
Sveikutes mergaites,kazkada klausiau gal zinot kaip vadinas ir kur gaut tokiu traks traks kur i karaliska torta dedasi,ale nieks nezinojo.As suzinojau ir jei kam idomu ,pasidalinsiu.rasykit i AZ,nes nezinau ar galiu cia rasyt,ar nebus reklama

kur rasti tu traskuciu, jau buvo rasyta
Bet kaip jos panauduoti, tai nezino niekas
jej turi to torto receptuka tai drasiai rasyk cia

Bet kaip jos panauduoti, tai nezino niekas


QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 13, 18:59)
kur rasti tu traskuciu, jau buvo rasyta
Bet kaip jos panauduoti, tai nezino niekas
jej turi to torto receptuka tai drasiai rasyk cia 

Bet kaip jos panauduoti, tai nezino niekas


Busiu praleidus


Sveikos kepejeles, saunuoleles, patarkit prasau:
kepiau snikersini torta, viskas man ciki (beje ir skonis), nors pirma karta valgiau tai nezinau koks turi buti
bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate
kepiau snikersini torta, viskas man ciki (beje ir skonis), nors pirma karta valgiau tai nezinau koks turi buti

bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate

QUOTE(Juracka @ 2012 01 13, 22:01)
Sveikos kepejeles, saunuoleles, patarkit prasau:
kepiau snikersini torta, viskas man ciki (beje ir skonis), nors pirma karta valgiau tai nezinau koks turi buti
bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate
kepiau snikersini torta, viskas man ciki (beje ir skonis), nors pirma karta valgiau tai nezinau koks turi buti

bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate

Taip, be jokio standiklio, gerai isplakus ji turi buti standi. Jus gal nedaplaket

arba gal buvo nepakankamai atšaldyta

QUOTE(Juracka @ 2012 01 13, 21:01)
bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate 

Isplakta grietinele buna standi ir be standiklio. LT tinkama plakimui yra 35% - 36%. Ir svarbiausia, grietinele reikia plakti labai gerai atsaldyta, t.y. geriausiai per nakti palaikius saldytuve.
O gal buvo pasibaiges galiojimo laikas?
aciu, tai tikrai gal visos minetos priezastys ir susidejo: ir buvau tik is pardes parsinesus, ir nedaplakiau turbut. pasitaisysiu kitakart
Kur rastipirkti:
Filadelfijos sūrio, Ricotta sūrio?
Filadelfijos sūrio, Ricotta sūrio?

QUOTE(G_arbanele @ 2012 01 15, 21:41)
Ricotta tikrai pirkau maximoj, lygtai ir Filadelfija ten maciau

gal kam bus idomu,naudinga... pries savaite del idomumo uzssaldziau 3gabaliukus torto-varskinio su persikais. vakar vakare isemiau i saldytuva.siandien ryte tortas nei suruges,nei istezes-skanus kaip visada

Reikia patarimo.Padariau juodaji mišką 1,8 kg,žadėjau daryti krepšelį su rožėm. Draugei reikia tik 1 kg torto + -,gramai nelabai svarbu.Kaip sumažinti, jis toks palyginus aukštokas gavosi,jei apipjausiu aplink,šeimyna tai laukia
, krepšelis jau nebegražiai žiūrėsis
