


Bet kaip jos panauduoti, tai nezino niekas


erikiuxxx, 13 Sau 2012 - 18:59, para�ė:
erikiuxxx, 13 Sau 2012 - 18:59, para�ė: ![]()
kur rasti tu traskuciu, jau buvo rasyta
![]()
Bet kaip jos panauduoti, tai nezino niekasjej turi to torto receptuka tai drasiai rasyk cia

Bet kaip jos panauduoti, tai nezino niekas


Busiu praleidus


kepiau snikersini torta, viskas man ciki (beje ir skonis), nors pirma karta valgiau tai nezinau koks turi buti

bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate

Juracka, 13 Sau 2012 - 22:01, para�ė:
Juracka, 13 Sau 2012 - 22:01, para�ė: ![]()
Sveikos kepejeles, saunuoleles, patarkit prasau:
kepiau snikersini torta, viskas man ciki (beje ir skonis), nors pirma karta valgiau tai nezinau koks turi buti![]()
bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate
kepiau snikersini torta, viskas man ciki (beje ir skonis), nors pirma karta valgiau tai nezinau koks turi buti

bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate

Taip, be jokio standiklio, gerai isplakus ji turi buti standi. Jus gal nedaplaket


Juracka, 13 Sau 2012 - 21:01, para�ė:
Juracka, 13 Sau 2012 - 21:01, para�ė: ![]()
bet kaip su grietineles kremu? Plakant grietinele be standiklio, ji irgi turi pasidaryti labai "standi" na nebeganti? kazko man taip nesigavo, tai kai tik dedavau ant virsaus biskvitus, ji visa per sonus ir nubego, tad perpjovus jau jokio balto sluoksnuo nesimate

Isplakta grietinele buna standi ir be standiklio. LT tinkama plakimui yra 35% - 36%. Ir svarbiausia, grietinele reikia plakti labai gerai atsaldyta, t.y. geriausiai per nakti palaikius saldytuve.
O gal buvo pasibaiges galiojimo laikas?
Filadelfijos sūrio, Ricotta sūrio?


