QUOTE(gabijux @ 2012 02 14, 17:52)
Na, kaip Smailytte ir minejo as taip pat dariau si tortuka... As dariau dukart... au kartus viskas gavosi puikiai... grietinėle kaitinu, kol krasciukuose pasimato keli nedideli burbuliukai ir pilu ant sokolado, ismaisau kol istirpsta sokoladas... naudoju Princa... palieku kad kiek pravestu ir i saldytuva dedu nakciai...ryte viskas puikiai issiplaka... biskvita kepu per viena karta... na iskepu pagrinda, o tada kas liko jau kaip vyniotiniui... net uzsimaniau gabalelio berasydama
As taip pat dariau, issimaise puikiai, labai labai graziai, net nesitikejau kad super bus
Bet kita diena jis netokios konsistencijos buvo, as galvoju kad gal saldytuve pas mane per salta , na kaip istarukiau is saldytuvo, tai jis grazus ligus buvo, bet kaip pradejau plakti, taim tada pasidre kaip kruopeletas AR ILGAI REIKIA PLAKTI, kai isemi is saldytuvo ??? na as tikejausi kad turi buti jis purus, padvigubejas kaip grietinele plakama, ar taip turetu buti ?
Biskvitai pas mane isejo 0,8-1cm storio