QUOTE(Citas @ 2012 01 11, 22:20)
per paskutini ivf savavaliskai geriau aspirina tirpstati, nes uzkniso kad niekada neskyre, o kitom mergaitem skyre. net nezinau koks cia tyrimas, bet man jis tikrai nedarytas, nes tiek kraujo vienam tyrimui tikrai nesu davus, prisiminciau.
Zinok, Citai, turejo tau Gorgis daryti tyrima, kuris parodo, kaip ten su tavo kraujo kresejimu. Turejo toki MTHFR gena tirti, dar Leideno faktoriu. Cia pas ji i standartini tyrimu "paketa" visada ieina ir apie 250 svaru kainuoja. Jei yra genu pakitimu, tipo polinkis i trombofilija, skiria per stimuliacija leidziama clexana. Ir man, ir Keberiokst skyre.
Ziurekit, siandien suzinojau idomu dalyka, bet nepatikrintas Buvau pas akupunkturista (anksciau jis BAK'e dirbo). Papasakojau, kas per problemos pas mane ir jis man pats pradejo kalbeti apie vyro limfocitu injekcijas. Yra Vilniuje laboratorija, kuri tokį dalyką galėtų padaryt. Supratau, kad susijusi su kamieninių ląstelių banku ( jei nemaisau kazka neigiamo spaudoj esu apie juos girdėjusi pries kuri laika). Prie manes susiskambino, nes prasiau kainos paklausti. Sake nuo 500 iki 1000 lt, gali reiketi keliu kartu (tik nesupratau, ar 1000 lt kainuotu, kai darytu du kartus, ar nuo kazko kito priklauso kaina). Na apibendrinant kaina greiciausiai butu kaip pas Bykova, nereiketu vaziuoti i Ryga, gaisti dienos, nereiketu papildomu tyrimu, bet Bykova, manau, kad geriau atidirbusi savo metoda. Jei ka, turiu kontakta, bus idomu, rasykit i az (tikiuosi lapelio nepamesiu )