei sekesi, buvau ja sutikusi g.gif

QUOTE(Bonama @ 2012 01 13, 18:44)
sveikos mergytes  wub.gif

padalinu ir as visoms po virusiuka  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif

Gal kada ir mane vienas pasieks...
Atsakyti
as irgi visus imu, o kiek jau ten susikraus, tai lai lieka 4u.gif

ka veikiat penktadienio vakara, kad cia taip tylu? 4u.gif
Terze, kur tavo ataskaita? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Gal zinote atveju, kai su hidrosalpinksu buvo padaryta ivf, sekmingu istoriju?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 14, 10:41)
Labas rytas. Gal zinote atveju, kai su hidrosalpinksu buvo padaryta ivf, sekmingu istoriju?

As tai nezinau sad.gif O cia tau siulo? 4u.gif

O as nuo siandien jau ant antibu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 14 sausio 2012 - 09:54
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 14, 10:54)
Labas rytas  4u.gif
As tai nezinau sad.gif O cia tau siulo?  4u.gif

O as nuo siandien jau ant antibu  thumbup.gif

Pazystamai, tie patys mano gyd., kurie man grieztai pasake ne. Nezinau net ka galvoti, zmogus nuo vakar pradejo puregona, nei sakyti, nei nesakyti jai dabar, tiek vilciu, tiek dziaugsmo, kad pradejo, o man klaustukas, makalyne galvoje, cia is kurios dabar medikai tyciojasi? unsure.gif

Sveikinu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Sorry vakar velai grizau, apie 23vakaro, nes vyras turejo susitikimu dar salia to susiorganizaves, tai as bludijau po Ryga, o paskui jau grize visom keturiom i lova...

Mergaites wub.gif wub.gif wub.gif Vakar sedejau salia nescios moterytes!!! O paskui ir i jos vieta atsisedau lotuliukas.gif wub.gif Gal sakau paliko koki virusiuka musu Krempudra wink.gif Koks geras jausmas, kai salia sedi zmogaus, kuris dar savyje turi maza zmogeliuka... Tokia didinga paslaptis... Uztai nakti sapnavau Krempudra, kad ji pilvelyje turi tokia maza ruzava pandute ir man ja parode, o paskui atgal isikiso i pilvuka... 4u.gif

Mano reportas toks nenupasakojamas, sunku man nupasakoti, kaip kas, nes nelabai yra ka.... is esmes...
Pasirodo as ne taip supratusi buvau, mano kiausinukai ISCI budu suvesti su spermiukais is viso net nesivaisina...pasak gyd: atsakymo nera, nei paaiskinimo, nes praktikoje yra retenybe... ir piliules nera, kuria mum galetu israsyti...
Kalbejom apie valanda, konkrecios isvados nepriejom...
Atsakyti
Atiloja - nu ka skanaus drinks_cheers.gif O jei bykovos nera kita savaite,m ten per kokia sekretore imanoma uzsiregistruoti? Man kazkaip to laiko nelabai jau cia daug kai pagalvoju g.gif

Triunfante - keistas tavo daktaru sprendimas. na uzsienio forumuose tikrai skaiciau atveju kai pastoja su gidrosalpingsu, bet va sekmes procentas labai jau krenta. Gal tai pazystamai tik pati pati uzuomazga jo unsure.gif nors dabar as jau kategoriskai pati sakyciau NE! kol nesutvarkytu.

QUOTE(Terze @ 2012 01 14, 12:07)
Sveikos mergaites! Sorry vakar velai grizau, apie 23vakaro, nes vyras turejo susitikimu dar salia to susiorganizaves, tai as bludijau po Ryga, o paskui jau grize visom keturiom i lova...

Mergaites  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Vakar sedejau salia nescios moterytes!!! O paskui ir i jos vieta atsisedau  lotuliukas.gif  wub.gif  Gal sakau paliko koki virusiuka musu Krempudra wink.gif  Koks geras jausmas, kai salia sedi zmogaus, kuris dar savyje turi maza zmogeliuka... Tokia didinga paslaptis... Uztai nakti sapnavau Krempudra, kad ji pilvelyje turi tokia maza ruzava pandute ir man ja parode, o paskui atgal isikiso i pilvuka...  4u.gif 

Mano reportas toks nenupasakojamas, sunku man nupasakoti, kaip kas, nes nelabai yra ka.... is esmes...
Pasirodo as ne taip supratusi buvau, mano kiausinukai ISCI budu suvesti su spermiukais is viso net nesivaisina...pasak gyd: atsakymo nera, nei paaiskinimo, nes praktikoje yra retenybe... ir piliules nera, kuria mum galetu israsyti...
Kalbejom apie valanda, konkrecios isvados nepriejom...

Nu sapnai tavo mazute tai eik tu sau lotuliukas.gif

g.gif g.gif po tavo raporto as vis tiek isitikinusi vis tiek kad to nesivystymo problema yra infekcijos pasekme (o beveik garantuotai it TB ja turit) Na ir ko gero butu ne prosali vis tik kokia kariotipa pasidaryti (jis lietuvoj ne karve kainuoja, beje patarciau ji pasidaryti, nes jei pas gorgi susiruostum, tai jis irgi labai siulo ta tyrima, o jus jau nusiveztumet jo atsakymus).

Zingsnelis po zingsnelio ir turesi savo pandute wub.gif

Warwara - pirmadienis jau poryt bigsmile.gif , ale tai kumscius treniruoju maziuku susiporavimui, paskui vystymuisi ir paskui jau vaiku naguciu galandinimui, nes reikes gerai isikabinti smile.gif

Kaip Meiles Vaisius unsure.gif ?
Atsakyti