QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 10:58)
--Del rezultatu tai as nesu visiskai tikra, nes siaip juk pas mane tirta net 3 kartus per 5m., bet nerasta, bet aisku niekas neieskojo uzsleptos formos. O vat jei rastu, galbut butu
---
teorinis galimai tikimybiskai realybinis paaiskinimas, kodel nesivysto embrionukai Del to ir labai noriu, kad rastu...
--Taip,geriausia atmesti visas nepastojimo priežastis - padaryti viską,kas nuo mūsų priklauso
SĖKMĖS
---Nu čia tai pavarei
Bent vienas žmogelis prajuokino po sunkių darbų
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 10:59)
Del vaistu vartojimo. Paprastai as skaitau viska, bet kaip pradejau stimuliacijos IUI ir perskaiciau pilnai isntrukcija clostui, 3 dienas veriau ir keikiau vyra Po pirmo IUI pas mane buvo tokia isterika, kad net prisiminti nenoriu
Nuo to laiko savo vaistuose skaitau tik skyreli ar galima+++
su alkogoliu vartoti
+++Kaip pirštu į akį. Nepatikėsi,bet ir aš nebeskaitau instrukcijų, nebent apie vartojimą nėštumo metu arba alkoholiu
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 11, 11:17)
Sveikutes mergytes
Perskaiciau visas zinutes ir o Dieve,nesitikejau tokio palaikymo..sluostau is laimes asaras nes realiame gyvenime to paliakymo beveik nera.Jus nuostabios,o minties galia ir malda tikiuosi kad mano maziukai pasiliks.
Cia Jums mano mielosios
Aha,as stengiuosi ilsetis.
Beila,oi isivaizduoju kaip sunku eiti i daba po atostogu.Laikykis ir kuo greiciau linkiu ieiti i ritma
As irgi nuo gruodzio 5 dienos ligonlapi turiu ir i darba grysiu tik kita antradieni-tai sakes isivaizduoju kaip bus sunku
o dar kai as miegale tai man keltis 6 ryto tokia kancia.Bet isibegesiu kaip nors.O ir mastau,kad pliusas tame jog mintys maziau lis negatyvios,baimes ivarios.O ir pinigeliu atsiras,nes pacios zinot kiek tas ligonlapis zalos padaro-finansine prasme.Na,o i darba as pamenu ziurejau kaip i galimybe paskui ramiai auginti vaikiuka kad gausiu kazkiek o ne 92 lt., paskui pradejau ziureti i darba kaip i saltini,kad nusipirkt vitaminu, tyrimus pasidaryti,IUI susitaupyt,po to jau IVF...Tiesa pasakius nenoriu i darba...nes musu kolktyvas nedraugiskas.Kai ateisiu jauciu vel uzsipuls kad man reikia gerbt save ir iseiti is darbo,nes mat as sergu daznai..praeitai metais jau taip buvo kai gryzau po LP
Na,bet vis nuteikiu save kad turiu i viska reaguoti ramiai,nestersuoti nes taip tik pakenksiu maziukams savo
Kaip mes galime tavęs nepalaikyti...Juk tu mums tikras
stipraus žmogaus pavyzdys. Žmogus,kuris niekada nemiršta kiekvienos iš mūsų
Džiaugiuosi,kad ilsiesi namučiuose. Pamatysi - tau bus tik į naudą
Turėsi daug laiko apmąstyti svarbius dalykus. Aš pavyzdžiui per biliotenį nusprendžiau,kad po dekretinių į darbą negrįšiu
Žinoma, pirmą reikia pastoti
AUKITE ,MAŽULYČIAI, PAS MAMYTE
, IŠGIRSKITE MŪSŲ PRAŠYMUS IR MALDAS
TERZE,matyt , kyšį davei:sutinku ,kad taip greit nuėjo siuntinys. Va tik klausimas kam
SAVANA, sveika įstojus į narkomanių klubą.Linkiu,kad dūriai būtų sėkmingi ir neskausmingi
ATILOJA,žiūrėk, laikykis visos dietos reikalavimų