Sveikos mergaites kiek normu dengiamojo pastilazo reiketu apdengti staciakampiam 25*35 tortui?
QUOTE(jurgitasta @ 2012 01 23, 22:00)
Sveikos mergaites kiek normu dengiamojo pastilazo reiketu apdengti staciakampiam 25*35 tortui?
Kad normos pilnai uztektu, na man taip atrodo, nes dengiu torta apie 20cm, tai man puse mases lieka
Sveikutes,
atejau paprasyt patarimo Norejau paklaust ar imanoma torto pertepimui suporuot grietinele ir rududu? Orginaliam recepte reikia mascapones surio ir rududu. Bet gal ir su grietinele gautusi?
atejau paprasyt patarimo Norejau paklaust ar imanoma torto pertepimui suporuot grietinele ir rududu? Orginaliam recepte reikia mascapones surio ir rududu. Bet gal ir su grietinele gautusi?
QUOTE(nerciuke @ 2012 01 24, 10:03)
Sveikutes,
Su maskarpone gal skaniau, jei receptas toks bet galima ir su grietinele... issiplakat grietinele, atskirai paplakat rududu ir tada sujungiat...
Papildyta:
smailytte, be galo aciu uz Straciattella tortuko recepta...isbandziau... nurunge visus kitus tortus be konkurencijos...
QUOTE(gabijux @ 2012 01 24, 10:38)
Su maskarpone gal skaniau, jei receptas toks bet galima ir su grietinele... issiplakat grietinele, atskirai paplakat rududu ir tada sujungiat...
Papildyta:
smailytte, be galo aciu uz Straciattella tortuko recepta...isbandziau... nurunge visus kitus tortus be konkurencijos...
Papildyta:
Dziaugiuosi kad patiko man jis irgi labai labai patinka, nors ir saldus bet toks tirpstantis burnoje toks.. mmm... man ledus primena
Niekaip neprisiruosiu dar poros recepteliu ikelti bet gal sia savaite rasiu tam laiko
Pakartokite to Stracciatella torto nuoroda nerandu..
QUOTE(kice @ 2012 01 24, 14:21)
Pakartokite to Stracciatella torto nuoroda nerandu..
Prasom http://www.supermama...;#entry52240161
QUOTE(smailyttte @ 2012 01 24, 11:14)
Dziaugiuosi kad patiko man jis irgi labai labai patinka, nors ir saldus bet toks tirpstantis burnoje toks.. mmm... man ledus primena
Niekaip neprisiruosiu dar poros recepteliu ikelti bet gal sia savaite rasiu tam laiko
Patiko ne tas zodis... Saldus tikrai, bet tas saldumas toks svelnus... Norisi vis dar Lauksim kitu recepteliu... Ypac jei jie tokie kaip sis... Nes sis man tobulas
QUOTE(nerciuke @ 2012 01 24, 09:03)
Sveikutes,
Galite dar pabandyti pasidaryti Olestos karamelini ganasa. Man tai jis super skanus, tinka tiek pertepimui, tiek papuosimui. Tik perspeju, jei pridesit daug Rududu, tai kremas bus labai saldus.
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 23, 14:51)
Radau toki recepta, bet man atrodo kad ne toks turetu buti, ane ?
http://srovesblogspo...as-puriena.html
Tortas puriena
http://srovesblogspo...as-puriena.html
Tortas puriena
kepiau nesenai si tortuka... patiko tortikas bet tai ne puriena ir net neuznesa... ech.,.. kaip ir noreciau tikra sio tortiko recepta gaut..
QUOTE(Sigeita @ 2012 01 24, 20:13)
kepiau nesenai si tortuka... patiko tortikas bet tai ne puriena ir net neuznesa... ech.,.. kaip ir noreciau tikra sio tortiko recepta gaut..
ir as noreciau to tikro
o aš kažkaip neatsimenu tokio torto Puriena