Sveikutes,
turiu viena klausimeli
matau, kad daug kas kepineja, bando puosti tortus. visiskam naujokui issikepti grazu puosta torta yra beveik misija neimanoma, nes uzima begale laiko guglinimas, ieskojimas receptu (tai dar cia nieko), gilinimasis i papuosimu subtilybes.
pvz. as tikrai neturiu laiko per dienas ieskoti info apie dengimo mases, ju privalumus/trukumus, subtilybes. va sugaisau vos ne savaite paiesku, kol pasidariau dvi mases (pastilaza ir saldainiu) ir abidvi neisejo ir vel guglinimas ir taip be galo.gal as cia tokia negabi
pamaniau stai ka...
pvz. arteja kazkokia proga, noriu nors maza grazu torteliuka issikepti, susirandu foto reikalinga tematika ir gal atsirastu pazengusiu kepeju kurios visuomeniniais pagrindais (taip sakant) zingsnis po zingsnio man ta torta padetu issikept ir pasipuosti. klausyciau visu nurodymu paraidziui ir parodyciau visiem rezultata
gal vertetu atskira temele sukurti konditerinems konsultacijoms?
jei nusisnekejau, atsiprasau is anksto
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 29, 07:44)
Jei bogu tirpo mums Nu ne tai,kad ištirpo,bet toks jausmas,kad iš torto drėgmę "pasiėmė",nes kai dėjom,tai buvo kietos,sudžiūvę,o po pusdienio drėgnos ir minkštos.. Bet tai buvo pirmas bandymas gaminti gėlytes,gal mes ką ne taip padarėm
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 29, 15:12)
Jei bogu tirpo mums Nu ne tai,kad ištirpo,bet toks jausmas,kad iš torto drėgmę "pasiėmė",nes kai dėjom,tai buvo kietos,sudžiūvę,o po pusdienio drėgnos ir minkštos.. Bet tai buvo pirmas bandymas gaminti gėlytes,gal mes ką ne taip padarėm
O jus megstat jas kietas.. man irgi suminksteja, bet man tai tik geriau nieks neistyzta, bet minkstas netgi suvalgo. As galvojau, kad jos visai sutyzta jums..
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 02 29, 15:45)
O jus megstat jas kietas.. man irgi suminksteja, bet man tai tik geriau nieks neistyzta, bet minkstas netgi suvalgo. As galvojau, kad jos visai sutyzta jums..
Aš jų jokių nevalgau-palieku šitą malonumą vaikam O dėl sutižimo-tikrai neištižo
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 02 29, 15:56)
ir gal atsirastu pazengusiu kepeju kurios visuomeniniais pagrindais (taip sakant) zingsnis po zingsnio man ta torta padetu issikept ir pasipuosti. klausyciau visu nurodymu paraidziui ir parodyciau visiem rezultata
gal vertetu atskira temele sukurti konditerinems konsultacijoms?
jei nusisnekejau, atsiprasau is anksto
gal vertetu atskira temele sukurti konditerinems konsultacijoms?
jei nusisnekejau, atsiprasau is anksto
siaip yra dvi temos, si-kepimo konsultacijoms ir kita - puosimui. Visos santraukos yra virsuje, receptai ka kepti ir receptai kaip padaryti papuosimus.
Kazi ko dar reik-o konsultacijos tai kaip cia pasakiu...ar atsiras tokios kurio laisva laika gais kartoti ta pati per ta pati
manau kam reik tas ta info gauna
Mamos prasau padekit apsisprest ir issirinkt svirksta ar tubele grietineles, beze ispaudams, kad grazus kupsteliai gautusi , kokius naudojat ir pasiteisino, turejus du rinkinius ir abu nevyke vienas is maximos uz 10lt, o kitas tarybiniu laiku svirkstas, tai Galit rodyt ir ebejaus nuorodas, isigysiu aciu
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 02 29, 15:56)
pvz. arteja kazkokia proga, noriu nors maza grazu torteliuka issikepti, susirandu foto reikalinga tematika ir gal atsirastu pazengusiu kepeju kurios visuomeniniais pagrindais (taip sakant) zingsnis po zingsnio man ta torta padetu issikept ir pasipuosti. klausyciau visu nurodymu paraidziui ir parodyciau visiem rezultata
gal vertetu atskira temele sukurti konditerinems konsultacijoms?
jei nusisnekejau, atsiprasau is anksto
Aš irgi tik SM geranoriškų merginų patarimų dėka išmokau kept skanius tortus ir manau, kad nereikia norėt, kad viskas būtų padėta ant lėkštutės. Gal pirmus tortus puoškim paprasčiau- aplieti šokoladu, padaryti šokoladinę tvorelę ir t.t.
Pirmi tortai gali ir nepavykti, netgi ir su gerais patarimais, o gražiai papuošti irgi ne taip lengva, kaip atrodo
QUOTE(ramune.v @ 2012 02 29, 20:14)
siaip yra dvi temos, si-kepimo konsultacijoms ir kita - puosimui. Visos santraukos yra virsuje, receptai ka kepti ir receptai kaip padaryti papuosimus.
Kazi ko dar reik-o konsultacijos tai kaip cia pasakiu...ar atsiras tokios kurio laisva laika gais kartoti ta pati per ta pati
manau kam reik tas ta info gauna
Kazi ko dar reik-o konsultacijos tai kaip cia pasakiu...ar atsiras tokios kurio laisva laika gais kartoti ta pati per ta pati
manau kam reik tas ta info gauna
na, gal ir teisybe bet geru zmogiuku visada atsiranda, ir padedanciu kai reikia, tad taip uz visas nedrisciau abejoti, kad tinges/nepades ir t.t
i az jau sulaukiau pagalbos
tiesa, kazkuriame forume maciau tokia kaip "auksarankiu akademija", konkreciai profesionales mokino pradedancias siuvineti kryzeliu, budavo duodamos uzduotis, daromi namu darbai, taisomos klaidos ir taip zmogiukai mokesi siuvineti.turbut naudinga butu ir norincioms ismokti kepti....
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 02 29, 20:39)
Aš irgi tik SM geranoriškų merginų patarimų dėka išmokau kept skanius tortus ir manau, kad nereikia norėt, kad viskas būtų padėta ant lėkštutės. Gal pirmus tortus puoškim paprasčiau- aplieti šokoladu, padaryti šokoladinę tvorelę ir t.t.
Pirmi tortai gali ir nepavykti, netgi ir su gerais patarimais, o gražiai papuošti irgi ne taip lengva, kaip atrodo
Pirmi tortai gali ir nepavykti, netgi ir su gerais patarimais, o gražiai papuošti irgi ne taip lengva, kaip atrodo
atsiprasau, kad leidziu sau per daug noreti is tiesu tai gugle ir sm, ir youtube skersai - isligai isnagrineta, bet cia kita beda - kai tiek informacijos, pradedoi maisytis ir vel niekas nesigauna. o taip is karto galvoti, kad nepavyks ir nebandyti kazko daryti irgi neverta
MERGAITES !!! SOS
kiek jus dedat varskes i krema (nes svoris pokeliu labai skiriasi) ? (OLESTOS varskes gaivumelis tortui)
ir kokia daugiausiai naudojate, nes blombirines neradau
kiek jus dedat varskes i krema (nes svoris pokeliu labai skiriasi) ? (OLESTOS varskes gaivumelis tortui)
ir kokia daugiausiai naudojate, nes blombirines neradau
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 01, 16:49)
MERGAITES !!! SOS
kiek jus dedat varskes i krema (nes svoris pokeliu labai skiriasi) ? (OLESTOS varskes gaivumelis tortui)
ir kokia daugiausiai naudojate, nes blombirines neradau
kiek jus dedat varskes i krema (nes svoris pokeliu labai skiriasi) ? (OLESTOS varskes gaivumelis tortui)
ir kokia daugiausiai naudojate, nes blombirines neradau
As naudoju vaniline varskyte kur po 100g pokeliai tai dedu 3 pokelius zodziu dedu 300 g varskytes ir 500g grietineles, nes siaip kaip suprantu tai turetu buti 360 g varskes tos plombyrines ir 420 grietineles Siandiena dejau pvz tokia http://www.sveikasva...duct?id=2424845
[quote=smailyttte,2012 03 01, 17:20]
--------------
ACIUKAS
man visa diena supermama streikavo negalejau net pasiziureti laiku. (idomu ar cia mano kompas streikavo, ar visiems ?)
Tai nusipirkau butent tokia kaip jusu, bet dejau 4pokius ir grietineles 450gr, ir dar konservotu persiku gabaliuku idejau, manau kad viskas bus ciki, nors kremo truputi pritruko
--------------
ACIUKAS
man visa diena supermama streikavo negalejau net pasiziureti laiku. (idomu ar cia mano kompas streikavo, ar visiems ?)
Tai nusipirkau butent tokia kaip jusu, bet dejau 4pokius ir grietineles 450gr, ir dar konservotu persiku gabaliuku idejau, manau kad viskas bus ciki, nors kremo truputi pritruko