QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 11:45)
Terze
Vartojant šį preparatą, draudžiama vartoti alkoholį, kadangi jis gali sustiprinti šalutinį poveikį.
Jei man reiketu 5 metus vartoti, as gal irgi jau gerciau. Bet dabar visai galiu is susilaikyti Ka as zinau kaip mano organizmas sureaguos, tiek to!
Terze, tau dar net neatejo rezultatai, gal ir nera pas tave tu zarazu. Kodel esi tikra tokia?
Vartojant šį preparatą, draudžiama vartoti alkoholį, kadangi jis gali sustiprinti šalutinį poveikį.
Jei man reiketu 5 metus vartoti, as gal irgi jau gerciau. Bet dabar visai galiu is susilaikyti Ka as zinau kaip mano organizmas sureaguos, tiek to!
Terze, tau dar net neatejo rezultatai, gal ir nera pas tave tu zarazu. Kodel esi tikra tokia?
as neskaiciau instrukcijos, bet dazniausiai instrukcijose is esmes raso pasalinius poveikius, ciut ne mirties patale 1 koja, jei jau vien pradedi gerti vaistus
Del rezultatu tai as nesu visiskai tikra, nes siaip juk pas mane tirta net 3 kartus per 5m., bet nerasta, bet aisku niekas neieskojo uzsleptos formos. O vat jei rastu, galbut butu teorinis galimai tikimybiskai realybinis paaiskinimas, kodel nesivysto embrionukai Del to ir labai noriu, kad rastu...
Papildyta:
QUOTE(Adituke @ 2012 01 11, 11:44)
Sveikos merginos
gal kas susidurek,kad po IVF padazneja pulsas?
man kelios dienos po isodinimo,ir pulsasd antra diena nerealus,sirdis bega,galvoj tvinkcioja,niekam nebuvo tokiu simptomu? ar cia nuo nervu ar cia kas?
pasidalinkit savo pojuciais.
aciu
gal kas susidurek,kad po IVF padazneja pulsas?
man kelios dienos po isodinimo,ir pulsasd antra diena nerealus,sirdis bega,galvoj tvinkcioja,niekam nebuvo tokiu simptomu? ar cia nuo nervu ar cia kas?
pasidalinkit savo pojuciais.
aciu
Sveika
Kad butent po IVF... tai lyg ne... Gal daugiau vandenuko pagerk, gal dar stimuliacija kazkaip reaguoja i tavo organizma...
O nuo nervu-tai buna ne tik galvoj tvinkcioja, bet ir pro baltinukus pas mane matosi, kaip sirdis permusineja...