Dekoju ERIKIUXXX,tiesiog tai bus tik barbes tortas vaikams,tai ne 2 aukstu torta darysiu.O koks gimtadienis be zvakuciu?tai vat ir parupo kaip sudet ir uzdegt.Viena mamyte patare,kad keksiuku iskept ir papuost kaip torta ir ant ju sudet
O nuoroduose pasakiski tortai-kada taip mokesiu
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 19, 13:34)
Erikiuxxx,tu jau kepei ne vieną kartą "Patį skaniausią pasaulyje",ar baltymus plaki iš karto su cukrumi ar pirmiau išplaki baltymus be cukraus?Ačiū
Kepiau jau 4 kartus ir kepsiu dar
pirma isplaku kad purus butu, o paskui sukru po truputi pilu, bet ar taisyngai darau tai nezinau
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 19, 13:47)
Dekoju ERIKIUXXX,tiesiog tai bus tik barbes tortas vaikams,tai ne 2 aukstu torta darysiu.O koks gimtadienis be zvakuciu?tai vat ir parupo kaip sudet ir uzdegt.Viena mamyte patare,kad keksiuku iskept ir papuost kaip torta ir ant ju sudet
O nuoroduose pasakiski tortai-kada taip mokesiu
O nuoroduose pasakiski tortai-kada taip mokesiu
visai gera ideja
nes taip nepatarciau daryti http://s56.radikal.r...68064da7732.jpg
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 19, 13:32)
Geras
Sveikos kepėjėlės, turiu klausimuką: vakar dariau turtingą kavos tortą, ir man kažkaip keistai gavosi grietinėlės su šokoladu kremas, kai pradėjau į išplaktą grietinėlę pilti šokoladą man jis kažkaip neįsiplakė gerai, stengo. Kai sudėjau beplakant visą, tai jautėsi smulkūs grūdeliai, nes skirtingos temperatūros buvo grietinėlė šalta o šokoladas kambario temperatūra. Kodėl tai galėjo atsitikt? Gal aš ne tokį šokoladą naudojau. Kaip mačiau Olestos foto sesijoj tai ten tolygiai įsiplakė šokoladas.
Mergaites, įmeskit, prašau nuorodą to "pačio skainiausio", jau ne vienoje temoje jis aptartas, o recepto taip ir nerandu.
QUOTE(špingaletka @ 2012 01 20, 11:02)
Mergaites, įmeskit, prašau nuorodą to "pačio skainiausio", jau ne vienoje temoje jis aptartas, o recepto taip ir nerandu.
jei neklystu tai sitas
http://www.supermama...;#entry48957041
QUOTE(jurgutte76 @ 2012 01 20, 10:04)
Sveikos kepėjėlės, turiu klausimuką: vakar dariau turtingą kavos tortą, ir man kažkaip keistai gavosi grietinėlės su šokoladu kremas, kai pradėjau į išplaktą grietinėlę pilti šokoladą man jis kažkaip neįsiplakė gerai, stengo. Kai sudėjau beplakant visą, tai jautėsi smulkūs grūdeliai, nes skirtingos temperatūros buvo grietinėlė šalta o šokoladas kambario temperatūra. Kodėl tai galėjo atsitikt? Gal aš ne tokį šokoladą naudojau. Kaip mačiau Olestos foto sesijoj tai ten tolygiai įsiplakė šokoladas.
pati ir atsaket-skirtingos temperaturos-todel.
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 20, 13:27)
pati ir atsaket-skirtingos temperaturos-todel.
o tai ką grietinėlę irgi reikia imti kambario temperatūros, nesusiplaks ji man į sviestą?
Laba diena mergytes,
kepsiu medaus torta, bet va.. tie papuosimai.. gal patartumete kaip ir is ko padaryt grazu traukinuka (papuosima)?
gal turite nuorodu, receptuku? butu malonu, kad pasidalintumete
is anksto dekoju
kepsiu medaus torta, bet va.. tie papuosimai.. gal patartumete kaip ir is ko padaryt grazu traukinuka (papuosima)?
gal turite nuorodu, receptuku? butu malonu, kad pasidalintumete
is anksto dekoju
QUOTE(Sigeita @ 2012 01 20, 15:40)
Laba diena mergytes,
kepsiu medaus torta, bet va.. tie papuosimai.. gal patartumete kaip ir is ko padaryt grazu traukinuka (papuosima)?
gal turite nuorodu, receptuku? butu malonu, kad pasidalintumete
is anksto dekoju
kepsiu medaus torta, bet va.. tie papuosimai.. gal patartumete kaip ir is ko padaryt grazu traukinuka (papuosima)?
gal turite nuorodu, receptuku? butu malonu, kad pasidalintumete
is anksto dekoju
Paskaitykite sia tema, komentarai ten nerasomi. Kiek zinau, lipdymui merginoms labiausiai patinka pastilazas. Jo receptas taip pat yra toje temoje be komentaru.
Sveikos supermamos...
turiu klausimuką- gal kuri žinote ... kai buvau jauna ir nu jauna... turėjau iš žurnalo išsikirpusi torto receptą ir dariau ne veiną kartą bet bet,... (prieš 8metukus kažkur dariau paskutinį kartą) gal kuri turite panašų receptą...???? ką pamenu? Atsimenu tiek:
grietinėlė (daug kažkur 2-o gal net trys pakeliai)
morengai (kurių tuo metu nu niekad nerasdavau pirkti- tekdavo gudraut)
šokoladas juodas- irgi daug
kaip daryt pamenu kad ištirpintą šokoladą atsargiai pildavau į pačią išplaktą grietinėlę (jokio cukraus nieko juodame šokolade jo apstu)
kadangi neturėdavau niekad morengų imdavau paprastus sausainius smulkiai sutrupindavau sumaišudavau su riešutais lyg tai ... ui nepamenu...
tuo metu mėgdavau daryti nekeptinius tortus eksperimentuoti bet kiek to šokolado ar į šaltą grietinėlę ar ką tik išplaktą ar dėdavau standiklio ? gal žele??? nu nieko nepamenu
ga kuri žinot panašų receptą??? jis buvo kažkuriam žurnale (ot daug parašiau ane???)
turiu klausimuką- gal kuri žinote ... kai buvau jauna ir nu jauna... turėjau iš žurnalo išsikirpusi torto receptą ir dariau ne veiną kartą bet bet,... (prieš 8metukus kažkur dariau paskutinį kartą) gal kuri turite panašų receptą...???? ką pamenu? Atsimenu tiek:
grietinėlė (daug kažkur 2-o gal net trys pakeliai)
morengai (kurių tuo metu nu niekad nerasdavau pirkti- tekdavo gudraut)
šokoladas juodas- irgi daug
kaip daryt pamenu kad ištirpintą šokoladą atsargiai pildavau į pačią išplaktą grietinėlę (jokio cukraus nieko juodame šokolade jo apstu)
kadangi neturėdavau niekad morengų imdavau paprastus sausainius smulkiai sutrupindavau sumaišudavau su riešutais lyg tai ... ui nepamenu...
tuo metu mėgdavau daryti nekeptinius tortus eksperimentuoti bet kiek to šokolado ar į šaltą grietinėlę ar ką tik išplaktą ar dėdavau standiklio ? gal žele??? nu nieko nepamenu
ga kuri žinot panašų receptą??? jis buvo kažkuriam žurnale (ot daug parašiau ane???)
Gal kas bandet ar skanios konservuotos kriauses Kolumbo,Norfoje tik tokias maciau, cia darant tortui karameliniam kriausiniui.Aciu