QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 21:44)
nu tu cia pavare planai kaip pas "Hitleri" O man Gorgis LIT leido darytis antibu gerimo metu
o intralipidus paskyre 7-10 stimuliacijos diena, bet po antro LIT'o dar reikes vaziuoti pas ji persitestuoti tuo paciu metu sugersiu antibus ir persitestuosiu zarazas, tada LP (gausis balandzio pradzia) ir geguze startas irgi gerai skamba
Tai kad pas tave ne mazesni planai
Nu zinok as su tais gorgio paskyrimais nesigilinu as manau kadangi musu skirtingi rezultatai tai mums siek tiek skirtingai ir gydyma skiria. Keberiokst intralipidus irgi skyre tik stimuliacijai prasidejus. Ir as supratau kad tas LIT su viskuo galima derinti. Nu mergaites baliu darytume neralu koki birzeli jei jau visos is cia iskeliautume
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 21:48)
as bijau bijau bijau
o del banko, tai gal as cia suinpretavau.. nes jie parase, kad atsiusciau creditines korteles duomenis, o as jiem atsakyma, kad neturiu, turiu debit, tada jie man banko duomenis, va taip ir gavosi...
Sudominai su tuo kraujo kresumu...O tu aspirina pagerdavai per IVF?
Nu ir ko bijoti, juk netgi nori kad butu kokia zarazele, bus proga antibu paskanauti, o jei nebus tada jau galesi pradesi kliedesius apie gorgi
Nu jo su tuo mokejimu as irgi ten jiems siuliau pavedimu bet paskui dzin nusiunciau korteles duomenis ir jie nusiskaite.
per paskutini ivf savavaliskai geriau aspirina tirpstati, nes uzkniso kad niekada neskyre, o kitom mergaitem skyre. net nezinau koks cia tyrimas, bet man jis tikrai nedarytas, nes tiek kraujo vienam tyrimui tikrai nesu davus, prisiminciau. sesele kuri eme krauja net pergyveno kad iskart nepulciau eiti, kad nebutu silpna.
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 11, 21:51)
Citas, Terze, Atiloja - kaip cia pas jus viskas sudetinga
nieko nesuprantu ka skaitau
Bet vistiek kuo dideliausios sekmes
Ot pavasari uzderes
Per savaite suzinojau, kad pas mus darbe 3
eisiu ieskot to geradario
O tu ir nesigilink,tau per anksti, tau buvo stiprus kibimas, gal tiesiog maziukai genetiskai buvo neteisingi sita vieninteli karta ir sekanti karta viskas bus ok
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 22:06)
o Bykova daro intralipidus, ar tik LIT?
Tai gal bilietus i Uk dabar paziurek, nors vel-kazin kaip tas Gorgis dirbs...
As ziuriu sausi dviem galima nuskristi uz 670lt (man jau norisi skristi pas Gorgi tai gal po LIT-kas cia gausis? kovas? gautum uz 100lt abiem... Nors tau tik vienai matyt dabar reiks skristi?
Bykova tik LIT daro. Intralipidus galima papigiai Lietuvoj susiorganizuoti. man reikia ziurinetis bilietus i atvirkscia puse, link LV
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 22:06)
as galvojau apie LP, Vitolsas irgi pasiule (nes oer stimuliacija matesi saaugos), o ir Gorgis pritare, kad reiketu histero pasidaryti ir pagramdyt tas sieneles (cia dar reikes Cito konsultacijos, ka ten darys, kaip ten gramdys tas sieneles)..., tai kai tiek nuomoniu uz LP, tai negi gali abejot?
Pamainos vado pareigoms neieskosiu, kaip vadas - liepsiu eiti
Man ir paciai labai idomu ta hystero (dar niekada nedaryta), tai daugiau pasakysiu vasario 6d po hystero aptarimo
ka ten gramde, ka ten biopsavo, ka ten rado ir pan.