Sveikos,as vis skaitau jusu tema dauggg kepu bet nepuosiu jokiom masem ir t.t. nors esu bandzius ir gleliu pridarius,bet kadangi nedaug kantrybes turiu tai tingiu zaisti.
Tiesa merginos O kur rasti recepta cia maciau viena rase "Malkos po sniegu" man rodos cia toks kaip Maximoj Vienuoliu plokstainis,man labai skanus idomu namie gal iseitu ji dar skaniau pasigaminti.
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 02, 23:10)
"Ganašui reikia cukrų sumaišyti su vandeniu ir užvirinti, sumažinkite ugnį ir virkite kol cukrus pradės ruduoti, tik nesudeginkite! Man jis pradėjo tamsėti po 3-4 minučių. Tuo tarpu pašildykite grietinėlę. Kai pradės cukrus tamsėti maišant plona srovele supilkite grietinėlę. Imkite didesnį puodelį ir būkite atsargūs, nes labai putos. Masę gerai atvėsinkite ir išplakite iki standumo."
Tik noriu padeti padaryti ganasa tai jis daug geriau iseina jei grietinele pasildot ir i cukru ji pilate silta tada nesusoka i " irisiukus" Kaip daugeliui.