Labas vakarėlis, būsimos
Baisu, darbai taip įtraukia,kad neturiu net kada jums parašyt. Va ką tik prisėdau perskaityt naujienas (dar nebaigiau pamokoms ruoštis ) - negaliu nueit gult, nežinodama,kaip jums sekasi
SPINSA, sėkmingo starto ir puikių rezultatų Beje, nemanau, kad gausi nemokamų tyrimų IVF Man aiškino, kad daro tik kai kuriuos tyrimus nemokamai pastojusioms...
AFRODITE, tai tada tu supranti,kaip aš jaučiuosi. Tik aš dirbu su 5-12 kl. mokiniais ir širdį spaudžia, kad nei vienas iš jų nėra mano
AŠ TIKIU TAVO SĖKME
Afrodite - kazkuri is mergaiciu sapnavo gyvate, ten reiksme ne kokia, bet rezultatas As susilaikyciau nuo sapnu reiksmiu ziurejimo.... Kartais jie nuteikia ne taip kaip reikia, o kas tas reiksmes raso irgi neaisku....
Mes laikome kumstukus uz tave!!!
Papildyta:
Rezultatus tik ka pamaciau, tik dabar turejau galimybe prie ineto prieiti...
2 is 3 positive Esu truputi issigandus - kam esu skolinga uz dovanas...
Reiktu dziaugtis - tik kol kas negaliu
Keistas jausmas - lyg noriu dziaugtis, lyg pasimeciau....
O tai ka man dabar daryti Mergaites, gal kam buvo chlamid+mycoplasma ... reiktu info: kokius antibus pirkt....
Mes laikome kumstukus uz tave!!!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 12, 15:56)
Terze - KUR REZULTATAI ???
O tai ka man dabar daryti Mergaites, gal kam buvo chlamid+mycoplasma ... reiktu info: kokius antibus pirkt....
QUOTE(Terze @ 2012 01 12, 21:46)
ir as sau uzdaviau toki klausima bet kad nieko nepakeisi, juk norejai rasti priezasti o ji gana lengvai isgydoma As galiu tau parasyti i az savo 5 savaiciu kursa , pas mane rastos visos 3. Pas atiloja rasta tik viena, bet ir ji gers 5 savaites, nezinau ar tokius pacius antibus.
Viskas gerai Terziuk - gydome, gydomes visos ir lekiam is cia visom keturiom
Beila - zinau ka turi omeny kad darbas atima visa laika Man siandien galva net skauda nuo itampos darbe.
Spinsa, Afrodite - kumsciai suspausti uz jus mergaites. Afrodite - kokio bieso lendi aiskintis tuos sapnus, svarbiausia kad sapnavai grazius dalykus, savo svajone, to ir pakanka
Warwariuk - noriu raporto, noriu raporto, noriu raporto
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 12, 22:18)
na va ir priezastis
O Tau nebuvo rade iprastiniu budu?
Kokia galutine kaina gavosi siu tyrimu?
O Tau nebuvo rade iprastiniu budu?
Kokia galutine kaina gavosi siu tyrimu?
suprantu, kad gali buti viena is priezasciu, duok die lemiama...
270eur+15eur uz pavedima(pilnai apmoketas is mano puses, nes graikai paprase) + reikes po gydymo persitestuoti, tada jau 180eur+15eur
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 12, 22:14)
Viskas gerai Terziuk - gydome, gydomes visos ir lekiam is cia visom keturiom
Beila - zinau ka turi omeny kad darbas atima visa laika Man siandien galva net skauda nuo itampos darbe.
parasiau i az
As nuo itampos esu vemusi, is streso ir problemu neisprendziamumo esu kaukusi garsiai garsiai... niekam nelinkeciau. Tas etapas mano gyvenime baigesi, nustojau taip dirbti, tam, kad noriu gyventi, o ne dirbti, tam kad gyventi... Nebegaliu sau leisti chanel n buteliuku tureti - bet esu zymiai laimingesne kitaip, tik dar trupuciuka truksta va taip
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2012 01 12, 11:07)
gal zinot kas tikslius kontaktus kur galima pasidaryti tyrimus? bandau ieskot aids centro, bet man google musa pora adresu ir as jau nebesusigaudau
Pasiskambink i Gerameda, gal ten viska atliks... bet jie tepineliu tai tikrai neima..
As visais kartais ejau i poliklinika... mano gydytoja auksas, ji jau mane pamato ir supranta, kad reikia kartoti kazko nepadare poliklinika, ejau i Geromeda, tiesa, poliklinikoje teko uz kazkuri tyrima moketi, jau nepamenu... pas mane irasyta istorijoje - kad pries IVF...
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 12, 11:04)
spinsa
O kodel blogai turi buti? Bet kokia schema yra gerai, jypac jei teigiama rezultata duoda. O pliusas trumpos schemos yra greitume. Psichologiskai trumpa schema zymiai lengviau.
O kodel blogai turi buti? Bet kokia schema yra gerai, jypac jei teigiama rezultata duoda. O pliusas trumpos schemos yra greitume. Psichologiskai trumpa schema zymiai lengviau.
sutinku....
tai kada tavo punkcija?? jau nekantrumas ima virsu
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2012 01 12, 13:46)
aciu uz info, gal but vaziuosiu darytis ci, bet vistiek kai pagalvoju kiek bendra suma bus visoki aids, ziv, hepatitai, elektrolitai, gliukoze sifilis...... kaina bus kosmine
jei as buciau ejus privaciai, atrodo skaiciavau, kad butu apie 700-800lt...
QUOTE(linosiuke @ 2012 01 12, 23:35)
Labas vakaras,
Noriu pasiteirauti ar Jums kuriai pries IVF planavima gydytojas buvo paskyres menesi pavartoti kontraceptiku, neva jie pades paruosti organizma?
Noriu pasiteirauti ar Jums kuriai pries IVF planavima gydytojas buvo paskyres menesi pavartoti kontraceptiku, neva jie pades paruosti organizma?
Taip, tuomet kiausides geriau atsako i stimuliacija.
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 12, 23:44)
Taip, tuomet kiausides geriau atsako i stimuliacija.
Aciu uz atsakyma Buvau kiek sunerimusi.
labas rytas
sian po pietu einu pas save i poliklinika pas gydytoja, kad suotu siuntimus tyrimams. bet vistiek tiesos nesakysiu sakysiu kad pradedu leliu planuot.
sakykit o ureaplazmas, mikoplazmas, chlamidijas ima is venos krauja ar kitaip kaip?
sian po pietu einu pas save i poliklinika pas gydytoja, kad suotu siuntimus tyrimams. bet vistiek tiesos nesakysiu sakysiu kad pradedu leliu planuot.
sakykit o ureaplazmas, mikoplazmas, chlamidijas ima is venos krauja ar kitaip kaip?
QUOTE(spinsa @ 2012 01 13, 09:23)
labas rytas
Kiek žinau tiklsiau prašyti imti iš vidaus, bet prašyk NUOGRANDŲ BŪDU, KAŽKAIP TAIP VADINASI IR SU ATSPARUMUI antibiotikams, taip tiklsliau bus. Bet poliklinikoje tai ir mokami tyrimai, aš eičiau ir daryčiau į AIDS centrą, ten ir greičiau ir patikima
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 01 13, 10:39)
Kiek žinau tiklsiau prašyti imti iš vidaus, bet prašyk NUOGRANDŲ BŪDU, KAŽKAIP TAIP VADINASI IR SU ATSPARUMUI antibiotikams, taip tiklsliau bus. Bet poliklinikoje tai ir mokami tyrimai, aš eičiau ir daryčiau į AIDS centrą, ten ir greičiau ir patikima
o skaudes?
QUOTE(spinsa @ 2012 01 13, 09:42)
o skaudes?
Man ne, ne juk pagramdo porą minučių ir viskas Tik šiek tiek nemalonu, bet menkniekis
Labas rytas, damos
Mano naujienos: viskas gerai, viskas pagal palna. Juokiu stebuklu nevyksta, bet ir blogibiu neatsiranda kol kas Pirmadieni bus naujienu, manau
Terze nu neiko sau Dabar ir tau skanau likiu
Mano naujienos: viskas gerai, viskas pagal palna. Juokiu stebuklu nevyksta, bet ir blogibiu neatsiranda kol kas Pirmadieni bus naujienu, manau
Terze nu neiko sau Dabar ir tau skanau likiu