Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-18

QUOTE(keno @ 2012 02 02, 21:48)
NUO KADA GANASAS GAMINAMAS SU CUKRUMI? blink.gif kazka sumaiset,jis gaminamas is grietineles ir sokolado rolleyes.gif

tai kad daividija savo recepte net nepaminejo apie sokolada unsure.gif
gal yra ir kitu receptu?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 02, 22:55)
tai kad daividija savo recepte net nepaminejo apie sokolada unsure.gif
gal yra ir kitu receptu?

man kazkaip GANASAS uzstriges doh.gif kad grietinele atvirinama,ir sulauzius sokolada atvesinama,per nakti palaikyti saldytuve,po to isplakti smile.gif net nedaskaiciau Daividijos doh.gif tokio net nerizikuociau daryti(as schmoll.gif )nes daug kam is sokolado neiseina,o kur cia dar is cukraus isvirti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 02 02, 20:48)
NUO KADA GANASAS GAMINAMAS SU CUKRUMI? blink.gif kazka sumaiset,jis gaminamas is grietineles ir sokolado rolleyes.gif

nu nzn nuo kada, nieko nesumaisiau,ten buvo rasyta cukrus g.gif
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2012 02 02, 21:01)
man kazkaip GANASAS uzstriges doh.gif kad grietinele atvirinama,ir sulauzius sokolada atvesinama,per nakti palaikyti saldytuve,po to isplakti smile.gif net nedaskaiciau Daividijos doh.gif tokio net nerizikuociau daryti(as schmoll.gif )nes daug kam is sokolado neiseina,o kur cia dar is cukraus isvirti unsure.gif

o kiek to sokolado ir jis dedamas kai grietinele dar ant ugnies buna?
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 02 02, 21:13)
Ateinu su pagalbos sauksmu ax.gif  dariau snickers tortuka, bet nesigavo man ganasas, dariau du kartus ir abu kartus ispyliau. grietinele reikia i cukru pilti jau nuemus nuo ugnies? viena karta supyliau nenuemus nuo ugnies, bet paskiau niekaip neissiplake, kita karta pyliau jau nuemus nuo ugnies,tai cukrus susoko i toki kieta guza,tai ismeciau. lauksiu patarimo blush2.gif

as gaminau stai taip ganasa ir man puikiai gavosi
"Ganašui reikia cukrų sumaišyti su vandeniu ir užvirinti, sumažinkite ugnį ir virkite kol cukrus pradės ruduoti, tik nesudeginkite! Man jis pradėjo tamsėti po 3-4 minučių. Tuo tarpu pašildykite grietinėlę. Kai pradės cukrus tamsėti maišant plona srovele supilkite grietinėlę. Imkite didesnį puodelį ir būkite atsargūs, nes labai putos. Masę gerai atvėsinkite ir išplakite iki standumo."
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 02, 12:54)
, nes ant aliuminio negerai laikyti (ten pas tave lig dugnas nuo tortines, ane ?)

drinks_cheers.gif Man kada po paros Rafaelo apatinis biskvitas pasidarė tokios tamsios pilkos,vos ne pelėsio,spalvos..Matyt citrinų sultys graužia tą tortinę.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 02, 21:10)
as gaminau stai taip ganasa ir man puikiai gavosi

o grietinele pylei dar kai cukrus ant ugnies buvo?
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 02 02, 23:10)

o kiek to sokolado ir jis dedamas kai grietinele dar ant ugnies buna?

http://www.supermama...?...78104&st=24
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 02 02, 22:13)
o grietinele pylei dar kai cukrus ant ugnies buvo?

pirmiausia is cukraus ir vandens reikia isvirti sirupa, kai kis prades tamseti, o reiskia, kad bus istirpes supilti grietinele
Atsakyti
Idomu, kuris ganasas skanesnis , kur su cukrumi ar su sokoladu gaminamas ? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 02, 22:10)
drinks_cheers.gif  Man kada po paros Rafaelo apatinis biskvitas pasidarė tokios tamsios pilkos,vos ne pelėsio,spalvos..Matyt citrinų sultys graužia tą tortinę..  g.gif

Cia nuo citrinu sulciu ax.gif
Atsakyti
del kartumo nieko nezinau,nes nedariau,bet del pjaustymo tai sakyciau taip-retas kas turi gerus peilius,kurie pjauna lyg per sviesta.o kai pjauna torta (su eiliniu peiliu),kuriame yra stambus vaisiai,tai vaisiai dazniausiai nepersipjauna,o tiesiog issitraukia is kitos torto porcijos.todel as visada smulkinu.
tikiuosi aiskiai isdesciau savo minti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 02, 22:52)
Mergaites gal kas bandet NORFOJE KOLUMBO KONS.KRIAUSES,cia karameliniui  g.gif kriausiniui tortui


As bandziau, na man jos nelabai patiko, per kietos tokios.. bet kitokiu norfoje nemaciau pirkti 4u.gif


Del mandarinu tai as dariau mandarinu fantos torta kazkada tai irgi antroje dienoje apkarto..
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 02 02, 23:01)
man kazkaip GANASAS uzstriges doh.gif kad grietinele atvirinama,ir sulauzius sokolada atvesinama,per nakti palaikyti saldytuve,po to isplakti smile.gif net nedaskaiciau Daividijos doh.gif tokio net nerizikuociau daryti(as schmoll.gif )nes daug kam is sokolado neiseina,o kur cia dar is cukraus isvirti unsure.gif


Aš dariau ir iš pirmo karto puikiai pavyko. thumbup.gif Viską dariau pagal receptūrą.

user posted image
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 02, 23:40)

Idomu, kuris ganasas skanesnis , kur su cukrumi ar su sokoladu gaminamas ? unsure.gif


Aš dariau su baltu šokoladu, tai man skonis geresnis, to kur su degintu cukrumi.Labai skanus anas ganašas.
Atsakyti