Sveikutes mergytes
Uzejau paziureti kaip gyvenate
Terze,laukiam tavo rezultatu
Atiloja,jau ryt leki i LV?Laikysim kumstukus,kad kelione ir pokalbis eitusi sklandziai
Kitaip ir buti negali
spinsa normalus reikalas kad tu nerimauji.Kiek supratau tau pirmas IVF,daug klausimu ir neaiskumu.Patikek,mes kiekviena cia esame perskaite po kelias IVF temutes,klausinejom kas ir kaip-eina laikas ir deja suzinai vis daugiau.Bet linkiu nuosirdziai kad tau pasisektu is pirmo IVF ir keliautum tiesiai pas
O tyrimus nezinau ar visus padarys seimos gydytojos siuntimu,nes jie mokami-nezinau bet as arba daryciausi kokioj privacioj laboratorijoje arba toj klinikoje kur darys tau IVF.
Ka neaisku klausk drasiai-mes kiek zinosim tiek padesim
Laikykis
Beila,tai ka tu rasai apie savo darba as labai gerai suprantu.Nezinau kur tu dirbi,bet as dirbu mokykloje irgi matau tiek dalyku,kartais taip skauda sirdele.As dirbu su pradinukais ir 5 klases mokiniais.O dar turiu uzsiemimu darzelyje-su 5 ir 6 metu vaikuciais-tai sunku zinok ir man-ziuriu i tuos mazylius ir galvoju;Dieve kada man atsiusi toki stebukla.O buna atveju kai sunku dirbti ir matyti tuos vaikus..na visko buna,bet as bandau tiketi kad mums pasiseks ir kazkaip nezinau bet paskutiniu metu i visus vaikus ziuriu vos ne i kaip savus
O mano fronte nieko naujo.Tik sianakt sapanavau kad susirinke mano teveliai,vyro..sedi vyras mane apkabines ir as verkiu ir toks dziaugsmas krutinej ir rodau NT teigiama,o tos juosteles dvi toookios ryskios.Ir popieriu kazkoki vis rodau,kaip suprantu tipo HCG atsakyma-zoziu atsikeliau tokia pakyleta,nulekiau paziureti ka reiskia toks sapnas ir issiaiskinau,kad sio nakties sapnai tusti.Jie nei reiksme turi,nei issipildo-zodziu tusti..tai kazkaip taip liudnoka paliko.
Ryt jau einu i darzeli i uzsiemimus su vaikuciais,paskui ateis mokinuke.Tad nebus laiko uzbegti cia,bet mintimis esu su jumis
Sekmes sekmes sekmes sekmes