Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

sawana
si ryta leidausi pati, tai kaip ir nieko beveik nejutau

Cia tiesiog i koki taska pataikysi.
As visad truputuka iduriu ir jei jauciu skausma, tai duriu salia. Tai dazniausiai kita vienta neskaudi!
Sekmes tau! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 13:22)
Graikai, parase, kad gavo mano sampla..  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Bandau tartis del pavedimo, nes neturiu creditines korteles, gal uzteks, kad jie palauks, kol ikris pinigai i ju saskaita  blink.gif

Man atrodo, kad jie sėkmingai ir iš debetinės nuskaito.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 11, 14:32)
Man atrodo, kad jie sėkmingai ir iš debetinės nuskaito.

rimtai? hm..kol kas neatraso... jaudinuos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sawana @ 2012 01 11, 13:42)
labas rytas merginos! na siandiena man jau buvo antras duris, pirmasis duris buvo skaudus, gal del to, kad leido mb  smile.gif  si ryta leidausi pati, tai kaip ir nieko beveik nejutau smile.gif
afrodite gero ir ramaus tau poilsio, viskas bus gerai  4u.gif

Pas mane taisykle: geriau leistis paciai - maziau skauda smile.gif Sveikinu su 2 duriais! Ka tu leidies?
Atsakyti
Terze
Pas mane taisykle: geriau leistis paciai - maziau skauda

Man kai reikejo pirma karta suleisti vaistus, tai vyras su tokiu dziaugsmu pasiule savo pagalba, taip akys blizgejo... Pabijojau ir pati suleidau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
leidziuosi BUSERELIN
Atsakyti
Sawana, su startu! 4u.gif

Terze, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 13:22)
Graikai, parase, kad gavo mano sampla..  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Bandau tartis del pavedimo, nes neturiu creditines korteles, gal uzteks, kad jie palauks, kol ikris pinigai i ju saskaita  blink.gif

thumbup.gif nu kaip greita, negaliu patiket blink.gif
QUOTE(sawana @ 2012 01 11, 13:42)
labas rytas merginos! na siandiena man jau buvo antras duris, pirmasis duris buvo skaudus, gal del to, kad leido mb  smile.gif  si ryta leidausi pati, tai kaip ir nieko beveik nejutau smile.gif
afrodite gero ir ramaus tau poilsio, viskas bus gerai  4u.gif

su pirmais duriais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 10:58)
--Del rezultatu tai as nesu visiskai tikra, nes siaip juk pas mane tirta net 3 kartus per 5m., bet nerasta, bet aisku niekas neieskojo uzsleptos formos. O vat jei rastu, galbut butu
---teorinis galimai tikimybiskai realybinis paaiskinimas, kodel nesivysto embrionukai   Del to ir labai noriu, kad rastu...

--Taip,geriausia atmesti visas nepastojimo priežastis - padaryti viską,kas nuo mūsų priklauso 4u.gif SĖKMĖS thumbup.gif
---Nu čia tai pavarei lotuliukas.gif Bent vienas žmogelis prajuokino po sunkių darbų

QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 10:59)
Del vaistu vartojimo. Paprastai as skaitau viska, bet kaip pradejau stimuliacijos IUI ir perskaiciau pilnai isntrukcija clostui, 3 dienas veriau ir keikiau vyra   Po pirmo IUI pas mane buvo tokia isterika, kad net prisiminti nenoriu  doh.gif Nuo to laiko savo vaistuose skaitau tik skyreli ar galima+++ su alkogoliu vartoti lotuliukas.gif

+++Kaip pirštu į akį. Nepatikėsi,bet ir aš nebeskaitau instrukcijų, nebent apie vartojimą nėštumo metu arba alkoholiu blush2.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 11, 11:17)
Sveikutes mergytes 4u.gif 
Perskaiciau visas zinutes ir o Dieve,nesitikejau tokio palaikymo..sluostau is laimes asaras nes realiame gyvenime to paliakymo beveik nera.Jus nuostabios,o minties galia ir malda tikiuosi kad mano maziukai pasiliks.
Cia Jums mano mielosios wub.gif
user posted image
Aha,as stengiuosi ilsetis.
Beila,oi isivaizduoju kaip sunku eiti i daba po atostogu.Laikykis ir kuo greiciau linkiu ieiti i ritma mirksiukas.gif As irgi nuo gruodzio 5 dienos ligonlapi turiu ir i darba grysiu tik kita antradieni-tai sakes isivaizduoju kaip bus sunku doh.gif o dar kai as miegale tai man keltis 6 ryto tokia kancia.Bet isibegesiu kaip nors.O ir mastau,kad pliusas tame jog mintys maziau lis negatyvios,baimes ivarios.O ir pinigeliu atsiras,nes pacios zinot kiek tas ligonlapis zalos padaro-finansine prasme.Na,o i darba as pamenu ziurejau kaip i galimybe paskui ramiai auginti vaikiuka kad gausiu kazkiek o ne 92 lt., paskui pradejau ziureti i darba kaip i saltini,kad nusipirkt vitaminu, tyrimus pasidaryti,IUI susitaupyt,po to jau IVF...Tiesa pasakius nenoriu i darba...nes musu kolktyvas nedraugiskas.Kai ateisiu jauciu vel uzsipuls kad man reikia gerbt save ir iseiti is darbo,nes mat as sergu daznai..praeitai metais jau taip buvo kai gryzau po LP doh.gif Na,bet vis nuteikiu save kad turiu i viska reaguoti ramiai,nestersuoti nes taip tik pakenksiu maziukams savo

Kaip mes galime tavęs nepalaikyti...Juk tu mums tikras stipraus žmogaus pavyzdys. Žmogus,kuris niekada nemiršta kiekvienos iš mūsų wub.gif
Džiaugiuosi,kad ilsiesi namučiuose. Pamatysi - tau bus tik į naudą wub.gif Turėsi daug laiko apmąstyti svarbius dalykus. Aš pavyzdžiui per biliotenį nusprendžiau,kad po dekretinių į darbą negrįšiu doh.gif Žinoma, pirmą reikia pastoti rolleyes.gif
AUKITE ,MAŽULYČIAI, PAS MAMYTE nestuke.gif , IŠGIRSKITE MŪSŲ PRAŠYMUS IR MALDAS wub.gif
TERZE,matyt , kyšį davei:sutinku ,kad taip greit nuėjo siuntinys. Va tik klausimas kam doh.gif
SAVANA, sveika įstojus į narkomanių klubą.Linkiu,kad dūriai būtų sėkmingi ir neskausmingi cool.gif
ATILOJA,žiūrėk, laikykis visos dietos reikalavimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 11 sausio 2012 - 15:20
As rytoj vaziuoju pas Bykova thumbup.gif Kiek kainuoja konsultacija? blink.gif
Atsakyti
Atiloja, nu greita mergaite kokia! Atiloja - zaibas!!!! thumbup.gif Del kainos nezinau, bet tiksliai galiu pasakyti pigiau net pas Georgy lotuliukas.gif

Beila
Kaip darbelis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 16:28)
Atiloja, nu greita mergaite kokia! Atiloja - zaibas!!!!  thumbup.gif  Del kainos nezinau, bet tiksliai galiu pasakyti pigiau net pas Georgy  lotuliukas.gif

Beila
Kaip darbelis?  lotuliukas.gif

Mane nervuoja nieko neveikti biggrin.gif O plius Bykova kita savaite atostogauja, todel noriu patekti pas ja dar sia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 15:28)
+++Atiloja, nu greita mergaite kokia! Atiloja - zaibas!!!!  thumbup.gif  Del kainos nezinau, bet tiksliai galiu pasakyti pigiau net pas Georgy  lotuliukas.gif

++++Beila
Kaip darbelis?  lotuliukas.gif

+++Nu bet tikrai ATILOJA duodi,kai netingi thumbup.gif
++++Ačiū,kad klausi ax.gif Atrodo,likau gyva,na,bet išsunkta.Labai sunku įsivažiuot, bet kaip nors doh.gif GYVENIMO IRONIJA - kasdien dirbu su vaikais, o pati neturiu nė vieno. unsure.gif Kartais norisi kurį nors parsivežti namo, ypač tuos, kurie yra palikti tėvų (tėvai užsienyje) arba jų neprižiūrimi... Todėl man labai skaudu pasidarė dirbti... verysad.gif
WARVARYT, už tavo sėkmingą pradžiądrinks_cheers.gif
Atsakyti