Sveikos mielosios
QUOTE(Citas @ 2012 01 12, 15:56)
Atiloja kada tu varai i LV?? Kazi negaletum del manes vieno klausimelio uzduoti bykovai? Kadangi pas mane milijonas visokiu tyrimu tiek ligoninej tiek pas gorgi, ir man reikia 2vnt LIT ar neprasisukciau su 2 vizitais pas ja
nes kaip suprantu reikia dar 3-io ivadines konsultacijos ir dar keleto tyrimu, bet man ir su darbu ir su dar vienu skrydziu kazkaip jau daugoka, o dar juk gali reikti jei pastosiu (cia tik jei
) vaziuoti
As vakara buvau
Galvojau, kad gal kaip nors sugebesiu istempti ja ant LIT'o, bet liepe pasidaryti dar papildomu tyrimu, tokiu kaip gerkles itaka pastojimui
MB sako, o mano koju grybelis neitakoja jos galimybes isnesioti kudiki?
Nu bet, pasidariau ko jinai norejo, dar pasakiau, kad ziauriai blogai su pinigais,, tai paskyre labai minimaliai tyrimu ir susimokejom "TIK" 117 latu
Zodziu, bandysiu kazkaip per sekanti pasimatyma issireikalauti to LIT'o
QUOTE(Terze @ 2012 01 12, 21:46)
Rezultatus tik ka pamaciau, tik dabar turejau galimybe prie ineto prieiti...
2 is 3 positive
Esu truputi issigandus - kam esu skolinga uz dovanas...
Reiktu dziaugtis - tik kol kas negaliu
Keistas jausmas - lyg noriu dziaugtis, lyg pasimeciau....
O tai ka man dabar daryti
Mergaites, gal kam buvo chlamid+mycoplasma ... reiktu info: kokius antibus pirkt....
valio
nu zinok, taip dziaugiuos, kad tau rado ka nors, ir dar tiek
i az parasysiu, kas man paskirta, arba tiesiog, nurodyk savo meil'a - persiusiu viska, kaip man surasyta
QUOTE(Warwara @ 2012 01 13, 10:02)
Labas rytas, damos
Mano naujienos: viskas gerai, viskas pagal palna. Juokiu stebuklu nevyksta, bet ir blogibiu neatsiranda kol kas
Pirmadieni bus naujienu, manau
tai ka, vakar manes nebuvo, tai ir neprisidavei vakare? Tavo laimei, kad po LV neturejau jegu prie kompo prisesti