Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Citas @ 2012 01 11, 22:20)
per paskutini ivf savavaliskai geriau aspirina tirpstati, nes uzkniso kad niekada neskyre, o kitom mergaitem skyre. net nezinau koks cia tyrimas, bet man jis tikrai nedarytas, nes tiek kraujo vienam tyrimui tikrai nesu davus, prisiminciau.

Zinok, Citai, turejo tau Gorgis daryti tyrima, kuris parodo, kaip ten su tavo kraujo kresejimu. Turejo toki MTHFR gena tirti, dar Leideno faktoriu. Cia pas ji i standartini tyrimu "paketa" visada ieina ir apie 250 svaru kainuoja. Jei yra genu pakitimu, tipo polinkis i trombofilija, skiria per stimuliacija leidziama clexana. Ir man, ir Keberiokst skyre.

Ziurekit, siandien suzinojau idomu dalyka, bet nepatikrintas smile.gif Buvau pas akupunkturista (anksciau jis BAK'e dirbo). Papasakojau, kas per problemos pas mane ir jis man pats pradejo kalbeti apie vyro limfocitu injekcijas. Yra Vilniuje laboratorija, kuri tokį dalyką galėtų padaryt. Supratau, kad susijusi su kamieninių ląstelių banku ( jei nemaisau kazka neigiamo spaudoj esu apie juos girdėjusi pries kuri laika). Prie manes susiskambino, nes prasiau kainos paklausti. Sake nuo 500 iki 1000 lt, gali reiketi keliu kartu (tik nesupratau, ar 1000 lt kainuotu, kai darytu du kartus, ar nuo kazko kito priklauso kaina). Na apibendrinant kaina greiciausiai butu kaip pas Bykova, nereiketu vaziuoti i Ryga, gaisti dienos, nereiketu papildomu tyrimu, bet Bykova, manau, kad geriau atidirbusi savo metoda. Jei ka, turiu kontakta, bus idomu, rasykit i az (tikiuosi lapelio nepamesiu wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 11 sausio 2012 - 22:11
Terze, dar ne, rytoj skambinsiu, tik bijau, sakau gal palaukti, kai bus vizitas pas gyd. blush2.gif Zinoma, kvaila, tai nieko nepakeis. As tiesiog zmogus, su savo baimemis.
Atsakyti
Cituk
va mano planas chuliganas

Nu nieko sau planelis. Kalendariuka uzvedei, gi kitaip galva susisuks nuo tiek informacijos!!! Sekmes tau nerealios!!! wub.gif

Atiloja, nu pas tave irgi planelis... Kalnai tiesiog bus nuversti! ir LP dar! bigsmile.gif Pavasaris tikrai bus geras! thumbup.gif

mimoza:)
Per savaite suzinojau, kad pas mus darbe 3   eisiu ieskot to geradario 
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas, damos! 4u.gif

Kur musu Meiles vaisius???? As taip manau, jei butu bloga naujiena, jau gautumem, ar ne? O jei tyli, reiskia naujiena bus gera, bet jau uztikrinta... Taip noresi!

Afrodite guli, Afrodite pilveli glosto! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 12 sausio 2012 - 08:49
Labas rytas 4u.gif
dar nedrasiai, bet turbut jau oficialiai ateinu pas jus, nes jau pradejom ruostis ivf'ui.
vakar paskambinau savo ginei ir ji liepe man pasidaryti tyrimukus. bet uzsirasius tyrimus, toks jausmas kad ruosiuosi ne ivf'ui, o LP. labai daug visokiu tyrimu, kuriu net nera sitos temutes pirmame puslapyje. g.gif
Atsakyti
spinsa
4u.gif Kad laukimas neprailgtu, o IVF butu sekmingas.
Kokie ten tyrimai tave baugina?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 12, 11:42)
spinsa
4u.gif  Kad laukimas neprailgtu, o IVF butu sekmingas.
Kokie ten tyrimai tave baugina?

Na visoki elektrolitai, kraujo kresejimo tyrimas, gliukoze IgM,g - nu tokius dariausi pries Lp, sakau ar netinka tie, kuriuos dariausi pries pusmeti, sake - nebetinka. o kai pasiuliau istirti dar ureplazmas, mikoplazmas, chlamidijas - tai gine sako "juk mes jas paciu pradzioj tyreme, todel jau nebereikia", nu as nelabai atsimenu ar mes tyreme blink.gif
Atsakyti
spinsa
kraujo kresejimas - gerai smile.gif
Siaip tikrai yra tokie tyrimai, kurie po 3 men jau nebetinka smile.gif
Galiu gale jai ka nori, taip ir sakyk - noriu. Del ramybes. Gyd. ka? Gaila ar ka? lotuliukas.gif
As si karta taip ir sakiau - darom ka nors papildomai, ar kas daryta buvo seniai...
Sekmes tau nieko nerasti smile.gif

o kada tau IVf nusimato? Gal eini i pavasario gera kompanija?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 12, 11:52)
spinsa
kraujo kresejimas - gerai smile.gif
Siaip tikrai yra tokie tyrimai, kurie po 3 men jau nebetinka smile.gif
Galiu gale jai ka nori, taip ir sakyk - noriu. Del ramybes. Gyd. ka? Gaila ar ka?  lotuliukas.gif
As si karta taip ir sakiau - darom ka nors papildomai, ar kas daryta buvo seniai...
Sekmes tau nieko nerasti smile.gif

o kada tau IVf nusimato? Gal eini i pavasario gera kompanija?

na ivf - kaip jau spesim, manau kad ateinanti cikla jau nebespesiu, nes sian jau 21 cd, tai mazdaug po geros savaites jau mm atsivilks, o as kita savaite varau tyrimu priduot, tai turbtu man iseis vasario pabaigoj. Labai bijom mes su MB, bijom kad gali nepasisekt blush2.gif bet neturim jau kitos iseities
Atsakyti
Spinsa, kad greitai ir laimingai. smile.gif 4u.gif

Del tyrimu, pas mane zarazos tirtos beveik pries metus, kol kas kartoti nereikia, tik kas pusmeti turiu kartoti hepatitu, ziv tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 12, 11:55)
Spinsa, kad greitai ir laimingai.  smile.gif  4u.gif

Del tyrimu, pas mane zarazos tirtos beveik pries metus, kol kas kartoti nereikia, tik kas pusmeti turiu kartoti hepatitu, ziv tyrimus.

ketinu tyrimus darytis Aids centre. gal zinot, kiek man visi tyrimai mazdaug kainuos? ar atsakymai greitai buna?
Atsakyti
spinsa
Bijoti yra naturalu. Svarbu dar tiketi wub.gif
O tau trumpa schema bus ar ilga?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 12, 11:57)
spinsa
Bijoti yra naturalu. Svarbu dar tiketi  wub.gif
O tau trumpa schema bus ar ilga?

sake, kad taikys trumpa schema, tai nezinau cia gerai ar blogai
Atsakyti