QUOTE(Jiesia @ 2012 01 13, 10:40)
Aciu merginos uz patarimus. Vakar prisiskaiciusi kepiau dar viena ta vadinama senovini biskvita. Nu man jis vis tiek kazkokia mistika Truputi daugiau miltu idejau, neatidarinejau orkaites. Dar pas save knygoj radau, kad kai kepa tuos vadinamus angel food pyragus, kur pagrindas yra kiausiniai, netepa riebalais formos krastu ir iskepusius laiko apverstus, kad nesukristu. Jis man puikiai laikesi apverstoj formoj, nes krastai buvo prilipe, bet kai isemiau atvesusi, dugnas buvo idubes...
Nu, zodziu, kiek esu kepusi biskvitu, sitas man sudetingiausias, nors tik trys produktai ieina i sudeti
Nu, zodziu, kiek esu kepusi biskvitu, sitas man sudetingiausias, nors tik trys produktai ieina i sudeti
anksčiau kaltindavau save kad nemoku balto biskvito iškepti. tai labai susmenga, tai truputį. ir taip visad. dabar kepu kiekvieną biskvituką atskirai ir nieks nesusmenga. Vadinasi, kalta orkaitė.