Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

spinsa
sake, kad taikys trumpa schema, tai nezinau cia gerai ar blogai

O kodel blogai turi buti? blink.gif Bet kokia schema yra gerai, jypac jei teigiama rezultata duoda. O pliusas trumpos schemos yra greitume. Psichologiskai trumpa schema zymiai lengviau.
Atsakyti
gal zinot kas tikslius kontaktus kur galima pasidaryti tyrimus? bandau ieskot aids centro, bet man google musa pora adresu ir as jau nebesusigaudau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 01 12, 10:07)
gal zinot kas tikslius kontaktus kur galima pasidaryti tyrimus? bandau ieskot aids centro, bet man google musa pora adresu ir as jau nebesusigaudau  doh.gif

Kontaktus gali susirasti čia: http://www.nvspl.lt/....php?1607673515, aš darausi visus tyrimus gėlių g. esančioje laboratorijoje (anksčiau ji buvo AIDS centro laboratorija), kainos turėtų būti zarazų iki 75 lt (čia su visoms), jei ką dar ras, ir reikės nustatyti jautrumą antibams, dar plius 35 lt. Atsakymas per keletą dienų.

Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 01 12, 14:27)
Kontaktus gali susirasti čia: http://www.nvspl.lt/....php?1607673515, aš darausi visus tyrimus gėlių g. esančioje laboratorijoje (anksčiau ji buvo AIDS centro laboratorija), kainos turėtų būti zarazų iki 75 lt (čia su visoms), jei ką dar ras, ir reikės nustatyti jautrumą antibams, dar plius 35 lt. Atsakymas per keletą dienų.

aciu uz info, gal but vaziuosiu darytis ci, bet vistiek kai pagalvoju kiek bendra suma bus doh.gif visoki aids, ziv, hepatitai, elektrolitai, gliukoze sifilis...... kaina bus kosmine doh.gif
Atsakyti
spinsa
kaina bus kosmine

Aisku kad kosmine doh.gif As per praita IVF skaiciavau kiek i diena man vaistai kainuoja... Baisu gi doh.gif Si kart neskaiciuoju, apart blogos nuotaikos juokio kito gerio tai nepriduoda blush2.gif

Be to va pres pora puslapiu buvo mintis, kaip blogai kad per mazai tyrimu smile.gif

Damos, a-a-auuuuu!!!! biggrin.gif
Atiloja lagaminus krauna i LV? bigsmile.gif
Cituk, kur dingai? g.gif Kodel del manes nenerimauji? As pradedu jaudintis!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 12, 15:04)
spinsa

Aisku kad kosmine  doh.gif  As per praita IVF skaiciavau kiek i diena man vaistai kainuoja... Baisu gi  doh.gif  Si kart neskaiciuoju, apart blogos nuotaikos juokio kito gerio tai nepriduoda  blush2.gif

Be to va pres pora puslapiu buvo mintis, kaip blogai kad per mazai tyrimu smile.gif

Damos, a-a-auuuuu!!!!  biggrin.gif
Atiloja lagaminus krauna i LV?  bigsmile.gif
Cituk, kur dingai?  g.gif  Kodel del manes nenerimauji? As pradedu jaudintis!!!  lotuliukas.gif

nu tada gal darysiuos pas save poliklinikoj, visgi bus pigiau kazkiek
o ka reiks sakyt daktarei kam tau tiek tyrimu? blink.gif vienakart pasakiau, kad operuosiuos cista, o ka dabar reiks pameluot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
spinsa
o ka reiks sakyt daktarei kam tau tiek tyrimu?  vienakart pasakiau, kad operuosiuos cista, o ka dabar reiks pameluot

Nu, mano poliklinikoje praktiskai nieko, ka as dariausi IVF nedaro. Be to laiko klaisymas man labai svarbus...

O kam gyd, meluoti? blink.gif
Apie IVF jei nenori galima ir nesakyti, bet galima gi pasakyti, kad tai leliuko planavimo etapui reikalingi tyrimai.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 12, 15:21)
spinsa

Nu, mano poliklinikoje praktiskai nieko, ka as dariausi IVF nedaro. Be to laiko klaisymas man labai svarbus...

O kam gyd, meluoti?  blink.gif
Apie IVF jei nenori galima ir nesakyti, bet galima gi pasakyti, kad tai leliuko planavimo etapui reikalingi tyrimai.

warwaryt
as irgi taip pagalvojau, kad reiks uzsimint kad planuoju pastoti blush2.gif tiesiog gyvenu tokiam nedidukam miestely, kur visi apie visus zino, kai dariausi LP ir ejau tyrimus daryt, jau tada eile klausimu buvo pasipyle. blush2.gif
man tiesiog sitas klausimas per daug jautrus, kad galeciau kam pasakoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 12 sausio 2012 - 13:32
spinsa
Man tokiais atvejais patinka variantas nemeluoti, o sakyti tiesa, bet dalinai smile.gif
Jei jau klausimu perdaug, tai tada ijungineti durnele ir linksmai sakyti "oj, Jus zinote, taip bijau prisisneketi, tfutfutfu, tai geriau patilesiu."

As kai LP siuntima savo siemos gyd. nesiau, irgi galvojau bus man komentaru. Nes jinai dar ir mano mamos gyd. tai mama tikrai galejo pasakyti ka nors neigiamo. Bet isgirdau daug palaikimo ir padrasinimo!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 12, 15:37)
spinsa
Man tokiais atvejais patinka variantas nemeluoti, o sakyti tiesa, bet dalinai smile.gif
Jei jau klausimu perdaug, tai tada ijungineti durnele ir linksmai sakyti "oj, Jus zinote, taip bijau prisisneketi, tfutfutfu, tai geriau patilesiu."

As kai LP siuntima savo siemos gyd. nesiau, irgi galvojau bus man komentaru. Nes jinai dar ir mano mamos gyd. tai mama tikrai galejo pasakyti ka nors neigiamo. Bet isgirdau daug palaikimo ir padrasinimo!

oi jau kaip prasipleciau su savo nesamonem doh.gif beveik visa puslapy doh.gif
tiesiog galeciau durniu ijungt, bet gi daktare turi kazka rasyt i mano kortele, kad po to man tie tyrimai butu nemokami arba mokami bet pigus.
vat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 12, 14:04)
Damos, a-a-auuuuu!!!!  biggrin.gif
Atiloja lagaminus krauna i LV?  bigsmile.gif
Cituk, kur dingai?  g.gif  Kodel del manes nenerimauji? As pradedu jaudintis!!!  lotuliukas.gif

Nu as kaip isprotejus dirbu, bet ku kitos paneles biggrin.gif Matyt nuo vakar spausdinimo dar pirstu skauda tai ilsina dar lotuliukas.gif Tu nemanyk kad man neidomu kas su tavim vyskta, bet bandau buti racionali ir kantri ir islaukti iki to velaus vakaro rolleyes.gif

Atiloja kada tu varai i LV?? Kazi negaletum del manes vieno klausimelio uzduoti bykovai? Kadangi pas mane milijonas visokiu tyrimu tiek ligoninej tiek pas gorgi, ir man reikia 2vnt LIT ar neprasisukciau su 2 vizitais pas ja blink.gif nes kaip suprantu reikia dar 3-io ivadines konsultacijos ir dar keleto tyrimu, bet man ir su darbu ir su dar vienu skrydziu kazkaip jau daugoka, o dar juk gali reikti jei pastosiu (cia tik jei blush2.gif ) vaziuoti unsure.gif

Terze - KUR REZULTATAI tongue.gif ???
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Uzejau paziureti kaip gyvenate mirksiukas.gif
Terze,laukiam tavo rezultatu drinks_cheers.gif
Atiloja,jau ryt leki i LV?Laikysim kumstukus,kad kelione ir pokalbis eitusi sklandziai mirksiukas.gif Kitaip ir buti negali 4u.gif
spinsa normalus reikalas kad tu nerimauji.Kiek supratau tau pirmas IVF,daug klausimu ir neaiskumu.Patikek,mes kiekviena cia esame perskaite po kelias IVF temutes,klausinejom kas ir kaip-eina laikas ir deja suzinai vis daugiau.Bet linkiu nuosirdziai kad tau pasisektu is pirmo IVF ir keliautum tiesiai pas nestuke.gif mirksiukas.gif O tyrimus nezinau ar visus padarys seimos gydytojos siuntimu,nes jie mokami-nezinau bet as arba daryciausi kokioj privacioj laboratorijoje arba toj klinikoje kur darys tau IVF.
Ka neaisku klausk drasiai-mes kiek zinosim tiek padesim 4u.gif Laikykis 4u.gif
Beila,tai ka tu rasai apie savo darba as labai gerai suprantu.Nezinau kur tu dirbi,bet as dirbu mokykloje irgi matau tiek dalyku,kartais taip skauda sirdele.As dirbu su pradinukais ir 5 klases mokiniais.O dar turiu uzsiemimu darzelyje-su 5 ir 6 metu vaikuciais-tai sunku zinok ir man-ziuriu i tuos mazylius ir galvoju;Dieve kada man atsiusi toki stebukla.O buna atveju kai sunku dirbti ir matyti tuos vaikus..na visko buna,bet as bandau tiketi kad mums pasiseks ir kazkaip nezinau bet paskutiniu metu i visus vaikus ziuriu vos ne i kaip savus blush2.gif
O mano fronte nieko naujo.Tik sianakt sapanavau kad susirinke mano teveliai,vyro..sedi vyras mane apkabines ir as verkiu ir toks dziaugsmas krutinej ir rodau NT teigiama,o tos juosteles dvi toookios ryskios.Ir popieriu kazkoki vis rodau,kaip suprantu tipo HCG atsakyma-zoziu atsikeliau tokia pakyleta,nulekiau paziureti ka reiskia toks sapnas ir issiaiskinau,kad sio nakties sapnai tusti.Jie nei reiksme turi,nei issipildo-zodziu tusti..tai kazkaip taip liudnoka paliko.
Ryt jau einu i darzeli i uzsiemimus su vaikuciais,paskui ateis mokinuke.Tad nebus laiko uzbegti cia,bet mintimis esu su jumis 4u.gif
Sekmes sekmes sekmes sekmes thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti