Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 11:45)
Terze
Vartojant šį preparatą, draudžiama vartoti alkoholį, kadangi jis gali sustiprinti šalutinį poveikį.
Jei man reiketu 5 metus vartoti, as gal irgi jau gerciau. Bet dabar visai galiu is susilaikyti smile.gif Ka as zinau kaip mano organizmas sureaguos, tiek to!  doh.gif

Terze, tau dar net neatejo rezultatai, gal ir nera pas tave tu zarazu. Kodel esi tikra tokia?  g.gif

lotuliukas.gif as neskaiciau instrukcijos, bet dazniausiai instrukcijose is esmes raso pasalinius poveikius, ciut ne mirties patale 1 koja, jei jau vien pradedi gerti vaistus smile.gif

Del rezultatu tai as nesu visiskai tikra, nes siaip juk pas mane tirta net 3 kartus per 5m., bet nerasta, bet aisku niekas neieskojo uzsleptos formos. O vat jei rastu, galbut butu teorinis galimai tikimybiskai realybinis paaiskinimas, kodel nesivysto embrionukai 4u.gif Del to ir labai noriu, kad rastu...
Papildyta:
QUOTE(Adituke @ 2012 01 11, 11:44)
Sveikos merginos
gal kas susidurek,kad po IVF padazneja pulsas?
man kelios dienos po isodinimo,ir pulsasd antra diena nerealus,sirdis bega,galvoj tvinkcioja,niekam nebuvo tokiu simptomu? ar cia nuo nervu ar cia kas?
pasidalinkit savo pojuciais.
aciu

Sveika
Kad butent po IVF... tai lyg ne... Gal daugiau vandenuko pagerk, gal dar stimuliacija kazkaip reaguoja i tavo organizma...
O nuo nervu-tai buna ne tik galvoj tvinkcioja, bet ir pro baltinukus pas mane matosi, kaip sirdis permusineja... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 11 sausio 2012 - 10:55
Terze
Del to ir labai noriu, kad rastu...

Nu tas tai jo. Jei nera kitu priezasciu, tai tikrai noresi ta priezasti surasti ir pasalinti! To ir linkiu!

Del vaistu vartojimo. Paprastai as skaitau viska, bet kaip pradejau stimuliacijos IUI ir perskaiciau pilnai isntrukcija clostui, 3 dienas veriau ir keikiau vyra blink.gif Po pirmo IUI pas mane buvo tokia isterika, kad net prisiminti nenoriu doh.gif Nuo to laiko savo vaistuose skaitau tik skyreli ar galima su alkogoliu vartoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 11:29)
O tiesiogiai is seklydziu nedaro punkcijos LV? Gal ten didesnis kiekis bus. O gal kaip tik, zaraza ir itakuoja tokiam blogam kiekiui? Ir pageres ziurek!

daro, bet MB labai kategoriskai pries tai nusiteikes - bijo ax.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 11:36)
Vat as irgi galvoju, gal tos zarazos isnaikinimas pades reikaliukams?!

nu dar parasiau laiskuti i Londona, gal gi ka nors atsakys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 12:00)
daro, bet MB labai kategoriskai pries tai nusiteikes - bijo  ax.gif
nu dar parasiau laiskuti i Londona, gal gi ka nors atsakys  doh.gif

Tikekimes jei ne is karto, tai veliau atsakys... 4u.gif O tu per verteja pokalbi turejai?
Atsakyti
[quote=Warwara,2012 01 11, 11:45]
Terze
Vartojant šį preparatą, draudžiama vartoti alkoholį, kadangi jis gali sustiprinti šalutinį poveikį.
Jei man reiketu 5 metus vartoti, as gal irgi jau gerciau. Bet dabar visai galiu is susilaikyti smile.gif Ka as zinau kaip mano organizmas sureaguos, tiek to! doh.gif

sveikos,
aš ir bromokriptiną vartoju jau virš 2 metų. Vyno taurę išgeriu kaip italai, vos ne kasdien smile.gif , šalutinių poveikių irgi nepastebėjau.
Kai tik pradėjau gerti bromokriptiną, klausiau gydytojos dėl vyno, tai sakė galima, negalima stipraus alkoholio.
Papildyta:
Ar teko kam leistis luverį?
Man nuo jo kaip ir nuo cetrotide paraudonuoja aplink dūrio vietą ir peršti.
Kažin čia taip turi būti?
Atsakyti
indie
aš ir bromokriptiną vartoju jau virš 2 metų. Vyno taurę išgeriu kaip italai, vos ne kasdien  , šalutinių poveikių irgi nepastebėjau.

Man gyd. aiskino, jog visi salutiniai poveikiai buna tik pradzioje nuo bromkriptino. Po to organizmas prisitaiko 4u.gif
Pakentesiu, zodziu smile.gif

Atiloja
daro, bet MB labai kategoriskai pries tai nusiteikes - bijo

Nuuuu... Dabar bijo, gal veliau nebebijos. Vis gi sansai surasi daugiau turto zymiai didesni. Turi kaz kaip svori priduoti sprendimui. Tai gi variantas kaip ir yra, ramiai gerkit antibus ir tegu turtas nuo to pagereja!
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Perskaiciau visas zinutes ir o Dieve,nesitikejau tokio palaikymo..sluostau is laimes asaras nes realiame gyvenime to paliakymo beveik nera.Jus nuostabios,o minties galia ir malda tikiuosi kad mano maziukai pasiliks.
Cia Jums mano mielosios wub.gif
user posted image
Aha,as stengiuosi ilsetis. ax.gif
Warwatrye laukiu tavo raporto mirksiukas.gif
Terze, puikiai suprantu kaip norisi suzinoti kodel tie embrioniukai nepasilieka ir duok dieve,kad kuo greiciau viskas paaisketu 4u.gif
Atiloja, kartu su tavim nerimauju ir laukiu ka pasakys del antibu,bet logiskai mastant juk gydytojas zinojo kad tavojo turtas ir taip mazas,tai gal tiesiog jis mano kad tai neitakos ir atsistatys po kiek menesiu,o tas zarazas gal tik siais vaistais imanoma uzmusti-tiksliau gal tik ju bijo g.gif Sekmes ir laukiam ziniu 4u.gif
Beila,oi isivaizduoju kaip sunku eiti i daba po atostogu.Laikykis ir kuo greiciau linkiu ieiti i ritma mirksiukas.gif As irgi nuo gruodzio 5 dienos ligonlapi turiu ir i darba grysiu tik kita antradieni-tai sakes isivaizduoju kaip bus sunku doh.gif o dar kai as miegale tai man keltis 6 ryto tokia kancia.Bet isibegesiu kaip nors.O ir mastau,kad pliusas tame jog mintys maziau lis negatyvios,baimes ivarios.O ir pinigeliu atsiras,nes pacios zinot kiek tas ligonlapis zalos padaro-finansine prasme.Na,o i darba as pamenu ziurejau kaip i galimybe paskui ramiai auginti vaikiuka kad gausiu kazkiek o ne 92 lt., paskui pradejau ziureti i darba kaip i saltini,kad nusipirkt vitaminu, tyrimus pasidaryti,IUI susitaupyt,po to jau IVF...Tiesa pasakius nenoriu i darba...nes musu kolktyvas nedraugiskas.Kai ateisiu jauciu vel uzsipuls kad man reikia gerbt save ir iseiti is darbo,nes mat as sergu daznai..praeitai metais jau taip buvo kai gryzau po LP doh.gif Na,bet vis nuteikiu save kad turiu i viska reaguoti ramiai,nestersuoti nes taip tik pakenksiu maziukams savo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kartais paskaitinėju, kaip jūs gyvenate, bet pati prisijungti neskubu, nes tik kovo mėnesį pradėsiu stimuliuotis IVF-ui. O dabar po LP 3 mėn. leisiuosi Zoladex'ą, nes taip paskyrė gydytojas dėl endo IV stadijos ax.gif
QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 23:08)
Va idomu, kiek yra daug pasaklyje visokiu krypciu ir minciu ta tema. Ivairiai manau masto gyditojai. Ir visi is esmes teisus.
Pvz Ukrainoje ir Rusijoje man niekas is kart po LP nedarytu IVF, o klimaksa man suorganizuotu 3-6 men.
Tiesiog kitas poziuris i situacija ir tikrai nei geresnis, nei blogesnis. Kitoks.

Kiekvienas gydytojas daro taip, kaip jo manymu geriau. Mano schema: 3 mėn. klimakso su Zoladex, po to stimuliacija. Bet tikrai ne visoms to reikia. Mano tai IV endo stadija ir klimaksas leidžia pailsėti kiaušidėms, kurias endo labai nualina ir folių kokybė labai nukenčia. O mano endo labai progresuoja, tai gali ir neužtekt tų trijų mėnesių klimakso.

Atiloja, visi vyrai bijo, bet niekur nedings, jei reikės. MB tai vien pamatęs, kad lašinę man statys, ligoninėj iš palatos nėrė lauk, nors ne jam dūrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 12:05)
Tikekimes jei ne is karto, tai veliau atsakys...  4u.gif  O tu per verteja pokalbi turejai?

atsake, kad neitakos thumbup.gif Jo, Akvile sedejo salia Gorgio ir verte man i LT, o jam i anglu (nors ir suprasdavau, bet man ramiau, kai zinau, kad supratau teisingai) 4u.gif Ir vis tiek sugebejau sumakaluoti atsakymus blush2.gif
QUOTE(indie @ 2012 01 11, 12:10)
Ar teko kam leistis luverį?
Man nuo jo kaip ir nuo cetrotide paraudonuoja aplink dūrio vietą ir peršti.
Kažin čia taip turi būti?

as leidausi, bet man nebuvo jokio salutinio poveikio 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 12:12)
Atiloja

Nuuuu... Dabar bijo, gal veliau nebebijos. Vis gi sansai surasi daugiau turto zymiai didesni. Turi kaz kaip svori priduoti sprendimui. Tai gi variantas kaip ir yra, ramiai gerkit antibus ir tegu turtas nuo to pagereja!

pries kiekviena IVF'a jis kategoriskai reke, kad TESOS nedarys doh.gif
Bet jei Gorgis pasake, kad neitakos MB turto, tai tikekimes, kad isgydzius zaraza, jis pageres thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Warwara,2012 01 11, 12:12]
indie

Man gyd. aiskino, jog visi salutiniai poveikiai buna tik pradzioje nuo bromkriptino. Po to organizmas prisitaiko 4u.gif
Pakentesiu, zodziu smile.gif
Atiloja

O tau pastoviai jo gerti nereikia? Tik dabar prolaktinas užkilo?
Turbūt žinai, nes kažkada čia yra ta tema diskutavę, kad bromokriptiną reikės gerti ir kai pastosi?
Tiesiog dėl visa ko noriu įspėti, nes man gydytoja buvo sakius, kad reikės gerti, KOL PASTOSIU.
Tai aš po sėkmingo IUI nustojau gerti ir gal tai buvo viena iš priežasčių dėl ko nėštumas nustojo vystytis. Aišku, gal ir ne dėl to, bet...
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 11, 12:21)
atsake, kad neitakos  thumbup.gif Jo, Akvile sedejo salia Gorgio ir verte man i LT, o jam i anglu (nors ir suprasdavau, bet man ramiau, kai zinau, kad supratau teisingai)  4u.gif Ir vis tiek sugebejau sumakaluoti atsakymus  blush2.gif
pries kiekviena IVF'a jis kategoriskai reke, kad TESOS nedarys  doh.gif
Bet jei Gorgis pasake, kad neitakos MB turto, tai tikekimes, kad isgydzius zaraza, jis pageres  thumbup.gif

Zinios geros thumbup.gif Dabar tik kad gydymas praeitu sklandziai ir bus gerai ir su vyro turtu,nereikes tos TESOS thumbup.gif Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indie @ 2012 01 11, 12:24)
O tau pastoviai jo gerti nereikia? Tik dabar prolaktinas užkilo?
Turbūt žinai, nes kažkada čia yra ta tema diskutavę, kad bromokriptiną reikės gerti ir kai pastosi?
Tiesiog dėl visa ko noriu įspėti, nes man gydytoja buvo sakius, kad reikės gerti, KOL PASTOSIU.
Tai aš po sėkmingo IUI nustojau gerti ir gal tai buvo viena iš priežasčių dėl ko nėštumas nustojo vystytis. Aišku, gal ir ne dėl to, bet...

as apie luveri rasiau, ne apie bromkritina 4u.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 11, 12:25)
Zinios geros thumbup.gif Dabar tik kad gydymas praeitu sklandziai ir bus gerai ir su vyro turtu,nereikes tos TESOS thumbup.gif Super wub.gif

aciu, mieloji 4u.gif galiu tave i sarasiuka itraukti? 4u.gif
Atsakyti