
Asseni, aciu Jums labai labai

QUOTE(lilget @ 2012 01 10, 18:48)
Aciu mergaites uz komentarus del tos slapios beze, bet manau kita karta jos nebedarysiu, o ka pakomentuosit del pasiputusiu biskvitu kepant 

As kepu atskirus biskvitukus. O siaip jei ir sonai normaliai islyla, tik issoka kalniukas, iskepus, galima uzdet kokia lentute ir susilygins

Nu jau viskas
Du kartus siandien kepiau ta vadinamaji senovini biskvita, kur dedasi kiausiniai miltai ir cukrus vienodom proporcijom. Abu kartus kuo graziausiai iskilo ir abu kartus vienodai susmego, dar neisemus is formos
.
Ir baltymus isplakiau atskirai nuo tryniu, ir nepermaisiau perdaug. Nu kazkokia nesamone... Pagalvojau pasidarysiu greita lengva tortuka, tai gavosi visiskas s....
Nu ka as ne taip darau????




Ir baltymus isplakiau atskirai nuo tryniu, ir nepermaisiau perdaug. Nu kazkokia nesamone... Pagalvojau pasidarysiu greita lengva tortuka, tai gavosi visiskas s....
Nu ka as ne taip darau????
Gal orkaite atidarynejai anksciau kaip 20min. kad patikrinti,
gal isimdama sukretei, nes biskvitas bijo staigiu judesiu,
bijo temperaturu skirtumo,
gal tikrindama ar iskepe durei keliose vietose
tik neismesk, vistiek galima ji sutepti ir valgyti
gal isimdama sukretei, nes biskvitas bijo staigiu judesiu,
bijo temperaturu skirtumo,
gal tikrindama ar iskepe durei keliose vietose
tik neismesk, vistiek galima ji sutepti ir valgyti

QUOTE(lilget @ 2012 01 10, 17:48)
Aciu mergaites uz komentarus del tos slapios beze, bet manau kita karta jos nebedarysiu, o ka pakomentuosit del pasiputusiu biskvitu kepant 

Per auksta kepimo temperatura.
[QUOTE]erikiuxxx Posted Today, 18:02
Gal orkaite atidarynejai anksciau kaip 20min. kad patikrinti,
gal isimdama sukretei, nes biskvitas bijo staigiu judesiu,
bijo temperaturu skirtumo,
gal tikrindama ar iskepe durei keliose vietose
tik neismesk, vistiek galima ji sutepti ir valgyti.
Jau viena suvalgiau, daugiau nenoriu

QUOTE(miskouoga @ 2012 01 11, 17:12)
Per auksta kepimo temperatura.
visada kepu kaup recepte nurodyta, bet cia gal orkaite kalta jei taip sakot, kita kart meginsiu zemesne

QUOTE(Jiesia @ 2012 01 11, 17:00)
Jau viena suvalgiau, daugiau nenoriu

Kai kepa biskvitas nemazesnis kaip 24cm, negalima atidaryneti orkaites anksciau kaip 20min., iki to laiko jis nebus iskepes


Labai prasau pagalbos,darau Sampano torta,nesuprantu del zelatinos: ''zelatinos dejau 2,5 pokelio,pas mane pokeliai pusei litro''
Turiu tos stambios 'Sauda' zelatinos (permatomas pokas su zaliu,prieskoniu firma kazkokia),ant pokelio neraso kiek jos deti litrui ar pan,gal kas zinote,nes neisivaizduoju kiek jos deti!

QUOTE(dzokada @ 2012 01 11, 19:54)
Labai prasau pagalbos,darau Sampano torta,nesuprantu del zelatinos: ''zelatinos dejau 2,5 pokelio,pas mane pokeliai pusei litro''
Turiu tos stambios 'Sauda' zelatinos (permatomas pokas su zaliu,prieskoniu firma kazkokia),ant pokelio neraso kiek jos deti litrui ar pan,gal kas zinote,nes neisivaizduoju kiek jos deti!
Turiu tos stambios 'Sauda' zelatinos (permatomas pokas su zaliu,prieskoniu firma kazkokia),ant pokelio neraso kiek jos deti litrui ar pan,gal kas zinote,nes neisivaizduoju kiek jos deti!

Na kazka atkapsciau jau

Labas mergaites,prasau jusu pagalbos,jau praverciau keleta temu visas ir nerandu recepto,kazkuri is merginu buvo idejus plikytu sausainiu idarytu karamele torto receptuka,jei galit pagelbekit,dekoju is anksto 4u.gif
Vakar kepiau rafaelo biskvitą: nu labai gražiai iškilo,pirmą kartą orkaitę atidariau po 30 min,pažiūrėjau ar iškepęs, po to vėliau vistiek biški susmego per vidurį.Tik manau klaidą padariau,kad dar nuo karšto biskvito nuėmiau kepimo popierių,kitą kartą tik nuo atvėsusio biskvito nuimsiu