Gal kas galtų pasakyti kada reikia sulaistyti biskvitus, ar prieš pat sutepant kremu tortą, ar anksčiau? Ir pasakykite kaip jūs apibarstote toro šonus trupiniais kepdamos medutį?
Ačiū
Elenka As darau taip pirmiausia padarau ta viniotini siektiek l nedaug pasilieku kremo kuriuo aptepu apvalu biskvita kad tiesiog priliptu vyniotinis ir tiek ir tada pastatau ant jo vyniotini O toje vietoje kur susijungia pas mane dar gavosi kad sokoladiniai abu galai tai tiesiog kai tortas tik suteptas toks minkstutis ir idedu ji i forma arba apvinioju maistine plevele jai nera tinkamo dydzio ir nelieka jokio guziuko visai graziai susipausdzia, susilygina gaila foto neturiu gal kita karteli kai darysu jei nepamirsiupadarysiu sujungimo foto
Euforija911 o kaip tau sekesi grietinele su sokoladu istirpinti ir isplakti, viskas ok buvo? gerai issiplake? Idomu kodel Erikiuxx nesigavo
Erikiuxxx o kokio storio mazdaug gavosi tavo biskvitai, as taip galvoju kad man tai gaunasi na apie 1 - 1,5 cm storio pas tave kremo tikrai turejo pritrukti nes gavosi daug didesnis aptepamas plotas, o del to kad nedryzavai o atskirai du skirtingu skoniu biskvitus iskepiai manau skonis tikrai nenukentes
As tai grietinele praktiskai uzverdu tik pradeda kilti pirmi burbuliukai ir imu nuo vyrykles
Euforija911 o kaip tau sekesi grietinele su sokoladu istirpinti ir isplakti, viskas ok buvo? gerai issiplake? Idomu kodel Erikiuxx nesigavo
Erikiuxxx o kokio storio mazdaug gavosi tavo biskvitai, as taip galvoju kad man tai gaunasi na apie 1 - 1,5 cm storio pas tave kremo tikrai turejo pritrukti nes gavosi daug didesnis aptepamas plotas, o del to kad nedryzavai o atskirai du skirtingu skoniu biskvitus iskepiai manau skonis tikrai nenukentes
As tai grietinele praktiskai uzverdu tik pradeda kilti pirmi burbuliukai ir imu nuo vyrykles
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 14, 10:24)
Va koki as Stracciatella tortukui biskvita iskepu
koks grazuolis
labai noreciau pabandyti, bet man aukstasis pilotazas, nesuprantu kaip ten iskepti ir sulipdyti ta biskvita
smailyttte, labai tau ačiū už šio tortuko receptą neiškentėjau ir aš išsikepiau - skonis dieeeeeeeviškas ir labai prabangus aš į sulaistymą įspaudžiau šiek tiek citrinos sulčių (vanduo+cukrus+brendis+sultys), nes skaičiau, kad saldokas tortas kažkam gavosi, tai turiu pasakyt, kad labai subalansavo skonį tikrai nepersaldu buvo. Naudojau princo baltą šokoladą - ganašas puikiausiai pavyko Tik man kažkodėl susišvietė įstrižom juostom rudą-baltą biskvitą daryt tai pjūvio margumas keistas gavosi kitą syk statmenai ir aš darysiu ir būtinai iš dvigubos porcijos, nes taaaaaaip skanu o tiek to torto mažai gaunasi tortukas tiesiog sprogo ore vienas iš skaniausių kada nors mano ragautų tortų dar kartelį tau ačiū
labai suintrigavo sis tortikas reiks kada bandyti
o aš niekaip nesuprantu kaip ten ką sukti ir t.t.. tokia buka jaučiuosi, skaitau ir nieko nesuprantu.. kai kas kepsit, nufotografuokit procesą....
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 14, 16:59)
o aš niekaip nesuprantu kaip ten ką sukti ir t.t.. tokia buka jaučiuosi, skaitau ir nieko nesuprantu.. kai kas kepsit, nufotografuokit procesą....
ir man nlb dasilo,kas ten ir kaip turi idejusi nuoroda kaip tai daroma
http://www.supermama...;#entry52240161
3 nuoroda
QUOTE(Lolita2 @ 2012 02 14, 12:53)
Gal kas galtų pasakyti kada reikia sulaistyti biskvitus, ar prieš pat sutepant kremu tortą, ar anksčiau? Ir pasakykite kaip jūs apibarstote toro šonus trupiniais kepdamos medutį?
Ačiū
Aš tai laistau surinkinėdama tortą:padedu biskvitą,sulaistau,tepu kremą,ant viršaus biskvitas,laistymas ir t.t.
O šonus barstau taip: į saują paimu trupinių ir glaudžiu prie šono.Didžioji dalis nubyra,aišku,bet aš juos vėl susižeriu saujon,vėl glaudžiu ir taip einu ratu aplink tortą
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 14, 16:35)
Aš tai laistau surinkinėdama tortą:padedu biskvitą,sulaistau,tepu kremą,ant viršaus biskvitas,laistymas ir t.t.
O šonus barstau taip: į saują paimu trupinių ir glaudžiu prie šono.Didžioji dalis nubyra,aišku,bet aš juos vėl susižeriu saujon,vėl glaudžiu ir taip einu ratu aplink tortą
O šonus barstau taip: į saują paimu trupinių ir glaudžiu prie šono.Didžioji dalis nubyra,aišku,bet aš juos vėl susižeriu saujon,vėl glaudžiu ir taip einu ratu aplink tortą
Labai patogu sonus barstyti su peiliu arba mentele
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 14, 15:59)
o aš niekaip nesuprantu kaip ten ką sukti ir t.t.. tokia buka jaučiuosi, skaitau ir nieko nesuprantu.. kai kas kepsit, nufotografuokit procesą....
cia viskas parodyta http://dimitranas.bl...e...he Torten I
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 14, 13:53)
Euforija911 o kaip tau sekesi grietinele su sokoladu istirpinti ir isplakti, viskas ok buvo? gerai issiplake? Idomu kodel Erikiuxx nesigavo
Ai zinokit ir man neisejo manau tas balto sokolado kremas kazkas ne taip maniau kad jis kitaip turetu atrodyt bet nieko tiko as irgi neleidau grietinelei uzvirti ir sumeciau smulkiai supjaustyta balta sokolada ishmaisiau ir i balkona dejau keliom min o tada i saldytuva valandai ir plakiau.
QUOTE(simisimi84 @ 2012 02 14, 16:59)
o aš niekaip nesuprantu kaip ten ką sukti ir t.t.. tokia buka jaučiuosi, skaitau ir nieko nesuprantu.. kai kas kepsit, nufotografuokit procesą....
Va jei idomu cia viena kepejele yra imetusi kaip ji daro,beja ji ir cia bendrauja tikiuosi nesupyks kad parodau jos darbus..
http://www.tevu-darz...uosyba/page/452
Papildyta:
merginos SOS !!Pasakykit kiek reikia padidint visko jeigu ziedas pas mane jauciu kokie 28cm?na tas didziausias?Noriu daryt snickersa tai kiek ko reikia kad butu gerai ?
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 14, 13:31)
galvoju gal per karsta gretinele piliau, bet sildziau stipriau, o uzvirti nedaviau
Na, kaip Smailytte ir minejo as taip pat dariau si tortuka... As dariau dukart... au kartus viskas gavosi puikiai... grietinėle kaitinu, kol krasciukuose pasimato keli nedideli burbuliukai ir pilu ant sokolado, ismaisau kol istirpsta sokoladas... naudoju Princa... palieku kad kiek pravestu ir i saldytuva dedu nakciai...ryte viskas puikiai issiplaka... biskvita kepu per viena karta... na iskepu pagrinda, o tada kas liko jau kaip vyniotiniui... net uzsimaniau gabalelio berasydama