Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(spinsa @ 2012 01 13, 09:23)
sakykit o ureaplazmas, mikoplazmas, chlamidijas ima is venos krauja ar kitaip kaip?  ax.gif

Kiek pamenu, as daviau krauja ir veziau slapima, o vyrui dar teko nemaloni procedura. rolleyes.gif

Warwara, wub.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 01 12, 15:56)
Atiloja kada tu varai i LV?? Kazi negaletum del manes vieno klausimelio uzduoti bykovai? Kadangi pas mane milijonas visokiu tyrimu tiek ligoninej tiek pas gorgi, ir man reikia 2vnt LIT ar neprasisukciau su 2 vizitais pas ja  blink.gif  nes kaip suprantu reikia dar 3-io ivadines konsultacijos ir dar keleto tyrimu, bet man ir su darbu ir su dar vienu skrydziu kazkaip jau daugoka, o dar juk gali reikti jei pastosiu  (cia tik jei  blush2.gif ) vaziuoti

As vakara buvau 4u.gif Galvojau, kad gal kaip nors sugebesiu istempti ja ant LIT'o, bet liepe pasidaryti dar papildomu tyrimu, tokiu kaip gerkles itaka pastojimui doh.gif MB sako, o mano koju grybelis neitakoja jos galimybes isnesioti kudiki? blink.gif lotuliukas.gif Nu bet, pasidariau ko jinai norejo, dar pasakiau, kad ziauriai blogai su pinigais,, tai paskyre labai minimaliai tyrimu ir susimokejom "TIK" 117 latu doh.gif Zodziu, bandysiu kazkaip per sekanti pasimatyma issireikalauti to LIT'o 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 12, 21:46)
Rezultatus tik ka pamaciau, tik dabar turejau galimybe prie ineto prieiti...
2 is 3 positive  blink.gif  Esu truputi issigandus - kam esu skolinga uz dovanas...
Reiktu dziaugtis - tik kol kas negaliu  blink.gif 
Keistas jausmas - lyg noriu dziaugtis, lyg pasimeciau....

O tai ka man dabar daryti  doh.gif  Mergaites, gal kam buvo chlamid+mycoplasma ... reiktu info: kokius antibus pirkt....

valio thumbup.gif nu zinok, taip dziaugiuos, kad tau rado ka nors, ir dar tiek thumbup.gif i az parasysiu, kas man paskirta, arba tiesiog, nurodyk savo meil'a - persiusiu viska, kaip man surasyta 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 13, 10:02)
Labas rytas, damos smile.gif
Mano naujienos: viskas gerai, viskas pagal palna. Juokiu stebuklu nevyksta, bet ir blogibiu neatsiranda kol kas  thumbup.gif  Pirmadieni bus naujienu, manau  blush2.gif

thumbup.gif tai ka, vakar manes nebuvo, tai ir neprisidavei vakare? Tavo laimei, kad po LV neturejau jegu prie kompo prisesti biggrin.gif
Atsakyti
Atiloja
tai ka, vakar manes nebuvo, tai ir neprisidavei vakare? Tavo laimei, kad po LV neturejau jegu prie kompo prisesti

Аha, vado nera, tvarkos nulis lotuliukas.gif

Sekmes tau gaunant LIT. O kaip Kibiriokst isreikalavo, gal yra koks stebuklingas budas?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 13, 10:02)
Labas rytas, damos smile.gif
Mano naujienos: viskas gerai, viskas pagal palna. Juokiu stebuklu nevyksta, bet ir blogibiu neatsiranda kol kas  thumbup.gif  Pirmadieni bus naujienu, manau  blush2.gif

T.y pirmadieni punkcija, lallalalalala biggrin.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 13, 10:53)
Sveikos mielosios  4u.gif
As vakara buvau  4u.gif Galvojau, kad gal kaip nors sugebesiu istempti ja ant LIT'o, bet liepe pasidaryti dar papildomu tyrimu, tokiu kaip gerkles itaka pastojimui  doh.gif MB sako, o mano koju grybelis neitakoja jos galimybes isnesioti kudiki?  blink.gif  lotuliukas.gif Nu bet, pasidariau ko jinai norejo, dar pasakiau, kad ziauriai blogai su pinigais,, tai paskyre labai minimaliai tyrimu ir susimokejom "TIK" 117 latu  doh.gif Zodziu, bandysiu kazkaip per sekanti pasimatyma issireikalauti to LIT'o 4u.gif
valio  thumbup.gif nu zinok, taip dziaugiuos, kad tau rado ka nors, ir dar tiek  thumbup.gif i az parasysiu, kas man paskirta, arba tiesiog, nurodyk savo meil'a - persiusiu viska, kaip man surasyta 4u.gif
thumbup.gif tai ka, vakar manes nebuvo, tai ir neprisidavei vakare? Tavo laimei, kad po LV neturejau jegu prie kompo prisesti biggrin.gif

Nu nieko sau o kad as kabojau ant neto, nes warwara pazadejo kad velai vakare prasines tai cia jau niekam neberupi blink.gif lotuliukas.gif

Nuliudinai mane kad ta bykova tokia su ragais. Uzknisa. man ne tiek tie Latai kiek papildomi skrydziai is UK ir is darbo atsiprasymais.

Bet gerai kad jus ir toliau iriates i prieki, tai kada dabar vaziuosit? tai ka jinai dar gali papildomos konsultacijos noreti??? O ji tik rusiskai kalba? viska supratai ka sake, nes man su rusiskais medicinos terminai gali buti nekas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 13, 11:02)
Atiloja

Аha, vado nera, tvarkos nulis  lotuliukas.gif

Sekmes tau gaunant LIT. O kaip Kibiriokst isreikalavo, gal yra koks stebuklingas budas?

reikes issirinkti antra pavaduotoja, kuris kontroliuotu tave biggrin.gif
Nezinau ar yra, bet kai as jos uzklausiau, ar galima kaip greiciau, tai jinai pasake, kad nera taip paprasta, kol jai atsakymu nera doh.gif

QUOTE(Citas @ 2012 01 13, 11:23)
T.y pirmadieni punkcija, lallalalalala  biggrin.gif
Nu nieko sau o kad as kabojau ant neto, nes warwara pazadejo kad velai vakare prasines tai cia jau niekam neberupi  blink.gif  lotuliukas.gif

Nuliudinai mane kad ta bykova tokia su ragais. Uzknisa. man ne tiek tie Latai kiek papildomi skrydziai is UK ir is darbo atsiprasymais.

Bet gerai kad jus ir toliau iriates i prieki, tai kada dabar vaziuosit?  tai ka jinai dar gali papildomos konsultacijos noreti??? O ji tik rusiskai kalba? viska supratai ka sake, nes man su rusiskais medicinos terminai gali buti nekas  unsure.gif

saunuole, kad kabejai, va ir turiu kontrolieriu ant Warwaros biggrin.gif
o tu pabandyk jai pasiskambinti ir uzklausk, kaip gali padaryti, kad is karto LIT'a gautum g.gif nu tipo, kad nera pinigu, kad negali skraidyti ir t.t. 4u.gif
Liepe jinai atvaziuoti man vienai pirmadieni (01.23), bet ko man ten vaziuoti? Bandysiu emeil'u viska issiaiskinti ir susitarti, kad sekantis vaziavimas jau butu tik LIT'ui kartu su MB 4u.gif O kalba jinai rusiskai, su pirstai, rankom ir kitais mosikavimais, pavyko susisneketi smile.gif ir MB pas mane gerai rusiskai kalba 4u.gif
Atsakyti
Cituk, man rupi, kad tu laukei, bet turejau vakare visokiu siemyniniu reikalu blush2.gif
Papildyta:
o pas Krempudra siandien pasimatymas wub.gif wub.gif wub.gif Kaip nerealiai smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 13, 09:02)
Atiloja

Аha, vado nera, tvarkos nulis  lotuliukas.gif

Labas,

maisot kazka-as neissireikalavau.Net ir jau pas ja tyrimus pasidarius buvau,bet po ilgos pertraukos vel atvaziavus ir su Gorgio tyrimais,su visu super duper planu nieko negavau,teko vel vaziuot uz poros savaiciu.
Pirma,tai visai logiska-nu raskit jus man gydytoja,kuris del to,kad kitur buvo skirta pultu leisti jums kraujo produkta.Pasiulys leistis ten kur tyrites ir viskas.O norit pigiau,padarys pagal savo klinika.Nes tiria ji kitaip.Nesvarbu,kad gydymas vienas ir tas pats LIT.Tiksliau,jei pagal Gorgi,LIT tik dalis.
Antra,jei darys su vyro-kai kurie tyrimai pasidaro per diena,o kai kurios infekcijos per kelias.Netikrinto kraujo,irgi niekas jums neleis.O jei pas jusu vyra koks hepatitas gyvena?Nepaduosit po to klinikos i teisma,kad suleido jums nepatikrinus?
Nu visi turi savo metodika,suprantu,kad nepatogu,bet yra kaip yra.Man irgi tas nepatiko,bet as juos suprantu...

Virusiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 13, 11:37)
Labas,

maisot kazka-as neissireikalavau.Net ir jau pas ja tyrimus pasidarius buvau,bet po ilgos pertraukos vel atvaziavus ir su Gorgio tyrimais,su visu super duper planu nieko negavau,teko vel vaziuot uz poros savaiciu.
Pirma,tai visai logiska-nu raskit jus man gydytoja,kuris del to,kad kitur buvo skirta pultu leisti jums kraujo produkta.Pasiulys leistis ten kur tyrites ir viskas.O norit pigiau,padarys pagal savo klinika.Nes tiria ji kitaip.Nesvarbu,kad gydymas vienas ir tas pats LIT.Tiksliau,jei pagal Gorgi,LIT tik dalis.
Antra,jei darys su vyro-kai kurie tyrimai pasidaro per diena,o kai kurios infekcijos per kelias.Netikrinto kraujo,irgi niekas jums neleis.O jei pas jusu vyra koks hepatitas gyvena?Nepaduosit po to klinikos i teisma,kad suleido jums nepatikrinus?
Nu visi turi savo metodika,suprantu,kad nepatogu,bet yra kaip yra.Man irgi tas nepatiko,bet as juos suprantu...
Virusiukai  wub.gif

ne ne, as nesigincyju 4u.gif Logikos tikrai yra, tik klausimas, kaip cia galima butu greiciau prasisukti, kad viska gauti smile.gif 4u.gif
ir gaudau virusiuka, toki gorgini, jis man labai i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 13, 09:44)
ne ne, as nesigincyju 4u.gif Logikos tikrai yra, tik klausimas, kaip cia galima butu greiciau prasisukti, kad viska gauti smile.gif 4u.gif
ir gaudau virusiuka, toki gorgini, jis man labai i tema smile.gif

As tik taip pasisakau,nes ir kitoj kazkurioj temutej kazka minejo,kad man per pirma leido.Ne,neleido-ejau kaip ir visi.Tik as pavasari po pirmos konsultacijos vel skridau uz 10 dienu gal,jau leistis.
Pamatysi,atsius tau atsakymus emailu ir bus parasyta kokia terapija skiria,be abejo bus LIT.Nu ir vaziuok is kart,jei tai tinka su planuojamu ciklu ir visais kitais gydymais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 13, 11:51)
As tik taip pasisakau,nes ir kitoj kazkurioj temutej kazka minejo,kad man per pirma leido.Ne,neleido-ejau kaip ir visi.Tik as pavasari po pirmos konsultacijos vel skridau uz 10 dienu gal,jau leistis.
Pamatysi,atsius tau atsakymus emailu  ir bus parasyta kokia terapija skiria,be abejo bus LIT.Nu ir vaziuok is kart,jei tai tinka su planuojamu ciklu ir visais kitais gydymais  mirksiukas.gif

o dar klausimelis blush2.gif
Gorgis skyre 5 savaiciu antibu dieta, Bykova pakraupo..., man jos aisku neklausyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 13, 09:57)
o dar klausimelis  blush2.gif
Gorgis skyre 5 savaiciu antibu dieta, Bykova pakraupo..., man jos aisku neklausyti? smile.gif

Ji nuo antibu visada kraupsta.Aplamai ten pas juos tokia naturalistu istaiga,gal is dalies ir gerai,kai greito pataisymo neieskoma,bet is kitos puses,nu jei ta zaraza kartais ir tos 5 savaites neisvaro,tai kaip naturaliai isvarysi.
Vien zo,as jai emaile parasiau koks gydymas man UK skirtas,kad pas ja LIT noreciau,o visa kita nesvarbu.Ji apie tokius steroidus is vis pamirso,as jai per daug ir nesigyriau.Zodziu,mociutes klausau,bet savo darau tongue.gif Nemanau,kad jai patiko ne pirmu smuiku griezti,bet kai Cikagos testai ant stalo rode konkrecius parodymus,gincytis nelabai prasmes buvo.
Man Gorgis didesnis autoritetas.Ka kiti besakytu,as tik jo nurodymu klausiau.
Aisku paskutiniam LIT jis nepritare (apie 27 sav),nes nemate reikalo,bet as vis tiek padariau,nu jau viena ten ar ten,reiksmes nebuvo.Tai va,taip visi laimingai ir gyvenom hihihi.gif

Dar...kazkada esu radus info,kad antibai ir steroidai siek tiek gali apmazint LIT poveiki,ta prasme jis bus,bet ne toks efektyvus.B paklausiau,nes pas mane po dvieju vyro LIT ne tik nepakilo,bet nukrito (o pries tai kazkaip uzkiles buvo,nu pastojus tai tik nuo mb buvau,tai tas uzstrigo)- ji paaiskint tik hormonais galejo,bet nuo to karto skyre tik donoru.Taip,kad tau LAD persitestavimas parodys.Bet cia tam nepaveikimui,labai reti variantai buna,tikrai ju nedaug.Pastojus ar taip ar kitaip,tas pats LIT laukia,uzsikelia tie skaiciukai tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 13 sausio 2012 - 11:15
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 13, 12:11)
Ji nuo antibu visada kraupsta.Aplamai ten pas juos tokia naturalistu istaiga,gal is dalies ir gerai,kai greito pataisymo neieskoma,bet is kitos puses,nu jei ta zaraza kartais ir tos 5 savaites neisvaro,tai kaip naturaliai isvarysi.
Vien zo,as jai emaile parasiau koks gydymas man UK skirtas,kad pas ja LIT noreciau,o visa kita nesvarbu.Ji apie tokius steroidus is vis pamirso,as jai per daug ir nesigyriau.Zodziu,mociutes klausau,bet savo darau  tongue.gif Nemanau,kad jai patiko ne pirmu smuiku griezti,bet kai Cikagos testai ant stalo rode konkrecius parodymus,gincytis nelabai prasmes buvo.
Man Gorgis didesnis autoritetas.Ka kiti besakytu,as tik jo nurodymu klausiau.
Aisku paskutiniam LIT jis nepritare (apie 27 sav),nes nemate reikalo,bet as vis tiek padariau,nu jau viena ten ar ten,reiksmes nebuvo.Tai va,taip visi laimingai ir gyvenom hihihi.gif

Dar...kazkada esu radus info,kad antibai ir steroidai siek tiek gali apmazint LIT poveiki,ta prasme jis bus,bet ne toks efektyvus.B paklausiau,nes pas mane po dvieju vyro LIT ne tik nepakilo,bet nukrito (o pries tai kazkaip uzkiles buvo,nu pastojus tai tik nuo mb buvau,tai tas uzstrigo)- ji paaiskint tik hormonais galejo,bet nuo to karto skyre tik donoru.Taip,kad tau LAD persitestavimas parodys.Bet cia tam nepaveikimui,labai reti variantai buna,tikrai ju nedaug.Pastojus ar taip ar kitaip,tas pats LIT laukia,uzsikelia tie skaiciukai tikrai.

wub.gif
ir pagaliau tu jau nebe "lit abit pregnant" thumbup.gif
Atsakyti