Įkraunama...
Įkraunama...

IVF tema

Labas rytelis mergytes smile.gif

Afrodite69 - na ir puikumelis, dvi puikiausios kokybes snaigutes, minties galia tikrai daug gali wub.gif Sekmes ir kantrybes 4u.gif

Atiloja - skanaus - sakau is patirties biggrin.gif Siaip ir ias girdejau kad nera labai jau gerai vyrui tie antibai, bet atseit po poros menesiu atsistao turtas i buvusi stovi. Bet kaip man keista, kad ir tau paskyre net 5 svaites g.gif Pas mane 3 zarazas rado ir tos pacios 5 savaites blink.gif

Terze - jau neuzilgo suzinosi ar jungiesi prie Atilojos dietos lotuliukas.gif

Warwariuk - kaip tavo savijauta? Ryt jau lipsim ant kulnu del raporto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 09:54)
Rytas, damoswub.gif
Ir kas kur?
Nus, Afrodite lovyteje????  bigsmile.gif
Meiles vaisius su puikiom naujienom naujienom????  wub.gif
Sawana su skylutem????  drinks_cheers.gif
Atiloja kada skanaut pradesi?  thumbup.gif
Beila gero darbo  4u.gif

praktiskai ivykiu suvestine!!!! lotuliukas.gif
Tau rytoj punkcija?? thumbup.gif
Papildyta:
Cituk
Kada tavo memes? Jau tu rinksi irgi siuntinuka su siom?
Papildyta:
yra dabar tokia kolbute: isistatai ten ir nereikia pampersu smile.gif Tai as kai pamaciau is kart pagalvojau, kad tyrimams labai gerai wink.gif bet daugiau... vaikscioti su ta kolbute... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 10, 22:14)
**rimtai, vyrams doxycyciklino negalima?  doh.gif Ji kaip tik mums abiems ir paskyre doh.gif

Kadangi mano seną žinutę komentuojat, tai plačiau pasipasakosiu smile.gif 2010 m. spalį ar lapkritį LT ginė rado man mikoplazmą (paprastuoju būdu:) ir abiems su MB išrašė porą savaičių doxycikliną pavartot. Pavartojom, persitestavom, viskas ok, bet kai pasakiau Treijsui, ką vartojom, jis susigriebė už galvos. Tipo žino atvejų, kai būtent po doxyciklino vyro turtas žiauriai suprastėjo ir jis griežtai prieš šiuos antibus. Bet žinokite, mūsų atveju - vyro situacija nepablogėjo.
Atsakyti
Atiloja, ledai pajudėjo biggrin.gif

Afrodite, gera pradžia pusė darbo ax.gif

Warwara, tu pirma eilėje prie nestuke.gif

Terze, linkiu greičiau sulaukti negativ 4u.gif
Atsakyti
Citas
Warwariuk - kaip tavo savijauta? Ryt jau lipsim ant kulnu del raporto

Viskas okej liktais. Pojuciai pagal plana thumbup.gif Raportas bus labai jau vakare tongue.gif

Terze
Tau rytoj punkcija??

Ne-ne-ne, rytoj tik apziura eiline. Punkcija veliau blush2.gif

egk labuka mano IVF skyrelio feja! Kaip tau einasi?
tu pirma eilėje

Nieko panasaus schmoll.gif As po Meiles vaisiaus ir Afrodites. 3-cia. 3 mano sio karto skaiciukas stebuklingas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 11 sausio 2012 - 09:45
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 10, 23:08)
Atiloja

As ten ka, gyvent turiu  lotuliukas.gif As vakar buvau  lotuliukas.gif

nu negyvent, bet lankytis biggrin.gif man vakar diena pasidalino i kelias, todel ir atrode, kad buvai [pas gydytoja praejusia savaite biggrin.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 10, 23:12)
Sveikos,

Atiloja, džiaugiuos, kad gavai tai ko laukei ir, kad po poros mėnesiukų naujienos bus pačios geriausios ir galėsi pagaliau džiaugtis nėštumu.Lai dieta būna pati veiksmingiausia smile.gif

4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 09:54)
Atiloja kada skanaut pradesi?  thumbup.gif

tikiuosi, kad jau siandien biggrin.gif Vakar pavartojau paskutini vyna pries 5 savaiciu dieta ir nusiteikusi siandien jau apie ji pamirsti biggrin.gif
QUOTE(Terze @ 2012 01 11, 10:20)
Ne, negavo-as siunciau pastu. Atrase tik i mano emaila wink.gif Man ir cia ivykis wink.gif

thumbup.gif man tai jie parase tik tada kai gavo mano medziaga g.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 11, 10:21)
Atiloja - skanaus - sakau is patirties  biggrin.gif  Siaip ir ias girdejau kad nera labai jau gerai vyrui tie antibai, bet atseit po poros menesiu atsistao turtas i buvusi stovi. Bet kaip man keista, kad ir tau paskyre net 5 svaites  g.gif  Pas mane 3 zarazas rado ir tos pacios 5 savaites  blink.gif

as pagal Keberiokst posta apie tas zarazas, supratau, kad kiekviena ju reaguoja i konkrecius vaistus, todel matyt taip ir paskyre g.gif
QUOTE(Iride @ 2012 01 11, 10:27)
Kadangi mano seną žinutę komentuojat, tai plačiau pasipasakosiu smile.gif 2010 m. spalį ar lapkritį LT ginė rado man mikoplazmą (paprastuoju būdu:) ir abiems su MB išrašė porą savaičių doxycikliną pavartot. Pavartojom, persitestavom, viskas ok, bet kai pasakiau Treijsui, ką vartojom, jis susigriebė už galvos. Tipo žino atvejų, kai būtent po doxyciklino vyro turtas žiauriai suprastėjo ir jis griežtai prieš šiuos antibus. Bet žinokite, mūsų atveju - vyro situacija nepablogėjo.

*****, nu ka man daryt? doh.gif MB turtas ir taip s..., o jei dar doxycyklinas ji numus, tai nebus is ko IVF'o daryt doh.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 10:43)

Ne-ne-ne, rytoj tik apziura eiline. Punkcija veliau  blush2.gif

nu as sakau, kad daznai tu ten lankaisi biggrin.gif taip kad nenustebk, jei siandien vakare vel paklausiu, kaip sekesi pas gydytoja blush2.gif
Atsakyti
Atiloja smile.gif
man vakar diena pasidalino i kelias, todel ir atrode, kad buvai [pas gydytoja praejusia savaite

Taip ir supratau smile.gif

taip kad nenustebk, jei siandien vakare vel paklausiu, kaip sekesi pas gydytoja

Norejau kaip Krempudra parase nuroditi data, bet mano parasas - mano malda! Teks tau priminti vakare smile.gif

tikiuosi, kad jau siandien  Vakar pavartojau paskutini vyna pries 5 savaiciu dieta ir nusiteikusi siandien jau apie ji pamirsti

Kaip noriu vyno, nerealiai. Bet bromkriptino informacijos lapelis labai bauginanciai raso apie alkogoli g.gif

MB turtas ir taip s..., o jei dar doxycyklinas ji numus, tai nebus is ko IVF'o daryt

Ramiakas! Viskas bus gerai!!!! Ar tavo vyro turtas siaip blogas, ar blogeja nuo situacijos? Man irgi neramu, kaip ten mano vyro turtas. Jau prifarsiruotas jis iki ausu vitaminais ir pan. Nuo vasaros tik ir darom, kad gerinam... Nezinau kaip ten tas turtas, bet krenta jam svoris, kudas jau kaip sakalas ir jauciasi puikiai! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 11:07)
Atiloja smile.gif

Taip ir supratau smile.gif
*Norejau kaip Krempudra parase nuroditi data, bet mano parasas - mano malda! Teks tau priminti vakare smile.gif
**Kaip noriu vyno, nerealiai. Bet bromkriptino informacijos lapelis labai bauginanciai raso apie alkogoli  g.gif
***Ramiakas! Viskas bus gerai!!!! Ar tavo vyro turtas siaip blogas, ar blogeja nuo situacijos? Man irgi neramu, kaip ten mano vyro turtas. Jau prifarsiruotas jis iki ausu vitaminais ir pan. Nuo vasaros tik ir darom, kad gerinam... Nezinau kaip ten tas turtas, bet krenta jam svoris, kudas jau kaip sakalas ir jauciasi puikiai!  doh.gif

* lotuliukas.gif
** o kaip ziuri i nealkoholini vyna? man tai jis visai skanus, o jei dar persipilsi i alkoholinio vyno buteli, tai net ir apgirsti galesi biggrin.gif
*** pas ji to turto, galima sakyti visai nera sad.gif per 1 IVF'a istrauke vos 12 vnt., vos uzteko visom kiausialastem, per 2 IVF'a jau buvo apie 50 vnt, bet jei nuo antibu liks tik kokie 2-3, tai ka tada reikes daryt? doh.gif
Atsakyti
Atiloja
o kaip ziuri i nealkoholini vyna? man tai jis visai skanus, o jei dar persipilsi i alkoholinio vyno buteli, tai net ir apgirsti galesi

O, gera ideja! Nors ir nemiegstu nealkogolinio, bet visai nieko variantas. Man pats tas vaizdelis - bokalas, grazuuuuu!!!
pas ji to turto, galima sakyti visai nera

O tiesiogiai is seklydziu nedaro punkcijos LV? Gal ten didesnis kiekis bus. O gal kaip tik, zaraza ir itakuoja tokiam blogam kiekiui? Ir pageres ziurek!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 11, 11:29)

O tiesiogiai is seklydziu nedaro punkcijos LV? Gal ten didesnis kiekis bus. O gal kaip tik, zaraza ir itakuoja tokiam blogam kiekiui? Ir pageres ziurek!

Vat as irgi galvoju, gal tos zarazos isnaikinimas pades reikaliukams?!

O man skanu megautis vynu, o poto galva apsvaigsta taip saldziai saldziai...smile.gif
Warwariuk - as neskaiciau bromokriptino instrukcijos, bet as jau vartoju ji 5metai, na salutinio poveikio nera kartu su vynu... aisku, negeriu as vyno kiekviena diena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
gal kas susidurek,kad po IVF padazneja pulsas?
man kelios dienos po isodinimo,ir pulsasd antra diena nerealus,sirdis bega,galvoj tvinkcioja,niekam nebuvo tokiu simptomu? ar cia nuo nervu ar cia kas?
pasidalinkit savo pojuciais.
aciu
Atsakyti
Terze

Warwariuk - as neskaiciau bromokriptino instrukcijos, bet as jau vartoju ji 5metai, na salutinio poveikio nera kartu su vynu... aisku, negeriu as vyno kiekviena diena

Vartojant šį preparatą, draudžiama vartoti alkoholį, kadangi jis gali sustiprinti šalutinį poveikį.
Jei man reiketu 5 metus vartoti, as gal irgi jau gerciau. Bet dabar visai galiu is susilaikyti smile.gif Ka as zinau kaip mano organizmas sureaguos, tiek to! doh.gif

Terze, tau dar net neatejo rezultatai, gal ir nera pas tave tu zarazu. Kodel esi tikra tokia? g.gif
Atsakyti