Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Citas @ 2012 01 11, 21:22)
As ka tik paravariau is Gorgio, gavau pirma intralipidu lasaline, ale kaip ranka sala kai juos leidzia  bigsmile.gif bet siaip jokiu pasekmiu, zurnala paskaitinejau su akvile paplepejau kai nebuvo labai uzsiemus. Gorgis dabar sake persitestuot vel TNF sausio 23d ir ateiti pas ji konsultacijai. tai pagalvojau, persitestuosiu zarazas , ta TNF, pasidarysiu vasario 3d hystero, vasario 6d susitiksiu su mano IVF darysianciu daktaru, is ten gausiu dar hystero rezultatus, gausiu raudoniukes persitestavimo ir kraujo kresumo testu atsakymus ir varysiu kokia vasario 10 pas Gorgi viska aptarti ir butu gerai pirma LIT pasidaryt vasario men o antra kovo men. Dar jei intralipidu reikes tai tuos isprausiu kazkur ir balandi jau stimuliacija  ax.gif va mano planas chuliganas  biggrin.gif
Labos nakties  4u.gif

nu tu cia pavarei biggrin.gif planai kaip pas "Hitleri" biggrin.gif O man Gorgis LIT leido darytis antibu gerimo metu g.gif
o intralipidus paskyre 7-10 stimuliacijos diena, bet po antro LIT'o dar reikes vaziuoti pas ji persitestuoti 4u.gif tuo paciu metu sugersiu antibus ir persitestuosiu zarazas, tada LP (gausis balandzio pradzia) ir geguze startas bigsmile.gif irgi gerai skamba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 21:37)
Pavarei!!!!!!!!!!! Nu saunuole - nera cia ko mums snausti po pernyksciais lapais wink.gif O per kiek laiko tau intralipidus sulasino? O kazkoks pojutis apart salimo yra?? Na Akvile - perduok jai linkejimus, greit pataps musu skyrelio zvaigzdute wink.gif
O po hystero atsigausi greitai??
Kam tau kraujo kresumo testas? Kazkokiu klausimu pas tave del to yra??
O jetus... gerai, kad yra visokiu darbu darbeliu, laikas greiciau praeis, o as ruosiu sapna apie tave ir tavo leliukus, kiek pageidautum, kad susapnuociau wink.gif
Papildyta:

Taip, atsiunte jie banko duomenis, tik paprase, kad mokesciai banko is mano puses butu padengti.. Tai ka as zinau, pervedziau 285eur (270eur+15banko mokesciai) bet ju bankas tai vistiek kazkiek nusiskaiciuos, tik kiek as jau supratimo neturiu... Tikiuosi nebus bedos,ir jei del kokiu 10eur turesiu daryti pavedima, kuris kainuoja banke 50lt  lotuliukas.gif
Papildyta:
Siandien Afrodite ilsisi, o jos vaikeliai kuiciasi po pataliukus-iesko minkstos, jaukios vieteles wink.gif O snaigutes kuria diena impantuojasi? Ar tada gaunasi, kaip su blastukem?

tai hystero tai ten baikos, tipo. man jau pats daktaras kuris ja darye paskyre susitikima aptarti hystero po 3 dienu smile.gif tai matyt atsigausiu! Kraujo kresumo tyrima tas patas mano ligonines jau fertility vadas pasiule daryti, tai paeme vel kokias 8 kolbas doh.gif nezinau kas per testas. Intralipidus lasino nepilna valanda, nu kai idure adata jauciau skausmeli, bet be salimo daugiau nieko ir dabar gerai jauciuosi cool.gif Aciu uz sapnus gerus smile.gif

Oi jetau kaip laukiu tavo rezultatu bigsmile.gif matai as tai nusiunciau banko korteles duomenis ir jie nusiskaite be jokiu banko mokesciu.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 11, 21:44)
Oi jetau kaip laukiu tavo rezultatu  bigsmile.gif matai as tai nusiunciau banko korteles duomenis ir jie nusiskaite be jokiu banko mokesciu.

as bijau bijau bijau doh.gif
o del banko, tai gal as cia suinpretavau.. nes jie parase, kad atsiusciau creditines korteles duomenis, o as jiem atsakyma, kad neturiu, turiu debit, tada jie man banko duomenis, va taip ir gavosi...
Sudominai su tuo kraujo kresumu...O tu aspirina pagerdavai per IVF?
Atsakyti
Citas, Terze, Atiloja - kaip cia pas jus viskas sudetinga blink.gif
nieko nesuprantu ka skaitau hihihi.gif
Bet vistiek kuo dideliausios sekmes 4u.gif Ot pavasari uzderes thumbup.gif
Per savaite suzinojau, kad pas mus darbe 3 nestuke.gif eisiu ieskot to geradario biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 22:48)

Ar paprastas kraujo kresumo tyrimas netinka? kai dare LP reikejo si tyrima atlikti. I normas telpu... bet po isodinimo man reikejo leistis zibor kiekviena vakara (kaip suprantu cia skystinantys).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 11 sausio 2012 - 20:49
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 21:44)
nu tu cia pavarei biggrin.gif planai kaip pas "Hitleri" biggrin.gif O man Gorgis LIT leido darytis antibu gerimo metu  g.gif
o intralipidus paskyre 7-10 stimuliacijos diena, bet po antro LIT'o dar reikes vaziuoti pas ji persitestuoti  4u.gif tuo paciu metu sugersiu antibus ir persitestuosiu zarazas, tada LP (gausis balandzio pradzia) ir geguze startas  bigsmile.gif irgi gerai skamba  thumbup.gif

Eikit sau! Jus abi tikros pavarociai wink.gif
Atijola - LP nebuvo tavo planuose, Gorgis pasiule?? Ar as praleidau? blush2.gif
Tai panasu, kad skyrelis smarkiai susitrauks ant pavasario smile.gif Atijola greit ieskosi pamainos wink.gif thumbup.gif vado pareigoms wink.gif I mane neziurek lotuliukas.gif as su jumis pizdinsiu is cia lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 11, 21:51)
Citas, Terze, Atiloja - kaip cia pas jus viskas sudetinga  blink.gif
nieko nesuprantu ka skaitau  hihihi.gif

Bet vistiek kuo dideliausios sekmes  4u.gif  Ot pavasari uzderes  thumbup.gif
Per savaite suzinojau, kad pas mus darbe 3  nestuke.gif  eisiu ieskot to geradario  biggrin.gif
Papildyta:

Ar paprastas kraujo kresumo tyrimas netinka? kai dare LP reikejo si tyrima atlikti. I normas telpu... bet po isodinimo man reikejo leistis zibor kiekviena vakara (kaip suprantu cia skystinantys).

Tikekimes neprireiks tau tu ziniu,ka mergaites turi wink.gif
Aciu uz sekme- vat jos mums vis dar reikia wink.gif
Gal pas Jus Kaledu senelis pasidarbavo per sventini vakareli ? thumbup.gif

Idomiai, i normas tilpai, bet ta zibor vistiek skyre....
Atsakyti
nu tu cia pavarei biggrin.gif planai kaip pas "Hitleri" biggrin.gif O man Gorgis LIT leido darytis antibu gerimo metu  g.gif
o intralipidus paskyre 7-10 stimuliacijos diena, bet po antro LIT'o dar reikes vaziuoti pas ji persitestuoti  4u.gif tuo paciu metu sugersiu antibus ir persitestuosiu zarazas, tada LP (gausis balandzio pradzia) ir geguze startas  bigsmile.gif irgi gerai skamba  thumbup.gif

o Bykova daro intralipidus, ar tik LIT? g.gif Tai gal bilietus i Uk dabar paziurek, nors vel-kazin kaip tas Gorgis dirbs...
As ziuriu sausi dviem galima nuskristi uz 670lt lotuliukas.gif (man jau norisi skristi pas Gorgi biggrin.gif ) tai gal po LIT-kas cia gausis? kovas? gautum uz 100lt abiem... Nors tau tik vienai matyt dabar reiks skristi?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 21:58)
Eikit sau! Jus abi tikros pavarociai wink.gif
Atijola - LP nebuvo tavo planuose, Gorgis pasiule?? Ar as praleidau?  blush2.gif 
Tai panasu, kad skyrelis smarkiai susitrauks ant pavasario smile.gif Atijola greit ieskosi pamainos wink.gif  thumbup.gif  vado pareigoms wink.gif I mane neziurek  lotuliukas.gif  as su jumis pizdinsiu is cia  lotuliukas.gif 
Papildyta:

as galvojau apie LP, Vitolsas irgi pasiule (nes oer stimuliacija matesi saaugos), o ir Gorgis pritare, kad reiketu histero pasidaryti ir pagramdyt tas sieneles (cia dar reikes Cito konsultacijos, ka ten darys, kaip ten gramdys tas sieneles)..., tai kai tiek nuomoniu uz LP, tai negi gali abejot? smile.gif
Pamainos vado pareigoms neieskosiu, kaip vadas - liepsiu eiti biggrin.gif
Atsakyti
nu tu cia pavare planai kaip pas "Hitleri" O man Gorgis LIT leido darytis antibu gerimo metu
o intralipidus paskyre 7-10 stimuliacijos diena, bet po antro LIT'o dar reikes vaziuoti pas ji persitestuoti  tuo paciu metu sugersiu antibus ir persitestuosiu zarazas, tada LP (gausis balandzio pradzia) ir geguze startas irgi gerai skamba  thumbup.gif

Tai kad pas tave ne mazesni planai biggrin.gif Nu zinok as su tais gorgio paskyrimais nesigilinu as manau kadangi musu skirtingi rezultatai tai mums siek tiek skirtingai ir gydyma skiria. Keberiokst intralipidus irgi skyre tik stimuliacijai prasidejus. Ir as supratau kad tas LIT su viskuo galima derinti. Nu mergaites baliu darytume neralu koki birzeli jei jau visos is cia iskeliautume smile.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 21:48)
as bijau bijau bijau  doh.gif 
o del banko, tai gal as cia suinpretavau.. nes jie parase, kad atsiusciau creditines korteles duomenis, o as jiem atsakyma, kad neturiu, turiu debit, tada jie man banko duomenis, va taip ir gavosi...

Nu ir ko bijoti, juk netgi nori kad butu kokia zarazele, bus proga antibu paskanauti, o jei nebus tada jau galesi pradesi kliedesius apie gorgi ax.gif Nu jo su tuo mokejimu as irgi ten jiems siuliau pavedimu bet paskui dzin nusiunciau korteles duomenis ir jie nusiskaite.

per paskutini ivf savavaliskai geriau aspirina tirpstati, nes uzkniso kad niekada neskyre, o kitom mergaitem skyre. net nezinau koks cia tyrimas, bet man jis tikrai nedarytas, nes tiek kraujo vienam tyrimui tikrai nesu davus, prisiminciau. sesele kuri eme krauja net pergyveno kad iskart nepulciau eiti, kad nebutu silpna.

QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 11, 21:51)
Citas, Terze, Atiloja - kaip cia pas jus viskas sudetinga  blink.gif
nieko nesuprantu ka skaitau  hihihi.gif
Bet vistiek kuo dideliausios sekmes  4u.gif  Ot pavasari uzderes  thumbup.gif
Per savaite suzinojau, kad pas mus darbe 3  nestuke.gif  eisiu ieskot to geradario  biggrin.gif

O tu ir nesigilink,tau per anksti, tau buvo stiprus kibimas, gal tiesiog maziukai genetiskai buvo neteisingi sita vieninteli karta ir sekanti karta viskas bus ok thumbup.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 22:06)
o Bykova daro intralipidus, ar tik LIT?  g.gif  Tai gal bilietus i Uk dabar paziurek, nors vel-kazin kaip tas Gorgis dirbs...
As ziuriu sausi dviem galima nuskristi uz 670lt (man jau norisi skristi pas Gorgi  tai gal po LIT-kas cia gausis? kovas? gautum uz 100lt abiem... Nors tau tik vienai matyt dabar reiks skristi?

Bykova tik LIT daro. Intralipidus galima papigiai Lietuvoj susiorganizuoti. man reikia ziurinetis bilietus i atvirkscia puse, link LV rolleyes.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 22:06)
as galvojau apie LP, Vitolsas irgi pasiule (nes oer stimuliacija matesi saaugos), o ir Gorgis pritare, kad reiketu histero pasidaryti ir pagramdyt tas sieneles (cia dar reikes Cito konsultacijos, ka ten darys, kaip ten gramdys tas sieneles)..., tai kai tiek nuomoniu uz LP, tai negi gali abejot? smile.gif
Pamainos vado pareigoms neieskosiu, kaip vadas - liepsiu eiti biggrin.gif

Man ir paciai labai idomu ta hystero (dar niekada nedaryta), tai daugiau pasakysiu vasario 6d po hystero aptarimo smile.gif ka ten gramde, ka ten biopsavo, ka ten rado ir pan.
Atsakyti
Citas jau padarei vyrui vakariene? g.gif As einu daryt drinks_cheers.gif

Fainuoles jus...

labu naktu ir rytoj susimatysim wink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 11 sausio 2012 - 21:26
Aukstasis pilotazas cia pas jus, galva lenkiu ir sekmes linkiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 22:06)
o Bykova daro intralipidus, ar tik LIT?  g.gif  Tai gal bilietus i Uk dabar paziurek, nors vel-kazin kaip tas Gorgis dirbs...
As ziuriu sausi dviem galima nuskristi uz 670lt  lotuliukas.gif  (man jau norisi skristi pas Gorgi  biggrin.gif  ) tai gal po LIT-kas cia gausis? kovas? gautum uz 100lt abiem... Nors tau tik vienai matyt dabar reiks skristi?

tai kad as dar negaliu ieskotis bilietu, nes nezinau, kada tas LIT'as man bus doh.gif
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 22:09)
o tau endo kurios stadijos?

man ne endo, pas mane kiausintakiu faktiskai nera, ir MB turtas vargelis didelis 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 01 11, 22:09)
Bykova tik LIT daro. Intralipidus galima papigiai Lietuvoj susiorganizuoti. man reikia ziurinetis bilietus i atvirkscia puse, link LV  rolleyes.gif
Man ir paciai labai idomu ta hystero (dar niekada nedaryta), tai daugiau pasakysiu vasario 6d po hystero aptarimo  smile.gif ka ten gramde, ka ten biopsavo, ka ten rado ir pan.

apie intralipidus paskui dar taves klausinesiu 4u.gif
ir tas gramdymas man labai aktualus, nes irgi Gorgis sake, kad reikia pagramdyti, bet gi turiu paaiskinti gydytojui, ko as is jo noriu, nes kai pasakysiu, kad noriu, kad gimda pagramdytu, tai jis man pirsta prie smilkinio parodys ir astius masinele su tramdomaisiais marskiniais biggrin.gif

Terze, nemaitink ant nakties vyro - storas bus biggrin.gif MB isejes hokeju ziureti, tai as galiu su jumis cia tusus rengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 22:40)

---man ne endo, pas mane kiausintakiu faktiskai nera, ir MB turtas vargelis didelis 4u.gif

---ir tas gramdymas man labai aktualus, nes irgi Gorgis sake, kad reikia pagramdyti, bet gi turiu paaiskinti gydytojui, ko as is jo noriu, nes kai pasakysiu, kad noriu, kad gimda pagramdytu, tai jis man pirsta prie smilkinio parodys ir astius masinele su tramdomaisiais marskiniais biggrin.gif

---Terze, nemaitink ant nakties vyro - storas bus biggrin.gif MB isejes hokeju ziureti, tai as galiu su jumis cia tusus rengti biggrin.gif

---ups, sorry!
--- lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zvengiau iki apsiseiliojimo lotuliukas.gif Cia pas mus LT daug primityvizmo - doh.gif taip, kad tu teisi - reikia nuosekliai ir atsargiai, kad paskui kitame skyrelyje neatsirastum lotuliukas.gif kur rankenu nera lotuliukas.gif ka jau kalbet apie interneta

---pas mus kai ateina vakaras-edimas prasideda essen.gif niekaip nuo sito nepabegam doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 11, 22:28)
Aukstasis pilotazas cia pas jus, galva lenkiu ir sekmes linkiu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o tu atsakymus turi??
Atsakyti