Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Atiloja
ot gerai, reiskia neitakos! Super! thumbup.gif

tildushka
Mano schema: 3 mėn. klimakso su Zoladex, po to stimuliacija.

Tai sekmes griztant is klimakso! Jo, kiekiviena situacija yra skirtinga. Mano viena kieusyde po paprastos ilgos schemos taip ir neatsibudo, zaraza tokia! Bet kad tas klimaksas daug kam padeda - tikra tiesa!

indie
Turbūt žinai, nes kažkada čia yra ta tema diskutavę, kad bromokriptiną reikės gerti ir kai pastosi?

Taip, aciu! Zinau kad reikes gerti.
Su prolaktinu net nezinau kaip ten yra. Pirma karta kaip dariau, tai liktais ir geras buvo. Dabar, kai reikejo pakartoti, nakti pries susapnavau visokios erotikos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ir pakylo jis beveik iki virsutines normos ribu. Todel gyd ir paskyre.
Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 12:27)

aciu, mieloji  4u.gif galiu tave i sarasiuka itraukti? 4u.gif

Ok,trauk-juk sakiau mergytems,kad kai jau turesiu savyje snaigiukus tada tik isirasysiu-tad reikia zodzio laikytis 4u.gif Gal laikysite mane visai nuprotejusia bet bijau,atrodo isirasysiu vel prei laukianciu ir vel teks mane istrinti doh.gif Zinoki anksciau galvojau vos tik likusi nestuke iskart desiuos liniuote,o dabar suprantu kitu nestuke.gif baime,nerima-net vakar vyrui pasakiau jauciu nerimausim iki HCG vieno,paskui kito,po to trecio,tada iki kol pamatysim plakant sirdele ir t.t. lotuliukas.gif Su pirmagime to nerimo tikrai nebuvo-nors ir protelio tiek ir buvo.Dabar daznai pykstu ant saves kad neivertinau tos sventos,ypatingos busenos blush2.gif gyveni ir mokaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 12:27)
as apie luveri rasiau, ne apie bromkritina  4u.gif

aciu, mieloji  4u.gif galiu tave i sarasiuka itraukti? 4u.gif

čia aš taip Warwarai atsakiau smile.gif
dar neišnemokau teisingai atsakinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 11, 12:33)
Ok,trauk-juk sakiau mergytems,kad kai jau turesiu savyje snaigiukus tada tik isirasysiu-tad reikia zodzio laikytis 4u.gif Gal laikysite mane visai nuprotejusia bet bijau,atrodo isirasysiu vel prei laukianciu ir vel teks mane istrinti doh.gif Zinoki anksciau galvojau vos tik likusi nestuke iskart desiuos liniuote,o dabar suprantu kitu  nestuke.gif  baime,nerima-net vakar vyrui pasakiau jauciu nerimausim iki HCG vieno,paskui kito,po to trecio,tada iki kol pamatysim plakant sirdele ir t.t. lotuliukas.gif Su pirmagime to nerimo tikrai nebuvo-nors ir protelio tiek ir buvo.Dabar daznai pykstu ant saves kad neivertinau tos sventos,ypatingos busenos blush2.gif gyveni ir mokaisi 4u.gif

Saunuole tu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 12:21)
atsake, kad neitakos 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 11, 12:33)
Ok,trauk-juk sakiau mergytems,kad kai jau turesiu savyje snaigiukus tada tik isirasysiu-tad reikia zodzio laikytis 4u.gif Gal laikysite mane visai nuprotejusia bet bijau,atrodo isirasysiu vel prei laukianciu ir vel teks mane istrinti doh.gif Zinoki anksciau galvojau vos tik likusi nestuke iskart desiuos liniuote,o dabar suprantu kitu  nestuke.gif  baime,nerima-net vakar vyrui pasakiau jauciu nerimausim iki HCG vieno,paskui kito,po to trecio,tada iki kol pamatysim plakant sirdele ir t.t. lotuliukas.gif Su pirmagime to nerimo tikrai nebuvo-nors ir protelio tiek ir buvo.Dabar daznai pykstu ant saves kad neivertinau tos sventos,ypatingos busenos blush2.gif gyveni ir mokaisi 4u.gif

jau padaryta 4u.gif
Visos mes cia bijom ir trydaliojam smile.gif Bet vistiek Betos1 trydaliojimo laipsnio, turbut niekas nepasieks biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
Nu ka merginos, receptai antibams jau paruosti, vakare pasiimsiu ir nuo rytojaus jau sesiu ant dietos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 12:59)
Nu ka merginos, receptai antibams jau paruosti, vakare pasiimsiu ir nuo rytojaus jau sesiu ant dietos  4u.gif

Pirmyn!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
valio, turiu silta kompanija!!!! wub.gif

Atiloja, gal ir sawana itrauksi, manau tikrai jinai spes stimuliacija pradeti si men.!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 13:08)
valio, turiu silta kompanija!!!!  wub.gif

Atiloja, gal ir sawana itrauksi, manau tikrai jinai spes stimuliacija pradeti si men.!

Padaryta 4u.gif
sawana, brukstelk man i za, kelintas IVF'as, kur darai, kokia schema taikoma ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Graikai, parase, kad gavo mano sampla.. blink.gif blink.gif blink.gif Bandau tartis del pavedimo, nes neturiu creditines korteles, gal uzteks, kad jie palauks, kol ikris pinigai i ju saskaita blink.gif
Atsakyti
Terze
ot cia tai greiciai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 13:23)
Terze
ot cia tai greiciai!!!  wub.gif

As pati apakus musu pasto greiciais..
Atsakyti
labas rytas merginos! na siandiena man jau buvo antras duris, pirmasis duris buvo skaudus, gal del to, kad leido mb smile.gif si ryta leidausi pati, tai kaip ir nieko beveik nejutau smile.gif
afrodite gero ir ramaus tau poilsio, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti